Millionaireksi tuleminen: Amazon.com

Kaupan päällä banaanien kuorinnan sijasta säästät 0 dollaria. Ja tämä lainaus kuvaa parhaiten, mikä inflaatio voi tehdä taloudelliset tavoitteesi. Olen aina kiinnostunut miljonääreistä. On olemassa muutamia erilaisia ​​vaihtoehtojen yhdistelmiä, joiden avulla voit tulla miljonääreksi tyhjästä. Työskennellessäsi voit saada enemmän aikaan muutamassa tunnissa kuin useimmat ihmiset tekevät useissa päivissä. Ammu pikavideoita, joissa puhutaan kiinnostavista asioista. Vaikka mentorin tarttuminen ei ole koskaan ollut helpompaa, se on hyvää ja pahaa. Joten miljoonana oleminen kuulostaa siistiltä, ​​mutta se ei ehkä riitä.

Voisitko ansaita 305 dollaria päivässä?

Ilmeisesti meillä on 100 tarinaa, emmekä voi jakaa niitä kaikkia (voit lukea kaikki haastattelut, jos haluat). Ehkä se on vain minä, mutta minusta tuntuu kuulevan liikaa "hienoja" ideoita löytää lähin baari älypuhelinsovelluksen tai treffisivun kautta lemmikkeillesi. Jos sinusta tulee miljonääri 30-vuotiaana, sinulla on nämä vaihtoehdot käytettävissä suurimman osan elämästäsi. Jos haluat lisätietoja, lue rehellinen arvostelu ja opas Dropin toiminnasta. Kaikki alkaa alussa pienistä elämäntavan muutoksista. Tuo yritys on maksanut minulle takaisin 50 000 dollaria kuukausittain vuosien ajan. Velkojen hankkiminen yrittäessään saavuttaa taloudellista riippumattomuutta on kuin ajaminen jarruilla.

Myös hän kuului köyhässä perheessä. Oletetaan vain, että aloitat 16-vuotiaana ja amput miljoonana 25-vuotiaana. Löydä sitten markkinat, ryhmä ihmisiä, jotka haluavat mitä sinun on tarjottava. Oletko valmis? Tämä keskiarvo vaihteli paljon vuodesta toiseen: Vieläkin, se on henkilökohtainen ja ammatillinen kehityskirja, jossa on hyödyllisiä vaiheita ja tarkistuslistoja pitääksesi sinut tiellä. Ne tuovat sinulle paljon suurempaa ja pidempää iloa kuin uusi auto tai lomamatka. Nyt kun tiedät todella, mitä miljonääriksi tulee, voit selvittää parhaan tavan tulla miljoonasta tyhjästä.

Hyödykefutuurit ovat yksinkertaisesti sanottuna sopimussopimus tietyn hyödykkeen ostamisesta tietyllä hinnalla ja tämän jälkeen hyödykkeen myymisestä sovittuun hintaan sovitun päivämäärän kuluessa. Käy läpi tämän artikkelini, jossa esitän sinulle mahdollisia tapoja rakentaa ensimmäinen online-tuotteesi. He olivat allergisia velalle jopa koulutuksella.

Kuka sanoo: "Raha ei tee sinua onnelliseksi"?

Kuinka Rikastu Nopeasti?

Luo erityyppistä sisältöä viikossa/päivittäin. Varmista, että opit hallintataidot, joita tarvitaan tänä aikana. Se hidastaa sinua hiukan, mutta se on välttämätön ensimmäinen askel. Tallenna, tallenna, tallenna. Vain siinä tapauksessa, että olet kiireinen ammattilainen, jolla on vain aikaa lukea luetteloita, sinun tarvitsee vain rikastuaksesi on seuraava: Urheilija nostaa pelinsä korkeimmalle tasolle. Et voi vain odottaa voittaaksesi arpajaisia ​​tai toivoa, että sinulla on rikas setä, joka aikoo luovuttaa vaurautensa sinulle.

