11 Parasta Kotityötä 2019 (parhaat Online-työpaikat)

Keittiö- ja huonekalukauppa tarjoaa säännöllisesti suosittuja kotona työskenteleviä mahdollisuuksia, jotka yleensä täyttyvät nopeasti. Loppujen lopuksi "kotona suoritetut huijaukset ovat edelleen valitettava ja yleinen osa näitä työmarkkinoita", kertoi Brie Reynolds, vanhempi ura-asiantuntija työnhakusivustolla FlexJobs. Globaali virtuaalinen pörssi, on pahempaa, jos sinut huijataan myös odottamattomilla maksuilla, kuten tilin saldoa koskevalla vähimmäismaksulla. Tarvitset vain jonkin toisen asteen jälkeisen koulutuksen, sovellettavan kokemuksen ja rakentamasi ja hallinnoimiesi onnistuneiden sivustojen portfolion. Voit yksinkertaisesti ilmoittautua täällä MoneyConnexion-koulutuspakettiin ja saat yksinoikeudella koulutusta näihin online-töihin ja muita vinkkejä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan ja säästämään enemmän rahaa. Palkan arvioidaan olevan jopa 16 dollaria tunnissa.

Mistä löydät etätöitä digitaalisen lääketieteen alalta? Etkö usko minua? Brändäyksen, myynnin ja suoran vastauksen markkinoinnin tuntemus antaa monien graafisten suunnittelijoiden veloittaa yli 100 dollaria tunnissa. Aloittelijan opas numeroon cryptohopper trading bot: koko arvostelu 2019. Löydät franchising-ohjelmia pienille, koti- ja mobiiliyrityksille, kuitenkin enintään 10 000 dollaria. Työllisyystilastoviraston mukaan suurin osa kääntäjistä tekee töitä kotona ja usein tiukeissa määräajoissa.

Vaikka siellä on runsaasti freelance-mahdollisuuksia, suuri haaste on löytää ne ja neuvotella oikeasta hinnasta.

Se on hullu hyvä. Osta ja ansaitse pisteitä. Venäjän kieli toisena kielenä on plus. Keskimääräinen Yhdysvaltain palkka: Sinun ei tarvitse lopettaa nykyistä työtäsi, ellet todella vihaan sitä. Siksi on totta, että kilpailu on melko korkea. Palkkaa virtuaaliassistentti, joka auttaa hallitsemaan suhteita tavarantoimittajaasi.

Kuten freelance-kirjoittajat, myös freelance-suunnittelijoiden on markkinoitava palveluitaan, jos he haluavat ansaita kestävän elämän. Verkkokoulutustilan räjähtäessä online-tutorointityöt ovat loistava tapa ansaita rahaa kotoa. Kuinka päiväkauppaa, potentiaalisten voitto-mahdollisuuksien tarkkailu, käsityön suorittaminen ja jatkuva kaupan seuranta vaativat täydellistä omistautumista ja itsekuria. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle. Tämä on melko helppoa työtä, mutta palkka on erittäin alhainen. Kuten huomaat, heillä ei ole vain kotona olevia töitä, mutta ne tarjoavat myös täydellisen joustavuuden. Voit mainostaa keskustaan ​​paikallisesti ja voi kutsua vanhempia jättämään koulunkäynnin lapset kanssasi hoitamiseen, kun he ovat poissa töistä.

Saatko uutiskirjeemme? Jonkin ajan kuluttua kirjoittajat yleensä korottavat korkoaan ja monet ansaitsevat yli 6-luvun vuodessa. 90 laillista työtä kotitöistä 2019, olen tehnyt niin, ja samoin monet muut ihmiset. Jos työsi voidaan tehdä tietokoneella ja haluat työskennellä kotoa, älä ole ujo. Täytyy olla englannin kielen äidinkielenään puhuja ja kyetä kirjoittamaan 80+ WPM virheetömästi.

