Kuinka Rikastua: 13 Todistettua + 12 Epäeettistä Tapaa Rikastua Nopeasti

Yrityksen lisäksi se voi tehdä ihmisistä rikkaita, mutta se myös antaa heille mahdollisuuden levittää varallisuutta, hän sanoo. Jos haluat rikkaiksi ilman koulutusta, sinun on löydettävä mentori. Cryptohopper2 arvostelu, voit tehdä samoin BTC: n laskeessa käyttämällä miinus% -arvon edessä. Vaadittavan arviointitason ja menestyksen saavuttamiseksi sinun on vaarannettava aika, nopeus ja työ.

Strategian ongelma on, että usein rahaa ei ole jäljellä kuukauden lopussa. Mutta on paljon enemmän tapoja rikastua kuin pelkkä onni pelaamalla arpajaisia. Istu pankkisi kohdalla ja avaa sijoitustili tai 401 kt, jos sinulla ei vielä ole sitä. Olen oppinut isältäni, että muutos ja kokeilu ovat vakioita ja tärkeitä. Meillä kaikilla on yhtä paljon aikaa. Voit ohjata tämän viimeisen viestin ansaitsemaan rahaa YouTubesta.

14, 17 tai 20 vuotta saattaa tuntua kaukana.

Joten hän koodasi viikkoja, tekemättä mitään muuta. Paras kysely rahalle, joka maksaa paypalin kautta, pysäköintialueet voivat olla kuuma hyödyke, etenkin tungosta. Voit aloittaa sijoittamisen ilmaiseksi nyt tai soittaa 888. Oletko sinä korkeakoulussa? Mikä jättiläinen rahahukkaa! Filosofiassa ei ole toista mielipidettä: Säästämisen ja sijoittamisen avain on maksaa ensin itsellesi. Ensinnäkin sinun on annettava päästä syyttämään toisia siitä, mitä sinulla ei ole.

Rikastu Nopeasti -järjestelmien Laillisuus

Käytä sitä velkapalloasi. LOL - Kerroin ihmisille, mikä tuote on, ja käännän kamerani yleensä näyttöä kohti osoittaakseni, että ostin sen todella. Seuraava vaihe, kun suunnittelet kuinka rikastua hitaasti, on suorittaa eläkebudjetti ja suunnitelma. Tämän tyyppisissä järjestelmissä on yleensä tarttuvia otsikoita ja kuvia, jotka liittyvät vaurauteen ja ylellisyyteen, jotta rohkaistaan ​​potentiaalisia uhreja maksamaan liittymismaksuja, jotka voivat vaihdella useista dollareista tuhansiin dollareihin.

Löydä sellaisia, jotka tekevät sinusta paremman ihmisen. Sovellus tarkkailee päivittäisiä ostoksia ja ottaa varamuutoksen pyöristyksen jälkeen ja sijoittaa sen yhteen viidestä eri portfoliosta, joista voit valita. Jos varakkaat ihmiset uskoisivat, että raha oli pahaa, he eivät olisi varakkaita. Yksinkertaisin tapa ansaita enemmän on kysyä korotusta. Onko se kovaa työtä? Sinulla on täysi hallinto menoosi, ainakin jos pystyt hallitsemaan tunteitasi ja välttämään tyhmiä ostoksia. Älä anna kenenkään antaa sinulle ajatusta, että sinun on ohitettava Starbucks-kahvi ja säästät 5 dollaria päivässä, ja se muuttuu jotenkin omaisuudeksi. Olen 30-vuotias poikamies, joka työskentelee kotoa, enkä ole enää huolissani rahasta.

Säästämisen ja varallisuuden kasvattamisen jälkeen haluat, että sen kuuluu oikeisiin käsiin, kun olet poissa.

Kuinka Rikastu Nopeasti?

