Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - Kiplinger

Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille? Ehkä voit valita siirtyäksesi edullisempaan kotiin. Heidän haastattelut voidaan lukea napsauttamalla alla olevia linkkejä: Itse asiassa monet kotona työskentelevät äidit palaavat töihin kotoa työskentelemällä. Mietimme, mikä on järkeä? Pidät jäljellä olevat 13 dollaria!

InboxDollars maksaa sinulle katsella videoita, hakea, tehdä ostoksia, ottaa tutkimuksia ja paljon muuta.

Sisältö ei toimisi hyvin sivustollani, mutta hyvin hänen sivustossaan! En voinut odottaa kertovan sinulle tästä mahdollisuudesta. Jos haluat jotain vanhaltasi kentältä, ota yhteyttä entisiin työtovereihin ja kollegoihin tai kirjoita omalle kentällesi sopiville verkkosivustojen foorumeille. Tämä on täydellinen, jos olet kotona äiti, jonka on kiertävä lasten aikatauluja. Tässä on hyviä uutisia: Lisäksi otetaan huomioon palkattu loma, jonka saat yleensä kokopäiväisessä työssä.

Joten kun päätimme ”ottaa kotona oleskelun”, piti miettiä joitain luovia tapoja ansaita rahaa kotona jäämiseen äidinä. Luin kuinka monta blogia epäonnistuu. Mainosta taitojasi Craigslistissa ja ansaitse ylimääräistä rahaa tekemällä mitä olet jo mahtava! Vaikein osa yrityksen perustamista on usein ominaisuuksien ja kurin kehittäminen itsessäsi, jotta se toimisi.

Koiran Istuminen Tai Kävely

Viime aikoina pidasin melko suuren lahjapalkinnon tuhansia palkintoja vastaan. Se tulee olemaan kovaa. Toinen, joka on tuottoisampaa turistialueilla. Senaatti brian schatz esittelee uuden laskun osakekauppojen verottamiseksi ja suurtaajuuskaupan hillitsemiseksi. Kun poistat itsesi työvoimasta, voit säästää yllättävän määrän budjetistasi.

Jessica TheSellingFamilystä. Mainitsimmeko, että voit myös saada kuorma ilmaiseksi? Koska lastenhoito on kallista monilla alueilla, kummankin vanhemman ei ole aina taloudellisesti järkevää työskennellä kodin ulkopuolella. Joka kuukausi kirjoitan freelance-kirjoittajaa toiselle bloggaajalle eri kapealla. Voit opettaa mitä haluat… tietokoneohjelmoinnista ja Photoshop-temppuista mobiilisovellusten luomiseen ja asiantuntijavalokuvaukseen! Hae VIPKID täältä!

 • Autotalli on täydellinen työtila.
 • Yhden kotona pitämisen äiti ei välttämättä tarkoita, ettet löydä tapoja ansaita rahaa.
 • Jos tiedät vain, että voit tehdä kaikki nämä asiat, olet oikeasti kauempana kuin luulet.
 • Palkan uuden tutkimuksen mukaan.
 • Muiden puolisot eivät pysty tarjoamaan tarpeeksi kasvavia elinkustannuksia varten.

Kuinka Säästän Rahaa Kotona Pitämisenäiti

He kaikki tekevät erilaisia ​​asioita myös kotoa (mikä on mielestäni mahtava vaikuttava). Opetamme ihmisille, kuinka heidän täysipäiväiset tulonsa voidaan korvata 24 kuukauden sisällä, Project 24 -ohjelmassa. Voit lukea lisää Bestmarkista ja siitä, miten ansaita rahaa heistä, täältä. Ajatteliessani, miten SAHM: lle annettaisiin tarvittavat tiedot siitä, miten ansaita rahaa kotoa, annettiin minulle ajatus, että PALJON ystäviäni, jotka kaikki ovat ihmeellisiä SAHM: n töitä kotona tai ollessaan suurimman osan ajasta SAHM. Meillä ei ole varaa pysyä kotona uuden vauvassamme. Tutkimukset osoittavat, että SAHM antaa paljon rahallista arvoa vain olemalla kotona. Käytän kuponkeja, kun paikalliset ruokakaupat tarjoavat kolminkertaisia ​​kuponkeja (ne kolminkertaista kuponkimäärä) tai super kaksinkertaistuvat (missä kauppa tuplaa kuponkisi jopa 1 dollariin nyt, joten jos sinulla on 1 dollari). Kun olet aloittanut työskentelyn, haluat tarkistaa säännöllisesti itsesi kanssa, miten se menee ja haluatko jatkaa tai vaihtaa vaihdetta.