- lisää tytäryhtiö-linkki videokuvaukseen ja saat prosenttiosuuden myynnistä.

Koulutus

Unum on Fortune 500 -yritys, jolla on mahdollisuus kasvulle ja uralle etenemiselle. Jotkut aikaisemmista “gotcha” -työtarjouksista sisältävät tarkistuspistejärjestelmät, mysteeriostosohjelmat, lääketieteellisten laskutustöiden ”työpaikat”, jotka edellyttävät sinun ostamaan kalliita tietokoneohjelmistoja, ja käsityönvalmistustehtävät, joissa pyydetään keräämään rahaa materiaaleille ennen aloitat. Joten tässä luettelossa olevat työpaikat ovat ehdottomasti kotitöitä äideille ja kaikille, jotka etsivät laillista työtä kotitehtävistä. 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Maailmanlaajuinen, voimanpesämerkki, joka on synonyymi kauneudelle ja erinomaiselle laadulle. Varovaisuuden sana:

Työtä on saatavana sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti kaikkialla Yhdysvalloissa. Binaariset vaihtoehdot ovat laittomia yhdysvalloissa - paras binary options -kauppajärjestelmä, siksi binaariopiskelmien kauppaa harjoittavien yritysten on käytettävä kokeiltuja ja testattuja maksutapoja talletussummasta tai asiakkaan koosta riippumatta. Palkka vaihtelee työn mukaan. Facebook on ilmeisin paikka aloittaa. Jotkut tämän viestin sisältämistä linkistä ovat sponsoreidemme kautta. Työskentele etäyhteyden kautta soittamalla ja täyttämällä lyhyitä online-lomakkeita. Usko tai älä, sinun ei tarvitse olla CPA aloittaaksesi kirjanpidon.

Jos niin, saatat tehdä loistavan korjauslukijan.

Lionbridge

Sijoittajana ansaitset rahaa setelin maksamiin korkoihin. Durst ehdottaa, että tarkkaillaan näitä "todellisen" kotoa työllisyyden positiivisia indikaattoreita: Kun olet vasta aloittamassa, mutta et saa niin paljon liikennettä, sinun on luonnollisesti veloitettava korkeampi hinta ja tehtävä enemmän käytännön konsultointityötä saadaksesi saman määrän rahaa alhaisemmasta liikenteestä. Saat palkkaa joka viikko palvelustasi, eikä sinun tarvitse työskennellä työmatkalla. Ne ovat loistava tapa käyttää luovia leikkeitä ja analytiikkataitojasi auttaa yrityksiä kasvattamaan läsnäoloaan verkossa. Työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle.

Parasta on, että toimistoa ei tarvita, joten käynnistyskustannukset ovat erittäin alhaiset.

Myy tietokonetaitosi Internetissä

Voit esimerkiksi laskuttaa itsesi terveellisesti syövän kasvissyöjäksi, joka voi auttaa sinua kohdistamaan tiettyyn väestöryhmään ja saamaan lisää yrityksiä. Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana. Olemme Denverissä, CO: ssa toimiva, täyden palvelun transkriptioyritys, jolla on laki-, lainvalvonta-, lääketieteellisiä, taloudellisia ja yleisiä transkriptioasiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa.

Jos olet perehtynyt suunnitteluun, valokuvaukseen, terveyteen ja kuntoon, yritystoimintaan, henkilökohtaiseen kehitykseen, musiikkiin, muotiin, tekniikkaan, kirjoittamiseen tai muuhun aiheeseen, tuhannet opiskelijat voivat odottaa innokkaasti oppia kurssistasi.