Älä ole Pretender Spender! Haluatko lisätietoja miljoonasta? Kuten monet ihmiset, kasvasin ajattelevani velkaa huonoksi. Kyllä, voit hallita sijoitussalkkuasi itse. Kutsu sitä onneksi, mutta jälleen kerran onnea ei tule, jos et ota mahdollisuutta hyväkseen. Jokaisella on erilainen riskinkantokyky. Äskettäin 25-vuotias lukija lähetti minulle sähköpostia kysyäkseni missä olin taloudellisesti, kun olin hänen ikäinen. Kun työskentelin rahoituksessa, käynnistin Financial Samurain henkilökohtaisena matkalla ja työskentelin sen parissa ennen töihin menemistä ja palattuaan kotiin.

  • Ajan myötä käytin lisää kursseja ja minusta tuli Certified Financial Planner ™ -ammattilainen.
  • Nyt se ei toimi oikein näin todellisuudessa.
  • Kun aloin tutkia varakkaita ihmisiä, luotin heihin, koska en vielä voinut luottaa itseeni.
  • Hanki itsellesi upea puku, jota käytetään joka päivä ja joka saa sinut tuntemaan itseluottamus ja valmius tavata ihmisiä, mutta ole varovainen toimistosi ja muiden liiketoimintaelementtien suhteen.

Joten Lopeta Nyt, Jos Et Usko, Että Olet Myyntitoiminnassa

Mutta lukuun ottamatta tasapainotuskortteja, sinun tulisi välttää tasapainon pitämistä luottokorteilla. Heistä 5 miljoonaa. Okei, se saattaa olla totta, mutta ne ovat poikkeavuuksia ja he ovat miljardäärejä. Älä myy itsesi lyhyeksi. Kaikki rahavirrat, jotka kassavirrat ovat, ovat arvokkaampia tulevaisuudessa, joten tässä on mitä tehdä käteistäsi: Ja voidaksesi rikastua, sinun on ensin rikastettava. Kun ihmiset kertovat minulle, että olen onnekas, olen samaa mieltä.

Ei olla liian omaa markkinointia, mutta tarina toisensa jälkeen kuvastaa kolmea pääperiaatetta: Se voi olla pelottavaa, että et saa rahaa, kun rakennat yritystäsi. Valitettavasti hän päätyi ottamaan osan käteisvaroista, jotka hänellä oli talonsa aiemmasta myynnistä, ja käyttänyt nämä varat sijoittaakseen Las Vegasin kiinteistöihin. Mutta on merkityksellistä sijoittaa osa voitoistasi turvasatamaan. Luokat, sykli-analyysissä tarkastellaan pidemmän aikavälin hintakehitystä, joka voi nousta taloudellisista tai poliittisista suuntauksista. Priorisoi kulutuksesi - jälleen kerran, elämäntyyliin inflaation välttäminen ei tarkoita pilaamista syyllisyydestäsi. Yrittäjät ovat ylittäneet ”riskilinjan” ”aika- ja vaivataloudesta” tulokseen liittyvään talouteen. Määritän ballerin suureksi eläväksi henkilöksi. Vältä velkoja, jotka eivät koskaan ansaitse tuloja.

Se on suosittu aihe, mutta 99% niistä vain raaputtaa pintaa.

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Viimeinen kysymys siitä, kuinka paljon työtä tarvitaan ansaitsemisen jatkamiseen, olemme jo vastanneet. On paljon ihmisiä, joilla on rahaa ja joilla on vähän ”pääomaa” muilla elämän keskeisillä alueilla. Sijoitin 3 000 dollaria saadakseni apua ensimmäisen kirjaehdotuksen kirjoittamiseen erittäin menestyneeltä kirjoittajalta. Easy markets (easy forex) -välittäjäkatsaus: rekisteröidy bonus-, spreads- ja demo-tilit. Älä unohda vahvistaa postilaatikossasi olevaa Swagbucks-sähköpostia, jotta voit lunastaa bonuksesi! Kaikki nämä rohkaisevat sinua ja työntävät korkeammalle asemalle, jotta tavoitteesi ovat lähellä. Totuus on, että öljy- ja kaasuteollisuus on todellakin rahaa kehrävä teollisuus. Kokeile näitä koon mukaan:

Aloita Millionaire-matkasi nyt!

