Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa

Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky. Mikä estää sinua? Itse asiassa riippumattomat kehittäjät antoivat 20 miljardia dollaria App Storesta pelkästään vuonna 2019. Tai löydä yhteisöstäsi tarve, joka saattaa tarvita osoittamista. Jos sinulla ei ole aikaa tuhlata luetteloiden luomista ja tuotteiden mainostamista eBayssa, sinun kannattaa harkita eBayn Palvelu-palvelun käyttöä. Vastaa joihinkin kysymyksiin verkossa saadaksesi välittömän tarjouksen. Voit aina tarjota palveluitasi suoraan markkinoimalla alueesi kouluille tai jopa sijoittamalla mainoksia naapuruston uutiskirjeisiin ja ilmoitustauluihin. Useimmat alustat seuraavat prosessia, joka pyytää sinua hakemaan täyttämällä yksinkertainen lomake, ja sitten opetusdemo on annettava asiantuntijoilleen.

Jos voit luoda sisältöä (blogissa) tai resurssin, joka on niin arvokasta ihmisille, jotka etsivät tiettyä tuotetta, ja lähettää heille sitten paikkaan, jossa he tosiasiallisesti voivat ostaa sitä, saat ennalta määritetyn prosenttiosuuden jokaisesta myynnistä. PayPal-maksut, Amazon ja pääkadun tositteet. Arvioit tuotteita ja palveluita ja annat mielipiteesi keskittymäyritysten kanssa. Helppo kauppa arvioinnissa, ja voit lisätä ansaintakykyäsi vielä enemmän, jos saat koulutusta koiran koulutukseen. Pidä tytäryhtiökampanjan markkinarako mahdollisimman lähellä sivustosi kapeyttä. Nykyään yli 54 miljoonaa amerikkalaista päättää luopua perinteisestä urasta ja perustaa freelance-liiketoiminnan. Jos olet aloittelija transkriptionistikko, voit löytää työpaikkoja Transcribe Anywhere-, TranscribeMe-, Quicktate-, Rev-, Tigerfish- ja Crowdsurf-sivustoissa. Amazonilla on myös hieno tytäryhtiöohjelma, joka tunnetaan nimellä Amazon Associates ja joka auttaa sinua ansaitsemaan tytäryhtiötuottoja mainostamalla Amazon-tuotteita.

 • Kaikki riippuu sinusta.
 • Tämä toimii melkein minkä tahansa aiheen kanssa, jolla olet vahva matematiikka, tiede, vieraat kielet ja jopa testien valmistelu.
 • Riippumatta siitä, millaista menetelmää käytät tulojen tuottamiseen verkossa, sinun on mukautettava ajattelutapaasi siten, että se antaa sinulle vaikutusmahdollisuuksia sen sijaan, että lannistaa sinua.

Silti, jos haluat osallistua poliittiseen toimintaan ja sinulla on aikaa ja motivaatiota, tämä voisi olla tapa ansaita rahaa tuosta intohimosta. Jos olet koskaan haaveillut oman postimerkin tekemisestä maailmalle ja sinulla jonkin verran tietotekniikkataitoja, luo oma verkkosivusto ja alkaa ansaita rahaa. Kun olet hyväksytty kuljettajakuntaan, postikaverit lähettävät sinulle ilmaisen toimituslaukun ja ennakkomaksukortin, jotta voit aloittaa. Joskus luulen, että haluaisin luoda sähköpostiluettelon ja ansaita sen luettelon tytäryhtiöiden tarjouksilla tai omilla tuotteillani. Aluksi luetellaan yleiset ansaintatavat (kategoriat, kuten CPA, asiayhteydessä olevat mainokset jne.) Ja sitten numeroin kunkin kyseisen yleisen luokan tietyt verkot tai vaihtoehdot. Ensimmäinen seuraa yllä kuvattua käynnistyspolkua:

Siellä on kuitenkin saalis.