Puhutaanpa konseptiin nimeltä OPM tai muiden ihmisten raha. Mutta nollasumman uskomukset ovat vääriä: En tiedä, tiedätkö tai muistatko mitä tapahtui, mutta nämä sijoituskiinteistöt eivät olleet lainkaan sijoituksia. Heillä voi olla päivätyötä, yritystä, vuokrakohteita, osinkotuloja ja paljon muuta. Tällä hetkellä, kun voit kertoa eron varallisuuden ja rahan välillä, olet törmännyt elämää muuttavaan tilaisuuteen ja sinun on käytettävä sitä vastaavasti. Vaikka kenen kanssa työskentelet ja mitä työskentelet, on tärkeämpää kuin kuinka kovasti työskentelet.

Oikeat Tulokset

Taloudellisen taistelun ystävän saaminen teki minulle kaiken muutoksen, ja se voi myös auttaa sinua. Haluatko taatun tuoton? Minulla on muutama ystävä, joka rikastui päiväkaupalla. Voit seurata nettovarallisuuttasi kirjoittamalla kaikki varat, mukaan lukien koti, sijoitustilien arvo, ajama auto, käteiselläsi jne. Sitten päätin rakentaa puristetun sivun ja kerätä sähköpostiosoitteita, en tiennyt siitä vielä - mutta tämä oli minun aloitus omasta listanrakennuksen seikkailusta! Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse haudata itseäsi velaan. Tämä ei tarkoita, että avioeron on oltava taloudellinen katastrofi. Ponzi-järjestelmä on petollinen palvelu, joka lupaa sijoittajilleen suuria tuottoja heidän sijoituksistaan.

Kuinka Saada Halvin Autovakuutus, Jonka Voit

Paranna verkkoasi. Jokainen, joka tuntee minut, tietää, että inhoan erittäin säästäväisyyttä - joka tunnetaan muuten elämäntapana leikata kuponkeja ja uhrata asioita kuten lattes rahaa säästäväksi. Sinua ohjataan uudelleen ..., ihmisille, joilla ei ole tietoa rahoitusmarkkinoista ja joilla ei ole kokemusta rahan hallinnasta, ei ole suositeltavaa käyttää tätä käytäntöä. Jos sinulla on jotain, josta olet hyvä, todennäköisesti voit saada siitä huomattavia etuja. Tämä juontaa juurensa siihen, että maailma on tehokas paikka. Työnantajat käsittelevät vain rahaa.

Ihmisluonto on kuluttaa rahaa, jolle sinulla ei ole suunnitelmaa. Se asettaa sinut noin 0: n reunaan. Osakemarkkinoilla on yli 100 vuotta todisteita, jotka viittaavat tähän. 5 parasta binaariopiskelmien kaupankäyntijärjestelmää, vaikka heillä ei ole CySecin lisenssiä, tämä on niin, että he voivat tukea kauppiaita Yhdysvalloista ilman vaivaa. Se voi sisältää palaamisen kouluun, uuden yrityksen perustamisen tai henkilökohtaisen kehityksen kirjojen lukemisen. Joten varmista, että aina, kun teet päätöksiä sijoituksista, olipa kyse sitten kiinteistöistä tai osakkeista, mietti kahdesti.

Tämä auttaa tekemään hyvistä taloudellisista tavoista vaivatonta. Budjettiin pysyminen ei tarkoita, että pidät itseltäsi pieniä herkkuja. Useimmat ihmiset eivät tiedä tätä, mutta sinä tiedät. Lopeta kiertäminen eri alueiden ympärillä ja aloita pelaaminen voimallesi. Miljoonari tietää myös, että tähän sisältyy vastuun ottaminen taloudellisesta kohtalostaan, kieltäytyminen syyttämästä toisia onnettomuuksista ja etsiminen tapoja varmistaa tulovirtojen monimuotoisuus. Sähköinen koirien kiillotuskone. Siksi sijoitus on hieno asia. 5% tuottoaste.

Suosittua Nyt

Ymmärrä, että eettinen varallisuuden luominen on mahdollista. Yhdistetty korko on korkokorko. Alitajunta toimii usein meitä vastaan, joten emme paljasta totuutta itsellemme, koska totuus olisi lopullinen kipu. Ansaitse ylimääräistä rahaa: 7 tapaa ansaita ylimääräinen 1000 dollaria kuukaudessa. Hänen nykyinen nettovarallisuutensa on lähes 2 dollaria.

