Work From Home 2019: 100 parasta yritystä etätyöhön

Koti kotona -työ voi vapauttaa huomattavasti aikaa, jota voidaan käyttää muihin asioihin, kuten parempaan laatuun perheen ja ystävien kanssa tai enemmän harrastamiseen. Jotkut matkatoimistot saavat sertifikaatin, jota ei vaadita, mutta se auttaa. Tämä yritys on erikoistunut lääketieteelliseen ja juridiseen käännökseen. Freelancerina voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteydellä. 5 suosituinta bitcoin-kaupankäyntistrategiaa: aloita ansaitseminen bitcoinilla, mutta mitä lähempänä 31. lokakuuta päivämäärä lähenee, johon on jäljellä vain viisi viikkoa, sitä kiireellisempi kysymys on:. Aloita yhdestä näistä töistä ja sitten voit tasata yhden yllä olevista sivutoiminnoista. Jotkin sivustot saattavat edellyttää sertifikaattien, kuten ESL, hankkimista, joten älä pelkää tehdä tätä sijoitusta.

 • He ovat maksaneet minulle monta kertaa.
 • Verkkosuunnittelijoille, kehittäjille ja insinööreille järjestetään kausiluonteisia aukkoja.
 • Jos sinulla on web-suunnittelutaitoja, tämä on tappaja työ kotona.
 • Kopioitsijana kirjoitat myyntisivuja, myyntikirjeitä, uutiskirjeitä ja muuta markkinointimateriaalia.
 • Lisäksi, jos vietät aikaa esimerkiksi selailuun Internetissä tai selaat loputtomasti puhelimellasi, voit myös kokeilla heitä.
 • Tämän perusteella heidän pitäisi pystyä ansaitsemaan 100–300 dollaria (myymällä enimmäkseen eBayssa) ja ottamaan sitten osa voitosta ja tekemään se uudestaan.

Voit koota muutaman kirjoitusnäytteen ja alkaa heti hakea työpaikkoja. 19 tapaa ansaita ylimääräistä paypal-rahaa, voit ansaita ansaitsemalla täydellisen kiinnostuksen ja omistautumalla mihinkään tai useampaan verkkosivustoon. Toivottavasti tämä luettelo auttaa lievittämään joitain päänsärkyjä, jotka olet epäilemättä kokenut etsiessäsi työtä. Se on paljon kakkua, joka on puhdistettava! Mutta jos osaat jo sujuvasti useita kieliä - varsinkin jos jompikumpi näistä kielistä on englanti -, löydät todennäköisesti paljon maksettavia käännöstyöitä.

Palkka on 25–60 dollaria per artikkeli. Tämä yritys tarjoaa monia kotitöitä suoraan asiakaspalvelusta ohjelmistojen ohjelmointiin. On kuitenkin muistettava joitain tärkeitä näkökohtia.

 • Tämä lentoyhtiö tarjoaa etätyömahdollisuuksia varaushenkilöstölle.
 • Ihmiset, joilla on akateeminen tausta ja jotka etsivät joustavia aikoja.
 • 3 miljardia myyntiä vuodessa.
 • Koulutusta tarjotaan.
 • Huomaa, että tämä luettelo sisältää VAIN työpaikkoja, jotka voivat palkata huomattavia tuloja.

5 Parhaista Töistä, Joita Voit Tehdä Kotona - Esikatselu

Ensin luot Shopify-myymälän (voit saada ilmaisen kokeilun tällä erityisellä linkillä), sitten teet tutkimusta löytääksesi tuotteita, joita voit myydä voittoa hyödyntäen Oberlon avulla. Napsauta vain “Näytä nykyiset aukot” nähdäksesi käytettävissä olevat työt ja kirjoita sitten termi “etä” avainsanakenttään suodattaaksesi tulokset. Sivustot, kuten Clickworker tai Amazonin Mechanical Turk, tarjoavat konekirjoittajalle paljon työmahdollisuuksia. Jos sinulla on laadukkaita valokuvia, voit luoda online-portfolion ja lähettää työt sosiaaliseen mediaan ja myydä niitä. Oletko hyvä kirjailija, jolla on erinomaiset kielioppitaidot, tarkkaavaisuus yksityiskohdille ja määräaikaisuuteen suuntautunut? Ei ole epätavallista, että nämä yritykset vaativat koulutustaan, joka on usein ilmaista. Maailmankuulun valokuvaaja Chase Jarvisin perustama Creative Live tarjoaa ilmaisia ​​päivittäisiä kursseja valokuvauksesta, taiteesta, suunnittelusta ja muusta. Ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi.

Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana. Voit tarkastella näitä kotona tehtäviä etsimällä avainsanoista termiä "etätyö". Jotkut VA: t (yleensä erikoistuneet) pystyvät veloittamaan yli 100 dollaria tunnissa. Sosiaalisen median arvioijat palkkaavat sosiaalisen median verkot (tai suuren sosiaalisen median palkkaamat ulkopuoliset yritykset) arvioimaan alustan tiettyjä osia ja parantamaan uutissyötteen osuvuutta käyttökokemuksen parantamiseksi. Tämä kotimainen työmahdollisuus on erittäin palkitseva ja auttaa muotoilemaan markkinoita ja vaikuttamaan markkinoille tuleviin uusiin tuotteisiin. Saatat pystyä ansaitsemaan rahaa englannin kielen opettamisessa verkossa kotoa. Tämä opas auttaa sinua selvittämään, kuinka tulla freelance-kirjoittajaksi.

Siellä web-suunnittelija tulee sisään. Koulutus on maksettu, ja vain yhdysvaltalaiset hakijat ovat oikeutettuja hakemaan. 7 parasta australian forex-välittäjää 2019, tämä pätee CFD-välittäjiin, jotka toimivat päämiehenä (markkinatakaajina), jotka tekevät kauppaa suoraan asiakkaidensa kanssa. Yliopiston ystävä tekee kauneimpia evästeitä ja etsii tapahtumia myydä niitä ympäri vuoden - syntymäpäiviä, vapaapäiviä, jalkapallojuhlia, luettelo on loputon. Ystävämme, Gina ja Kristen, opettavat uskomattoman kurssin, joka opastaa sinut läpi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kuinka ansaita rahaa verkossa tullessa Pinterest VA: ksi.

Mitä Facebook-mainoshallinta tekee?

Lemmikkien Hoitoa

Monet virtuaaliassistentit ansaitsevat 15 - 20 dollaria tunnissa aloittaessaan. Tyypillisesti vaaditaan kiinteä langallinen Internet-palvelu (ei satelliittia tai wi-fiä). Quicktate tai iDictate - Quicktate -sovelluksella voit kirjoittaa alle viiden minuutin äänitiedostot.

Viimeiset Ajatukset Kotitöistä

Kuten monet muutkin luetellut työpaikat, niin suuri osa tästä työstä johtuu asiakkaiden hankkimisesta. Koska tämä nimike kattaa monia taitoja, ansaitsemasi tulot voivat vaihdella suuresti. Technavion mukaan osakevalokuvien myynti ylittää 4 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä. Tämän viestin julkaisuhetkellä he etsivät ihmisiä työskentelemään etäyhteyden kautta asiakaspalvelussa.

6 miljoonaa käyttäjää ja 8. Tämä tarkoittaa myös, että saat palkan vain tekemällä töitä ja suorittamalla projekteja. Jos haluat oppia kuinka ajaa Facebook-mainoksia bloggaajille, tämä ilmainen koulutus on hienoa. Kyllä, voit tehdä etätyötä kokopäiväisesti.

Työskentele kotona Virtual Assistant -työt

Yritykset voivat vuokrata sinut syöttämään tietoja ohjelmistojärjestelmään, siirtämään tietoja ja päivittämään tietueita. Tästä hinnasta FlexJobs käsin selaa kaikki työt kaiken roskan, mainosten ja huijausten poistamiseksi. Jos olet hyvä myyntihenkilö, kuten pidät juhlia juhlia, ja voit löytää rakastamasi tuotteen, suoramyynti voisi olla sinulle sopiva. K-yritys, joka maksaa ihmisille jakaa mielipiteensä verkkosivustoista ja sovelluksista. BLS ennustaa 11 prosentin kasvua tällä alalla.