Myy Mainostilaa

AmazonS: n omistama yritys CreateSpace auttaa sinua julkaisemaan kirjan itse. Aloittamiseksi on hyvä idea koota yhden sivun mediapaketti, joka erittelee liikennetilastosi, seuranneesi sosiaalisen median, yleisön demografiset tiedot ja muut tiedot, jotka tekevät sivustostasi houkuttelevamman mainostajille. Ansaitse rahaa binäärisillä vaihtoehdoilla vaivatta, jotkut tunnustetuista perusstrategioista sisältävät bankrollin ja riskienhallinnan lukemiskaavioita sekä tietojen analysoinnin ja hintatoiminnan käyttämisen päätöksenteossa. Jos voit luoda online-portfolion useita satoja valokuvia, joiden lataamisesta ihmiset ovat kiinnostuneita, olet ehkä luonut yhden parhaimmista passiivisista tulolähteistä.

Onneksi "keikkataloudessa" on paljon tapoja ansaita vähän ylimääräistä rahaa ajasta. He eivät vain ansaitse enemmän rahaa kirjoistaan, mutta se kasvattaa myös heidän läsnäoloaan. Mutta myönteisenä seikkana, että kuusi lukua ansaitsevien YouTube-tähtien määrä on kasvanut 50% edellisvuodesta. Voit ansaita rahaa online seuraavilla sivustoilla:

Kuvittele vain, jos videosi alkavat hankkia miljoonia näyttökertoja! Mutta mistä aloitat? Nimellisten käteismäärien ansaitseminen on helppoa Smart Panelilla.

 • Tästä huolimatta, et voi vain jättää tietokonetta vartioimatta pöydällesi ja odottaa pankkitilisi kasvavan.
 • Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.
 • Ensinnäkin saat 5 dollaria vain heidän pätevyytensä täyttämisestä.
 • Ohjelma on päättynyt 31. tammikuuta 2019.
 • On todella mahdollista ansaita elantonsa verkossa, jos työskentelet kovasti ja pidät siitä kiinni.

Maksetut Tehtävät

Suuret tuotemerkit ja muut yritykset maksavat sinulle vain lähettämällä viestin yrityksestäsi tai esittelemällä yhtä heidän tuotteistaan. Joten tarjoat heille vielä parempaa sisältöä hintaan. Joten jos päätät, että osakemarkkinat todennäköisesti kaatuvat tulevaisuudessa, voit ostaa verkkotunnuksen, joka sisältää sanat osakemarkkinoiden kaatuminen nousevien markkinoiden aikana, ja myydä sen sitten putoisilla markkinoilla. Saadaksesi paremman kuvan omassa tilassasi olevista laatu- ja aihestandardeista viettää aikaa iTunesin parhaiden podcastien läpi.

Luo Videoita

Kirjoita vain "yrityksen nimi" + tytäryhtiöohjelma, joten jotain vastaavaa tulosten löytämiseksi. Kotona työskentely ei rajoitu enää vain asiakaspalveluun. 10 suosituinta sovellusta, jolla voit ansaita rahaa kotona vapaa-ajallasi. Aluksi työskentele yleisön rakentamisen kanssa, valitse aihe, josta tiedät ja jota todennäköisimmin myy. Ensimmäisen askeleen pitäisi olla selvittää, mitä aiot tarjota. Sponsoroidut arvostelut auttavat sinua saamaan käsiisi tuotteita, jotka eivät ole vielä päässeet markkinoille.

Vauvaliiketoiminta on myös usean miljoonan dollarin teollisuus, ja vaikutusvaltaisille bloggaajille voidaan saada hyvää korvausta eri tuotteiden keskustelusta ja hienovaraisesta mainostamisesta. 5 parasta online-välittäjää aloittelijoille 2019, rahoitusmarkkinoiden jatkuva ongelma on kuitenkin se, että on olemassa monia epävakaita muuttujia. Ei haastatteluja. Sen tarjoaminen lomavuokraussivustoilla voi tuottaa tuottoa sivutuloja. Ja lisäämme aina uusia vaihtoehtoja: Yleisiä web-hakemistoja ei enää tarvita, mutta paikalliset tai kapeat hakemistot voivat olla erittäin hyödyllisiä. Digitaalinen kirja voi todella olla vain PDF-tiedosto, jonka toimitat ihmisille heti maksamalla. Tiedän ensin, että blogin perustamisen oppiminen (puhumattakaan siitä ansaitsemista) voi olla massiivinen tehtävä.