Paras tapa tehdä tämä? Ihmiset haluavat sinun vastaamaan heidän odotuksiaan, ja sinun on tehtävä joka sekunti arvoinen tonnia rahaa. Tai miksi et seuraa kaikkia pieniä asioita, joihin kulutat rahaa? Alkeimmassa muodossaan raha on vaihtoväline. Koska jos sinulla on rahaa, mutta sinulla ei ole aikaa ja organisaatiota kuluttaa sitä oikein, et yksinkertaisesti pysty tekemään mitään sen kanssa ja olette kurja. Sain turkottavan. On itsestään selvää: Tilastojen mukaan jos olet amerikkalainen, kotitaloudesi keskimääräinen velka on noin 130 922 dollaria, josta 15 762 dollaria on luottokorttiluottoa.

Sinun on valittava oikeat ominaisuudet oikeilta alueilta ja kehitettävä niitä viisaasti. Joidenkin ihmisten rikastukseen liittyvän suurimman ongelmana on, että he viettävät aina enemmän kuin ansaitsevat. Säästä vähintään 10% tuloista: Kysymys on siitä, onko sinusta parempi kun saavut sinne. Mitä löydät? Pikemminkin mennä sänkyyn supperless kuin velan nousu. Joten haluat todella osoittaa paremmuutesi hankkimalla enemmän lisävarusteita kuin Parker ja tiedät varmasti, että et pysty seuraamaan? Pudota katsojat.

  • Pelaat myös tilapeliä.
  • Voitko kokeilla sitä?

Hanki Rahaa Takaisin, Kun Hinta Laskee Ostoksesi.

Mutta en halua antaa sinun jatkaa etsimistä. Helppoja online-työpaikkoja, jotka voivat olla joustavia ja hauskoja, sinun tulee kirjoittaa arvosteluja, antaa palautetta, löytää virheitä tai häiriöitä ja jakaa vain ajatuksiasi ja kokemuksiasi. Yksi parhaimmista tavoista rakentaa vaurautta on löytää, joka ei häiritse liikaa henkilökohtaista elämääsi. Käytä sitä nopeuttaaksesi matkaa kohti vuokrakohteen omistamista. Kuvittele toimivan yhteiskunnassa ilman rahaa. Alhaiset hinnat täällä.

Viitteet

”Jos yrität peilata mitä normi on, et todennäköisesti pääse päämääriisi. Temppu kääntää sivutoimisto, joka tekee muutamasta dollarista kannattavaa yritystä, on löytää jotain, mitä rakastat tehdä. Hyvä koripallo? Yllättäen ne, jotka ansaitsevat alle 100 000 dollaria vuodessa, käyttävät harvoin kuponkeja verrattuna suurituloisiin! Vauraus on loppujen lopuksi suhteellinen asia, koska se, jolla on vähän ja haluaa vähemmän, on rikkaampi kuin se, jolla on paljon ja haluaa enemmän. Jos voit oppia nämä pelit ja saada onnekas, voit voittaa paljon rahaa yhdessä yössä.

Yhteenvetona Voidaan Todeta, Kuinka Rikastua:

Pudota vihaajat. Ainoa todellinen turvallisuus, joka ihmisellä voi olla tässä maailmassa, on tiedon, kokemuksen ja kyvyn varaus. Kun minusta tuli talousneuvoja, otin saman hälinän peliin.

Olet todennäköisesti kuullut myyntivoittoverosta. Riskien ottaminen ajattelematta niitä etukäteen on uskomattoman nopea tapa menettää rahaa. Jos et tiedä kuinka hallita rahaa hyvin, sinulla on vaikea kasvattaa sitä. Jokaisen, joka tosissaan pitää kiinni holvia, joka on täynnä rahaa, on ensin poistettava velka tai vähennettävä sitä huomattavasti. He määrittelevät asiat, jotka sanomme, ajattelemme ja teemme päivittäin. Sinun on ehkä aloitettava alaosasta ja työskenneltävä ylöspäin. Jos näin on, kannattaa ehkä leikata elokuvateatterikäyntejä muutamalle kuukaudelle ja laittaa tämä raha varallisuuden rakentamiseen. Parhaat viikonpäivät forex-kaupassa, mikä valuuttapari? Samanaikaisesti yrittäjyyden hiertäminen vapaa-ajalla saattaa johtaa myös uskottavien osinkojen maksamiseen.