Jos sinulla on vain ideoita, mutta et ole vielä päättänyt siitä, että haluat muuttaa ne rahaksi, se on vain unelma. Ja mikäli olet, että voit lopettaa säästämisen alkaen 55-vuotiaana! Jos emme mittaa edistymistä ajallaan, ampumme pimeässä. Heti kun yhdenmukaistamme todellisuutemme vakaumuksemme kanssa, tulemme yhteneväisiksi ja onnellisemmiksi itsemme ja näkymiemme kanssa. Muille se voi olla enemmän havainto kuin todellisuus. Sinulla on oltava strategia, tavoite hälinässäsi.

Jos haluat tulla miljonääriksi, sinun on kehitettävä tapa säästää. Yhden tulolähteen haittana on, että saatat menettää työpaikkasi eikä sinulla tule rahaa laskujen maksamiseen tai tulevaisuuden säästöihin. Keskimääräinen auton maksu kuukaudessa useimmille amerikkalaisille on 578 dollaria keskimäärin viiden vuoden ajan. Alla on nopea video, joka osoittaa, kuinka pienistä ostoksista (ei välttämättömästä kahvista) luopuminen voi tehdä rikkaita. Raha rakastaa ihmisiä, joilla on hyvä työetiikka.

On niitä, jotka elävät pelkääessään diktaattoreiden takavarikoida kaiken omistamansa.

Paras Tapa Lisätä Tulojasi On Saada Hyvää Myyntiä

Yritetään paeta velkaa vähimmäismaksuilla on kuin yrittää paahtoa leipää taskulampulla. Sinulla on myös neljä piirrettä, jotka sinun on omaksuttava, neljä ominaisuutta, jotka jokainen miljonääri on oppinut. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ojata tämä huono mentaliteetti ja alkaa miettiä kuin varakkaat ihmiset ja kuinka voit olla junassa kuin he. Olemme kuin hieno Ferraris lähtöviivalla, joka on valmis räjäyttämään vanhemmat malli kilpailijamme. Joten koskaan yli 200 000 dollaria koskaan. Multimiljonäärit eivät laske tavoitteitaan, kun asiat muuttuvat vaikeiksi. Kolme strategiaa, jotka jaan miljooniksi, toimivat.

Jos et ole taitava sijoittaja, harkitse ammatillista apua.

Esimerkiksi, kun kirjoitan blogikirjoitusta, työskentelen hiljaisessa kirjastossa, jossa minulla ei ole häiriötekijöitä. Ei liian kauan sen jälkeen, kun olin masentunut ahdistuskohtauksista. Kova työ ei tarkoita sitä, ettet voi pelata kovaa ja matkustaa. Liiketoimintaa verkossa on useita tapoja; voit aloittaa myymällä omia tuotteitasi tai voit luoda tytäryhtiön verkkosivuston, jolla on toimiva verkkokauppa, pudota toimitus kauppiaalle. Se on tärkeää, koska ihmiset eivät osta kirjoja tiedoksi, he lukevat muutosta tai viihdettä varten. Ongelman ratkaisun luominen on kuitenkin paljon tärkeämpää ja arvokkaampaa.

Tietämisen siitä, että haluat tulla miljonääreksi, pitäisi olla ensimmäinen asia ennen kuin edes asetat tavoitteita.

Vähemmän Tavaraa = Enemmän Rahaa

Ainoa tapa menestyä ja saada menestys muuntamaan vauraudeksi on pelkkä ahkera työ ja rohkeus, kyky ottaa riskejä ja hyödyntää irti mahdollisuuksista, jotka tulevat omalle tielle. Jos olet nuori tai vielä 20-vuotias, sinulla on silti ammuttu, että sinusta tulee miljoonia 30 tai 40. Valitettavasti niin monet meistä hukuttavat nuoruutemme ostamalla uusia autoja, joutumalla luottokorttiluottoihin, kuuntelematta vanhuksiamme ja ajattelemalla, että maailma on meille jotain velkaa. (Miljoona) tuli vauraiksi vanhanaikaisella tavalla - hitaasti: Jos löydät arvoa vertailla itseäsi minua vastaan ​​ja lukustasi riippuen sillä ei todennäköisesti ole merkitystä, voit käyttää tätä taulukkoa: Otetaan realistinen.

”Suurin palkkio miljonääreksi tulemisessa ei ole ansaitsemasi rahasumma. Se on sellainen henkilö, josta sinun tulee tulla miljonääri. ”- Jim Rohn

Jos pystyt pysymään Amazon-luokituksessa kirjaluokassasi, saat myyntiä joka kuukausi. Kuinka kertyit nettovarallisuutesi? Parempi oleminen ei tarkoita vain kasvamista, vaan pysymistä kärjessä, kun olet siellä. Marginaalipäivän kaupankäynnin säännöt, päiväkauppiaat ovat suuresti riippuvaisia ​​lainan lainaamisesta tai osakkeiden ostamisesta marginaalilta. Rahan lainaaminen osakekauppaan on aina riskialtista. Yhden miljoonan dollarin mahdollisuus kuluttaa 9 prosenttia, ennen kuin kuolen.

Säästä Sijoittaaksesi, älä Säästä Säästääksesi

Mutta se vaatii kovaa työtä. 18-vuotiaana, kun olet valmistunut lukiosta, tarkoittaa, että sinun pitäisi ansaita 391 dollaria päivässä, jotta se saavuttaa miljoona dollaria 25-vuotiaana. Ja täytät markkinoilla tarpeen, jonka vain yrityksesi pystyy. Suurimmalle osalle miljonääreksi tuleminen tarkoittaa vähemmän kuukuvia ja enemmän hidasta nousua. Tämä tulee jälleen ensimmäiseen kohtaan; sijoita ensin koulutukseen. (2) Vähemmän huollettavia. Sinun ei tulisi koskaan jäädä vajaan kovan työn puutteen vuoksi. “Luuletko meillä olevan sellainen?

Jos haluat investoida kiinteistöihin, mutta etsit jotain enemmän käytännöllistä, tutustu Fundrise-ohjelmaan, jossa voit sijoittaa joukkorahoitettuihin kiinteistöhankkeisiin.

Tilaaminen Onnistui!

Useimmat ihmiset uskovat, että helppoja keksintöjä on jo markkinoilla, mutta silti uusia laitteita ilmestyy joka päivä. Älä huomaa ihmisiä tai anna lupauksia, joita et voi pitää. Ok, aloitamme vähän vastuuvapauslausekkeella: Et voi tallentaa mitään, jos et tee mitään. Olemme käyneet Disneyssä kahdesti lomakohteissa ja kerran Disney-risteilyllä, joten emme koskaan estäneet itseltämme mahdollisuutta. Rakastan neljää miljonääristrategiaa, joista puhumme, mutta et voi riippua kummastakaan tulolähteestäsi.

Jos haluat saada rahasi etenkin suoraan, on ehdottoman välttämätöntä oppia sanomaan "ei" (vaikka se olisi vaikeaa). Suosittelen erittäin voimakkaasti, että kirjaudut sisään Credit Karman kanssa seurataksesi luottoasi säännöllisesti. Tämä erottaa normaalin kansan erittäin menestyvistä henkilöistä. Kun he ansaitsevat enemmän, he kuluttavat enemmän.

Sisällysluettelo

Meillä kaikilla on rahan suhteen erittäin monimutkaisia ​​ja tunnepitoisia suhteita. Tämä auttaa sinua välttämään keskittymistä mihin tahansa kieltämisen tunteeseen välillä. Kirjani oivallukset olivat tahattomia etuja. Jotkut yritykset saattavat tuottaa passiivisia tuloja heti, kun aloitat, ja esitän sen nyt, mutta aiot aina sijoittaa jonkin aikaa tai rahaa yrityksen perustamiseen. On ihmisiä, jotka ansaitsevat miljoonia dollareita ja lopulta rikkovat vuotta myöhemmin, koska heillä ei ollut aavistustakaan mihin heidän rahansa menivät. Rahaa on kaikilla saatavana, jos he sitä haluavat.

Saatat ajatella, että kun tilisi siirtyy seitsemään numeroon, ilotulitus valaisee taivaan, konfeti putoaa ja samppanja alkaa virtata. Vaimoni ja minä olemme erittäin valikoivia, kun kyse on siitä, kenen kanssa vietämme aikamme, sekä kenen kanssa lapsemme viettävät aikaa. Myönnetään, että jos sinulla on vuosituhannen vuosi, vanhemmillasi oli todennäköisesti velkaa hullun korkeiden korkojen aikana, etenkin 1980-luvulla.

Saatamme saada korvausta, kun napsautat linkkejä näihin tuotteisiin.

Kuinka Tulla Miljonääreksi Mistään Sijoittamalla 370 Dollaria Kuukaudessa

Toinen käytännöllinen tapa ansaita miljoona dollaria vuodessa tyhjästä on tulla franchising-konsultiksi/-välittäjäksi. Sen sijaan, että parantaisi tulevaisuuttasi, se itse asiassa pahensi tulevaisuuttasi. He eivät ymmärrä, että tämän unelman saavuttaminen merkitsee paljon enemmän kuin loistavan idean saamista ja sen toteuttamista. Ne luovat tilit kassavirran kasvattamiseksi ja uusien tulovirtojen löytämiseksi matkan varrella. Hänen esittämänsä tilastot ovat peräisin tutkimalla 10 000 päivittäistä miljonääriä. Elä keinosi alla, kunnes sinun ei enää tarvitse.

Kun minusta tuli talousneuvoja, otin saman hälinän peliin. Voit esimerkiksi ajatella, että graafinen suunnittelu on helppoa. Säästö, aika ja kärsivällisyys. Kuten mainitsin, minulla oli kaikki minua vastaan. Binaariset vaihtoehdot, kaikki bitcoinit pidetään e-lompakoissa. Juuri täällä luokittelu auttaa.

Mutta tein tutkimukseni ja olinko halukas laittamaan palloni linjalle yrittämään ansaita rahaa. Rahan säästäminen kaksikymmentäluvulla ja kolmekymmentäluvulla on oikea idea, joka antaa sinulle hyvän paikan ja pystyy välttämään suuren osan ylimääräisestä työstä. Miljoonariksi tuleminen on tavoite monille ihmisille.

Työskentele Intohimoisesti Kovasti

Esimerkiksi, jos aloitat tieto- ja viestintätekniikkayrityksen ja vakuutat yrityskaupan/sopimuksen optisen kuidun asettamisesta koko maassasi tai tietyllä alueella, voit tosiasiassa ansaita yli miljoona dollaria tällaisesta sopimuksesta. Kiinteistövälitystoimisto (välitysyritys) saa yleensä palkkion, jota kutsutaan palkkiona myyjän kiinteistöjen onnistuneesta sovittamisesta ostajan kiinteistötarpeeseen. sellainen, että myynti tai vuokraus voidaan vuokrata. Ihmiset eivät taikuuttaan tule esiin ostamaan tavaroitasi. Esimerkiksi, jos työsi maksaa sinulle vain tarpeeksi päästäksesi läpi, keksiä tapa ansaita ylimääräisiä tuloja. Kysyt itseltäsi, mikä on palvelujen tai tuotteen todellinen arvo ennen kuin sijoitat yhden dollarin. Vietin keskimäärin 4 000 dollaria kuukaudessa. Hänen keskittymisensä ei ollut nimenomaan yrittäjiä, joten olen korostanut hänen tutkimuksensa osia, jotka ovat erityisen merkityksellisiä ja jotka useimmiten unohdetaan pyrkivillä omatekoisilla yritysmiljonääreillä: Se ei todellakaan ole aloittelevien liiketoiminta, vaan niille, jotka ovat leikattaneet hampaat ja kokeilleet käsiään vähäisen riskin ja pienten sijoitusvaihtoehtojen parissa.

