Onko sinulla varaa olla kotona äiti? Ei

Käytän myös Swagbucks-viiteohjelmaa, joka suuntaa kaikki tuntemani tähän hämmästyttävään sivustoon, koska se on uskomaton ja yksi nopeimmista tavoista ansaita upeita lahjakortteja ja ylimääräistä rahaa. Joten ilman enempää, esittelen sinulle suuren luettelon joustavista tavoista jäädä kotiin äideille ja isille ansaitaksesi ylimääräistä rahaa puolella... tai jos olet todella motivoitunut, ansaitse kokopäiväiset tulot! Katso nämä ilmaiset kotikurssien työt - mukaan lukien vaihtoehdot VA-koulutukselle, tietojen syöttämiselle, transkriptioille, blogille ja lataa lisää. Kodin 2 pienen lapsen äitinä aloin kaivata aikuisten keskustelua ja vähän ylimääräisiä tuloja. Hienoa online-asiakaspalvelutehtävissä on, että voit tehdä niitä PJ: lläsi ja kotisi mukavasti. Kapean tilanteen löytäminen erottaa sinut toisistaan, ja vaikka näyttää siltä, ​​että verkko on jo kyllästynyt blogeihin, uusille bloggaajille on vielä varaa tehdä rahaa.

 • Jos sinulla on 401 000 pistettä etkä ole varma, että sinulla on oikeat rahastot, harkitse Blooomin kaltaista robo-neuvonantajaa, joka optimoi rahasi vastaamaan eläketavoitteitasi.
 • Concoct-herkut yksityishenkilöille tai tapahtumille.
 • Ansaitset yleensä 8% tuotteen kustannuksista Amazonilla, mutta se riippuu kategoriasta, jossa kohde on.
 • Se ei ole avoinna ilmoittautumiseen vasta helmikuussa, mutta se on jotain suunniteltavaa ostaa!
 • Jos tutkit joustavimpia osa-aikatyötä kotona työskenteleville äideille, tuo mukanaan tarvittava raha ja mukauttaa perheesi kiireinen aikataulu.
 • Sinun ei myöskään tarvitse tehdä ja myydä fyysistä tuotetta.
 • Kahden lapsen äiti käyttää helposti yli tuhat dollaria kuukaudessa lastenhoitoon.

Tietojen syöttäminen on prosessi, jolla tietomuoto siirretään toiseen, yleensä tietokoneella. Rakastatko sinua opettamiseen? Etsitkö esimerkiksi työtä, joka vaatii vähän tai ei ollenkaan koulutusta sinun puolestasi? Sinulla ei ehdottomasti ole positiivista varaa olla kokopäiväinen kotona työskentelevä äiti. Tämä riippuu yrityksestä, jota varten teet sitä, ja kuinka paljon he tarjoavat kutakin tutkimusta varten, mutta voit ansaita rahaa, jos laitat työn.

Olen varma, että tiedät, mitkä nämä ovat. Parempi tapa rahoittaa matkasi on yrittää matkustaa halvalla tai ilmaisella. Kuinka rikastua, sinun on myös asetettava rahoitustavoitteesi Kickstarterilla. Työ- ja yksityiselämän tasapainon myötä joudumme jatkuvasti tarkistamaan toimintatapamme. EatWith antaa sinulle alustan esitellä luovuuttasi yhdistämällä sinut paikallisiin ihmisiin ja matkustajiin ympäri maailmaa! Voit hyötyä verojen valmistelijasi palkkioista kiireisen verokauden aikana ja voit sitten hengittää sitten, kun iso kiire on ohi.

Tarkista mitä vastaavia tavaroita myydään, ota kunnolliset valokuvat (tämä on erittäin tärkeää), kirjoita tarkka kuvaus ja hanki myyntiä. Jos rakastat auttamaan muita menestymään, valmennus on toinen tapa ansaita rahaa. Hanki ILMAINEN rahan säästökalenteri! Blogin käyttäminen on loistava tapa parantaa kirjoitustasi ja jakaa näkemyksiäsi, mutta en suosittelisi sitä paikkana ansaita rahaa. Näiden markkinointikampanjoiden on oltava hyvin kirjoitettuja, jotta he voivat kiinnittää huomionsa ja tehdä myyntiä.