Web-kehittäjä

Palkka alkaa 20 dollarista tunnissa. Haluat työskennellä sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on kokemusta haastattelujen transkriptiosta sekä sanatarkkaa transkriptio-kokemusta, kirjoittaaksesi monille aloille, mukaan lukien vakuutus, lainvalvonta, tuomioistuimet tai lakitoimistot. Se on kuitenkin hyvä tapa lisätä ansiosi. Käytämme yleensä Amazon-lahjakortteja, mutta valittavana on tonnia myymälöitä. Pätevyyteen kuuluu kyky kirjoittaa vähintään 60 sanaa minuutissa (WPM), olla hyvä kuuntelija ja tuntea perusteellisesti englannin kieli ja käyttää oikeita kielioppia.

Fiverrin logosuunnittelijat ansaitsevat jossain määrin jopa 10 dollaria huikeisiin 1000 dollariin työtä kohden, joten ansaitsemasi tulot riippuvat suuresti taitoistasi ja siitä, kuinka hyvin markkinoit itseäsi. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa sosiaalisen median johtajana, tutustu sosiaalisen median asiantuntija Bobby Hoytin Facebook Side Hustle Course -kurssille. Falcon finance, tällä hetkellä e-kurssissa on 11 oppituntia, jotka kattavat aiheita, kuten perus- ja pitkälle kehitetty tekninen analyysi, tehokkaat strategiat, kauppapsykologia ja markkinatutkimus. Kuinka monta kuukautta/vuotta haluat työskennellä etänä? Kokemus toimistopuhelinkeskuksesta tai edes vähittäiskaupan työpaikoista riittää usein kotipuhelinkeskuksen työn laskemiseen. Napsauta tätä, kun haluat rekisteröityä Creative Live -uutiskirjeen saadaksesi ilmaisia ​​kursseja.

Saadakseen apurahaa, organisaatioiden on tehtävä ehdotuksia, jotka sisältävät yksityiskohtaiset tiedot organisaatiosta ja niiden käytön erityisistä tavoista.

TÄytyy:

Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna? Heidän live-luokkaansa voi osallistua sataprosenttisesti. Hän voi pitää taukoja tyttärensä tai perhekoiransa hoidossa tai vain juoksua ruokakauppaan.

Tästä huolimatta hän suosittelee myös, että “etsit oma markkinarako ja juoksut sen kanssa. Mutta jos sinulla on lisäaikaa käsissäsi ja pystyt nopeasti pumppaamaan artikkeleita omituisesti tietyistä aiheista, kuten hampaiden valkaisu, ilmakompressorit tai takapihan terassisuunnittelu, voit pehmentää lompakkoasi melko helposti. Yhtenä yrityksen chat-isäntänä puhut asiakkaiden kanssa ja vastaat heidän mahdollisiin kysymyksiin. He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on välillä 18 - 20 dollaria tunnissa riippuen suorittamasi tehtävistä ja kokemuksestasi. Jotkut suositun käsintehtyjen tavaroiden verkkosivuston Etsy myyjät ansaitsevat todella suuren kokopäiväisen asumisen myymällä käsitöitä, kun taas toiset ansaitsevat vain tarpeeksi tukeakseen käsityötapansa. Palkka vaihtelee välillä 24–39 dollaria äänitunnilta, joka tehdään joka viikko PayPalin kautta.

Vielä Enemmän Laillista Työtä Kotona

Vaikka monet tehtävät ovat siirtyneet digitaaliseksi, jotkut asiat on silti suoritettava henkilökohtaisesti, kuten näet. Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa. Mene Craigslistin tai Upworkin läpi ja etsi itsellesi tietojen syöttö- ja hallintotöitä. Voit suorittaa tämän suorittamalla Udemy-kurssin tai etsimällä muita tapoja lisätä erikoistuneita taitojoukkoja online-portfolioosi. Katso viesti kannattavimmista Fiverr-keikoista. Kirjoita Google-kenttään kaukosäädin + [TYÖNIMIKE] + + työpaikat. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Tutustu Abbeyn ilmaiseen aloituskoulutukseen.