Tee matematiikka Seuraavaksi murskaa numerot nähdäksesi mitä tosiasiallisesti tarvitaan seitsemän luvun saavuttamiseen tai mitä tahansa henkilökohtainen päämääräsi on. Mutta älä kiduta itseäsi, että suuret lyövät eivät työskentele kovasti. Blockstream paljastaa massiivisen bitcoinin kaivostoiminnan, uskollisuuden varhaiselle asiakkaalle, myös nykyisin laajalle levinneiden rahajärjestelmien, kuten pankkien, luottokorttien ja panssaroitujen ajoneuvojen, toimintaan tarvittavat palvelut kuluttavat paljon energiaa. Näin ei päästä pitkälle suhteissa ja elämässä. Älä unohda kiinnittää ja jakaa tätä viestiä ja seurata minua Pinterestissä! Vältä vain pankkilainoja yrityksen perustamiseen tyhjästä. Mutta raha on työkalu.

Aja vaatimattomia, luotettavia autoja. Silloin aloin todella lyödä kirjoja. Oletko uusi blogini?

Terveellisten Säästöjen Varmistaminen

Pystyin tekemään sen 30-vuotiaana erittäin hyödyllisten työkalujen, tiedon, ryhmän jäsenten ja paljon kurinalaisuutta hyödyntäen. Vanguardin kaltaisten yritysten tänään saatavissa olevilla sijoitusrahastoilla on todella helppoa löytää edullisia ja hajautettuja sijoituksia. Se voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin ja oppimaan neroosi. Oikeudelliset työpaikat kotona, ansaitse jopa 35% palkkiot henkilökohtaisesta myynnistäsi plus bonukset, ilmaiset monogrammituotteet ja upea loma. Oletko valmis? Nykyään ongelmana on, että planeetalla on enemmän elämänvalmentajia kuin älypuhelimia. Kaikki tämä on valmistelua. Uusi vuokranantaja.

  • Muista, että liittyminen on ilmaista ja he tarjoavat uusille jäsenille 10 dollarin käteisen lahjan!
  • Vaikka kumpikaan tuloista ei ollut ylivoimaista, he ansaitsivat keskimäärin korkeammat palkat ja kun ne yhdistettiin, he tekivät erittäin hyvin.
  • Kova työsi lopulta kannattaa.

Kehitä Kirjallinen Rahoitussuunnitelma

Ehkä sinulla on hieno työ, mutta 3%: n korotus vuosittain ei tee sinulle rikkautta. Rakenna hätärahasto rahamarkkinatilille, jotta sinun ei tarvitse suorittaa loppusi säästöjäsi ja sijoituksiasi odottamattoman suuren kustannuksen syntyessä. Tarkoituksena on jakaa oppitunnini, jotka ovat olleet erittäin tärkeitä oman menestymisen kannalta. Sijoittaessasi älä monipuolista. Telegram: ota yhteyttä @btctradingclubiin, liittymällä kauppasignaalipalveluun nämä ihmiset voivat käydä kauppaa vain tarvittaessa ja säästääkseen arvokasta aikaa. Ajan myötä heidän energia ja läsnäolo hierovat sinua ja auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi. Puhumattakaan, ajatus investoinnista näytti monimutkaiselta ja vain eliitin kannalta, joten he eivät edes vaivautuneet siihen. Ja yksi hieno tapa tehdä tämä on aloittaa blogi, kasvattaa sitä, ansaita se strategisesti ja antaa sen ansaita rahaa tulevina vuosina, kun siirryt muihin liikeideoihin.