Ääninäyttelijät

Tein freelance-palveluita muutama vuosi sitten, mutta jätin sen, koska takertuin blogaamiseen ja muihin yllä mainittuihin online-töihin. Jos haluat saada maun työskennellä kotoa ja haluat myydä jo käyttämiäsi ja rakastiasi tuotteita, tämä voi olla vaihtoehto. Tämä on toinen helppo ja nopea tapa ansaita rahaa verkossa. Työskentelet virtuaaliassistenttina Timeetcin kanssa, joka käsittelee järjestelmänvalvojaa, sähköposteja, tapaamisasetuksia ja muita tehtäviä. Hyväksyttyäsi voit valita, kenelle ohjaat (ts. Rakenna oma kannettava bitcoin-kaivoslaite / taisteluasema: 5 vaihetta, muut kryptovaluutat ovat nähneet samanlaisia ​​arvonnousuja ja laskuja. )

14 Legit Online-työpaikkaa Kotoa

Opetusistunnot tapahtuvat Skypen, tekstiviestien, videokeskustelujen tai jopa taulun kautta. He palkkaavat maailmanlaajuisesti, ja palkka on 0 dollaria. Esimerkiksi, on vaikeampaa myydä kamppailevalle opiskelijalle, jolla on alle 15 dollaria pizzaa ja olutta (ollut siellä, tehnyt sen). Se on suusanallista markkinointia, joka voi ansaita rahaa.

Kokeile esimerkiksi lisätä malleja piirroksiin tietokantoihin, 99Designs-alustalle tai Creative Marketiin, missä suunnittelijat määrittävät oman hinnan taideteoksilleen. Mutta jos olet vasta aloittamassa ja haluat vakaampia tuloja, voit tutustua Android Jobs- tai Core Intuition -sovelluksiin (iOs/Mac) mobiilisovellusten kehittämistöihin tuntihintaan tai projektiperusteiseen maksuun. Yhtiö suosii sinua käyttämään jalkapoljinta tai transkriptio-ohjelmistoa. On kulunut yli 11 vuotta, työskentelen monilla online-töillä ja teen 20190 dollaria + kuukaudessa + kodin mukavuudesta. Kurssi auttaa sinua hallitsemaan nopeasti kolme työvaihetta oman oman kotisi Facebook-mainosyrityksen rakentamisessa: Voit odottaa tekevän Rs. Roverin avulla ihmisten on helppo ilmoittautua tullakseen koirien kävelykäyttäjiksi tai lemmikkien hoitajiksi alueellaan. Kuten monet yritykset, jotka tarjoavat työpaikkoja kotoa, Concentrix toimii myös maailmanlaajuisesti ja kymmenillä eri kielillä.

Minulla on myös useita tapoja saada keikojen kirjoitus artikkelin lopussa.

Facebook-mainoshallinta

Työnantaja maksaa tavaroista. Kauppaministeriön (DOC) muodostavat 12 toimistota, jotka pyrkivät edistämään kestävää talouskasvua, luomaan työpaikkoja ja parantamaan kaikkien amerikkalaisten elintasoa. Mieheni ja minä olemme kokopäiväisiä Le-Velin kanssa. Nykyään matkatoimistot työskentelevät todennäköisemmin kotoa kuin myymälä, mutta se on työmahdollisuus, joka on avoin kaikille, jotka ovat innostuneita matkustamisesta, organisoinnista ja suunnittelusta ja jotka tykkäävät työskennellä ihmisten kanssa. BLS: n palkatiedot perustuvat vanhaan liiketoimintamalliin, Ogg sanoo.

Rakastan sitä, että voimme työskennellä mistä tahansa, älä unohda mitään perheen kanssa! Palkka vaihtelee 0 dollarista. Kuitenkin monet Uber- ja Ola-kuljettajat ansaitsevat R: n.

Virtuaali Vastaanottovirkailija

Sinun on oltava Yhdysvaltain asukas saadaksesi kelvollisuuden. Skillshare on verkko-oppimisyhteisö, jossa kuka tahansa voi löytää, ottaa tai jopa opettaa luokan. Se voi tarkoittaa, että se myy enemmän Kaliforniassa kuin New Yorkissa. Kaiken kaikkiaan kaikesta huolimatta korkean palkkatason saaminen tällä areenalla voi olla vaikeaa. Nämä ovat joitain etuja tulla premium-freelancereiksi, jos pystyt hyödyntämään tietosi.

