50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vuonna 2019

Kun olet valmis aloittamaan myynnin, tässä on seuraava kohta: Sinun ei tarvitse tehdä tätä, mutta suosittelemme, että luot erillisen sähköpostin kaikille kyselysivustojesi tileille. Se on luonut ihmisille suuren tarpeen työskennellä kääntäjinä. Terveydenhuollon dokumentaation eheyden yhdistyksen hyväksymän lääketieteellisen kopiointitodistuksen avulla voit valmistautua laskeutumaan online-työtehtäviin teollisuudessa, joka on nälkä ammattitaitoisten kykyjen suhteen. Oletko kuullut VIPKID: stä? Joten jos et pääse ensimmäiseen yritykseen, palaa kunkin kuukauden 1. päivänä jatkaaksesi yrittämistä! Voit hyödyntää tutkimuksia mahdollisimman paljon. Se auttaa myös pitämään päivittäin erillisen ajan, jolloin voit tarkistaa sähköpostit ja täydentää kyselyjä. He maksavat sinulle ostoksista, videoiden katselusta, vastauksista kyselyihin, kyselyiden täyttämiseen, pelien pelaamiseen, verkosta hakemiseen ja muuhun!

Jos luulet pystyväsi tekemään hallinnollisia töitä kotoa, ota rohkeasti yhteyttä virtuaaliassistentiksi. Muut asiat voivat saada sinut tuntemaan olon epämukavaksi myydä kenellekään ympäri maata. Viggle on toinen rahaa antava sovellus, joka maksaa sinulle katsomalla televisio-ohjelmia. Tämän avulla voit myös valita erityyppiset sivustot, joiden kanssa työskentelet mukavammin.

Ja vaikka tutkimuksen hylkääminen on aina turhauttavaa, tämä verkkosivusto yrittää korvata tämän tekemällä sinut heidän neljännesvuosittaisen rahapalkintoarvontaan. Diy fpga -kaivoslaite mille tahansa algoritmille, jolla on nopea roi. Voit lukea online-tutorointityöoppaamme (tulossa pian), joka näyttää tarkat vaiheet työskennelläksesi ohjaajana ja ansaitsemaan enemmän tuloja lyhyemmässä ajassa. En tietenkään aluksi uskonut sitä, mutta Netflix on helppo tapa katsella videoita rahalla.

Niin kauan kuin olet valmis ponnistelemaan, saat palkkion. Mutta uudet määräykset ja Internet ovat muuttaneet sitä keksimällä joukkorahoitteisia kiinteistöalustoja. Upwork ja 99Designs ovat kaksi suurinta resurssia myytäessä melkein mitä tahansa ammattimaista palvelua auringon alla. Tilaa useampi kuin yksi! Jos pidät keskustelua muukalaisten kanssa, asiakaspalvelun edustajan työ on yksi laillisimmista online-työpaikoista. Eteenpäin muutama vuosi ja DollarSprout on nyt yrittäjyyttä edistävien rahamiehien ryhmä, joka auttaa kouluttamaan muita rahankäytöstä. Ansainta sovelluksella on enemmän käsi. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan.

Voit nähdä koko Zoombucks-katsauksen täältä.

Crowdology

Vastaa kysymyksiin, huolenaiheisiin ja valituksiin. Jakamalla asiantuntemuksesi alueelle, joka kiinnostaa suurta yleisöä, Amazonin itsejulkaisuohjelman avulla voit ansaita sinulle ylimääräistä rahaa. Voit myös mainostaa palveluitasi paikallisissa kouluissa ja yhteisökeskuksissa. Nyt on aika seurata asiakkaita. Sinulla todennäköisesti on verkkosivusto, jotta voit lähettää ihmisiä Pinterestistä verkkosivustoosi.

Caddle on toinen kuittiskannerisovellus, mutta tämä on saatavana vain Kanadassa.

CashKarma

Tämä on jotain asiantuntijavaihtoa, paitsi että se on luonteeltaan yleisempi. Paras uutinen? Tämä johtuu siitä, että voidaksesi tosiasiallisesti ansaita rahaa pitkällä aikavälillä, sinun on maksettava luottokorttitilisi kokonaisuudessaan joka kuukausi. Jos etsit vähemmän ylläpitävää tapaa ansaita rahaa verkkopäivien blogistamisessa WordPressin avulla, omien digitaalisten tuotteidesi myynti voi olla hyvä valinta. Koska he ovat ilmaisia, suosittelemme rekisteröitymistä molemmille. Yksi tutorisivusto tarkistaa on VIPKID. He ovat Iso-Britannian kyselysivusto, joka tarjoaa tilastotiedotteita lehdistölle ja ajankohtaisohjelmille.