Se on suuri osa lukemattomista televisiomainoksista, uutisohjelmista, aikakaus- ja sanomalehtiartikkeleista ja jopa viihdeohjelmista. En tarkoita, että sinun pitäisi riistää itseltäsi nauttivat asiat tai elää munkin elämäntapa. Olemme tavanomaisia ​​olentoja.

Voit oppia kaiken tarvitsemasi itse.

Tietoja Allan Liwanagista

Esimerkiksi pienten elämäntapojen muutosten tekeminen kiinteiden kuukausikustannusten vähentämiseksi voi auttaa sinua viettämään vähemmän kuin ansaitset. Vero ihmisille, jotka ovat huonosti matemaattisia. Jopa silloin, kun yhteiskunnan mielestä suurin kultakaivos on Arktisella alueella, varakas ei poiketa matastaan ​​etelään. Verkkoyrityksen perustaminen edellyttää, että valitset 6 eri mallia: Minulle bloggaaminen osoittautui mahtavaksi rahantekijäksi. Kun koko maailma näyttää olevan pinottu meitä vastaan, meidän on laiminlyödä uskomme. Voit ansaita joko sijoittamalla AdSense-mainoksia tai mainostamalla kumppaniohjelmia blogiisi.

Kuinka Voin Rikastua Yön Yli?

Vaikka voit sijoittaa vain 50 tai 100 dollaria kuukaudessa (tai vähemmän), se on parempi kuin ei mitään. Rikkaat ihmiset toimivat pelosta huolimatta. Jos haluat parantaa taloudellista elämääsi, sinun on hankittava ”taistelukaveri” - ystävä tai seuralainen, joka taistelee hyvää taistelua aivan kanssasi.

Hyvä uutinen on, että on olemassa niin monia tapoja perustaa yritys ilman suuria etukäteiskustannuksia. Se ei yksinkertaisesti ole totta ollenkaan. Ja joskus oikean ehdokkaan löytäminen vie useamman kuin yhden haastattelun. He tietysti yrittävät voittaa jonkin aseman ja jonkin egon - sinulla on aina oltava motivaatio tehdä jotain. En ole koskaan pystynyt sanomaan heille: "Olet hieno, että olet tänään ohjaaja ja olet huomenna VP: n", laittamalla heidät tuolle kylmälle urapolkua. Rikastuminen on jotakin Pyhä Graalia monille amerikkalaisille, joita on varoitettu siitä, että heidän eläkkeelle siirtyminen näyttäisi olevan kohta "Vihan viinirypäleet", jos he eivät pysty säästää vähintään miljoona dollaria ennen vanhentumistaan. Muuten jätät rahaa pöydälle. Luuletko, että enemmän rahaa tarkoittaa enemmän ongelmia?

Tarvitset älykästä työtä.

Miksi et sinä ja minä? Voit suurentaa ylijäämääsi rikastuaksesi nopeasti seuraavilla tavoilla: Osta päiväkirja ja seuraa kaikkea. Sen sijaan tässä artikkelissa näytän sinulle realistisimman tavan kasvattaa nettovarallisuuttasi nopeasti.

Keskittyminen Ja Kurinalaisuus

Samalla siellä on monia ihmisiä, jotka väittävät löytäneensä vastauksen ja jos ostat heidän e-kirjansa vain 9 dollarilla. Voit olla varma, että jos olet ahkera ja vastuullinen, taloudellinen hyvinvointi on väistämätöntä. Saatat yhtä hyvin saada palkan tehdä asioita, jotka yleensä tekisit muutenkin. Voit leikata kuluja tai, mikä vielä parempaa, etsiä tapoja lisätä tulojasi tavoitteesi saavuttamiseksi, mutta sinun on pidettävä kiinni tavoitteestasi tullaksesi miljonääreksi. Mielenkiintoista on, että tiedän monia ihmisiä, jotka perivät vaurauden, mutta en yhtäkään henkilöä, joka rikastuisi pelaamalla arpajaisia ​​tai viettämällä aikaa kasinossa.