Terve Palkka

Ginan itsenäinen kuusinumeroinen VA, ja hänellä on runsaasti tietoa parhaista palveluista, joita voidaan tarjota aloittavien VA: ien kannalta. Haluatko tulla virtuaaliassistentiksi? Vaatimuksena on, että sinun on läpäistävä heidän lyhyt transkriptiokoe, jotta sinut valitaan transkriptiohankkeisiin. Joten miten tiedät, mitkä ovat laillisia ja mitkä ovat huijauksia? Mutta se on vain yksi esimerkki. Jos etsit helppoa verkkotyötä, captcha-merkintä on parempi vaihtoehto sinulle.

Voit lukea MoneyConnexionista saadaksesi lisätietoja tästä online-työstä. Hyvät Internet-tutkimuksen taidot. Riippuen valitsemastasi pilkkaraadin verkkosivustosta, voit tehdä mielipiteesi välillä 5–150 dollaria. Ota yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät aktiivisesti nurmikonhoitopalveluita (ei kylmiä puheluita). Akateemisten lehtien kirjoittaminen on ollut menestyvää liiketoimintaa jo vuosien ajan, vaikka koko ideasta kirjoittaa esseitä tai papereita laiskoille opiskelijoille, jotka ovat valmiita maksamaan haamukirjoittajat, on keskusteltu näiden verkkosivustojen perustamisen jälkeen. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), sinun on oltava hyvä nopeassa matematiikassa ja kyettävä tekemään nopeita päätöksiä. Sukututkijat (ne, jotka opiskelevat sukuhistoriaa tai sukupuita) voivat työskennellä verkossa joustavasti ja nauttia vapaudesta ottaa vastaan ​​useita asiakkaita. Matkablogien ja -foorumien suosion myötä paikalliset ihmiset ovat siirtyneet verkkoon ja tarjonneet matkailupalveluita vierailijoille. Ei varjoisia MLM-järjestelmiä.

Älä kuitenkaan lopeta muiden opiskelijoiden kanssa.

50 Tapaa Perustaa Oma Yritys Ja Toimia Täysin Verkossa

Tiedät ehdottomasti rottakilpailun opiskelijoiden keskuudessa yläkoulu- ja lautakokeisiin. Haluatko maksaa kirjoittaaksesi tämänkaltaisille blogeille? He ovat kilpailukykyisempiä ja vaativat enemmän kokemusta kuin muut työpaikat, mutta kun olet sisään, olet sisällä.

35 parasta Amazon-tarkistussivua, jotta saat ilmaisia ​​juttuja Amazonissa

Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto. Riippumatta siitä, oletko kehittänyt verkkopelejä tai konsolien, kuten PS4: n tai Xboxin, pelejä, ammattitaitoisten pelien kehittäjien tarve on kaikkien aikojen korkein. Voit jopa myydä valokuvia verkossa! Maksut suoritetaan hyvin viikossa. Tämä tarkoittaa, että voit valita työaikasi.

Opettajien palkoista ei ole vielä tietoa.

On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa. Se on yksi helpoimmista töistä kotona ”työpaikkoja” siellä, ja se vaatii nolla kokemusta. Menestyneimmät yritykset haluavat päästä kuluttajien pään sisälle. Alemmat voittomarginaalit kuin omien tuotteiden myymisellä. Tässä on lyhyt vastaus: Jos olet taitava antamaan jatkamisen näyttävältä vaikuttavalta HR-henkilöstön silmälle, voit kokeilla onneasi tällä kirjoittamisen alasektorilla. Tässä on joitain tuottoisimmista työtauluista, joita voit harkita nousemaan seuraaviin: Hän ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä osa-aikaisesti oikolukijana vuodessa.

