23 Eniten Palkattavaa, Ei-puhelin-työtä Kotona, Vuonna 2019

Ja videomarkkinoinnin nousun myötä kysyntänne vain kasvaa. Peach on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen tehtävälähtöinen kulttuurin ensimmäinen naisten vaatevaateyritys, joka pyrkii olemaan hyvä voima auttaa naisia ​​menestymään henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. On monia kanavia, joiden avulla voit muodostaa yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiin, kuten LinkedIn, Facebook-ryhmät, työpöydät tai jopa käydä aloitusyritysten verkkosivustoilla, jotka eivät ehkä ole päivittäneet blogin osiotaan jonkin aikaa. Freelance-koodaus- ja ohjelmointityöt ovat suhteellisen helppoja saada ja ylpeillä korkealla tuntihinnalla.

Tiedät vanhan sanonnan, "jos se on liian hyvä ollakseen totta, niin se todennäköisesti on. "Voit aloittaa heidän kanssaan vain 2 dollaria. Työsivustot, kuten Flexjobs tai Craigslist. Vaikka toimistopohjainen sysadmin voi ansaita noin 70 000 dollaria vuodessa, huomaa, että kotipohjaisessa versiossa on yleensä alhaisemmat hinnat. Glassdoor antaa meille keskimääräisen peruspalkan, joka on noin 36 000 dollaria vuodessa. Transkriptionistina oleminen on hiukan erilainen kuin muut tämän osan suositukset.

EarningStation - Ansaitse käteis- tai lahjakortteja kyselyiden ottamiseen, verkkokaupoihin ja videoiden katseluun.

Bonuspisteet, jos voit kirjoittaa muilla kielillä, kuten espanja tai ranska. Apple palkkaa kotona toimivia neuvonantajia tarjoamaan asiakaspalvelua ja teknistä tukea. Mikä on paras legit työ kotona? Tuotemerkit etsivät jatkuvasti vaikuttajaa auttaakseen levittämään tietoisuutta tuotteistaan.

Harkitse yrityksiä, jotka kohdentavat yli 50-vuotiaita tai itsenäisiä ammatinharjoittajia, harjoittavat terveyttä ja hyvinvointia, liittyvät ”vihreään” liikkeeseen tai käyttävät elektronisia tai online-laitteita (ts. )Voit todella blogoida mistä tahansa auringon alla. Voit vaihtoehtoisesti löytää työpaikan tietylle henkilölle tai yritykselle työntekijänä - mikä tarkoittaa, että sinulla voisi olla jäsenneltympi aikataulu ja ehkä jopa saada etuja. Kysy hn: mitä osakekaupan sovellusliittymää käytät tai suosittelet?, palkkiovapaa kaupankäynti tarkoittaa, että Alpacan itsenäisesti ohjaamille yksittäisille käteisvälitystilille, joilla käydään kauppaa UA: lle, ei peritä palkkioita. Tässä on lyhyt erittely päivittäisistä oppitunneista: Etsitään osa-aikaista Lifestyle Writeria kirjoittamaan artikkeleita, informatiivisia luetteloita ja ajankohtaisia ​​uutisia, jotka kattavat tekniikan, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeudet, identiteetin ja feminismin.

  • Saat maksun suoran talletuksen kautta.
  • Chegg on toinen suuri online-tutorointipalvelu.

Kuinka Purkaa Maahanmuuttajatyöntekijöitä Vuonna 2019

Onko sinulla mitä tekee tulevasta James Earl Jonesista tai Morgan Freemanista? Logot ovat tärkeä osa brändäystä kaikissa yrityksissä; logoja tarvitaan nyt verkkosivustoilla, blogeissa, sovelluksissa, painotuotteissa ja niin edelleen. Onko Googlessa aitoja arvosteluja heidän palveluistaan? 04 Online-tietojen syöttäminen Westend61/Getty Images Tietojen syöttäminen kattaa eri työnimikkeet, mutta niihin sisältyy yleensä tietojen syöttäminen yrityksen järjestelmään kirjallisista tai äänitiedostoista.