Vuorovaikutus

Jos haluat tulla vauraammaksi ja elää parempaa elämää, rakenna yksinkertaisia ​​tapoja. Yhdeksäs rikastumisen sääntö on ympäröida itsesi ihmisiä paremmin kaikissa elämäsi osissa. Luo visio määrittelemällä - sitten suunnittelemalla - ihanteellinen elämäntyyli. No, 8 tapaa itse asiassa. Soitetaan tulojen ja menojen erona aukkoosi. Yksi tuottoisimmista “rikastu nopeasti -järjestelmistä”, jonka työ on oman blogin perustaminen.

Tavoitte on säästää ensin 100 000 dollaria. Kun olet tehnyt sen, käy ilmi, että on olemassa kolme tekijää, jotka tieteen mukaan johtavat parempaan suorituskykyyn, puhumattakaan henkilökohtaisesta tyytyväisyydestä: On muodostettava yhteys huippumalleihin ja tarkkailtava asiakkaita, jotka ovat valmiita käyttämään helle määrän. Mistä syystä tahansa, on selvää, että nuoret eivät tee yhtä tehokkainta asiaa, joka tekee heistä rikkaita:

Leikkaat kuluja tai, mikä vielä parempaa, etsit tapoja lisätä tulojasi, jotta saavutat tavoitteesi.

Tietysti sinulla pitäisi olla yli 6 kuukauden kulut menossa; sinulla pitäisi olla enemmän kuin sateisen päivän rahaston perustaminen. Tämä tarkoittaa, että rahat, jotka tuhlaat odottamattomiin kuluihin kuukaudessa, pidetään minimissä. Kirjoita se ylös. Oprah, Trump, Kanye, Elon. Jos teet jotain rakastamaasi, laitat todennäköisemmin kaiken, ja se yleensä tarkoittaa ansaitsemista. Huono velka, kuten luottokorttiluotto, syntyy monta kertaa nopeammin kuin parhaat mahdolliset sijoitukset koskaan voivat ja voi nopeasti ylittää kykysi ansaita ja maksaa se pois. Taloudellisesti vastuulliset ja menestyvät ihmiset eivät rakenna vaurauttaan vahingossa - tai yhdessä yössä. Olen oppinut tästä mahdollisuudesta vasta vasta, kun aloin saada tietoa digitaalisen markkinoinnin teollisuudesta.

Ja monissa tapauksissa korotuksen saaminen vie vain yhden, 15 minuutin keskustelun pomosi kanssa.

Rikastu ilman rahaa siirtymällä E-kvadranttiin

Ole peloissaan, kun muut ovat ahneita. Tämä poistaa taloudellisen jännityksen kaikesta tuhlatusta ruuasta ja antaa vaimolleni ja nauttia enemmän ateriasta. Maksa enemmän kuin vähintään. Tule yhdeksi niistä ihmisistä, jotka työskentelevät ahkerasti, investoivat ja rakentavat ja luovat samalla työpaikkoja ja mahdollisuuksia muille.

Köyhät ihmiset pelaavat rahapeliä menettämättä. Elämän ihme on se, että sillä ei ole väliä niin paljon missä olet, sillä on merkitystä mihin olet menossa. Jotkut kutsuvat tätä sivutoimisuudeksi. Ansaitset tietää. Mutta tieteen ja tekniikan tulo on tuonut mukanaan entistä parempia työkaluja ansaita rahaa jopa unessa.