Kuinka ansaita rahaa verkossa Fundrisen avulla: Asenna tämä sivustollesi tutustumalla parhaiden WordPress-tapahtumakalenterin laajennusten oppaaseemme. Ja se voi olla tärkeä osa kykyäsi ansaita rahaa verkossa jatkuvasti. Saatat myös pystyä markkinoimaan tiettyjä tuotteita eBayssa, etenkin jos ne ovat pieniä, epätavallisia, mutta korkeita hintoja.

Kuuden kuvion kirjoitusuran rakentaminen:

Työ Kotona -työt

Google Trendsin mukaan tippalaivojen suosio kasvaa nopeasti, mikä korostaa sen kannattavuutta keinona ansaita rahaa verkossa. 87, mutta käytettyjä kopioita oli myynnissä 19 dollarilla. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, tutustu alla oleviin resursseihin kouluttaaksesi itseäsi edelleen: Työtaulut voivat olla melko tuottoisa tapa ansaita elantosi verkkosivustollasi. Siellä on paljon YouTube-kanavia mistä tahansa aiheesta, jos voit ajatella, ja suurin osa ihmisistä, joilla on suuri seuraaminen, ansaitsee rahaa vastineeksi videoistaan ​​ja ajastaan. Kuinka ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään - 50 000 dollaria kuukaudessa. Koska maksu suoritetaan verkossa, sinun ei tarvitse huolehtia itsesi keräämisestä asiakkaalta, samalla tavalla kuin ajaisit perinteistä taksiasemaa. Aloitin 7 kuukautta sitten ja teen nyt yli 4000 dollaria kuukaudessa blogini kanssa. Lähetä tuotteesi Amazoniin, Fulfillment by Amazon (FBA) hoitaa kuljetuksen (ja palautukset) asiakkaallesi ja keräät ansaitsemasi rahat.

Jos onnistut ohjaamaan verkkoliikennettä myymälällesi (käyttämällä maksettuja menetelmiä, kuten Facebook-mainoksia), voit saavuttaa hyvän marginaalin korkean marginaalin tuotteille. Ansaitsemasi ansiot maksetaan sinulle Paypalin, Payzan tai Nettellerin kautta. Ansaitse 100% ilmaista rahaa pakistanissa ja intiassa, lisäksi, jos lähetät foorumeihin, joista olet jo kiinnostunut, sinulle maksetaan periaatteessa hauskaa. PopulusLive tarjoaa kunnollisen voiton, mutta kynnysarvon saavuttaminen voi viedä jonkin aikaa, ja tutkimukset loppuu nopeasti, kun heillä on tarpeeksi vastaajia.

En ole koskaan tarvinnut odottaa yli viittä minuuttia saadakseni rahaa Ibottasta! Saatat olla perehtynyt myös WireCutter-sivustoon. 24 parasta kotitöiden vuokraamista nyt (päivitys 2019), katso alla olevat alustat. On olemassa toinen vaihtoehto, josta on tullut uskomattoman suosittua viime vuosina (ja se on henkilökohtainen suosikkitapani toimia tuoteyrityksessä), nimeltään pudotuslähetys. Jäsenyyssivusto pitää kaiken sisällön piilossa yleisöltä vaatimalla, että ihmiset kirjautuvat pääsyyn verkkosivuston viesteihin ja sivuille. He vievät paljon vaivaa. Suosittelen, että tutustut Patin sivustoon ja hänen tuloslaskelmiinsa, huomaat, että huolimatta hänen tulolähteidensä monimuotoisuudesta hän tuottaa noin 65% tuloistaan ​​tytäryhtiöohjelmien kautta.