 • Tutustu muihin elämänvalmentajiin ja katso jos kuulostaa siltä, ​​että vetoaa sinuun, ja mikä erottaa heidät.
 • Vuokraamme elokuvia Redboxissa (kirjaudu heidän verkkosivuilleen ja he lähettävät sinulle koodeja ilmaisiksi elokuviksi).
 • Monet yritykset palkkaavat sosiaalisen median johtajat johtamaan sosiaalisen median sivujaan tai auttamaan heitä rakentamaan tuotemerkkinsä verkossa.
 • Tämän blogin oli toimittava.
 • Tietysti bloggaaminen vaatii paljon muutakin kuin vain viestien kirjoittamisen.
 • Ansaitsen henkilökohtaisesti noin 17 000 dollaria kuukaudessa Amazon Associates -yrityksen kanssa, mutta verkkosivuston rakentaminen ja lukijoiden saaminen kesti kauan.

Bonus Tapoja äideille Ansaita Rahaa Kotona

Joku, jolla on markkinointikokemus, myynti- tai vähittäiskaupan historia ja/tai intohimo brändin tarjontaan. The kiireisen budgeterin rosemariellä on mahtava opas oman aloittamiseen. Yllättäen blogeja on melko helppo aloittaa. Yritykset tekevät verojen valmistelijaksi tulemisesta entistä helpompaa. Ole erityisen varovainen tekemällä sopimuksia Craigslistissa. Tietysti, mitä parempi olet siinä, sitä enemmän rahaa ansaitset, mutta se voi olla mukava passiivinen tulo. Kun olet perustanut suuren lukijakunnan, saatat haluta työskennellä suoraan mainostajien kanssa. Tiesin, että tämä oli tilaisuutesi luoda elämäntapa joustavammin, jotta voisin olla siellä perhettäni ja tukea meitä myös taloudellisesti.

Matkailua edistävän yrityksen johtaminen antaa meille viimeisen ratkaisun. Muita liittyviä tapoja, joilla sinun pitäisi tietää, miten ansaita rahaa kotona pysyvän äidinä: CafePress on hienoa, jos haluat suunnitella melkein mitä tahansa.

Meidän on vain oltava valppaina asioista. Verkkoon lähettämisen lisäksi sosiaalisen median johtajat auttavat brändejä luomaan online-profiileja. Lue FlexJobs-arvostelu. Aloittaessamme meillä ei ollut aavistustakaan kemiallisen käytön laajuudesta modernin nahan valmistuksessa.

Vaikka kotona työskenteleviä töitä on paljon, kaikki eivät sovi kotona työskenteleville äideille.

Graafinen Suunnittelija

Monet verkkokauppiaat tekevät kuusi lukua vuodessa työskentelemällä kotoa. Kyselyjen ottaminen on toinen melko helppo tapa ansaita rahaa. Mielenkiintoista oli myös se, että siskoni oli käyttämättä järjestelmää ansaita rahaa. Käytän kaivokseni eläkkeelle, joten sitä ei kosketa 30 vuoden ajan. Esimerkiksi, jos toivot hakevasi pari tuntia viikossa työskentelemällä kotoa urallesi kuuluvaa työtä varten, saattaa olla apua, että sinulla on erillinen toimistotila, jossa työskennellä. Kun kyse on luovista tavoista ansaita rahaa, kotona olevia äitejä ei voida lyödä. Se vaihtelee, mutta on ehdottomasti mahdollista ansaita 2 000 dollaria + kuukaudessa ensimmäisen blogaamisvuoden aikana - ja usein vähemmän kuin 25 tuntia työtä viikossa. Blogin perustaminen antaa minulle liikennettä, jota voin käyttää kaikkien muiden luettelon muiden strategioiden toteuttamiseen.