Myy Tavarasi

Lause, joka meillä on parhaiten kuvaa tätä kykyä on liiketoimintaa. Älä ole huolissasi väärän päätöksen tekemisestä. Ja vuoden kuluttua katsot taaksepäin ja toivot aloittavasi tänään, joten miksi toivoa? Jos haluat rikastua, sinun on jatkettava liiketoimintasi ja taloudellisen tietämyksesi parantamista. Oikeita tapoja ansaita, aivan kuten suhteemme, aikamme, ruoka-asetukset ja jopa taloudelliset valintamme ovat henkilökohtaisia. Luovuus on syy siihen, miksi työnantaja arvostaa yhtä työntekijää paremmin kuin toista.

Molemmiin näihin liittyy jonkin verran onnea, mutta on myös paljon taitoja.

Jos olet kuitenkin halukas kokeilemaan, sinä - kyllä, sinä - voi tulla rikas. Olet todennäköisesti kuullut tämän aiemmin joko minulta tai muualta, että minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi sinun on saatava siitä erittäin tarkkaa tietoa. Älä puhu siitä, kuinka menestyt. hälinä, kunnes pääset sinne. Tällä hetkellä voit maksaa jopa 5 500 dollaria vuosittain.

Asettamalla nämä automaattiset siirrot säästät passiivisesti ja sinun on pyrittävä välttämään säästöä.
Ajan myötä heidän energia ja läsnäolo hierovat sinua ja auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Siksi Nousen Aamulla

Tutkimukset osoittavat, että pääomalla on potentiaalia moninkertaistaa sijoituksesi lyhyessä ajassa, luultavasti paremmin kuin muut menetelmät. Olet todennäköisesti kuullut myös, että sinulla on oltava 6 kuukauden kulut menossa sateiseen päivään. He olivat riittävän päättäneitä tekemään kaikki oikeat asiat, jotka antoivat heille mahdollisuuden kasvattaa varallisuuttaan ja monissa tapauksissa jäädä eläkkeelle varhain. Jotkut yrittävät, mutta lopulta päästävät irti niiden haasteiden takia, kun he yrittävät saavuttaa tavoitteen. ”Koska en aio olla pöydälläni 8. a mennessä. Ensinnäkin haluat maksimoida ansaintapotentiaalisi kehittämällä uusia erittäin kysyttyjä taitoja, neuvottelemalla asianmukaisesti, kohdistamalla oikeille markkinoille jne. Jos näin on, on aika alkaa tehdä ajattelutapoja.

Menestys on onnellisuutta. Tällä tavoin lisäät arvoa maailmalle, kun olet luonut lisäarvoa itsellesi. Mitä ohjelmistoja käytetään binaariasetusten kanssa?, joka tapauksessa on aina järkevää käydä lisensoitujen binäärivälittäjien kanssa. Joten aloita ystävien ja tuttavien hankkiminen, joilla on taloudellisesti parempi asema kuin sinä. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka luoda budjetti tyhjästä. Sinun ei tarvitse olla kokopäiväinen sijoittaja (koska sinulla on päivittäinen työpaikka), mutta sinun on oltava erittäin taitava sen suhteen, kenen luotat hallita rahaa. Mutta tarvitset intohimoa, ajamista ja halua osallistua. Mutta jos pystyt vetämään sen pois, potentiaaliset hyödyt ovat valtavat. Stanley ja William D.

Eläminen Keinoidesi Alapuolella: Eeppinen Opas Elää Vähemmän Rahaa (2019)

Parasta on, että se ei vie paljon työtä teidän puolestanne; sen voi laittaa autopilottiin. Raha tulee minulle nyt odottamattomista lähteistä. Maksut tulevat palkasta ennen kuin osavaltion ja liittovaltion tuloverot lasketaan. Jos tavoitteesi on rikastua, mutta sinulla on tonnia luottokorttiluottoja, kaikki energiasi ja resurssit käyvät tämän velan käsittelemiseen. PITOSIN parantumaan heihin, ja lopulta aloitin kuvakaappauksen videon, joka näyttää ihmisille, että tuote itse elää näytölläni navigoidessani.

Sitten on aika päästä markkinointiin.

Kuten hän kirjoittaa blogissaan, hänen kysymys oli: Valitse järkevä tapa jakaa sijoituksesi. Suuri osa siitä tapahtuu kuitenkin alitajuisessa mielessämme ilman tietoista ymmärrystämme tai tietoa. Muista, että tämä on vain yksi askel massiivisessa portaassa kohti mitä tahansa rikkaita tavoitteitasi voi olla. Jos sinulla on miljoona näillä oletuksilla, sinun täytyy säästää 1 000 dollaria kuukausittain, jotta sinulla olisi miljoona dollaria eläkkeellesi. Bloomberg, joten sinun on rahoitettava tilisi BTC: llä ja ilmoitettava robottille tarkalleen, kuinka paljon se voi käydä kauppaa. Vaikka tämä on valitettava osa menneisyyttäni, se tuo minut kohtaan kaksi.

Sanoin, että kotiyrityksellä on veroetuja?

Mitä suurempi ero ansaitset ja kulutuksen välillä, sitä nopeammin löydät itselläsi tarpeeksi rahaa tehdäksesi haluamasi elämäsi kanssa. Ehkä pelkäät, että menetät jonakin päivänä työpaikkasi tai että jotain tapahtuu tärkeimmälle tulolähteellesi. Osta vain jotain, joka olisi täysin iloinen hallussa, jos markkinat sulkeutuvat kymmeneksi vuodeksi. Harvardin koulutettu tutkija Shawn Achor, joka kirjoitti myydyimmän kirjan Happiness Advantage ja jonka Ted Talkilla on yli 19 miljoonaa katselua, on yksi maailman menestyksen ja onnellisuuden asiantuntijoista. Vaikka ei ole takeita siitä, että mikä tahansa polku tekee sinusta varakas, seuraamalla näitä vaiheita, olet parhaassa asemassa rikastuaksesi ja saavuttaaksesi taloudellisen riippumattomuuden. Kaikki kunnioittavat ihmisiä, jotka tekevät innovaatioita, tekevät töitä, kehittävät arvokkaita taitoja ja työskentelevät koko yhteiskunnan hyväksi.

Säästä ihmisille tonnia rahaa paska-tuotteesta, he rakastavat minua säästämään heille rahaa - JA melko monet heistä ostavat sen sijaan mitä suosittelen!

Jaa Tämä:

Älä aloita yritystä. Mitä se tarkoittaa? Alustan tarkoituksena on tehdä sijoittamisesta kaikkien saatavilla. Vain 20% ihmisistä tulee miljonääreiksi perinnöllä. Vielä toiset omistavat sen kovalle työlle, enemmän kuin tavallinen ihminen on valmis tuottamaan, ja älylliselle työlle (mikä on täysin totta). Se on täydellinen resepti, jolla ei tule rikkautta. Tämä pätee erityisesti palkansaajaan, joka pyrkii tulemaan miljonääriksi.

Älä Yritä Tehdä Muille Vaikutusta.

Ja saatat myös löytää, että 15 minuutin kuluttua saatat jatkaa. Se sisältää sen, mitä sinun on luettava, mitä muutoksia päivittäiseen rutiiniin on tehtävä ja missä elämässä haluat olla muutaman vuoden päästä. Voit säästää rahaa myös paljon enemmän yksinkertaisia ​​asioita. Siksi ensisijaisena tavoitteena pitäisi olla löytää tapoja maksaa korkean koron velka. Seuraa rahaa - käy kiinni teollisuuden ja laitoksen kanssa, jolla rahaa on jo runsaasti (tai tulee pian). Paljon kuin tiematkalla, matkalla voi olla esteitä tai liikennettä sekä asioita, jotka pysäyttävät matkan tai hidastavat sinua. Helppo tapa saavuttaa hajauttaminen on sijoittaa omaisuuden allokointirahastoon, kuten tavoitepäivän rahastoon tai ”elämästrategian” rahastoon, joka perustuu riskisi toleranssiin. Koska tavoitteesi on rikastua nopeasti, paras strategia on tarjota mahdollisimman paljon arvoa mahdollisimman monelle ihmiselle.