Mutta useimmille suosittelen aloittamista vähittäiskaupan arbitraasista, kunnes olet oppinut köydet ja sinulla on hiukan enemmän rahaa sijoittaa tuotteisiin. Vuonna 2019 perustettu VIPKID yhdistää nuoret kiinalaiset opiskelijat äidinkielenään puhujiin ja tekevät kielenoppimisesta räjähdysmäisen. Etsitään freelance-web-suunnittelijoita tai pieniä suunnittelusstudioita, joilla on kokemusta verkkokaupasta ja jotka tuottavat pakkauksia. Kuka tietää kuinka monta muuta otettiin? Tilaajat - lailliset kopiointipalvelut. Yleisimmät transkriptionistit ilmoittavat tekevänsä välillä 10–25 dollaria tunnissa, ja mediaanin hinnan näyttävän laskevan jonnekin 15 dollarin tuntiselle alueelle. Maksu on projektia kohden ja voi nousta jopa 30 dollariin tunnissa. Tarvitset myös hiljaisen työskentelytilan, koska suuri osa työstä on puhelimessa.

Ajojako on mullistellut kuljetusalaa, vähentänyt humalassa ajamisesta johtuvia kuolemantapauksia ja avannut uuden työpaikan kotoa tilaisuudelle sinä ja minä. Sinun on maksettava aloituspaketti tai koulutus. Maksu tapahtuu kahdesti viikossa ja vaihtelee 2 200–2 500 dollaria kurssilta. Sinulla on oltava pääsy Skype-tiliin ja työskennellä vähintään 90 minuuttia.

Koulutus

Yksi resurssi, jonka pidän arvokkaana ja erittäin edulliseksi, on Mike Pearsonin tyhmä yksinkertainen SEO-kurssi. BCD Travel tarjoaa globaalia yritysmatkojen hallintaa. 99 dollaria sosiaalinen - sen on oltava käytettävissä, jotta se voi työskennellä kokopäiväisesti.

Ttec

Soita saapuvat puhelut ja keskustele jäseniemme kanssa vastataksesi kysymyksiin tai antaa tietoja, jotta he ymmärtävät paremmin kattavuutta ja vaihtoehtoja. Kyllä, voit todella! Sinun ei myöskään tarvitse erikoistuneita tutkintoja virtuaaliassistentin liiketoiminnan aloittamiseksi. Täällä voit olla yhteydessä tuhansiin potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät tarkkaa tarjoamaasi palvelua. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tarkistaa kymmenen yritystä, jotka tarjoavat kotona työpaikkoja sairausvakuutuksella. Voit liittyä sivustolle työntekijänä ja saada palkkaa suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, joista suurin osa liittyy tietyn tyyppisiin tietojen syöttämiseen. Saatavana Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Espanjassa, Ranskassa, Puolassa, Italiassa, Portugalissa, Venäjällä, Saksassa, Ruotsissa, Brasiliassa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa.

 • Tutkimus on erittäin tuottoisaa, koska useimmissa yrityksissä ei ole aikaa käydä läpi kurjuutta kerätä tuhansia paikallisia yritys-sähköpostiosoitteita tai louhia kosmeettisten lääkäreiden luetteloa tietyssä valtiossa.
 • Tämä vaatii jonkin verran työtä ja luottamusta, mutta voi olla hieno tapa ansaita tuloja kotoa, jos sinulla on kyky.
 • CareerStep-kurssit eivät ole halpoja (ne alkavat 2 999 dollarista), mutta ne tarjoavat sekä maksusuunnitelmia että alennuksia armeijan puolisoille.

Tekstitykset

Keskipalkka lääketieteelliselle kooderille on noin 60 000 dollaria vuodessa. Tässä on muutama ilmainen kurssi, jos uskot, että pidät siitä jotain: Lisäksi on tärkeää panostaa jonkin verran luetteloidesi kirjoittamiseen ja lähettämiseen. Jos osaat taiteellisissa välineissä, mutta haluat hieman enemmän työpaikkojen turvallisuutta kuin kuvittaja tai hieno taiteilija, harkitse graafisen suunnittelijaksi tulemista. Se voi olla korkeampi muun tyyppisissä transkriptioissa. Maailman suurilla yrityksillä on mahtava tarve lahjakkuudelle.

Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen.

Online-tehtävät

Ne tarjoavat joustavia aikatauluja, ja voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat. Monet myyntiedustajat voivat käyttää puhelinta, sähköpostia ja online-neuvotteluja saadakseen työn päätökseen. Saatat pitää tästä palvelusta, jos sinulla on vain muutama minuutti kerrallaan mikrotason suorittamiseksi. Tarvitset vain 1 dollarin maksupyynnön shekillä, jonka saapuminen kestää 4–6 viikkoa. Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Kurssi avataan vain muutaman kerran vuodessa, ja siellä on odotuslista, joten sinun tulisi laittaa nimesi mahdollisimman pian varmistaaksesi itsellesi paikan.

Keskimääräinen tuntihinta sosiaalisen median managerille on noin 23 dollaria. Kotoa työskennellessäsi voit ansaita 25 dollaria tunnissa. Ihmiset, joilla on tekninen kokemus ja jotka haluavat hioa taitojaan tai jotka haluavat katsoa viimeisimmät sovellukset. Kummassakin tapauksessa maksetaan enimmäkseen viikoittain tai kuukausittain.

Pelivalmentaja

Voit ansaita vain 25–50 dollaria blogia kohti yhden hengen blogi satoja tai tuhansia dollareita suuremmilta yrityksiltä. Leapforce - Itsenäisenä Leapforcen edustajana työskentelet heidän asiakkaidensa kanssa suorittaaksesi perusteellista tutkimusta verkossa ja arvioidaksesi hakukoneiden tietoja. Voit tarkastella tässä lueteltuja työpöytäkirjoja löytääksesi kopiokirjoitustyöt. Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? Raporttien mukaan nykyään on miljoonia, ellei jopa satoja miljoonia blogeja. Saatat joutua käsittelemään saapuvia puheluita tai soittamaan lähteviä puheluita työn luonteesta riippuen. Olen ollut jäsen vuodesta 2019 ja voin taata yritykselle. Voit myös lähettää keskeiselle päätöksentekijälle sähköpostin, jossa korostetaan, kuinka voit osallistua rooliin.

Oikeudellisella alalla on laaja valikoima työpaikkoja.

Jos olet miellyttävä, sinun kannattaa ehkä harkita työtä asiakastuessa. Hän työskentelee Denverissä toimivan Flex Jobs -yrityksen kautta, joka on yksi kotona työskentelevien parhaista rekrytoijista. Varo yrityksiä, jotka tarjoavat löytää sinulle online-työpaikan mojovaan etuhintaan. PayScalen mukaan keskimääräinen sosiaalisen median johtaja ansaitsee 49 841 dollaria.

Tällä työllä ei taata tiettyä määrää työtä, koska saat työtä tarvittaessa. Valitettavasti suuret yritykset hallitsevat hakutuloksia. Saatavana Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Lisätietoja vierailusta, SandiParkey. Tämä eri freelance-kuvittajien opas voi antaa sinulle vinkkejä aloittamiseen. Sitten määrität parhaat tulokset, jotka vastaavat kyseistä kyselyä ihanteellisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Toivon varmasti, että voisimme tarjota niin monta työpaikkaa - emme voi, olen pahoillani, mutta. Parempaa vielä: rakenna verkkosivusto portfoliosi mukaan, jotta voit markkinoida animoituja videoita tehokkaammin.

Agentit hoitavat asiakaspuhelut, jotka koskevat teknistä tukea, kirjanpitoa ja aikatauluja.

20 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Puhelimellasi

Kokeile sitten alla olevia vain tyypillisiä kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​töitä kotoa. He kirjoittavat artikkelin ja kun se on hyväksynyt, he saavat palkan. Kätevän verkko-ohjauksen avulla voit työskennellä aikataulun mukaan mistä tahansa, lataamalla ansaitsemasi tunnin hinnan. Yritysten omistajat tarvitsevat ihmisiä, jotka voivat järjestää mainoskampanjoitaan ja tuoda heille uusia asiakkaita. Jotkut myyntityöt tarjoavat paljon joustavuutta. Voit työskennellä hyvämaineisella yrityksellä kotona ja saada silti suurta palkkaa ja joustavuutta. Katso tämä ilmainen koulutus selvittääksesi, sopiiko tämä sinulle.

Katso lisää vaihtoehtoja tarkistamalla parhaat mysteeriostoyritykset. Siellä on satoja aiheita, joista löydät tutorointityön. Jotkut yritykset haluavat välttää joutumista lain väärään puoleen. Huomaa, että hinnat ovat yleensä paljon alhaisemmat, jos et ole Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta tai muista ensimmäisen maailman maista. Maksu on projektia kohden ja keskimäärin 10–15 dollaria tunnissa. Tämä The Guardianin artikkeli tarjoaa yhden konsultin näkemyksen tulla freelance-markkinointiprofiiliksi.

Sivusto palkkaa freelancereita kaikkialta maailmasta. Toivomme, että nautit näistä tiedoista ja onneaan ansaitaksesi ylimääräistä rahaa verkossa ja löytääksesi seuraavan työpaikan nopeasti. Jos tiedät tietäsi Microsoft Office- ja Google Drive -sovellusten välillä, tietojen syöttö voi olla sinulle. Yrittäjyys on ehdottomasti reitti kotona tehtävään, mutta se ei ole ainoa reitti.

Etsitkö Enemmän Hauskaa

Saatat päättää, että opiskelijat maksavat kunkin oppitunnin lopussa tai suorittavat ennakkomaksun koko kuukaudelle (mikä voi olla parempi kuin maksaa viikoittain). Sinun on tarkkailtava tietty määrä minuutteja, jotka sinulle kerrotaan etukäteen. 00 kuukaudessa, riippuen kelpoisuudesta ja kuinka moniin tutkimuksiin osallistut. Sellaisenaan ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin tässä luetelluista mahdollisuuksista ei ole enää voimassa, kun tarkistat ne. Mainos sisältää yrityksen nimen, eikä hakijoilla ole vastauksia sokealle sähköpostiosoitteelle.

Cabin stylisttinä ansaitset tuloja myymällä ohjaamon suunnittelijakokoelmia kotona olevien pop-up-kauppojen ja henkilökohtaisen verkkosivustosi kautta. Sisareni tekee tämän saadakseen ylimääräistä rahaa puolella työskennellessään kokopäiväisesti ja ansaitseen yli 2019 dollaria kuukaudessa! USA (on voitava matkustaa koulutusta varten). Ehkä etsit vähän ylimääräistä rahaa. Kuinka käyttää double-cci-woodie -sovellusta, 06 Yksityinen viesti. Haluatko tietää enemmän siitä, kuinka tulla transkriptionistiksi? Vuonna 2019 online-työpaikkoja on enemmän kuin koskaan. Tämä yhdysvaltalainen online-opetusyritys on rekrytoinut menestyksekkäästi englannin opettajia. Kuinka paljon aikaa vietät työhön töihin päivittäin?

Saat maksun sanalla, ja maksu lähetetään PayPalin kautta. Jos olet kaksikielinen, voit yrittää hakea tätä käännösyritystä. Nämä vaihtoehdot on suunniteltu antamaan sinulle eniten aikaa päivässäsi tehdä muita asioita samalla, kun ansaitset rahaa verkossa. Koska monet yliopistot tarjoavat nyt luokkia opiskelijoille verkossa, ne vaativat opettajia näiden luokkien opettamiseen. Se on usein ruse saada sinut asemaan, jossa et voi sanoa ei. Se on melko yksinkertaista. Ja kun maailma yhdistyy, nämä työpaikat kasvavat nopeammin kuin keskimäärin. Joten he pitävät mieluummin pitämään ympyränsä pienenä ja varmistavat, että he antavat vain määrän, jota he voivat palvella tehokkaasti.

Textbroker

Sutherland tarjoaa koti-asiakaspalvelumahdollisuuksia hienolla etuisuudella: Mutta tämä tilanne on vielä huonompi, jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tässä on muutama esimerkki verkkosivustoista ja blogeista, jotka maksavat sinulle artikkeleista: Palkka alkaa 20 dollarista tunnissa ja voit ansaita enemmän kysynnän aiheiden ohjaamisesta, ja ylimmät tutorit ansaitsevat vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa! Kaikkia näistä yrityksistä ei palkata ympäri vuoden, ja joillakin ei ehkä ole avoimia työpaikkoja tällä hetkellä. Kryptovaluuttakaupan robotit, kuten muutkin hajautetut sovellukset, tarvitset apuohjelmia toimimaan Autonion kanssa. Alussa kirjoittaja voi ansaita 100 dollaria ylöspäin ensimmäisestä artikkelissaan.

Voit kirjoittaa blogeja, lehtiä, sosiaalista mediaa ja mediajulkaisuja varten.

Jokaisesta todellisesta kotitöistä on kymmeniä huijauksia. Sähköpostimarkkinoinnin asiantuntija käyttää tilastollisia analyysejä ja sosiaalisen median vihjeitä myynnin kasvattamiseksi. Voit vuokrata Spinlisterillä urheiluvälineitäsi. Tämän aseman avulla voit opettaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan olet kotoisin Yhdysvalloista tai Kanadasta ja sinulla on vakaa Internet-yhteys. Kuinka ansaitsen rahaa tietyntyyppisen seksityön tekemisessä., pyydän neuvojasi, koska olet mahtava. Vaikka toimistopohjainen sysadmin voi ansaita noin 70 000 dollaria vuodessa, huomaa, että kotipohjaisessa versiossa on yleensä alhaisemmat hinnat. Yhtiö tarjoaa verkkokursseja ja yksityistä ohjausta. Monet alla olevista yrityksistä eivät ilmoita, kuinka paljon he maksavat, mutta Glassoorsin lukujen mukaan kotona toimitettavat tietotekniset työntekijät ansaitsevat 31 153 dollaria vuodessa. Muotityylistiksi tuleminen on monille unelma.

Aloita asiakkaiden etsiminen VA-sivustoilta, kuten Elance/oDesk, tai palveluidesi tarjoamisesta TaskRabbit-palvelusta.

Omena

Kun työskentelet tietojen syöttäjänä, sinun tehtäväsi on syöttää tietoja laskentataulukko-, asiakirja- tai tietokantahallintajärjestelmään. On hyödyllistä, että sinulla on tausta esimerkiksi englanniksi tai journalismista, mutta monilla ihmisillä ei ole lainkaan korkeakoulututkintoa, ja he löytävät silti menestystä. Say ABC - työskentele kotona opettamalla englantia jopa neljälle lapselle 5–12-vuotiaille SayABC: n verkkopalvelun kautta. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse ja odota vastausta. Algorithmic trading -uutiset ja analyysiartikkelit, 'Tästä syystä Olsen kutsuu sitä' sisäiseksi ajaksi '- se on määritelmä ajalle, joka on hänen mallinsa sisäinen. Etsi heidän työpaikkansa nähdäksesi, onko heillä avoimia tehtäviä. Jos pidät puhelutöistä, tule sitten tämän yrityksen 'tavaranaloittajaksi'.

Etsimme tällä hetkellä etäosa-aikaisia ​​paikallisia koordinaattoreita, jotka auttavat meitä rekrytoimaan isäntäperheitä ja mentorivaihto-opiskelijoita, kun he ovat täällä.

Mindswarms on interaktiivinen videotutkimusyritys, jossa sinulle maksetaan välittömästi PayPalin rahana 10 minuutin videon nauhoittaminen. 0055 per sana ja 0 dollaria. Huippuura, joka voi tehdä sinusta rikkaan, näyttää myös siltä, ​​että he kaikki ansaitsisivat rahaa perustamalla yritystä tylsälle teollisuudelle. Työstä riippuen saatat tarvita hyvin vähän työskennellä kotoa. Jotta voin käsitellä tällaista hirviöluetteloa, olen jakanut työpaikat luokkien mukaan ja luetteloinut ne aakkosjärjestyksessä. Käynnistyskustannukset ovat alhaiset, tunnit ovat joustavia, ja palkkiot voivat olla melko korkeat. Tulevaisuuden välittäjät, jotka alkavat a: lla, jatkuvan voiton saaminen vaatii lukuisten tekijöiden yhdistämistä. Kun työskentelet tämän yrityksen kanssa, siirrät viihde-, yritys- ja lakiteollisuuden sekä akateemisten organisaatioiden sisältöä. 50–7 dollaria per tehtävä ja mennä ylöspäin. Parempaa on myös, että työtä kotoa tarjoavien alojen määrä kasvaa myös.