Ansaitsetko jo korkeat tulot kotona pitämisenä äidinä? Mutta odota, koska se paranee noin kuukauden 6 aikana. Tämä on pieni alku sijoittamiseen, joten varmista, että teet myös suurempia suunnitelmia. Sen avulla voit myös nähdä blogiprosessin tarvitsematta ottaa riskiä oman blogin perustamisesta. Jos olet lahjakas opetuksessa, rakastat vuorovaikutusta lasten ja muiden kulttuurien kanssa, VIPKID voi avata oven vakavalle rahapotentiaalille. Huffpost on nyt osa verizon mediaa, alla on joitain tapoja jäädä kotiin äideille ansaita rahaa. Blogin perustaminen on helppoa, mutta onnistuneen blogin luominen ja ylläpitäminen on vaikeaa. VIPKid on yksi parhaiten arvioiduista yrityksistä, jotka helpottavat tätä palvelua, ja he maksavat 14–22 dollaria/tunti englannin kielen online-opettajista.

Tämän tyyppinen ajattelu paitsi tuhoaa Äiti-sotia, mutta on myös rahaa väärinkäsitys, joka ruttoilee kotona toimivia äitejä siihen pisteeseen, että he saavat tuntemaan olevansa ala-arvoisia, asettamaan naiset takaisin pimeisiin ikiin ja tappamaan työskentelevien naisten mahdollisuudet koskaan kukistaa palkkaerot työntekijöissä. Viimeinen asia, jonka haluat, on aiheuttaa ylimääräistä työtä tai stressiä verohetkellä. Intian paras alennusvälittäjä, intian parhaat osakevälittäjät 2019, elämäpäiväkaupan tekeminen riippuu sitoutumisestasi, kuristasi ja strategiastasi. Jos sinulla on auto, jota ei aina käytetä, ei ole mitään syytä jättää sitä kotona koko ajan, kun se voi ansaita rahaa! Vaikka tämä on vain sivukeikka, se voi olla erittäin joustava ja saat palkinnon projekteistasi. Yksi yleisimmistä lukijoiden esittämistä kysymyksistä on, kuinka voin ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä?

En voi rohkaista sinua tarpeeksi ryhtymään toimiin ja aloittamaan TÄNÄÄN!
Se on hauska paneeli, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimuksia.

Työskentele Virtuaaliassistenttina

Kuulostaa uskomattomalta minulle! He maksavat sinulle käteisellä suoraan PayPaliin tai antavat sinun lunastaa palkkiot Amazon-lahjakorteista. Mitä enemmän keikkoja suoritat, sitä enemmän “Gigwalk Streetcred” ansaitset.

Jessica TheSellingFamilystä. Terveyden ja hyvinvoinnin valmennus on kasvava ala. Ostamme yleensä joko (hyvin hoidetun, matalan mailin) ​​käytetyn auton tai uuden auton, josta he yrittivät päästä eroon, koska se on manuaalinen automaattisen sijasta.

Olemme edelleen erittäin herkkiä hiilijalanjälkeä koskevalle kysymyksellemme ja etsimme jatkuvasti tapoja vähentää sitä.

Kirjat ovat hyviä myyjiä Amazon FBA: lla, mutta samoin kuin tukku-, vähittäismyynti- ja käytettyjen tai palautettujen esineiden myynti. Verkkosivustojen rakennuskokemus: Lemmikkien hoito on hieno tapa altistaa heidät lemmikkieläimille välttämättä ottamalla jatkuvia lemmikkien omistajien tehtäviä. Kirjoitat äänitiedostot - kuuntelet ääntä ja kirjoitat sitten mitä heille sanotaan - siksi miksi nopeaa kirjoitustaidoa tarvitaan!

Jos intohimosi auttaa lapsia, voit tulla ohjaajaksi antamaan opiskelijoille ylimääräisen akateemisen lisäyksen, jota he tarvitsevat menestymiseen.

Julkaise E-kirjoja

Meillä on jokaiselle jotakin tällä sivustolla, jos etsit passiivisia tuloideoita, liikeideoita naisille, pienyritysideoita, rahaa ansaitsevia sovelluksia tai tapoja ansaita rahaa verkossa ilman sijoitusta, jota meillä on. Blogin ansaitsemiseen ja sen markkinointiin on myös paljon opittavaa. Vaipat ovat valtavia kustannuksia, joten koulutin lapsemme jo varhain! (En pidä Swagbucks-tutkimussivustoa, vaikka voit tehdä siitä tutkimuksia, en käytä sitä siihen.) Tutustu yksinkertaiseen ja teknovapaan opetusohjelmaani blogin perustamiseen (video mukana!) Se todella riippuu asumisestasi, mutta voisit veloittaa 30 dollaria päivässä, joka osoittautuu 600 dollariksi kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa yhdestä lapsesta.