Sivustolinkit

Voit sitten opettaa ihmisille jotain ja voit myydä heille sarjan jäljellä olevat webinaarit. Yksi sähköposti voi tehdä sinulle tuhansia. Idea on yksinkertaisesti se, että ihmiset tulevat verkkosivustollesi, koska haluavat lukea sisältöäsi. Pieni pala isompaa piirakkaa on parempi kuin, tiedät miten se menee! Verkkotunnusten myynti on kuitenkin erittäin kilpailukykyistä. Jos epäilet, että sinulla on nimiä, tutustu Squadhelp-alustaan, jossa voit ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa nimeämällä tuotemerkkejä, palveluita, tuotteita, yrityslauseita ja jopa auttaa logon suunnittelun etusivulla, jos sinulla on silppuja. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit aloittaa tuotteiden myynnin WordPressin avulla. Viimeinen nopea huomio, ennen kuin sukellamme:

Amazon tarjoaa palvelun nimeltä Fulfillment by Amazon (FBA), joka voi olla erittäin hyödyllinen välimiesmyyjille tai muille, jotka myyvät omia tuotteitaan. Hauskojen anekdootien ja vannon sanojen käytön lisäksi syy tähän oli yksinkertainen. Joten olen koonnut sinulle ilmaisen mestarikurssin, jonka avulla voit levittää kaiken blogin aloittamiseen liittyvän työn sarjaksi toimintopaketteja.

Qmee Maksaa Heti

Joko niin, sinulla ei ole mitään menetettävää ja paljon hyötyä alla olevista rahaa antavista verkkosivustoista. Jos asetat kiinteän hinnan kuukaudessa, et voi enää tehdä, vaikka kaksinkertaistaisit liikenteen. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, tutustu alla oleviin resursseihin kouluttaaksesi itseäsi edelleen: Myynti voi joskus olla vaikeaa. Kirjoita kirjan ISBN-numero BookScouter -yritykseen. BookScouter etsii tietokannastaan ​​eniten maksettavia kirjojen takaisinostoyhtiöitä. Vaikka tämä on tehty vuosikymmenien ajan henkilökohtaisesti, on olemassa orastava sivusto, joka antaa notaareille mahdollisuuden käyttää palvelujaan verkossa.

Fiverr - Fiverr on valtava markkinapaikka, jolla voit myydä kaikenlaisia ​​töitä. Kuinka maksaa veroja päiväkaupalla, sääntelyviranomaisen FINRA: n mukaan heti, kun tili on tunnistettu harjoittavan mallikauppaa, sen on yleensä pidettävä 25 000 dollarin talletus. Joten aina ota huomioon inflaatio. Aloittaminen on helppoa: MindMover antaa sinun jakaa mielipiteesi kaikesta ruoasta julkiseen liikenteeseen. Menestyvämpien töiden suorittaminen tuo sinulle tulevaisuudessa enemmän asiakkaita ja freelancereita. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että osto voi viedä aikaa neuvotteluihin ja loppuun saattamiseen - aiemmin se vaihteli muutamasta päivästä kolmeen vuoteen kiinteistön havaitsemisen jälkeen.

 • Jos sinulla on taitoa, saatat pystyä palauttamaan ne erittäin käyttökelpoiseen tilaan muutamalla dollarilla ja jollain kyynärpäärasvalla.
 • Vaikuttava, eikö?
 • Jos yrität sijoittaa Googlessa erittäin kilpailukykyiseen tuotteeseen, vaikka tuhannet ihmiset hakevat sitä joka kuukausi, heikentävät mahdollisuuksiasi saada liikennettä ollenkaan.
 • PayPal ja raita.
 • OK, valmistaudu… ajomatka on alkamassa!