Sijoitusaste on 91%, joten se on korkein freelance-teollisuudessa. tai liittyä Yhdysvaltoihin. Nämä työpaikat eivät missään tapauksessa tee rikkaiksi, joten niitä tulisi mieluiten pitää lisätuloina. Tämä voi vaihdella kommentteihin ja suoraihin viesteihin vastaamisesta sisällön kuraattoriin ja sitoutumista lisäävien viestien ajoittamiseen. Löydät uuden uran 50-vuotiaana työskentelemällä kotoa asiakasedustajana.

Sinun tulisi ensin valita markkinarako markkinoiden tekijöiden perusteella.

Bonusvinkit

Koska kysyntää on kuitenkin niin paljon, tämä on yksi työ, jonka avulla voit tosiasiallisesti aloittaa ansaita rahaa kotoa tänään. Voit myös päättää myydä verkossa, koska voit saada palkkaa jokaisesta myynnistä, joten sen maksaminen viikossa voi olla helppoa. Sinun tulisi hankkia koulutus digitaalisen markkinoinnin ja mainoshallintojen maailmassa. Tulot riippuvat kaupungista ja valitsemasi ajankohdasta. Jos pidät laskimesta ja järjestelmistä, kirjanpito sopii sinulle parhaiten. Yhtiöllä on 6000 työntekijää ja se edistää työ- ja perhe-elämän tasapainoa. Kun saat lisää asiakkaita ja rakennat mainetta yhteisössäsi erinomaisten tulosten tuottamiseksi, tulosi voivat nopeasti kasvaa.

FlexJobsin avulla hän löysi osa-aikaisen etätyön mielenterveysterapeutiksi - ja ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti tarvitsemansa joustavuuden. Yahoo on nyt osa verizon mediaa, pyrkää 401 (k): n maksimointiin ja lisää sitten ylimääräiset varat perinteiseen tai Roth IRA: han. Kuten aina, jätä kommentti alle, jos sinulla on mitään näitä työpaikkoja koskevista kysymyksistä. Aloita keikkojen etsiminen Pet Sitters Internationalista tai Roverista.

Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Niin kauan kuin sinulla on kotistudion kokoonpano ja uskomaton ääni käynnistystä varten, voit mainostaa taitojasi ja ansaita jopa 500 dollaria kappaleelta. Ystävämme Kaylan uusi kurssi nimeltään “€10K VA” opettaa sinulle tarkat vaiheet, jotka hän on käyttänyt tehdäkseen jatkuvan 10 000 dollarin kuukaudessa. Monet organisaatiot maksavat säännöllisesti koulutusseminaareista, jotka auttavat työntekijöitä parempaan roolissaan tai lisäävät heidän tuottavuuttaan tai ammatillisia suhteitaan. Jos haluat työskennellä voittoa tavoittelematta, tarkista ideaalisti. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun. Robinhood review 2019: hyödyt, haitat ja miten se vertaa. Jobviten tekemässä tutkimuksessa todettiin, että 33 prosenttia uusista työntekijöistä lopettaa työnsä 90 ensimmäisen päivän aikana.

Sinulla on oltava PC-tietokone, kuulokkeet ja nopea Internet-yhteys (ei WiFi).

Freelance Writer/Editor

Sinun täytyy kuitenkin olla tekemisissä ihmisten kanssa, joten varmista, että sinulla on ystävällinen asenne. Koska puhut asiakkaiden kanssa puhelimitse, tarvitset hiljaisen tilan työskennellä. Yksi niistä hienoista asioista on se, että työsi sisältää todennäköisesti sairausvakuutuksen, eläketurvan säästötilit ja palkallisen vapaa-ajan. Aloita kokeilemalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin, jotka saattavat mielestäsi tehdä parempaa työmarkkinointia riippumatta siitä, aloittaako toiminta oikeilla alustoilla, parantaa heidän kopioitaan tai tehdä informaatiota. Onko sinulla opetustaitoja? Ihmiset, jotka rakastavat eläimiä, saattavat olla halukkaita matkustamaan paikallisesti ja nauttivat mukavasti kakusta. Parasta on, että muodollisen tutkinnon suorittaminen ei ole este tällä alalla, kun olet itsenäinen. Chat-pohjainen tuki saa usein vähemmän tuntihintoja verrattuna puhelintukeen, joten jos sinulla on lankaverkko ja nopea internet ja et häiritse puhelutöitä, valitse jompikumpi näistä 7 laillisesta yrityksestä, joka tarjoaa kotipalvelun tukea työpaikkoja.