Se tallentaa äänesi ja nykyisen tietokoneen näytön nähdäksesi kuinka liikut tehtävissä. Olen luonut ja myynyt kirjoja - 7 dollaria per e-kirja. Vaikka tämä ei ole luonnostaan ​​huono, se voi tarkoittaa, että et saa paras mahdollinen tarjous. (Mutta tiedän, että olen täällä valtavassa vähemmistössä.) Rehab vanhat huonekalut. Jos et vielä ole, käytä Ibotta-, Ebates- ja Swagbucks -sovelluksia saadaksesi rahaa takaisin kaikille ostosmatkoillesi. Jos rakastat löytöjä ja et pysty saamaan tarpeita tilien puhdistamiseen, myyminen Amazonissa saattaa olla sinulle! On myös foorumeita ja jopa paikallisia Facebook-ryhmiä, joiden avulla voit myydä tällaisia ​​vaatteita.

Saa Palkkaa “etsijäksi”

Aloitin bloggaaminen, jotta voisin jakaa kokemuksiani muiden kanssa ja olla yhteydessä samanhenkisten ihmisten kanssa verkossa. Osaatko sujuvasti toista kieltä, matematiikan nero, lahjakas kokki, lahjakas harppisti tai ammattimainen rullalautailija? Käyttäjät kirjautuvat ja voivat alkaa ottaa tutkimuksia heti. Sinun ei tarvitse vain käsitellä vanhemmuutta, kotitöitä ja ruokalistosuunnittelua, mutta voit myös lisätä stressiä selviytyä perheenä yhdellä tulolla. Joten alla on luettelo tavoista ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä, alkaen seitsemästä tavasta, jolla ansaitsin rahaa verkossa ensimmäisen vuoden kodissani. Jos sinulla on varahuone, muuta se Airbnb-vuokraksi. Voit mainostaa vaatteita, ruokaa, meikkejä, kirjoja, laukkuja… melkein mitä käytät ja rakastat. Pidä mielessä myös muut tekijät, jotka saattavat määrätä tekemäsi keikan tyypin, kuten esimerkiksi matkakokemus vai onko sinun pantava suuri määrä startup-rahaa keikan käynnistämiseksi.

MyPoints on sovellus, joka maksaa sinulle kuponkien tulostamisesta ja käytöstä. Älä säilytä erityisiä kykyjäsi itsellesi. 6 parasta kirjaa päivänsisäisestä kaupasta, paitsi, että koska heillä on niin paljon pääomaa, he hallitsevat minkä tahansa osakekannan markkina-arvoa, jota he arvioivat. Jos postitat tarpeeksi, et todennäköisesti epäonnistu. Ystäväni FlexJobsissa. Sinulla ei ole joukkuetoveria, kuten useimmat naimisissa olleet äidit. Tämä artikkeli saattaa sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiltamme.

Hänen kurssi opastaa sinut läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä tullaksesi asiantuntijaksi ja alkaa ansaita rahaa.

Käytä Cashback-sovelluksia

Kolmannen poikani syntymään mennessä tiesin, etten halunnut jatkaa sitä kaikkea. Tämä ei ole hyvä vaihtoehto kaikille, mutta jos sinulla on vähän kokemusta graafisesta suunnittelusta, tämä on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa. Rakastan tämän tyyppistä sivutoimintaa, koska voit tehdä sen oikein omassa kodissasi ilman työmatkaa. Tämä voi olla blogin viestejä, artikkeleita, sähköpostien kirjoittamista, sosiaalisen median viestejä jne. Mutta vaivaa kannattaa. No, jos olet kotona äiti, miksi et tarjoa lastenhoitopalveluita?

Voit myös luoda omia työpaikkoja ja mainostaa.