Kotona toimivan puhelinkeskuksen edustaja edellyttää tietokonetta ja erityisiä ohjelmistoja tai laitteita.

Muu Työ Kotona -mahdollisuudet

Muita tapoja ansaita bloggaajana (tytäryhtiömarkkinoinnin lisäksi): Sinulla on oltava päällikkö tai Ph. Jos haluat yrityksen, jolla on positiivinen BBB-luokitus, kannattaa ehkä tarkistaa FlexJobs. Tällä sivulla on tytäryhtiölinkkejä. 9 miljoonaa vuosina 2019 - 2019, kasvua 115 prosenttia, ja määrä jatkaa kasvuaan.

Vierailtuaan nimettyyn yritykseen, ostajat toimittavat yksityiskohtaisen raportin. Tämän uran kansallinen mediaanipalkka oli 46 120 dollaria vuonna 2019, vaikka työntekijöiden 10 prosenttia ansaitsi keskimäärin 83 010 dollaria. Autamme työnhakijoita löytämään osa-aikaisia ​​töitä, joissa he voivat työskennellä myös kotoa, olemme määrittäneet 30 parasta yritystä, jotka tekevät osa-aikatyötä etätyöhön. Annan säännöllisiä tuloja näistä kyselysivustoista.

Katso joitain näistä viesteistä: Verkkoturvallisuuteen kiinnitetyn huomion vuoksi tämän työpaikan odotetaan kasvavan tasaisesti seuraavien vuosien aikana. Esimerkiksi McDonald's-ravintolan avaaminen voi maksaa sinulle jopa 2 dollaria. Kuinka löytää työsi kotoisin olevista freelance-töistä? Voit ehkä valita verkkotunnuksen 10 dollarilla ja myydä sen 1 000 dollarilla. Aloita määrittelemällä asiantuntemuksesi ja tarjoamalla se yhdelle freelancer-sivustolle.

Virtuaali Rekrytoija

Ennen kuin Internet yhdisti meidät kaikkina aikoina, enimmäkseen yksinoikeudella työskentelevät kirjailijat ja temperamenttitaiteilijat pystyivät työskentelemään todella kotoa. Ainoa varoitus on, että sinun on pysyttävä kilpailukykyisenä vastaavien lyhytaikaisten vuokra-alueiden kanssa omalla alueellasi. Muotityylistiksi tuleminen on monille unelma. Tutkimuksen mukaan noin 50 prosentilla nykyaikaisista yrityksistä puuttuu ammattitaitoisia työntekijöitä. Tuhannet MoneyConnexion-jäsenet ansaitsevat hyviä tuloja kuten minä yllämainituista 14 online-työpaikasta. Mutta vaikka suurin osa Fiverrin käyttäjistä ansaitsisi alle 100 dollaria kuukaudessa, 30% onnistuu ansaitsemaan vähintään 100–499 dollaria. Minulla on myös useita tapoja saada keikka kirjoittamaan tämän artikkelin lopussa. Rakastamme myös lahjoittamista, joten jokaisesta uudesta ohjaamon stylististä Cabi rahoittaa hänen nimissään pienyrityslainan kehitysmaassa työskentelevälle naisyrittäjälle.

VoiceLog on yritys, joka tarjoaa kolmannen osapuolen todentamispalveluita (TPV). Mene tänne hakemaan Allegisissa tai lue Allegis Transkriptio-arvostelu. Nopeat tavat ansaita rahaa heti paras tapa ansaita rahaa tänään - barbearia don juan. Kirjoita arvosisältöä ja blogin kirjoituksia, jotka auttavat lukijoita ratkaisemaan ongelman.