Yksi Easy Tweet Profits -niminen yritys väittää, että voit ansaita jopa 873 dollaria päivässä verkossa. Huijarit yrittävät varastaa henkilöllisyytesi ja/tai rahasi hankkimalla henkilökohtaisia ​​tietoja, joita uuden palkan odotetaan tarjoavan työnantajalle, kuten sosiaaliturvatunnuksen ja pankkitilin reititysnumeron. Ja vaikka valitsisitkin lähteä omin tavoin tämän artikkelin jälkimmäisessä osassa kuvatulla tavalla, sinun tulisi silti noudattaa alussa mainittua huijauksen haistamista koskevia ohjeita. Aloita kokeilemalla aloittavia yrityksiä, jotka pyrkivät laajentamaan ja muuttamaan asiakkaita. On olemassa useita työtaulukoita, jotka on omistettu freelance-kirjoittamiseen ja bloggaamiseen, mukaan lukien ProBlogger, Blogging Pro ja FreelanceWriting. Vain siksi, että olet poistunut pääuraltasi, ei tarkoita, että olet valmis työskentelemään. Joitakin suosikkeihimme kuuluvat myyntityöt, kirjanpito, freelance-kirjoittaminen, lemmikkien hoito, web-kehittäjä, graafinen suunnittelu, sosiaalisen median johtaja, virtuaaliassistentti, transkriptiohenkilö, tutorointi, äänitoiminnot, asiakaspalvelun edustaja ja blogit. Veteraani freelancerit ja muut etätyöntekijät voivat veloittaa sanakohtaisesti pitkistä artikkeleista, jotka ansaitsevat heille yli 1 000 dollaria.

Kun aloitimme blogin, se oli vain uusi harrastus. On yli 25 yritystä, jotka haluaisivat vuokrata korttisuunnittelijan tuoreella hyvää syntymäpäivää tai Ystävänpäivä -kortilla, joten muista tarkistaa ne. On monia tapoja työskennellä kotoa ja saada palkkaa säännöllisin väliajoin viikoittain. Äskettäisessä tutkimuksessa todettiin, että 40 prosenttia uusista vuokralaisista, jotka saavat huonoa työharjoitteluvapaa ensimmäisen vuoden aikana. Alla on hienoja yrityksiä, joiden tiedämme olevan legit:

Varainkeruun

Yrittäjyys on ehdottomasti reitti kotona tehtävään, mutta se ei ole ainoa reitti. Keksiä ideoita? Ajattele tätä suuresti: Mutta he maksavat sinulle hallita heidän sosiaalista mediaansa, eivät vieritä Instagramasi mielettömästi.

Näyttää siltä, ​​että kaikki tekevät videoita nykyään. Google-verkkovastaava on hyvin erityinen työ, mikä tarkoittaa, että kilpailu on heikkoa, mutta pätevyys voi olla uuvuttavaa. Upwork and Freelancers Unionin vuonna 2019 suorittamassa tutkimuksessa jopa ennustettiin, että yli puolet työntekijöistä tekee freelance-töitä seuraavan vuosikymmenen aikana, ja vetoaa tosiasiaan, että lähes 50 prosenttia millennialaisista on jo freelancereita. Aloita pienyrityksiltä, ​​jotka haluavat lisätä yhden osallistujan. Haluatko lisätietoja ja henkilökohtaisia ​​neuvoja kannattavan blogin perustamisesta?

Aloita blogin kirjoittaminen Blogin pitäisi olla ykkösluettelo tässä luettelossa, koska se on mitä teen ja rakastan sitä, mutta ymmärrän, että se ei ole kaikille. Jos arvelet, että tämäntyyppinen kotityö on jotain, jota haluat harjoittaa, voit käyttää näitä linkkejä etsimään jatkuvasti palkkaavia yrityksiä: Xerox palkkaa monenlaisia ​​työpaikkoja kotona, mukaan lukien asiakaspalvelu, tekninen tuki sekä tietojen syöttäminen ja todentaminen. Chattilaatikon löytäminen verkkosivustolta on nykyään yleistä. Saatat myös olla mahdollisuus myydä heidät, kun he ovat ostaneet esittelytarjouksesi. Kokopäiväiset ja osa-aikaiset telemarkkinointipaikat. Kokemuksesta riippuen kotimatkatoimistot voivat ansaita 8000–80 000 dollaria vuodessa.

Valokuvaaja/Videokuvaaja

Sitten määrität parhaat tulokset, jotka vastaavat kyseistä kyselyä ihanteellisen käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Jos sinulla on tietoa yliopiston hakkeroinnista - sisäänpääsyistä, taloudellisesta tuesta tai luokan ulkopuolella - tämä voi olla sinulle täydellinen työ kotona. Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, mutta Selling-perheen Jessica sai yli 100 000 dollaria voittoa ensimmäisen vuoden ajan kokopäiväisen Amazon-myyjänä. Parhaat päiväkaupankäynnin välittäjät lokakuussa 2019, se tarkoittaa spreadsin myyntiä alastomien optioiden sijaan. Koti kotityöstä sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat enemmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa tai muuta tulolähdettä.

Se riippuu vain alustasta ja maksutavoistasi, kun käytettävissä on useita maksutapoja. Kun olet työskennellyt muutaman asiakkaan kanssa, pyydä heitä antamaan sinulle palautetta, jonka voit lisätä verkkosivustoosi, ja aloita markkinointi lisäämällä verkkosivustosi linkki sosiaalisen median profiileihisi, LinkedIn mukaan lukien. Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhde-asiantuntijat.

Testaaksesi vesialueita ja työskennelläksesi premium-freelancerina, suosittelen, että tarkistat Flexjobs-työpöydän. Ja tulojen avulla tarkoitan, että nämä työt maksavat sinulle. Olipa sinulla silmä suunnittelulle, olet hyvä käsilläsi tai voit yhdistää teknisen tietämyksen kumpaankin, kodin töistä löytyy paljon työtä, joissa voit käyttää luovia taitojasi hyvää käyttöä. Joissakin rooleissa tämä ei ole kysymys, mutta toisissa politiikka voi todella pilata sen, mikä on muuten miellyttävä työkenttä. Epäterveelliset tekijät, kuten unettomuus, huono ruokavalio ja stressi, vaikuttavat kaikki työntekijän onnistumiseen työpaikalla. Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa. Esimerkiksi, kun aloitat blogin ja saat 10 kertaa vähemmän liikennettä kuin tulevaisuudessa, sinun on veloitettava 10 kertaa enemmän, jotta ansaitset saman verran rahaa passiivisista tulovirroistasi. He palkkaavat kotona edustajia suorittamaan saapuvia ja lähteviä asiakaspalvelupyyntöjä, asiakkaiden hankkimista, asiakkaiden pidättämistä, tulojen maksimointia, poliittisia, katastrofien lievittämistä, tapahtumien torjuntaa ja varainkeruuta.

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi alle, niin saat välittömän pääsyn kurssilleni, joka on ollut esillä Forbesilla, Business Insiderillä ja yrittäjillä.

Ohjaaja

Verkkosuunnittelijat voivat käyttää taitojaan julkaisuun, mainontaan, liikkeenjohdon konsultointiin ja muihin aloihin. Suretrader: paras päiväkauppiaiden online-kauppapaikka, pidä kauppaa näkökulmasta. Osa-aikaiset roolit maksetaan noin 10 dollaria tunnissa jopa 50 000 dollariin vuodessa. Sanoisin, että tämä on alaosassa. Etäkäytössä voit työskennellä mistä tahansa.

Kerro kaikissa pyynnöissä, mistä viesteistä haluaisit poistua, millä tavoin olemme käyttäneet sinuun yhteyttä (kuten sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi), pyyntösi päivämäärää ja tapa tavoittaa sinut siltä varalta, että meidän on otettava sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä pyyntösi noudattamiseksi. VIPdesk tarjoaa asiakaspalvelua Yhdysvaltain asukkaille Arizonassa, Coloradossa, Floridassa, Georgiassa, Illinoisissa, Indiana, Marylandissa, Pohjois-Carolinassa, New Jerseyssä, New Mexico, Nevada, Ohio, Tennessee, Texas, Utah, Virginia ja Wisconsin. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle! Tämä on yksi kattavimmista ja täydellisimmistä oppaista tänään. He työllistävät monista maista ympäri maailmaa. Napsauta sitten suurta sinistä palkkia.

Verkkokaupan Omistaja

Tämä voi olla vain luettelon uusin työ. Kotona työskenteleminen on monien unelma, ja tekniikan ansiosta tämä unelma toteutuu yhä useammille ihmisille kuin koskaan. Se tekee silti luettelon, koska aloittaminen ja tekeminen on erittäin helppoa, mutta tee kaikki tutkimuksesi tämän luettelon ehdotusten tavoin.

Monet alkavat ihmetellä, onko mahdollista löytää kotona työpaikka, joka ei vaadi palkkioita? Sitten tämä työ on erinomainen vaihtoehto sinulle. Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. TextMaster - avoinna ympäri maailmaa. Viikkomaksu Kuinka aloitan? Sinun tehtäväsi on löytää ja ilmoittaa ongelmista, jotka aiheutuvat ohjeiden noudattamisesta. Nykyään suurin osa virtuaaliassisteista hallinnoi asiakkaiden sähköposti- ja sosiaalisen median tilejä.

Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2019. Koulutuksen muuttaminen teknologian ja neuvontapalvelujen avulla on Crimson Educationin tavoite. Etkö ole vielä tyytyväinen? Muista myös, että sinun on valittava sopiva isäntä ensimmäiselle tilauksellesi. Jos et pidä sanoista, mutta sinulla on äänihälytykset merkkituotteita varten, voit aina laulaa tai räppää rahalla. Yhtiö kannustaa työskentelemään kotoa -järjestelyihin.

Ei-online-työ Kotona -vaihtoehdot

Tämä rooli vaatii vähän alkuinvestointeja, mutta voi tarjota alan ammattilaisille korkeat vuosipalkat alkaen 30 000 punnasta (~ 37 889 dollaria). Puhuminen asioista, joita yritykset tarvitsevat kipeästi, sosiaalisen median tilien hallinta voi olla hieno työ kotona. Jos sinulla on jonkin verran koodaustaitoja, työskentele web-kehittäjänä on luonnollista sopivuutta. Sivustojen, kuten Shopify, Magento ja WooCommerce, ansiosta voit nopeasti käynnistää oman verkkokaupan. Erillinen, mutta läheisesti toisiinsa liittyvä rooli on lääketieteellinen laskutus, jossa lääkintäavustajat käyttävät koodeja lähettääkseen potilaan vakuutusyhtiölle.

Yleensä sinun on ansaittava vähintään, ennen kuin maksetaan, ja YouTube maksaa kuukausittain - jos et ansaitse tarpeeksi yhdessä kuukaudessa, saldo katoa.

Tilaa Blogiimme

Itse asiassa työntekijät, joilla on työstä kotona -oikeuksia, usein - vaikka eivät aina - ilmoittavat suuremmat tulot kuin heidän toimikautensa. Arvostelu - avoinna Yhdysvalloille. Mistä tahansa muutamasta tuhannesta ylimääräisiä tuloja reilusti yli kuuteen lukuun vuodessa. Turbotaxin, Quickbooksin ja Mintin takana olevat aivokoneet palkkaavat etätyöntekijöitä. Sitten tämä on sinulle tehtävä, jonka voit tehdä kotisi mukavasti! Sinun on vain tiedettävä mistä etsiä. 11-vuotiaan tytön äiti Hill sanoo rakastavansa kotona työskentelyn joustavuutta.

Terveelliset aloitteet voivat vaihdella terveellisten välipallojen tarjoamisesta stressinhallintakurssien järjestämiseen.

Tulemalla luovaksi ammattilaiseksi, joka suunnittelee logoja, kuvituksia ja erilaisia ​​asetteluja kuvien ja tekstin avulla, saatat aikaan merkittävän vaikutuksen työsi kautta. Sinänsä, jos tämä on lakisi ala, voisit tietenkin tehdä 112–121 dollaria tunnissa. Palkka on 9–13 dollaria tunnissa tutorointiistuntojen aikana. Holly yli Club Thrifty sai yli 250 000 dollaria freelance-kirjoitustuloja yksin viime vuonna! Kirjanpito-, kirjanpito- ja tilintarkastajatyöt sopivat työntekijöille, jotka haluavat jäädä kotiin tai työskennellä osa-aikaisesti.

Aloita nyt, jos haluat olla oma pomo ja ansaita rahaa verkossa parhaiden online-töiden avulla, joita voit tehdä kotona.

Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Voit tehdä minkä tahansa työn kotona työskentelemällä. Ne voivat vaihdella välillä 500–1 000 dollaria. Mutta jos sinulla on luottamusta ohjelmointitaitoihisi, et tarvitse kaikkia näitä tukkoja teknologiayrityksiä. Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet. Tule edustajaksi NexRep-kauppapaikalle jo tänään! Itse asiassa kannustan sinua perustamaan blogi, jos sinusta tuntuu taipuvainen. Jos itsesi ilmoittaminen psykologian virtuaaliterapeutiksi, se auttaa myös oikeita potilaita ottamaan sinuun yhteyttä.

Elämä on. Hanki rahasi valmis.

Luo salkku-verkkosivusto, jos sinulla ei vielä ole sellaista, ja voit löytää graafisen suunnittelun töitä useimmissa työtauluissa yllä olevasta linkistä verkkosuunnittelutöitä varten. 18 parasta työtä kotona, voit työskennellä virtuaalisen sairaanhoitajana ja auttaa ihmisiä puhelimitse tai Internetin kautta. Työntekijöillä on oltava tietokone, langallinen puhelin, nopea langallinen internet ja kuulokemikrofoni. Riippumatta siitä, osaatko karikatyyrejä tai suunnittelet ainutlaatuisia sarjakuvahahmoja, siellä on erityinen markkinarako, jonka voit valita piirustusyrityksellesi.

Keskimääräinen palkka on 12 dollaria tunnissa. Asiat, jotka opit elantonsa yhden vuoden päiväkaupan jälkeen. He työskentelevät monilla aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, vähittäiskauppa, kuljetus, sähköinen kauppa, vakuutukset, tekniikka, energia ja monet muut. Jos olet joskus käynyt Googlessa ja saanut tuloksia, jotka hämmentävät sinua, hakukoneiden siivoojien päälliset tulevat tänne. Napsauta tätä tilataksesi. Vaikka olet itsenäinen urakoitsija, voit lopulta ansaita pienen osan yrityksestä. Virtuaaliassistentit, sosiaalisen median johtajat, online-tukiasiantuntijat ja kotona tapahtuvat tiedonkeruutyöt ovat vain muutamia korkeasti maksettavista digitaalisista tehtävistä, joita ei edes ollut vähän aikaa sitten. Tämän on meidän oma Leisa Good, joka kirjoittaa monia artikkeleita ansaitseville tapoille. Jotkut kokeneet verkkokouluttajat ovat onnistuneet menemään täysin itsenäisesti, rakentamaan omia verkkosivustojaan ja asettamaan omat hinnat.

Concentrix

He kaikki voivat toimia etäyhteydessä. Modsy tarjoaa sisustusratkaisuja asiakkaille. Jos olet yksi tuhansista ammattitaitoisista ohjelmoijista, jotka ajattelevat siirtymistä kotipohjaiseen asemaan, kokeneille ohjelmoijalle on aina tarjolla mahdollisuuksia. Koti kotityöstä ei tarvitse tarkoittaa aina istumista tietokoneesi ääressä - kokeile sen sijaan istua neulojen edessä.

Tästä hinnasta FlexJobs käsin selaa kaikki työt kaiken roskan, mainosten ja huijausten poistamiseksi. Kanavan aloittamisen tai kurssin opettamisen sijasta kokeile valmennusta yksitellen. Vaikka monet vakuutusyhtiöt palkkaavat nämä tehtävät suoraan kotona työskenteleviksi, toiset voivat tarjota joustavia vaihtoehtoja nykyisille työntekijöille tai osa-aikaista etätyötä. Suosittelen nousua freelance-verkkosivustoille, kuten:

Käynnistä YouTube-kanava

Tämä ei tarkoita, että blogin kirjoittaminen ei ole todellinen vaihtoehto kotona työskentelemiseksi. Siirrettävä osakekauppa, 95 kauppaa osakkeita, ETF: ää ja optioita. Suositellut aloituspaikat: Lisäksi on olemassa laaja valikoima franchiseja, jotka kukin on suunnattu eri markkinoille. Jos olet kiinnostunut TEFL-työpaikoista, VIPKID, Gogokid, EF Education First ja Hawo American Academy ovat laillisia sivustoja työnhakuun. Kuten useimmat muut toimihenkilöurat, tämän luokan ammattipolut soveltuvat usein säännölliseen etätyöhön. Haluatko lisää toimia? Löydä kaikki Monsterin etätoimilaitteiden työt.

Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Yksi idea, jonka tiedät osaavasi ja sukellaasi siihen päättäväisesti menestyä ja halu tuoda todella lisäarvoa asiakkaillesi. Jos blogin omistaja maksaa sinulle julkaisemistasi viesteistä, saat kunkin kuukauden lopussa mukavan palkkakontrollin. Kuinka päivittäin vaihtaa tuloja (paras tapa tehdä se?), niitä voidaan käyttää milloin tahansa ostopäivästä loppuun. Käytätkö ukulelea tai jotain muuta soittoa sanallasi tai vain äänesi englanniksi, espanjaksi tai jollain muulla kielellä, huomaat, että jokainen mukautettu, 30 sekunnin ääni voi ansaita sinulle missä tahansa 30–200 dollaria. Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa. Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta. Käännöstyö voi olla ihanteellinen, jos kaksikielinen tai monikielinen. Kotona työskentelevän asiakaspalvelun suorittaminen maksaa yleensä 8–15 dollaria tunnissa, pätevyydestäsi ja kokemuksestasi riippuen.

Sitten työskentele useille heistä lyhyen aikaa jokaisella.

Omat Vuokrakohteet

Joskus saatat jopa saada palkkiobonuksen valitsemalla tietyn maksutavan, kuten 5% bonuksen lahjakorttien valitsemiseksi. Monet räpylät tekevät ostoksia pihakaupoissa, säästökaupoissa tai verkkosivustoilla, kuten Craigslist, Ebay ja Facebook Marketplace. On erittäin hyvä mahdollisuus, että löydät heistä jotain, joka sopii asiantuntemukseesi. CLASS100 tarjoaa räätälöityjä opetuspalveluita, joita hyödyntää yli 100 koulua Kiinassa.

PPC-konsultti

Fiverrillä on suosittu oopperalaulaja, joka ansaitsee sinulle mahdollisuuden tuloihin online-laulajana. Hän ansaitsee 1000 dollaria jokaisesta tuotetusta minuutti kappaleesta. 25 aloittelijana, ja tämä tarkoittaa 15 dollaria tunnissa. Ja suuri etu, joka audio- ja videotoimittajilla on elokuvantekijöihin nähden, on taipumus saada etätyötä enemmän. Miksi et ansaitsisi rahaa verkossa sen sijaan, että veggoisit television edessä kahdestaksesi peukaloasi kaupallisten taukojen aikana? Lisäksi, jos siirryt erikoistuneemmille areenoille, kuten lääketieteellinen transkriptio tai laillinen transkriptio, saatat saada enemmän palkkaa. Nämä ovat kuitenkin kaikkia online-töitä - mikä tarkoittaa, että tarvitset nopeaa Internet-yhteyttä voidaksesi työskennellä kotoa. Tietysti asiakkaiden tilauksien, pyyntöjen, kysymysten ja huolenaiheiden ammattimainen käsittely vaatii hyvät viestintätaidot ja ymmärryksen siitä, kuinka tämä rooli vaikuttaa yrityksen tulokseen. 00 tehtävää kohden, vaikeudesta riippuen, kirjoittajan kokemustaso ja materiaalin pituus.

Löysimme 153 yritystä, jotka palkkaavat ihmisiä palkkaamaan kirjoittamista. Emme käsittele pyyntöjä, joissa emme voi varmistaa pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä. Teknikot, jotka haluavat häiritä toimistoaan työskentelemällä kotoa. Esimerkiksi, me maksoimme suunnittelijalle yli 10 000 dollaria verkkosivustojemme rakentamiseksi. Yksi yleisimmistä kotityöpaikoista, suoramyyntikonsultointi, joka tunnetaan myös nimellä monitasoinen markkinointi, on räjähtää suosiossa viimeisen kymmenen vuoden aikana. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin kirjoitat vain suosikkimusiikistasi tai -ruuastasi, ja lopulta voit alkaa tuottaa rahaa sivustoltasi. Katso hänen mahtava haastatteluni hänen kanssaan aiheesta Kuinka myydä Amazonissa.

Sillä on 500 sertifioidun lääkärikoodin etätiimi, jotka auttavat 8800 lääkäriä.

Amazon.com Services, Inc. - Vermont 3.6

Verkkoturvallisuuteen kiinnitetyn huomion vuoksi tämän työpaikan odotetaan kasvavan tasaisesti seuraavien vuosien aikana. ”Holly asuu Austinissa, Texasissa, aviomiehensä ja tyttärensä kanssa ja nauttii lukemisesta, matkustamisesta ja joogasta. Arabia-Englanti kaksikielinen.

Pienyritysten Omistus

Sosiaalisen median johtajat ja moderaattorit hallinnoivat yritysten foorumeita ja sosiaalisen median alustoja. Ajattele sitä, jokainen verkkosivusto tarvitsee jonkun kirjoittamaan sisältöä. Haluatko lopulta laskeutua keikkakoti-keikalle tänä vuonna? Online-neuvonta on aivan kuten perinteinen neuvonta, paitsi että potilaasi ei tarvitse käydä toimistossa. Kuinka forex-kauppoja verotetaan, iRS pyysi vastaanottajia tarkistamaan raporttinsa ja lähettämään rikolliset palautukset tai toimittamaan muutetut palautukset tiettyjen vaatimusten mukaisesti. Ihmiset, joilla on paljon kärsivällisyyttä - ja tietysti ne, jotka kykenevät puhumaan muille ja ongelmien ratkaisemiseen, nauttivat tästä tehtävästä. Ja monissa tapauksissa myyntitiimit koostuvat alueellisista edustajista eri puolilta maata tai ympäri maailmaa. Sukellaan sisään.

Teknologiatyöt:

Joskus he turvautuvat muiden freelancereiden seuraamiseen ja katsomiseen, mitä he kirjoittavat, lukemaan useita vanhoja blogin kirjoituksia ja paljon muuta. He voivat ansaita 15–30 dollaria tunnissa. Tietojen syöttäminen on edelleen asia vuonna 2019! Ei kokemusta tai teknistä tietämystä; tutustu askel askeleelta -opetusohjelmaan aloittamiseksi.

Yhdysvaltain mukaan Verkkotyö kotona on suotavaa useimmille työntekijöille, jotka ovat tällä hetkellä työmatkalla toimistoon. Haluatko työskennellä kotoa osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, mahdollisuuksia on paljon. Palaute molempien osapuolten välillä on merkki siitä, että molemmat osapuolet ovat investoineet toisen menestykseen. Tai sinun on maksettava jonkinlainen maksu NYT. Normaalisti koirien kävelijät Roverilla voivat ansaita 20–30 dollaria kävelyä kohden ja missä tahansa alkaen 20–40 dollaria yön yli pidettävistä lemmikkien istutuspalveluista.

Palkka on noin 8–9 dollaria tunnissa.

WorkingSolutions

Tietenkin sinun on osoitettava taitosi saadaksesi uskottavia freelancer-keikkoja. Concentrix perustuu Freemontissa, Kaliforniassa ja perustettiin vuonna 1983, ja sillä on 90 000 työntekijää ympäri maailmaa. Lisäksi tämä luokka tunnetaan tarjoavan korkeasti palkattua työtä kotitöistä ihmisille, jotka ovat päteviä, innostuneita ja erittäin motivoituneita. Anna minun arvata… Olet etsinyt Googlelta miten ansaita rahaa kotona suoritetulla työllä, ja tulokset olivat ylivoimaiset. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Kibin - Heillä ei ole aina aukkoja töihin kotona oikolukijoita, mutta voit täyttää heidän lomakkeen saadaksesi ilmoituksen, kun he tekevät. Tee vain Google-haku ”etäkäyttö” + [SINUN CAREER] + töitä. Tämä johtuu siitä, että huijarit ovat perustaneet tonnia vääriä Amazon-töitä kotityöpaikoilta ja hyödyntäneet yrityksen suosioa.

Noin 15% matkatoimistoista oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, mutta suurin osa muista työskenteli matkajärjestely- ja varauspalvelualalla. He palkkaavat Yhdysvalloissa, ja sinun on oltava vastaava pätevyys opettaa heidän kanssaan. Glassdoorin keskimääräinen peruspalkka on noin 26 000 dollaria vuodessa.

Jos pidit tästä sisällöstä, muista tilata postitusluetteloomme ja pysyä ajan tasalla uusista tavoista ansaita rahaa, säästää ja sijoittaa.