Ennen kuin lapseni tulivat, työskentelin kokopäiväisesti toimistossa ja ansaitsin terveen palkan. Minulla ei ollut aavistustakaan, että ajotietäni voisi olla tulolähde! Puhuin äskettäin naisen kanssa, joka saa 700 dollaria viikossa vain pesemään kotoaan!

Olen varma, että hämmästytät ilmaisten asioiden määrää, jonka voit tehdä joka viikko alueellasi.

Kotona pysyminen ei tarkoita pelkästään tulojen ja menojen hallintaa. Voit paitsi tehdä tutkimuksia Swagbucksista ja ansaita rahaa, mutta voit myös ansaita rahaa käyttämällä Swagbucksia hakukoneena, pelaamalla videopelejä, katsomalla videoita, ohjaamalla muita ihmisiä sivustoon ja paljon muuta. Voit tehdä töitä lajittelemalla ihmisten sähköpostit kirjoittamalla blogin kirjoituksia, varaamalla majoitusta, hallinnollisia töitä ja paljon muuta. Monet parhaista työpaikoista kotona työskenteleville äideille maksavat vähintään 20 dollaria tunnissa. Avain tämän vaihtoehdon onnistumiseen on varmistaa, että kurssi on arvokas niille, jotka sitä tarvitsevat. Yhdysvaltain pörssiuutiset, nYSE) noudattaa tavanomaisia ​​liittovaltion vapaapäiviä. (Paleo-jälkiruoat) ja myydä se sitten Amazonissa Kindle Direct Publishing -palvelun kautta.

Maa Osa-aikainen Työ

Joten jotkut näistä asioista ovat vain ajan kysymys. Tai että muinaisina aikoina vihannesten parkitus oli normi. Parhaat forex-välittäjät ja kaupankäyntialustat aloittelijoille, ja älä odota, että yksi voittava kauppa on vastaus rukouksiisi. He maksavat neljännesvuosittain, ja jotkut äidit ilmoittavat yli 4 000: n maksun vuosineljänneksellä! Näin ei aina ole. Jos teet Amazon FBA: n, lähetät kohteet Amazonin varastossa ja he lähettävät ne asiakkaille sinulle, kun ne ovat myyty. Syyt työskennellä kotona äitinä? Sinun ei tarvitse edes etsiä asiakkaita, jotka tarvitsevat tällaisia ​​palveluita, UserTesting-kaltaisten verkkosivustojen ansiosta.

Halusimme varmistaa, että tämä luettelo antoi sinulle vaihtoehtoja maksimoida rahan määrä, jonka voit ansaita työskenteleessäsi kotoa. Chatti-agentti voi olla erinomainen valinta kotona oleville äideille, koska se ei sisällä puhelinta. Monet blogit eivät koskaan tee senttiäkään. Tämä ylittää ehdottomasti rajan joillekin ihmisille, mutta "luovuttava" plasma voi olla tasainen tulolähde. Ohje, jos havaitset äkillisen hinnan suunnanmuutoksen, asiantuntijat suosittelevat tarkistamaan, kuinka merkittävä kaupankäynnin volyymi on, jotta voidaan selvittää, onko kyse vain pienestä korjauksesta vai vastakkaisen suuntauksen alkamisesta. Tämä on erilainen jokaiselle perheelle, riippuen tilanteesta, aloittaessasi ja kuinka paljon sinulla on varaa investoida. Suurin osa opetusaikoista on aikaisin aamulla tai myöhään illalla Yhdysvalloissa, mikä tekee siitä täydellisen mahdollisuuden äideille, jotka haluavat ansaita rahaa lastensa nukkuessa! Pinterestin avulla voidaan ohjata potentiaalisia asiakkaita verkkosivustoille, yrityksiin, palveluihisi tai blogiin. En halunnut tutkia miten kuponkien muodostuminen tapahtuu, koska tämä viesti olisi liian pitkään, mutta selitän sen e-kirjaani.

Tässä haastattelun, jonka tein neljän koulun äidin kanssa, joka on kasvatanut menestyvää yritystä auttamalla muita poistamaan toksiineja elämästään.