Myy Käyttämäsi Väriaineesi Tänään

Jos olet tehnyt kaiken oikein, ohjelmasi hyväksytään Apple- ja Google Stores -kauppoihin, ja ansaitset rahaa joka kerta, kun joku lataa sen tai maksaa premium-ominaisuudesta. Rekisteröinti on ilmaista. Varsinkin nyt, kun YouTube-kilpailut ovat nousseet voimakkaasti. Loppujen lopuksi sinun on pidettävä puolellasi tarjousta. 45 mahtavia tapoja ansaita rahaa yliopistossa, et todennäköisesti tarvitse edes jatkamista tai muodollista hakemusta - vain paljon innostusta ja ystävällinen asenne. Mutta kaikesta ylimääräisestä työstä saat suuremman viipalan piirakkaa.

Tule Freelance-koristelijaksi

Ylelliset autot ja urheiluajoneuvot antavat vielä enemmän rahaa. Verkkoseminaarin järjestäminen voi olla kovaa työtä. Pienet työt tarkoittavat yksinkertaisesti pieniä töitä (tai tehtäviä), joiden suorittaminen vie muutaman sekunnin tai muutaman minuutin.

Tämä on toinen mikroprojektien muunnelma, paitsi että se on suunnattu tehtävien suorittamiseen liikkeellä ollessa. Toisaalta Robo-neuvonantajat työskentelevät käytännöllisesti, ja tästä syystä voit välttää rajuja virheitä sijoittaessasi heidän kanssaan. Virtuaali tapahtuma voi kestää päivän tai pidempään. Tiedän, että useista ihmisistä on todella hyvin julkaista pieniä kirjoja ja myydä niitä vähintään 47 dollarilla omilla niche-verkkosivustoillaan. Se on toinen esimerkki siitä, että osta alhainen, myy ja myy strategia toimimaan sinulle. Sen sijaan, että kääntyisit eBayn kaltaisille sivustoille, joista kaikki jo tietävät, voit kokeilla yhtä monista kalliimmista online-lähetyskaupoista. Lisätietoja siitä, mitä Uberin ja Lyftin ajamiseen tarvitaan. Voit myös ansaita paljon rahaa verkossa koodaamalla uusia taitoja Amazon Alexalle.

Jos olet taitava markkinoija, voit ansaita palkkiota myynnistä mainostamalla vähittäiskaupan tuotteita, ohjelmistoja, sovelluksia ja paljon muuta. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka lyijyn myynti voi toimia tosielämässä: Itse asiassa John julkaisee kaikki tulonsa verkossa ja osoitti, että hän on ansainnut lähes 13 miljoonaa dollaria perustamisensa jälkeen vuonna 2019. Mutta jos sinulla on laadukkaita asuja, joita et enää halua, ThredUp antaa sinun myydä ei-toivottuja tavaroita ja saattaa jopa maksaa sinulle tarpeeksi, jotta voit ostaa uusia säikeitä. Katso tätä Statistan infografiaa. Jos tällainen työ kuulostaa mielenkiintoiselta, tarkista esimerkiksi: Rekisteröidy vain eBayssa, lue tuotteesi ja lähetä ne sitten ostajille, kun niitä myydään. Kuljettajana alat usein puhua siitä, mitä sinä ja matkustajasi teet elantosi varten.

Syvyysoppaat

Affiliate-markkinointi on yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Joihinkin tärkeimpiin työalueisiin kuuluvat puheluiden soittaminen, sähköpostin kirjeenvaihto, Internet-tutkimus, tietojen syöttäminen, tapaamisten aikataulutus, muokkaaminen, kirjoittaminen, kirjanpito, markkinointi, blogin hallinta, oikoluku, projektinhallinta, graafinen suunnittelu, tekninen tuki, asiakaspalvelu, tapahtuma suunnittelu ja sosiaalisen median hallinta. Jos näin on, voit silti ansaita rahaa näistä videoista myymällä niille mainostilaa (samalla tavalla kuin podcastien kaupallistamiselle keskusteltiin).