Miksi emme tekisi vain mitään nähdäksemme asioita läpi, koska se olisi tärkeä nautinnonlähde, eikö niin? 10 dollaria jokaisesta suoritetusta 10–15 minuutin testistä. He huolehtivat maksuista ja digitaalisen tuotteen toimittamisesta joka kerta, kun se myy. Jos sinulla on ruohonleikkuri ja haluat viettää aikaa ulkona, voit ansaita ylimääräistä rahaa perustamalla pihahoitoyhtiön lähistöltä. Sinun olisi yllättynyt, kun tiedät kuinka monella tapaa ansaita rahaa verkossa tai offline-tilassa kyselyjen lisäksi. Olen työskennellyt johdonmukaisesti joillakin legit-sivustoilla viimeisen 2-4 vuoden ajan ja ansainnut 4 lukukuukausituloa näiltä sivustoilta.

Käteisvaroille on vain 100 pisteen vähimmäismäärä (10 dollaria), jonka saat välittömästi PayPalin kautta. Ole varovainen yrittäessäsi luoda useita tilejä Aticlixillä. Saat pisteitä jokaisesta suorittamasi kyselystä sekä ylimääräisiä pisteitä ystävien ohjaamisesta alustalle. Sinun on myös päätettävä, haluatko tarjota henkilökohtaista tukea kurssillesi. Videon katselu - Rakastatko videoita?

Aloita Sivuliiketoiminta

Kyselypaikat ovat suosittu tapa ansaita lisätuloja kotona. He maksavat paremmin ja ajallaan. Kuinka tein 250 000 dollaria viime viikolla ... super secret strategy @ forex factory. Hän pyytää sinulta 37 dollaria todistaaksesi, että olet tosissasi.

Työskentele oman kodisi yksityisyyden kautta. Olet rakentamassa heidän näkemystään sinusta. Parempi vielä, jos sinulla on kokemusta palvelusta tai vähittäiskaupasta, olet täydellisesti sopiva. 25 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi, tilaa instaGC täältä. Osallistu online-fokusryhmään, kuten ProOpinion, ja saat maksun sekillä, lahjakortilla tai PayPal-talletuksella. Fiverr on hyvä paikka aloittaa.

Osta Ja Myy Verkkotunnuksia

Joten jos olet jo droonin harrastaja, miksi et laita lentokoneitasi töihin? Jokaisen kyselylomakkeen alussa on myös pätevyyskysymyksiä sen varmistamiseksi, että pystyt täyttämään sen ennen lähtöä. Jingit ei maksa maksua PayPalille tai pankkitilille - ne maksavat sen sijaan Jingit Visa -pankkikortille, johon kirjaudut sisään, kun kirjaudut itse sivustoon. Kirja kertoo kaiken, mitä sinun täytyy tietää, ostamisesta (mukaan lukien arvojen määrittäminen) markkinointiin ja myyntiin. Jos ostat kaupasta, Ebates saa palkkion, jonka he jakavat kanssasi. Verkkokurssit ovat suosittuja tällä hetkellä. Jos pitkäikäisyys on merkki laadusta ja katsotaanpa sitä liiketoimintamaailmassa, jossa se yleensä on, niin ei ole epäilystäkään siitä, että Zoombucks ansaitsee olla 2019 maksettujen tutkimussivustojen ulkopuolella 209.

Sujuvat toisella kielellä? Jos sinulla on perus käsitys WordPressin toiminnasta ja joitain yksinkertaisia ​​PHP-tietoja, voit luoda oman WordPress-laajennuksen. Monet tavalliset ihmiset etsivät verkosta etsimällä tietokone- ja Internet-tietoja. Jaa kanavasi Twitterissä ja Facebookissa. Et rikastu, mutta päivittäinen ylläpito sovelluksilla ansaitsee sinulle 20–50 dollaria kuukaudessa - kohtuullinen hinta, kun annat heille mahdollisuuden seurata jotain, jota Apple tai Google seuraa päivittäin.

  • Paribus on työkalu, joka tarkistaa sähköpostisi kuitit ja tarkistaa, tarvitseeko verkossa ostasi jotain hinnanmuutosta.
  • Varmista vain, että teet oikean markkinatutkimuksen ennen kuin hyppäät tälle kelkkaan.
  • Jos pysyt heidän luonaan, palkka nousee jopa muutamalla dollarilla ottaen palkan selvästi normaalin tutkimuskoron yläpuolelle.

Vuokra Ajotieltä

95 kuukausittainen jäsenyys. Katso alla oleva luettelo joistakin lunastuksistani. Heidän minimipalkkionsa saavuttaminen ei ole ollenkaan ongelma, joten se on hyvä sivusto, jota voi pitää, jos tarvitset joskus muutamaa taalaa ripauksen. Avoinna Yhdysvalloille, Kanadalle ja Australialle. Kuinka ostaa osake, jokaisella on erilainen hinnoittelu, alusta ja työkalut, jotka tekevät niistä sopivia erityyppisille sijoittajille. Monet etäasennot ovat asiakastukiasemille tai muille asiakkaille suunnattuihin paikkoihin, jotka eivät vaadi erityisiä taitoja. Pörssimaksu on pieni, ja he ottavat 3.

Käytämme näitä tietoja myös mainosten näyttämiseen tulevaisuuden kaltaisille elokuville. Suorita ne tutkimukset, jotka antavat ensimmäisen, ja siirry muihin, jos sinulla on vielä aikaa. Temppu on tarkistaa sähköpostisi päivittäin - mieluiten useita kertoja päivässä - ja vastata kyselyihin pian niiden lähettämisen jälkeen. KESKUSTELU Eteenpäin - Tämä kyselyyritys antaa sinulle rahaa jokaisesta tutkimuksesta. Voit myös harjoittaa mitä tahansa heidän muuta ansaintaympäristöä saavuttaaksesi kynnyksen. Esimerkiksi Airbnb-isännät ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, osoittaa online-lainanantaja Earnest.

Ole Online-kääntäjä

Aloita vain 5 minuutissa. Yksittäisissä tutkimuksissa voi olla erityisiä vaatimuksia. Jotta voit tehdä tämän laillisesti, tarvitset lisenssin, joka edellyttää ilmailualan tietotestin läpäisemistä. Puhun kotona olleista äideistä ja isistä, opiskelijoista, jotka haluavat täydentää tulojaan, ja kaikille, jotka haluavat joko luoda lisää kuluttavaa taikinaa tai jättää sen säästöihisi.

Tämä vie vain muutaman minuutin.

Koska roskapostin lähettäminen saattaa todella maksaa heille rahaa. Trim ei aio antaa sinulle ilmaista rahaa vain ilmoittautumiseksi, mutta kun käytät sitä, ilmainen raha tulee. Tämä tekee Swagbucksista yhden parhaista cashback-sivustoista. 7 parasta rahaa säästävää sivustoa rahaa säästäessäsi ostoksilla.. Sinun tarvitsee vain tarkistaa verkkosivustot, kun käytät niitä. Sen sijaan tulosi korreloivat tarjoamasi arvon kanssa.

Ennen kuin jatkat.

Swagbucks on suurin ja luotettavin tutkimuspaikka. Lisäksi, jos joudut seulottamaan mielipidekyselyn ulkopuolella tehdystä tutkimuksesta, sivusto tekee sinulle vuosineljänneksen arvonnan 10 000 dollarilla. Valitse sinulle sopiva ja mieleenpainuva käyttäjänimi (jos käytät olemassa olevaa Google-tiliä, sinun on muokattava käyttäjänimesi Google+ -palvelussa). Kuinka ansaita rahaa verkossa: 101 tapaa ansaita enemmän rahaa vuonna 2019. Voit lukea lisätietoja yrityksestä, tutustu Swagbucks-arvosteluamme. Kaikki kortit eivät tuota tarjouksia. Kaksi suurta tuotteiden testausyritystä:

Tiedon Syöttö

Kirjautumistietosi tarkistetaan usein ensin, mutta kun olet hyväksynyt, saat maksun käyttäjien kysymyksiin vastaamisesta. Kampaamo on tuloidea, joka ei vaadi paljon tilaa. 50 uutta, helppoa tapaa ansaita rahaa kotona, airbnb-majoittajana voit ansaita rahaa antamalla matkustajille yöpyä varamakuuhuoneessa. 13 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa tänään, viime aikoihin saakka markkinat olivat rajoittuneet paikallisiin kasvokkaisiin istuntoihin, mutta online-tutorointisivustojen ansiosta voit siirtyä globaaliksi! Pikayhteenveto: No, jos etsit laillisia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa joutumatta ensin ostamaan syvällinen koulutuskurssi (joka näyttää aina maksavan 97 dollaria) siitä, miten ansaita rahaa verkossa, olet oikeassa paikassa !

Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan:

MySurvey (arvostelu) (Yhdysvallat, 16+; Kanada, 14+)

Esimerkiksi ProBlogger on nyt kuuluisa ammattimaisille bloggaajille suunnatusta työpaikastaan. Tuotemerkit haluavat tietää mitä ajattelet uusimmista tuotteista. Olemme tehneet kaiken tutkimuksen puolestasi (ja suurimman osan niistä olen kokeillut itse aikaisemmin), joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksesta. FBA antaa sinun perustaa verkkoyrityksen.

Vuonna 2019 Yhdysvalloissa oli lähes 90 miljoonaa lemmikkikoiraa. Tässä ovat suositellut WordPress-viiden parhaan foorumin laajennukset. Vaikka jotkut yritykset käsittelevät moderointia yrityksen sisällä, siellä on joukko yrityksiä, jotka etsivät moderaattoreita - ja se on jotain mitä voit tehdä osa-aikaisesti! Ollessani tällä alalla yli 10 vuotta, olen nähnyt paljon kasvua henkilöiden perustaessa omat vakuutustoimistonsa kotoa. Se on uskomatonta! Kyselysivustot eivät tyypillisesti tarjoa suurta voittoa, ellet sijoita paljon aikaa, ja monet sivustot ansaitsevat lahjakorttien ansaitsemisen paljon enemmän kuin käteisellä.

Sivustosi ansaitseminen mainonnalla on yleensä varattu, kun sivustosi saa paljon liikennettä.
No... ei kaikkia.

Hyödynnä Ilmaista Rahaa

Aloita tutustumalla ohjeeseen verkkokaupan perustamiseen WooCommerce-palvelun avulla. Mitä enemmän tunteja lisäät ja mitä positiivisempaa palautetta saat, sitä helpompi on voittaa nauttimasi työt. Oikoluku on loistava esimerkki työstä, joka ei vaadi sertifiointia, ja voit käyttää kotkasilmäsarjaasi ansaitaksesi rahaa. Palkinnot ovat ehdottomasti vaivan arvoisia, etenkin jos käytät vapaa-aikaa työsi tekemiseen, koska tuhlattua aikaa käytetään nyt aktiivisesti eduksesi. Voit kuitenkin luoda myös muutaman näytteen, ladata ne sivustoille, kuten Medium tai LinkedIn. Se on myös ongelma siinä, kuinka tytäryhtiömarkkinoijat, verkkomarkkinoijat ja IM-yritykset yrittävät myydä sinulle niin sanotun unelman. Toinen vaihtoehto ansaita rahaa verkossa WordPressin avulla on luoda hakemisto tai verkkosivustot.

Lisäksi, kun joku tilaa tavaran myymälästäsi, se lähetetään heille pyynnöstä. Se on, että yleisimmät ideat on valittu paljon enemmän kuin muutama vuosi sitten. Harkitse kaikkia väestötietojasi. Voit ansaita 5–20 dollaria jokaisesta suoritetusta testistä yrityksestä riippuen. Kurssilla hallitset kolme vaihetta, kun rakennat työstä kotoa-Facebook-mainosyrityksesi: Yhä useammat ihmiset etsivät ammatillista apua leikkaamalla raakamateriaalinsa virusarvoiseksi sisällöksi.

Sitten sinun on haettava ja hyväksyttävä tytäryhtiömarkkinointiverkostossa, kuten CJ Affiliates, ShareASale, FlexOffers tai Amazon Associates. Toinen vaihtoehto on luoda palkattu työpaikka. Raha saa maailman liikkumaan ja se on jotain, josta haluat aina enemmän. Sivusto ilmoittaa maksavansa sinulle 5–10 dollaria kokeilukartoituksen kestosta riippuen (yleensä noin 35 minuuttia). Voit ansaita hyviä passiivisia tuloja omien digitaalisten tuotteiden suunnittelusta ja myynnistä vain hiukan tietokoneosaamista. Muista puhelinmyyjät - ihmiset, jotka ovat soittaneet sinulle ruokailutilassa kysyäksesi, olisitko sattumanvarainen? Oletko loistava luomaan alkuperäisiä merkkejä vain äänelläsi? Rekisteröidy täällä saadaksesi 5 dollarin bonuksesi.