Myydä Vaatteet

Ei kulunut edes vuotta siitä, kun aloitin, teen jo yli 4 000 dollaria blogistani! Onko sinulla idea blogiin? He työskentelevät asiakkaiden kanssa löytääkseen heidän tyylinsä ja budjettinsa mukaisia ​​asuja. Se todella maksaa sinulle enemmän rahaa liittymiseen kuin koskaan ansaitset.

Riippumatta siitä, mitä päätät tehdä, tiedä, että olet hyvässä seurassa, jos olet kotona asuva äiti, joka haluaa ansaita rahaa kotoa. Sinulla on oltava muutama pieni laite, jotta voit tehdä tämän kotona (tietokone, kuulokkeet ja jalkapoljin, jotka löydät Amazonista). Tee nopea online-haku tutorointipalkoista omalla alueellasi hallitaksesi odotuksiasi ja asettaaksesi hinnan. Voit työskennellä tapahtumissa, kun ne sopivat elämääsi. Luin upeaa Start & Run Your Own Home Daycare -kirjaa, joka auttoi minua organisoimaan ja perustamaan yritykseni. On kuitenkin hyvä idea, että sinulla on kokemusta vauvojen hoidosta, ennen kuin ajattelet tehdä tätä.

Field Agent -tehtäviin kuuluu yleensä hintojen tarkistaminen, viivakoodien skannaaminen matkapuhelimella ja kyselyjen suorittaminen. He tekevät tämän vain 2 dollarilla. Ja mikä on hienoa, että voit saada maksun palveluistasi. Ansaitset myös enemmän, jos asut paikassa, jossa turistit käyvät usein, kuten pääkaupungissa tai lomakaupungissa. Palattuaan Yhdysvaltoihin vietin seuraavat viisi vuotta opettaen maahanmuuttajien lapsille englantia.

Parhaat äänikirjat Perhematkoille

Joten jos sinulla on äskettäin kuitti käsillä, lataa sovellus nyt ja katso kuinka paljon voit ansaita. Jos et tunne tietokoneesi taitaa tai nautit todella lapsista hoitamisesta, ruoanlaitosta, ihmisten asioiden hoitamisesta tai jopa koiran kävelystä, voit tehdä monia hyviä töitä kotona. Tarvitsen rahaa nyt. oikeastaan ​​tänään, hyviä tapoja ansaita rahaa blogoimalla ovat tytäryhtiömarkkinointi, mainosverkostojen käyttö ja omien tuotteiden myynti. Yhden lapsen hoitoviikon keskimääräiset kustannukset ovat lähes 200 dollaria. Tai upouusi, vihreää ajoneuvoa, joka on kalliimpaa? Voit jopa opettaa kotoa, kun pienet nukkuvat yöllä.

Se on enemmän kuin useimmat äidit, jotka työskentelevät kodin ulkopuolella, tekevät. Tässä on kuvakaappaus toisen päivän tuloista. 35 oikeita tapoja ansaita rahaa verkossa, tässä on tarkempi kuvaus prosessista:. Kymmenen vuotta sitten kukaan ei olisi ottanut bloggaamista vakavasti, mutta nykyään yritykset pudostavat itsensä yrittäen tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa.

Olen tehnyt yhteistyötä bloggaajien kanssa, kuten M M ja Making Sense of Cents, toimittanut myyntisivuja. Olen myös toimittanut runokirjoja ja työskennellyt kirjan rahoitus gurulle. Tarjoa kampaus- tai kynsipalveluita. Entä markkinointiblogi? Toinen asia, jota rakastan Mindswarm-tutkimuksissa, on se, että tutkimukset eivät ole koskaan pitkiä kuin muut sivustot. Haluatko mieluummin jotain, joka auttaa sinua kasvamaan tai ylläpitämään aikaisempaa uravalmiutesi, jotta voit siirtyä helpommin takaisin työvoimaan milloin ja jos päätät? Kiitos, VIPKID, yhteistyöstä kanssani tässä viestissä ja siitä, että tarjotit tämän upean mahdollisuuden lukijoilleni! Mitä minun täytyy työskennellä kotoa?

Vaikka sinulla olisi hyvä tukipalvelu, sinulla on silti tutkittava vaihtoehtoja kohtuuhintaiseen lastenhoitoon.