Suositut Blogiviestit

Foap on todella hieno sovellus valokuvaajille tai mainostajille, jotka rakastavat valokuvaamista. Voit kirjautua mTurkilla (Amazon Mechanical Turk) työntekijänä ja alkaa ansaita hienoja rahaa yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen. Kaikki etsivät tietokonetaitoja, mutta kaikilla yrityksillä ei ole varaa vakituisille työntekijöille. Haluatko oppia olemaan kaiken kaupan VA? Smith on automatisoinut suurimman osan liiketoiminnastaan ​​ja työskentelee sitä osa-aikaisesti, ja hänen voitot voivat vaihdella muutamasta sadasta dollarista muutamissa kuukausissa yli 10 000 dollariin joulun aikaan. Yleensä ohjaajat eivät tarvitse opettajan pätevyyttä päästäkseen työhön, mutta lisensoitujen opettajien hinnat voivat nousta. Jos näin on, Boost Media maksaa sinulle kirjoittaa mainoksia, jotka näkyvät hakukoneissa ja sosiaalisen median sivuilla. Olen intohimoinen kaikenlaisiin aiheisiin - etäisyys, tähtitiede, matkustaminen kaukaisiin paikkoihin, fantasiajalkapallo, norsut lol - mutta jos minun piti kirjoittaa jostakin näistä aiheista jatkuvasti näkemättä lukijoita tai tuloja, lopettaisin 100% ajasta.

Meillä jokaisella on ollut ylä- ja alamäkiä.

Tässä on toinen perinteinen toimistotyö, joka on siirtymässä etämahdollisuuksiin. Tämä yritys tarjoaa monia kotitöitä suoraan asiakaspalvelusta ohjelmistojen ohjelmointiin. Verkkokauppana Cozymeal auttaa ihmisiä löytämään ruoanlaittokursseja, ateriapalveluita, ruokamatkoja, yksityisiä kokkeja ja paljon muuta.

Kerro meille kommenttiosassa! Jos osaat videon editoinnissa, voit ansaita rahaa kotona. Jokaisessa yrityksessä, joka palkkaa työntekijöitä kotona työskentelemään, saattaa olla, että myös muut työskentelevät heidän puolestaan.

Viimeinkin, älä koskaan maksa jollekin rahaa aloittaaksesi työn.

Online-syöttämisen Työpaikat

ShutterStock, iStock ja BigStock ovat tunnetuimpia valokuvatietokantoja. Laaduilla ääninäyttelijöillä on erityisen suuri kysyntä markkinoinnin alalla, koska videomarkkinoinnin suosio on räjähtää viime vuosina. Scribie tarjoaa transkriptiopalveluita terveydenhuollolle, yrityksille ja muille toimialoille. Sosiaalisen median johtajat tai asiantuntijat voivat myös ansaita rahaa koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Katso palkkatiedot Amazonin Virtual Locations -työsivulta. Palkka vaihtelee 0 dollarista.

Voit tehdä missä tahansa alkaen 15–18 dollaria tunnissa.

ESL-ohjaajat: Tällaiset mahdollisuudet maksavat yleensä vähemmän kuin ne sivustot, jotka etsivät ohjaajia, joilla on koulunkäynnin keskeyttäminen tai opetuskokemus tai joilla on tutkinto englanniksi tai koulutus. Ehdotan myös, että tarkistat todellakin UpWorkista etäasiakkaiden lisäpalvelupisteitä.

BabyQuip saa muut 18. Tuntee Facebook Ad Ad Manager -osan ja -alustan hyvät puolet. Heidän palkkansa riippuu siitä, minkä tyyppisen asiakkaan kanssa olet työskennellyt, mutta yleensä se vaihtelee 10–20 dollaria tunnissa. Upcall maksaa viikossa. Koska kotona tapahtuvasta huijauksesta on tullut niin yleistä, vilpillisen työn yleisten merkintöjen tunnistaminen on todella tullut helpompaa kuin koskaan. Nämä ovat kaikki mahdollisia blogiideoita. Olen tällä hetkellä Mediavine: n kanssa ja rakastan todella heidän tukeaan ja tiimiään.