Punainen Lippu #1 - Vääriä Suosituksia

Ne näyttävät hauskilta tavoilta ansaita rahaa verkossa kotoa. Voit hyväksyä työn mistä tahansa asiakkaasta ja neuvotella palkkiosta. Jos haluat kokeilla uusia tuotteita ja sinulla on mahdollisuus kokeilla niitä ilmaiseksi, tee tutkimusta ja löydä markkinatutkimusyritykset, jotka tarjoavat haluamiasi tuotteita. Vaikka et rikastu tekemällä tätä, voit tuottaa tuhansia dollareita kuukaudessa oikeaan paikkaan. Tutustujen kyselyiden täyttämisen lisäksi voit myös ilmoittautua ilmaiseksi ja maksettuksi tarjoukseksi. Luettelo parhaista binaariasetusten signaalipalveluntarjoajista, palvelun hallinto ja omistaja eivät ole vastuussa virheistä työssä api-välittäjän kauppapaikan kanssa, palvelun vfxalert ja välittäjän kanssa. Useat käyttäjät sanovat, että he ansaitsevat suurimman osan CashCrate-rahansa. Heillä on myös A + -luokitus BBB: ltä (Better Business Bureau). Mutta et ole rajoittunut siihen.

Sivustojen sijoittamisen osaaminen on erittäin kannattava taito. Voit luoda oman blogin täällä helposti 15 minuutin vaiheittaisella opetusohjelmallani. Nopea/Medium Palkkion nopea nopeus riippuu siitä, ohjaatko alustaa vai henkilökohtaisesti; kummallakaan tavalla, se todennäköisesti ei vie kauan.

Ja siksi ihmiset ovat valmiita maksamaan huomattavasti korkeampia palkkoja oikealle henkilölle. Tavoitteena on kuitenkin löytää oikeat tuotteet, jotka myydään helposti maailman suurimmalla verkkokaupalla. Nauhoitat videosarjoja tuntemassasi aiheesta - suosittuihin aiheisiin kuuluvat käsityöt, elokuvat, muoti ja ruoanlaitto - ja osallistut sitten luokkaasi koskeviin Skillshare-foorumeihin. Suurin osa suoritetuista kyselyistä palkitsee 1–5 dollaria, ja niiden suorittaminen kestää noin 20 minuuttia, kysyen sinulta markkinointia, tuotemerkkejä ja tuotteita sekä jopa uutisia.

Mielipidepostitus (katsaus) (Yhdysvallat, 18+)

Jos olet ollut verkossa jonkin aikaa ollenkaan, olet kuullut lauseen "rahat ovat luettelossa". Jos pidät videoiden katselusta, tämä voi olla hieno tapa maksaa katselusta. Palkinnoista puhuttaessa PrizeRebel tarjoaa satoja niistä. Bitcoin mining -ohjelmisto 2019, katso tarkemmat esitykset ketjulta täältä. Tämä on loistava passiivisten tulojen lähde, mutta vaatii aluksi paljon vaivaa ennen kuin rahaa syntyy. Katso koko MintVine-arvostelu täältä. Siinä on sarjakuva Indiana Jones -elokuva, ja se tuntuu peliltä enemmän kuin mikään muu.

Vuonna 2019 perustettu yritys on maksanut miljoonia jäsenilleen.

Se voi viedä fiksua ajattelua selvittääksesi, kuinka kokemuksiasi ja kykyjäsi voidaan markkinoida online-työnantajille. Kun sinulla on kokopäiväinen työ, kyse on ylimääräisten tapojen löytämisestä ansaitaksesi rahaa. Uusia tutkimuksia lisätään päivittäin, ja jotkut ovat huvittavasti omituisia. Ihmiset, jotka haluavat palkata jonkun tietylle markkinaraolle, julkaisevat työpaikkailmoituksen sivustollesi ja vierailijat hakevat tätä työtä. He maksavat tiistaisin ja perjantaisin. Sinulla on oltava vähintään 10 dollaria ansiosi nostamiseksi, mutta tämä on erittäin mahdollista tehdä kahdesti viikossa.

Ryhdy virtuaaliassistentiksi (VA)

75 - 10 dollarin voitto. Kilpailu on kovaa päästä näihin, joten älä luota niihin ainoana tietä eteenpäin. Fanisivut Twitterissä tai Facebookissa edellyttävät ihmisten olevan yhteydessä heihin. Verkossa on paljon muita sivustoja, jotka palvelevat kaikenlaista käsityötä ja käsityötä. Ennen kuin yrität edes markkinoida mitään kenelle tahansa sähköpostiluettelon kautta, varmista, että he ovat ihmisiä, jotka ovat tilanneet ja valinneet sinut suoraan. Toinen vaihtoehto on aloittaa koirapäivähoito kotona ja huolehtia muiden ihmisten lemmikkeistä. Sivustojen etsimisen sijaan ihmiset etsivät viihdyttäviä, hauskoja tai informatiivisia videoita. 10 päivän kaupankäyntistrategiat aloittelijoille, tämä vaatii paljon tutkimusta menestyäkseen, mutta se on silti hyvä vaihtoehto aloittelijoille. Kääntäjä - puhutko useita kieliä?