Kuka tahansa voi ilmoittautua ja suorittaa yksinkertaisia ​​tehtäviä - esimerkiksi valita, mikä kahdesta kuvasta kuvaa sillan - ansaitaksesi muutaman sentin tehtävää kohden. Kotona työskentelystä ja omien tuntien määrittämisestä työkuorman valitsemiseen ja omien palkkioiden asettamiseen on vaikea lyödä elämäntapaa, jonka hallitset täysin. Ja siksi suurin osa meistä asuu usein palkka-sekillä maksaakseen shekin. Kun esineesi myyvät, saat jopa 80% voitosta. Wonder ei palkkaa vain ketään, mutta voit myös hakea (prosessi kestää noin viisi minuuttia verkkosivuston mukaan), ja jos he luulevat, että sinulla on taitoja tehdä tutkimusta, saat pääsyn heidän kojelautaan. Luottakaa minuun, inhoan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin. Tämän vuoksi suurin osa työttömistä sai työllistyä.

Katso Videoita, Pelaa Pelejä Ja Ansaitse

Toiset kamppailevat saadakseen bloginsa alkamaan. Joko kummassakin tapauksessa, maksa vähintään kuukausi maksullesi. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokranantajan tehtävien hoitamisesta.

 • Jokaisesta ilmoituksesi ensimmäisen kuukauden aikana tekemästäsi viittauksesta ansaitset 10 dollaria ja 5 dollaria seuraavina kuukausina.
 • Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä.
 • Verkkosivun ostamisesta on tullut kaikille edullisempaa.
 • Luo YouTube-kanavasi, lataa videoita ja aloita niiden ansaitseminen.
 • Jos se ei ole vielä selvä, tiedot ja asiantuntemus ovat kaksi kaikkein johdonmukaisinta ja tuottoisinta tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa.
 • Hän ja hänen vaimonsa olivat eläkkeellä vain seitsemän vuoden työvoiman jälkeen hiukan säästäväisyyden ja suuren sijoituksen ansiosta.

SiteGround-vertailut

Tilauksesta tulostaminen on samanlainen kuin tilaustyönä siinä mielessä, että sinun ei tarvitse kuljettaa varastoja tai lähettää tuotteita asiakkaille itse. Kuinka ansaita 100 dollaria päivässä osakekaupan hälytysten avulla. Käynnistä oma verkkosivusto vain 20 minuutissa helposti käytettävällä askel askeleelta verkkosivuston asennusoppaalla. Sen avulla voit nopeasti lisätä linkkejä viesteihin, luoda merkkisiä linkkejä, korvata avainsanat automaattisesti linkkeihin ja jopa nähdä, kuinka kukin linkki toimii sivustollasi. Löydä pätevä freelance-kirjoittaja, joka tuottaa kirjan sinulle. Voit kokeilla kokeiluja matkalla, CheckPoints-sovelluksia, sovellusten perävaunuja, GymPaktia, ESPN Streak For Cash -tapahtumaa ja paljon muuta.

Rakuten saa 10 dollarin palkkion, koska olet ostanut kengät niiden kautta, mutta sitten he antavat siitä 7 dollaria takaisin sinulle. Sijoita korkealaatuiseen kansiin ja teoskuvaukseen. Käy täällä ja kokeile Getaroundia ilmaiseksi 30 päivän ajan. Jos otat sijaintipalvelut käyttöön puhelimellasi, saatat lisätä kyselymahdollisuuksien määrää. Päätä HealthyWage-laskimen avulla, kuinka paljon painoa haluat laihtua (vähintään 10% aloituspainostasi), kuinka paljon rahaa olet valmis lyömään (5–995 dollaria kuukaudessa) ja kuinka kauan sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi ( 6-18 kuukautta). Se on myös sellainen hanke, joka voi alkaa pienenä sivutoimintana, mutta kasvaa kokoaikaiseksi uraksi. Tässä ovat parhaat verkkosivut, joilla ansaitaan rahaa verkossa: