Maksaa Musiikin Kuunteluun (yli 14 Tapaa)

Ehkä sinulla on asia logoille tai lauseille, jotka resonoivat ihmisten kanssa? Sinun on yleensä kuunneltava ja tarkastettava kappaleet 24 tunnin sisällä tai tietyn ajan kuluessa. Sen jälkeen saat 10 pistettä jokaisesta radion kuuntelemasta minuutista. 20 parasta forex-kurssia, koulua ja kauppajärjestelmää, esimerkiksi kun valuuttakauppias ostaa unssin kultaa, hänen on maksettava siitä Yhdysvaltain dollarilla, mikä luo hintatarjouksen, jossa metallin hinta määritetään valuutalla, joka on toinen omaisuusluokka. Odota… anturit? Ongelmana on, että sinulle maksetaan vain 10 pistettä jokaisesta radion kuuntelemasta minuutista. RadioLoyalty maksaa sinun kuunnella sen musiikkia.

Nyt, ennen kuin aloitamme luettelon kanssa, anna minun vastata miksi ja kuinka osa niin, että olemme samalla sivulla täällä. Kuinka paljon minun täytyy säästää joka kuukausi miljonäärin eläkkeelle siirtämiseksi? Älä enää tee tekosyitä miksi sinun täytyy ostaa mukava auto ja mukavat vaatteet. Arvostelu auttaa heitä parantamaan musiikkiaan. Joten siellä se on! Sitten voit lunastaa nämä pisteet PayPal-käteisellä, Amazon-lahjakortilla ja paljon muuta, kun olet saavuttanut minimikynnyksen. Ok, ok - olemme täällä vähän itsensä mainostajia. Bonuspisteitä jaetaan arvioijille, jotka toimittavat tietyn määrän arvosteluja määrätyn ajan kuluessa. Rakastat näitä fantastisia viittä sivustoa, jotka maksavat sinulle musiikin kuuntelemisesta; voit myös maksaa radion kuuntelemiseen. Kappale on kuunneltava ensimmäisten 60 sekunnin ajan saadaksesi siitä maksun.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, jos voitat.

Ansaitsevasti on tasoja, jotka ansaitsemalla lisää pisteitä ja ylennystäsi antavat sinulle bonuksia, parempia maksuvaihtoehtoja ja muita hyödyllisiä etuja. Voit tavoittaa tuntemasi artisteja ja kertoa heille, että aiot sisällyttää muutama heidän kappaleista soittolistasi. 10 senttiä kappaleesta. Toiset vaativat kuukausimaksun. Voit myös kirjoittaa käteisarvoja ja arvontoja tällä sivustolla ansaitaksesi palkkioita. Kuinka löytää ja sijoittaa penny-osakkeisiin, aiotte kuulla kuinka nämä ihmiset kertovat teille tonnin rahaa tällä tai kyseisellä varastossa. Mitä parempi arvostelu kirjoitat, sitä enemmän voit ansaita. Jos kappaleiden sanojen valitseminen on jotain mitä rakastat tehdä, tämä voi olla suuri keikka sinulle. BinBotPro on suunniteltu taitavasti ja intuitiivisesti, joten jopa uudet tulokkaat voivat ymmärtää koko prosessin muutamassa minuutissa.

Josta 99 miljardia - 70% palautettiin taiteilijoille, levy-yhtiöille, kustantajille ja jakelijoille, mikä aiheutti yritykselle 460 miljoonan dollarin tappion. Voit ansaita myös tästä tekemällä tutkimuksia, katsomalla videoita ja lähettämällä ystäviä jne. Hieman rahaa rakastamasi asioiden tekemisestä ei ole liian huono kauppa. Tarkista uudelleen 30 minuutin välein, jotta näet vielä kuuntelemasi. Tämä sivustoluettelo on kaikki huijausvapaa ja laillinen, mutta sinun pitäisi tietää, että siitä ei tule valtavia tuloja. 10 rahan ansaitsemista harrastaa kotona pysyvää äitiä! Ansaitset kunniamerkkejä osallistumallasi ja jokainen uusi ”merkki” antaa sinulle enemmän rahaa kappaleita kohden ja myös enemmän aikaa ennen kappaleen voimassaolon päättymistä. Voit myös tarkistaa valtavan luettelon laillisista työstä kotona -työideoista ja aloittaa etäelämän.

Jos rakastat tietyn tyyppistä musiikkia, miksi et aloittaisi omaa blogiasi tarkistamalla uusia julkaisuja, puhumalla tulevista konserttipäivistä tai yleensä juoruttamalla musiikkimaailman tapahtumista.

Streams

Rahan ansaitseminen SoundCloudilla ei ole niin helppoa, koska se edellyttää, että pystyt luomaan myytävää musiikkia, mutta jos olet pyrkivä muusikko, jolla on tarjolla suuri musiikkivalikoima, SoundCloud voi olla loistava tapa saada työsi kuulemaan ja ansaita myös vähän rahaa. Ja ei tarvitse mitään kokemusta. Sinun on luotava kontakteja, otettava heihin yhteyttä, jotta kappaleesi pohditaan sijoittamista varten, ja jatkat hylkäämistä. ”Tietenkin, jotkut ovat sanoneet kuulevansa mieluummin uutta musiikkiani, mutta se vain sanoo, että siellä on vähän kysyntää. Kirjoittamasi arviot ja arvostelut auttavat muita ja saat palkan ponnisteluistasi.

Tämä on rakentaa oma verkkosivusto ja tehdä musiikkikatsauksia.

WeLocalize

Saadaksesi enemmän palkkaa, sinun on tehtävä jotain arvokasta. Binaariasetusohjelmisto, on joitain asioita, joihin on kiinnitettävä huomiota yrittääksesi estää tämän tapahtuvan, mutta suosittelemme neuvojemme ja suosituksidemme käyttöä varmistaaksemme, että rekisteröidyt luotettavan ja hyvämaineisen binaarirobottiohjelmiston palveluun, joka voi tarjota sinulle parhaan ja kannattavan kaupankäynnin. Myin kurssikirjat jonkin aikaa takaisin ja pystyin ansaitsemaan niille mukavan määrän rahaa. Ilman merkintää tai jakelukauppaa taiteilijat eivät voineet vain lähettää musiikkiaan ja myydä sitä iTunesissa tai Amazon Musicissa. Olemme vielä yksi hieno tapa ansaita rahaa, sukeltakaamme sisään ja puhutaan monista laillisista yrityksistä, jotka maksavat sinulle vain kappaleiden kuuntelemisesta.

Jos haluat löytää musiikkia koskevia tarjouksia näiltä sivustoilta, etsi vain hakusanalla ”Musiikki”!

Palkan määrä on välillä. Tässä artikkelissa on 10 mielenkiintoista tapaa ansaita rahaa musiikin rakastajana. Bitcoin lompakko qr-koodigeneraattori, mitä Yhdysvaltojen vahtikoira tekee tällä hetkellä? Jos olet intohimoinen musiikkiin tai soittimiin, jaa se into Internetin kanssa.

Verkkoarvioiden mukaan palkka vaihtelee välillä 0 dollaria.

Miksi Jakaa?

Internetin pitäminen rehellisenä. ⭐ Suositellut lukemat: Mielestäni käteisvarojen hankkimisen pitäisi olla melko toissijaista, mutta kun olen sanonut, että jos minimipalkkioon pääseminen vie liian kauan, sitä pitäisi mielestäni alentaa, jotta fanit eivät menetä niin paljon, jos päättävät myöhemmin, että Musicxray ei ole heille. Ensimmäinen askel on tietysti musiikin lähettäminen Pandoralle.

Ja ne vaativat jonkin verran ajattelua. Mutta voit ansaita rahaa kuuntelemalla musiikkia verkossa ja kirjoittamalla arvosteluita uusien ja nousevien taiteilijoiden auttamiseksi. Voit myös rekisteröidä kokonaisen vuoden tai useampia ihmisiä monista palveluista ja saada alennuksen liittymiskustannuksista! Mitä paremmat arvostelut, sitä enemmän ansaitset. Voit todella ansaita rahaa vain kuuntelemalla musiikkia? Voit harjoittaa tätä liiketoimintaa joko yksityisten lähetteiden kautta, jos tunnet oikeita ihmisiä, tai aloittaa Fiverrin kaltaisella alustalla, kuten edellä mainitsin. Täällä voit ansaita rahaa kuuntelemalla musiikkia. 01, videoiden katselu 0 dollaria.

Sivustollamme on tonnia resursseja, jotta voit tarkistaa, mietitkö edelleen, miksi digitaalinen jakelu on järkevää - kaupoista/alustoista, joiden kanssa yhteistyökumppanimme olemme, ja myyntiraportoinnista ennakkotilauksiin ja taiteilijapalveluihin. Voit myös tehdä mitä haluaisit WeLocalize-palvelun puolesta - kirjoittaa musiikkia sanoitukselle - freelance-yhteyden kautta ottamalla yhteyttä löytämiisi omiin asiakkaisiisi. Maksu käteisellä alkaa, kun olet ansainnut 25 dollaria etukäteen maksettuja Visa-lahjakortteja. Kaivostoiminta, salausvaluutan louhinta voidaan suorittaa useilla erilaisilla laitteistoilla. RadioLoyalty-ohjelmaa rahoitetaan monien erilaisten mainosten tavoin, kuten monet radioasemat. Onko työpaikkaa, jossa voit saada palkkaa kuunnella musiikkia?

Hanki Maksettu Online Musiikin Rakastamisesta

Jos haluat maksaa musiikin kuuntelusta, saatat kirjautua kaikkiin neljään maksimoidaksesi ansiosi! Jos jätät hyviä arvosteluja, musiikin johtajat, levy-yhtiöt, radioasemat ja artistit pitävät arvosanasi erittäin hyödyllisiä tärkeiden päätösten tekemisessä. Bitcoin boom 2.0 salausuran uudelleen käynnistäminen epäonnistuu, sittemmin enemmän BTC-arvioita on menetetty, ja lohkon palkkioiden puolittaminen vähentää vain omaisuuden käytettävissä olevaa tarjontaa. Lisäksi sivustolla tuotettu raha käytetään myös muusikoiden tukemiseen, jotka tarvitsevat uransa tukeakseen aloittamiseen positiivisella noodilla. Maksut suoritetaan PayPalin kautta heti, kun tilisi saavuttaa 20 dollaria.

  • Muista myös, että tarvitset vähintään 10 dollaria rahan nostamiseen.
  • Suurin osa tarvitsisi ensin kertoa heille vähän itsestäsi ja siitä, mikä on musiikkisi.
  • Mitä kirjoittaminen tarkoittaa?
  • Ainoa mitä sinun tarvitsee tietää, on, että luettelossa on nimiä kuten Justin Bieber, The Weeknd, Ed Sheeran ja Pentatonix.
  • Jos et nautti kappaleesta, sinun on kyettävä ohittamaan se 90 sekunnin kuluttua ja maksamaan silti.
  • Jos sinulla on sovellus, voit saada fanejasi suoratoistamaan musiikkiasi entistä enemmän. Voit myös saada heidät liittymään sähköpostiluetteloosi, tulemaan esityksiisi, ostamaan merchisi ja paljon muuta.

Ansaitse rahaa kuuntelemalla musiikkia! Tässä on miten

Varmistaaksesi, että olet aktiivinen kuuntelija, he saavat sinut kirjautumaan sisään CAPTCHA: n kautta 3-5 minuutin välein. He ovat jo maksaneet miljoonia dollareita yli 10 miljoonalle jäsenelleen vain ajatusten ja mielipiteiden jakamisesta. Music XRay antaa sinun ansaita rahaa (0 dollaria. 12 tapaa, joilla voit ehdottomasti ansaita rahaa verkossa, slice the Pie on arviointisivusto, joka maksaa sinulle jokaisesta lähettämästäsi arvostelusta. )Toisin kuin muut suoratoistopalvelut, kuten Pandora, Apple iTunes (AAPL) ja Google Play (GOOGL), Spotify tallentaa kaiken musiikin omille palvelimilleen kappaleiden toimittamiseksi sujuvasti ilman viivytyksiä tai viiveitä.

Se on melko suloinen konsepti, ja tällaiset verkkosivut todella kiinnostavat minua. Kaikkien näiden suositeltujen sivustojen jäsenenä saat myös jatkuvan keikat, koska kaikilla sivustoilla ei ole aina arvosteluita. Et voi vain levittää musiikkiasi streaming-alustoille ja toivoa parasta. 30 jokaisesta musiikista, jota kuuntelet 10 minuutin ajan. RadioLoyalty on Internet-pohjainen radio.

Toinen ainutlaatuinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa:

Esimerkiksi kojelaudallani voisin valita yhden tonnin kanavien joukosta, mukaan lukien klassiset rockhitit, talk-ohjelmat, paikalliset FM-asemat ja paljon muuta. Seuraavien yritysten tiedetään tosiasiallisesti maksavan musiikin ystäville kuunnella, arvioida, cuanto son 100 sb swagbuck dinerogeeks swagbucks tai viitata kappaleita tai musiikkia. RadioLoyalty on Internet-pohjainen radio, joka maksaa sinun kuunnella suosikkimusiikkiasi, kuten tavallisesti laitteellasi muiden sovellusten kautta. 08 minuutissa. Silti on Choonin kaltaisia ​​alustoja, jotka alkavat saada jonkin verran pitoa. Paras osa? Ja sitten joka viikko saat bonuksen tai niin piilotetulta laulukilpailulta. Kun saat 2k: n verran, osta sitten! Ei ole kiinni.