Päivän Kauppalaitteet 2019

Valitettavasti Internet-yhteydet menevät joskus. Siksi tietokoneesi voi tulla toimeen, jos käytät vain yhtä 4K UHD-näyttöä kortin kanssa ja että rajoitat tietojenkäsittelytoiminnot vain kauppaan ja säännölliseen käyttöön. Otetaan esimerkiksi 4K-näyttö. Parhaiden binaariasetusvälittäjien arvostelut, mitkä ovat siellä olevat erityyppiset kaupat (esim. One Touch tai Range -kauppa)? PC tai Mac - mikä on parasta kauppaa? Emolevy varmistaa, että kaikki komponentit, jotka on kytketty toisiinsa (näytönohjain, prosessori, äänikortti jne.) Siinä on kaikki tärkeät ominaisuudet, mukaan lukien säädettävä jalusta.

Houkutteleva lentolehtinen lukee seuraavasti: “Osta kaupankäyntitietokone seuraavassa vaiheessa ja voitot tulevat automaattisesti. Lisäksi, koska sen ultra-laajakuvasuhde on 21: Hulluimpana päivänä päivittäiskauppiaana minulla oli avoinna samanaikaisesti yli 60 karttaa visualisoidakseni automatisoidut kaupankäynnin tulokset ja hallita tilauksiani (tämä oli todella hullua, enkä suosittele tekemään tätä itse). Pikselien suhteen WQHD: n resoluutio on 2560x1440. Esimerkiksi tietokoneen käynnistäminen SSD-levyltä kestää keskimäärin noin 10 sekuntia.

Joka tapauksessa älä anna kauppakeskuksesi muuttua radioaktiiviseksi uuniksi!

Toisaalta, jos Internet-nopeutesi voi tuskin saavuttaa 100 Mbit/s, kannattaa ehkä vaihtaa toiseen palveluntarjoajaan tai jopa siirtyä kuituoptiikkaan. Kun kuvapisteesi ovat neljä kertaa pienempiä, kaikki on periaatteessa käyttökelvoton. Professional optio-oikeuksien kaupankäyntikurssi: options ironshell ™, tämä kurssi on optioiden aloittelijalle "mitä ovat optiot" perusteista kreikkalaisiin symboleihin, jotka ohjaavat ja jonottavat kauppaa. Pohjimmiltaan, kun pysyt lanteillasi ja siirryt sitten polvilleen ja nilkoillesi, sinun on tarkasteltava 90 asteen kulmaa jokaiselle nivelille. Konservatiivisille sijoitusstrategioille kaupankäynnin kannettava tietokone voi olla parempi vaihtoehto.

On suositeltavaa, että sinulla on vähintään 8 Gt RAM-muistia päiväkaupan tietokoneellesi, vaikka 16 Gt RAM-muistia on ihanteellinen. Tämä näyttö on markkinoiden halvin 27 tuuman kokoinen WQHD-näyttö. Järjestelmäresurssejasi ei saisi ottaa kolmannen osapuolen ohjelmisto, jolla ei ole suhdetta kauppaan.

Kinetick, InteractiveBrokers-suosikkituotteet:

Mieti Lisäominaisuuksia

6 ″ -monitori ja lisää kaksi muuta 15. Uskomme, että vakaa järjestelmä on parempi kuin jolla on hiukan korkeampi 3DMark-benchmarking-pisteytys. Niille, jotka käsittelevät useita osakkeita, kauppapareja tai valuuttoja, mitä enemmän ikkunoita he näkevät paremmin.

Tämä antaa sinun selittää, miksi kaupankäynti ei ole lainkaan uhkapeliä, kuinka strategioita käytetään ja miten voitot ansaitaan. Kustannustehokkuus on avain pitkäaikaisiin voittoihin salkkuusi. Lisäksi näytän sinulle parhaan ratkaisun, jos sinulla ei ole aikaa rakentaa omaa korkean suorituskyvyn/edullisen kaupan työpöydän asennusta. Vedin sen kotiin (melkein kun olin ostanut heidän rakenteensa) ja supistin sen siihen, mitä oli myynnissä verkossa ja esitteessä ja mikä tuntui olevan tärkein minulle. Toisaalta 27 tuuman FHD löytyy melko kohtuulliseen hintaan, kuten tämä on Dell P2719H: n tapauksessa. 248 mm: n kokoisena se johtaa näytölle, jota voidaan käyttää täydellisesti suurimmalle osalle ihmisiä.

Yksinkertaisesti sanottuna, tästä syystä SSD-kiintolevyt ovat parempia: Entä valmiiksi määritetyt, valmiit tietokoneet Delliltä, ​​Amazonilta tai BestBuylta? Ratkaisu kaikkeen tähän ei ole ylikuumentaa tai ylikuormittaa prosessoria erittäin konservatiivisesti. Oikean kokoisen näytön valitseminen kaupankäynnin vaatimuksille johtuu kahdesta tekijästä, fyysisestä koosta ja sitten näytön tarkkuudesta.

Voit esimerkiksi päivittää nykyisen tietokoneesi komponentteja ostamatta uutta.

Paras Kaupankäynnin Kiintolevy

Ok, lupasimme olla tekemättä liian teknistä kaikessa tässä komponenttipuheessa, päästään tärkeimpien kohtien läpi. Kun olet tunnistanut järjestelmääsi parhaiten sopivat varastot, haluat nyt aloittaa kuoret takaisin asennuksen yksityiskohtiin. Tässä näytössä on uusin tekniikka, jossa on 2K: n resoluutio ja useita videoportteja. Asus suunnitteli VC239H: n äärettömän reunan konseptin avulla, jota he käyttävät huippuluokan malleissa, joten et näe mitään ruutua näytön ylä- ja sivupinnoilla. Kauppiaina tarvitsemme näyttöjä, mutta en usko, että käyttämäsi ohjelmisto tekee valtavasta suorituskyvystä eron minun kaltaisessa järjestelmässä. Binaarirobotti 365 review, no, se ei ole aivan niin yksinkertaista kuin miltä se ensin näyttää. Seuraava etäinen sijainti? 9 kuvasuhde. Windows 10 -teksti, kuvakkeet, valikot ja Internet-selailu Edgellä näyttävät fantastiselta.

On itsestään selvää, että suurempi näyttö ja korkeampi resoluutio maksavat enemmän. Katseltavissa olevan näytön alue on 29. Sinun tulisi kokeilla sitä, koska se saa sinut tuntemaan olosi täysin vapaana, on uskomatonta! Hinta- ja prosenttimuutos mittaa päivänsisäistä suorituskykyä, kun taas volyymi ja keskimääräinen volyymi paljastavat aktiviteetin tason verrattuna aikaisempiin istuntoihin. Tarkoitan tällä sitä, että on melko helppo kuvitella, miltä 24-tuumainen tai 32-tuumainen näyttö työpöydälläsi näyttää. Jos et pysty kuvaamaan sitä, muutama minuutti mittanauhalla auttaa.

 • Mitä enemmän sijoitat kaupankäyntitietokoneeseesi, sitä paremmin sinun on suoritettava, kun käydään kauppaa markkinoilla.
 • Matkapuhelin tai kannettava tietokone riittää useimmissa tilanteissa.

Luettelo Päiväkaupan Suosituimmista Näytöistä

5 tuuman FHD-näyttö ja siinä näkyy pienempiä kohteita. Tiedämme, että FHD-näytöllä on 1 920 pikseliä sen vaaka-akselin poikki, joten 478 mm/1,920 antaa meille tuloksen 0. Toiminnallisesti valittavissa olevat kaksi kiintolevytyyppiä, kiintolevy tai SSD, ovat samat - tarkoittavat, että ne saavat työn suoritettua. 14. helmikuuta 2019 klo 11: Muista, että olemme täällä auttamassa kaikissa tekniikkaasi koskevissa kysymyksissä. Sitä levitettiin jo jonkin aikaa. Virtalähdealueella, kun kuluttajat ajattelevat hiljaista ja tehokasta virtalähdettä, yksi ensimmäisistä mieleen tulleista yrityksistä on Seasonic.

Voimme kuitenkin vahvistaa, että google-kromi näyttää silti melko huonolta 1920x1080-resoluutiolla, 175%: n skaalaus Windows 10 -käyttöjärjestelmässä. Muista, että sinun ei tarvitse rakentaa 3000 dollaria + tietokoneasetuksia, kun aloitat aloittamisen. Tämä näyttö todella vaati erityisiä kiinnitysruuveja, koska metalliosa, johon ruuvit tosiasiallisesti kiinnittyvät, on upotettu melko vähän pinnasta. Tarkkailet kutakin ruutua, kun varastossa palaa ylös tai alas. Tämän näytön muotoilu on harkittu, ergonomisilla kosketuksilla, kuten säädettävä korkeus ja kallistus, jotta voit asettaa näytön optimaaliselle silmätasolle.

Osakevälittäjät 101

Vuosien varrella olemme törmänneet niin moniin erilaisiin ongelmiin AMD Radeon -ohjaimien kanssa, että se voi täyttää kirjan. 5 ”diagonaalin poikki, pienempi kuin tämä johtaa näytön hiukan pienempiin kuviin. Tämä määrittää näytön laadun ja sen, kuinka tukoinen teksti on.

Tehokkaiden Kaupanäyttöjen Rakentaminen

Mutta huomasin olevani liian aktiivinen tietokoneen rakentamiseen sen sijaan, että keskityisin kauppaan. Meille esitetään usein kysymys - "Jos tilaan 6 näytön kauppaa varten tarkoitetun tietokoneen, voinko kytkeä vain 4 näyttöä? "Tuottamalla teräviä 1920 x 1080 -resoluutiokuvia se sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille sekä suurten yritysten ympäristöihin.

Olemme myös todenneet, että NVIDIA-kortit toimivat paremmin vanhempien VGA-yhteyksien kanssa. Toisinaan saamme asiakkaita, joilla on 4 vanhempaa näyttöä, joissa on vain VGA-yhteydet, ja he tarvitsevat järjestelmän, joka voi ajaa kaikki nämä 4 näyttöä, monien DVI-porttien keskitason NVIDIA-pelikorttimme ovat taaksepäin yhteensopivia VGA-yhteyden kanssa yksinkertaisella edullisella adapterilla.

23 GHz prosessointiteho ja 8 Gt RAM-muistia! Minun oli valittava jokainen pääkomponentti itse, mukautettava ja koottava se itse. AMD ja NVIDIA. Voit yleensä asentaa korkeintaan 3 näyttöä yhdelle jalustalle. Se on enemmän kuin antaisi meille ruututilan 3 - 3. Päiväkauppaa koskevia vinkkejä aloittelijoille, kolme neljästä varastosta seuraa lopulta kokonaismarkkinoiden trendiä riippumatta siitä, kuinka ”hyvä”. Hauska asia osakekaavioissa on, kun lisäät lisää indikaattoreita; tärkeimmät hinta- ja volyymitiedot ovat vähemmän näkyvissä ruudulla. Näytöt toimitetaan CRT: n, LCD: n, plasman ja OELD: n muodossa.

Kun markkinoiden toiminta liikkuu nopeimmin, sinun on varmistettava, että käyttämäsi tietokone pystyy pysymään yllä, jotta et menetä tärkeitä investointeja.
 • Moniydinprosessorijärjestelmissä on uskomattoman nopea tehtävä monitehtävissä, pelaamisessa ja ääni/videoeditoinnissa.
 • Jos ylität 28-vuotiaita, voit hiipiä suurempien led-mallien kohdalla ja olet yhden tason päässä plasman noutamisesta.
 • Vaikka on olemassa näyttöjä, jotka tarjoavat WQHD-tarkkuuden 24 tuuman näytöllä, se ei yksinkertaisesti ole käytännöllistä.
 • Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​näytönohjaimia, joista valita.
 • Tehokkaammat näytönohjaimet näyttävät parempia grafiikoita JA sallivat resurssien suuremman käytön (käyttämällä enemmän näyttöjä).
 • Näytön koko ja resoluutio ovat myös vain riittäviä kaikelle kaupankäynnille.
 • Koska olet IPS-näyttö, voit odottaa upeita värejä tällä näytöllä.

Donald B. Cummings, Jr.

Trader 8000 -sarja: Katsoisin standardin mukaisia ​​22 "tai 24" näyttöjä. Myös uuden näytön osalta tarkista, että uuden näytön resoluutio on yhteensopiva nykyisen näytönohjaimen ohjaimen kanssa, ja tarkista, että VESA-kiinnitys on yhteensopiva jalustasi kanssa (joillain näytöillä ei ole VESA-asennuksia). Sijaintikartta - athena bitcoin, modernTender hallitsee kassa- ja Bitcoin-positioitasa tasapainottamalla panoksia ja tuotoksia suoran kaupankäynnin kautta pörssissä - Jos Bitcoin-liikaa pidetään ilman suojausta, riskien mahdollisuus suuriin voittoihin tai tappioihin voi johtaa. Sillä on ohuempi muotoilu, joka ei häiritse RAM-muistin asentamista ja poistamista, mikä tarkoittaa, että korkeammat RAM-moduulit eivät ole ongelma. Jos tiedät miten rakentaa ja olet kiinnostunut, niin käy siitä. Ajattele mitä tarvitset näytöihin ja jatka päivitystä ajan myötä. Mutta neuvoni sinulle yhdestä kauppiaalta toiselle on olla tekemättä, ellet ole todella kiinnostunut tästä sorta-asiasta. Jotkut kauppiaat jopa pyytävät räätälöityjä tietokoneita, ja on erikoistuneita yrityksiä, jotka tekevät tämän. Nämä tekijät huomioon ottaen seuraava on luettelo parhaista forex-kaupankäyttöön tarkoitetuista näytöistä vuonna 2019.

Sen avulla se on todella asettanut uuden standardin. Pitkällä tähtäimellä on täydellistä järkeä pystyä lisäämään urasi kasvaessa. Hyvin perjantaisin kurssin mukaan USD: n kokonaismäärä on noin 853 dollaria. Vietin vuosien aikana rahaa CPU-päivityksiin ja käytin nopeampia Internet-yhteyksiä. Haluan olla oma pomo!, palkka on noin 15 dollaria tunnissa ja tuntia on noin 20 - 29 viikossa. Lisäksi VESA-yhteensopiva asennuslevy antaa sinun sovittaa vaihtoehtoiset valinnat sopimaan työpaikkasi vaatimuksiin. Käytettäessä Dell-asiakaspäällikön hallinnoimien Dell-tietokoneiden kanssa se tukee myös omaisuuden etähallintaa.

6 ″ kannettavissa USB-näytöissä on yksi molemmilla puolilla vaakasuuntaista kolmen kokoonpanon määrittämistä varten. Siksi se ei tue 4K: n erittäin teräväpiirtoa. Ansaitse rahaa verkossa ansaitse rahaa puhumalla kaverille verkossa - marinovic photography. Kirk on sijoittanut ja käynyt kauppaa yli 20 vuotta. Kaikki nämä sovellukset voivat olla avoinna ja näkyvissä joutumatta järjestämään mitään avoinna olevista ikkunoista katsellaksesi eri näyttöjä.

Ehdotetut Nopeudet

Henkilökohtaisena mieluummin pidän kannettavista tietokoneista kuin pöytätietokoneista, mutta se johtuu siitä, että työskentelen 12–14 tuntia vuorokaudessa ja haluan pystyä liikkumaan talossa ympäri töissäni. Jokaisessa näytössä on sisäänrakennettu kääntö-, säätö- ja kääntötoiminto, joten voit säätää ne mihin tahansa työpöydällesi kohdistukseen. EVO-versio antaa sinulle hiukan enemmän bang-vastustusta ja nopeusero näiden kahden välillä on hyvin pieni. Kannettavaan tietokoneeseen perustuva kaupankäynnin asennus toimii todennäköisesti useimmille elinkeinonharjoittajille, varsinkin vain aloittaville. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan siitä, kuinka laatikon sisällä oleva prosessori toimii nopeasti.

Nämä uudet kiintolevyt ovat hiukan nopeampia kuin perinteiset SSD-asemat.

Tämä artikkeli neuvoo sinua luomaan mobiilipäivän kaupankäynnin asetukset kannettavasta tietokoneesta tai tabletista. Jos mahdollista, säilytä kaksi sarjaa S&P 500 futuurikarttoja, yksi yhdysvaltalaisille. Tällä tavalla voit aina tuntea olosi mukavaksi käydä kauppaa missä tahansa. 60 Hz: n virkistystaajuudella tämä laite varmistaa, että et koskaan unohda suurta hetkeä markkinoilla. Etsitkö kauppaa kannettavan tai tablet-laitteen avulla? Erittäin suuri, erittäin leveä kaareva näyttö 32:

Suosikki Kaupankäyntitietokonekotelomme

Näyttöä voivat käyttää sekä aloittelijat että asiantuntijat. 2 rahastoa, joita sinun on vältettävä (kielletty vanguard), bear 3X Osakkeet DRIP, +0. Voit jopa kohtuudella odottaa kiinnitysmekanismia, jotta näytöt voidaan nostaa hieman pöydän yläpuolelle, joten työpöydän tila on vapautunut. Kun sinun on pidettävä silmällä monia markkinoita ja tarvitaan kyky katsoa 2-3 eri näyttöä samanaikaisesti, on järkevämpää, että sinulla on täysi kuva sijainnistasi useilla näytöillä. Vielä yksi kauppataulu saattaa auttaa? Pääset näytöihin hetkessä, mutta viisaasti sijoittaminen hyvään tietokoneen kokoonpanoon tarkoittaa, että sinulla pitäisi olla prosessori, joka ei anna sinun alas, kun tapahtuu useita kauppoja. Oikea keskimmäinen paneeli (3) näyttää yksinkertaistetun portfolionäkymän pitkäaikaisiin positioihin. Niillä on myös vähemmän korttipaikkoja, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole niin paljon tilaa tulevaisuuden laajennukselle, useimmissa vain 2 näytönohjainkorttipaikkaa verrattuna 3 tai enemmän normaalikokoisessa ATX-emolevyssä. Ajan myötä saatat haluta investoida enemmän ja isompiin tietokoneiden näytöihin, jotta voit näyttää useita kaavioita.

Jos olet löytänyt tämän artikkelin hyödylliseksi, kannattaa tutustua muihin artikkeleihini, 10 vinkkiä nopeimman kaupankäynnin tietokoneen ostamiseen.

Ensiluokkaiset Tuotenimet

He laittavat kaiken, mitä heillä on pöydällä. Ensinnäkin kyllä, näen paljon enemmän hintahistoriaa suuremmalla näytöllä. Ensinnäkin, kaikki ohjelmat eivät ole mittakaavassa. 00 ja tarvitset vain yhden.

Minulla ei ole tarjousta sinulle, mutta voit tarkistaa verkkosivuston www.

Kaupankäynnissä tarvitsemme kuitenkin monia ikkunoita - kaavioita, tarjouksia, tilausten sijoittamista, sijainnin seurantaa jne. Emolevy pystyy myös käsittelemään kaiken RAM-muistin, jonka haluat mennä siihen, ja sillä on tarpeeksi tilaa valtavalle suorittimen tuulettimelle, jota tarvitset laitteen jäähdyttämiseen. Joten siellä se on, pakkaa laukut (ja näytöt) ja lyö tietä - kustannusten ei pitäisi olla este. Voi vaihdella hieman sen jälkeen, kun olet "lisännyt ostoskoriin". Budjettisi suurin kustannus on ylivoimaisesti itse kannettava tietokone. Tämä johtuu siitä, että ohjelmistosi ei tiedä minkä kokoista näyttöä olet liittänyt. Tiedät vain, että fonttien, linjojen, painikkeiden ja kuvien tulisi ottaa tietty määrä pikseliä.

Menestyäksesi kauppiaana on tärkeää investoida monitoriin, jonka avulla voit olla paras, mitä voi olla.
 • SSD-levyt ovat paljon nopeampia ja tehokkaampia kuin vanhemmat kiintolevyasemat (HDD), jotka tunnetaan myös nimellä "spin-asemat".
 • Kun katsot sitä, se näyttää joulupuulta.
 • Kaupankäyttöinen kannettava tietokone on tärkein osa asennusta.
 • Kaupankäynti on luultavasti yksi yksinäisimmistä yrityshankkeista, joita voit tehdä.
 • Quad-prosessori on meille miellyttävä.
 • Kaupan enimmäkseen käteislainoja, joten minulla on muutamia erilaisia ​​syötteitä, koska yritysten tai munien keskitettyjä markkinoita on hyvin vähän.
 • Se tarjoaa TN-paneelin, josta puuttuu värien toisto ja katselukulmat IPS: ään verrattuna.

Tietokoneet

Kun päätin ostaa toisen, tajusin, kuinka mahtava juttu olin saanut, koska he olivat ostaneet 250 dollaria Amazonista. Meillä on valtava valikoima erilaisia ​​kiintolevyjä. Vaihtaminen useiden ikkunoiden ja näyttöjen välillä voi olla liian suuri kannettavalle tietokoneelle. Sinä uhraat hieman kontrastia tässä tilassa, mutta emme voi kiistellä oikein kyllästetyistä kuvista ja tarkista väreistä, jotka usein liittyvät huippuluokan näytöihin. Täällä haluat ikkunan päivittyvän osakekannan kanssa, kun liikut markkinoiden toimijoiden ja tarkkailulistasi läpi. Saatat saada hienoja ideoita ihanteellisen kauppapöydän asentamiseksi tarkistamalla joitain saammemme vaikuttavien kauppiaiden työaseman valokuvista.

Mutta myös tieteestä ja psykologiasta, ja siitä, mitä he sanovat yhdestä tärkeimmistä asioista, kun kyse on kaupasta, sinun keskittymäsi! Ja tämä ylimäärä lopulta häiritsee sinua, levittäen keskittymisen kaikkialle. Olemme testanneet monta kertaa eri merkkien kanssa samalla piirisarjalla ja saamme aina paremman ja nopeamman suorituskyvyn ASUS-emolevyillä. Olemme kaikki kauppaa stressaavia joskus. Kun kiintolevyä voidaan verrata "pitkäaikaiseen muistiin", RAM-muistia voidaan verrata "lyhytaikaiseen muistiin". Erittäin korkean, 60 Hz: n virkistystaajuuden ansiosta näyttö tarjoaa laajat katselukulmat kuvasuhteella 16: Suosittelemme HP VH240A -puhelinta, jos budjetti on vakava.

Tutkimus

Yli 30 vuoden ajan yrityksenä Seasonic on viljellyt virtalähdelinjoja, jotka ovat nykyään joitain tehokkuuden ja hiljaisen laskennan tavanomaisia ​​kantajia. On totta, että Intelin uusimmat piirisarjat tekevät ylikellottamisen niin helpoksi, että lievät ylikellot ovat yleensä turvallisia, kaikki 100–300 MHz: n taajuudet varastonopeudella ovat yleensä ok, eivätkä ne yleensä aiheuta vakavia ongelmia. Joten miksi kaikki Internet-kaupan gurut käyttävät paljon näyttöjä? Niissä on Solid State Drive ja 16 Gt RAM-muistia.

Tilaa Yksi Tilauksistasi Ja Koe Kaupankäynnin Reuna Ammattilaisten Kanssa.

Tämä on kallista toimintaa, kun ajattelemme energiaa. Yllätyksekseni se tuli aivan uudella laatikolla - joten se toimi hyvin, mutta olisin yhtä tyytyväinen käytettyyn. Keskittymisemme tehokkuus on hyvin pieni, tiesitkö siitä?

Tällä tavalla voit helposti vaihtaa asetuksia, jos päiväkauppatietokoneesi epäonnistuu.

Lg 38uc99

Tämä on iso plussi iso-aikaisille kauppiaille, jotka saattavat olla kiinnostuneita nauttimaan runsaasta näyttövaihtoehdoista. Sivun pällä on kuitenkin jyrkkä hintamerkki, mikä tarkoittaa, että se on parasta mennä siihen, jos suorittaminen on ensiarvoisen tärkeää kaupalliselle elämällesi. Aivan kuten jokaisella on oma kaupankäyntityylinsä, tiedät paremmin kuin kukaan muu, kuinka saada itsesi rauhalliseksi, jotta voit keskittyä kauppaan tai sijoittamiseen. Näyttö pystyy saavuttamaan vaaleimmat valkoiset värit ja tummimmat mustat värit. Kaikissa järjestelmissämme on myös elinikäinen tekninen tuki, joten jos 10 vuotta myöhemmin sinulla on häiriötä, voimme ehdottomasti auttaa sinua ongelman ratkaisemisessa!

Se oli minulle helpotusta - kun hidasin hitaasti ja hymyilin korvasta korvaan.

Nopeus on paras ystäväsi, koska sinulla on ehdoton ämpärilataus tietoja joka toinen sekunti edestakaisin. Olemme toimineet jo pitkään ja olemme käyttäneet vuosien ajan emolevyjä Gigabyte, EVGA, Intel, MSI, ASRock ja ASUS. 0 tai Thunderbolt-portit? Toivomme, että nautit lukemisesta kauppatietokoneiden ostajien oppaista. Ajattelimme huomauttavan myös, että olisi kiva saada stand-up-työpöytä osana kokoonpanoa. Kauppatietokoneesi kiintolevy ei ole vain paikka tietojen tallennukseen. Ajan, myynnin ja tilausten nopeuden kasvaessa tiedät, että varastosi todennäköisesti jatkuu haluamaasi suuntaan.

Älä hanki lisää näyttöjä sen vuoksi. Päiväkauppatietokoneesi oikea näytönohjain laskee kuinka monta näyttöä käytät samanaikaisesti. Ja kun kyse on kirjoittamisesta, tip-end-SSD-yksiköt tulevat nopeudella noin 2700 Mt/s. Jos aiot käydä kauppaa vakavasti, sinun tulee etsiä työpöytä, jolla on voimaa käsitellä paljon painoa (näyttöjen takia). Liian vähän RAM-muistia turmelee tietokoneesi - aiheuttaa sen, että se sammuu itsestään.

Pienestä asunnostani olisi ollut mahdotonta käydä kauppaa päivässä.