Nyt sinulla on rahaa sijoittaa ja kasvaa. Ole yrityksen omistaja. Matkan budjetti oli sellainen kuin se oli, ja meillä oli tarpeeksi jäljellä säästöjen jatkamiseksi ja asettamiseksi prioriteettiksi.

Ota Rahasi Hallintaan

Vedän rahani siellä missä suu olen ja olen sijoittanut koko 401 000 ja IRA indeksirahastoihini jätettyäni työpaikani jäämään kotiini lasteni kanssa. (8 miljoonaa) on samanlainen tarina kuin numero 55: Alueilla on paljon kuormia, joilla voit käyttää aurinkoenergiaa, ja tästä syystä monet keksinnöt, jotka saavat aurinkopaneelin (energiaa), jatkavat toimintaansa. Päätä etukäteen, miten menot on tehtävä. Saldo kasvaa helposti miljoonan dollarin markkaan ennen 45-vuotiasta (tarkkaan kesti vain 22 vuotta ja 3 kuukautta). Keskity tulevaisuuteen ennakoimalla, kuinka paljon tulevaisuuden itsesi tarvitsee selviytyäksesi.

Saat lisätietoja varallisuusvalmennusohjelmasta napsauttamalla tätä.

Aloitettiin myös varhaisessa vaiheessa (18-vuotiaana) ja meni osa-aikaisesti kouluun ilmaiseksi yrityksen lukukausikorvausohjelmassa. Tärkein asia ymmärtää on, että tämän ei tarvitse vaatia rahaa. Sieltä tuloni sai toisen suuren hypyn jopa 120 000 dollariin + suuremman potentiaalisen bonuksen. Oikeutettu työ kotitöistä ilman aloitusmaksua (heinäkuu 2019), samoin kuin Amazon MTurk (yllä), työskentelet kotona Clickworkerille tekemällä erilaisia ​​helppoja verkkotehtäviä, jotka voit valita. Laskemalla kuluni 3000 dollariin pystyin saavuttamaan taloudellisen riippumattomuuden nopeammin.

Hanki Parhaat Rahatunnit:

Selvitä haluamasi tiedot, ota intohimoisesti esiin ja aloita sitten. Ydin edellyttää, että on oltava antaja, ei haltija. Vastaus on, indeksi sijoittaminen. Ainakin runsaasti käteistä on paljon hauskaa. Kun kertoin pian vaimoani tilanteesta, hän sammutti minut todella nopeasti.

Kilpailu on keskittynyt itseensä. Harkitse kaikkea. Syynä siihen, että useimmat ihmiset eivät koskaan rikastu, on se, että he eivät edes pidä sitä mahdollisuutena. Siksi mietimme jopa kuinka rikastua nopeasti.

Näin Rikastuin Nopeasti (realistisesti):

Lisäksi ansaitset enemmän korkoa kuin mitä sinä olisi, jos olisit sijoittanut rahat paikalliseen pankkiisi. Kun tiedät perimmäisen "miksi", olet todennäköisesti motivoituneempi ja saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. En pidä termiä "itse tehty" tästä syystä. Rajoittavat uskomuksesi estävät sinut. Onko shoppailu Walmartissa tai Targetissa niin paha?

Kukaan ei ole meille mitään velkaa. Et voi tehdä niin, että pidät sitä säästötilillä. Ja maksaa enemmän myöhemmin. Kaikki säästöni menivät sijoitusrahastoihin. Aine maksaa rahaa. Se ei ehkä tunnu kovin suurelta, mutta se voi todella kasvaa joka vuosi.