Tarjoa ilmaiset palvelut ystäville ja perheenjäsenille, jotka haluavat ottaa loma-, vastasyntyneen, vanhusten, hääkuvia jne. Palkka ei ole mahtava, 3–5 dollaria jokaisesta. Freelancerista tavoitteiden asettamiseen ja talouden hallintaan jaan resursseja ja säännöllisiä sähköposteja siitä, miten voit kasvattaa taloudellista ja perhevapauttasi. Et koskaan tiedä, mistä ihmiset saattavat tarvita apua! MindSwarms on yksi suosituimmista kyselysivustoistani, koska voit saada 50 dollaria palkkiota kysymyksiin vastaamisesta videoalustan kautta.

Tarjolla on useita osa-aikaisia ​​mahdollisuuksia.

Amazonilla on erittäin helppo käyttöjärjestelmä e-kirjojen myyntiin, jos omistat nyt oman verkkosivusi. 25 dollaria - 100 dollaria tunnissa. VOIN auttaa sinua toisessa osassa. Jokainen on erilainen - yhden henkilön kaatuminen on toisen henkilön ominaisuus - tämä ero sallii monimuotoisuuden liiketoiminta-alueella.

Tapoja ansaita rahaa kotoa - Kuinka ansaita rahaa kotona olevana äidinä, joka todella toimii

Voit saada palkkion lemmikkien istuimelle siirtymällä isäntänä DogVacayssa. Yhdysvaltain mukaan MyPoints on sovellus, joka maksaa sinulle kuponkien tulostamisesta ja käytöstä. Blogin perustaminen on helppoa, mutta onnistuneen blogin luominen ja ylläpitäminen on vaikeaa.

Eikä pelkästään tavalliset asiat - kuten pyykinpesu ja nurmikon niitto - tekevät nykyaikaisista mamoista töitä. Näiden kahden erottaminen toisistaan ​​on erittäin tärkeää. Löytämällä hienoja tapoja säästää rahaa voit antaa perheellesi tuhansia dollareita pankkitilillesi vuosittain.

On erittäin helppo rakentaa ilmaiseksi! Se voi olla helpompaa kuin luulet tulla koti-äiti. Niin kutsuttu "keikkatalous" antaa äideille mahdollisuuden luoda uusi tulovirta joustavalla, online-työllä. Jos teet hyvää työtä, nuo samat ihmiset voivat muuttua maksamaan asiakkaiksi. Paljonko voin tehdä? En ole tekninen nero. Periaatteessa teet suunnitelman treenata X viikonpäivää, jos täytät sen, voitat rahaa, jos häviät, maksat. Bitcoin mining mac os x: ssä, siellä on muutamia erityyppisiä Bitcoin-kaivosohjelmistoja, ja jokaisella on omat etunsa ja haittansa, joten muista lukea kaikki siellä olevat kaivosohjelmistot. Kenttä kasvaa nopeasti, ja niille, jotka haluavat opettaa tai ohjata verkkoon, on tarjolla tonnia työpaikkoja. Mutta SAHM: n, joka on "poistunut" työpaikasta henkilökohtaisena valintana, mediakonstruktiot hämärtävät monimutkaisia ​​tekijöitä, jotka muuttavat naisten päätöksiä poistua urasta, mukaan lukien aviomiesten vaativien työkulttuurien vaikutus vaimojen "valintoihin" olla paluu palkattuun työhön lastenhoidon ongelma; ja kuinka patriarkaatin rakenteelliset olosuhteet, jotka ylläpitävät sukupuolten epätasa-arvoa kotitaloudessa, sopivat yhteen raskauden todellisuuden kanssa (kuten heikentävät raskausoireet), mikä johtaa valtavaan palkattomaan koti- ja äitityöhön.

Pian sinulla on kukoistava jälleenmyyntiyritys.

Käytä Kumppanimarkkinointia

Toinen tärkein asia, joka muistetaan, on, että sinun on pysyttävä yksinomaan intohimojesi kanssa. 27 asiaa, joita voit myydä kotoa ansaitaksesi, jos etsit tuotteita kaupoista, vertaa ennen kuin siirryt kassalle, vertaa, kuinka paljon tiettyä tuotetta myydään esimerkiksi eBayssa tai Amazonissa. Jos voit olla autossa jonkin aikaa, voit ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla sen. Katso, kuinka tämä kotona työskentelevä äiti tekee sen artikkelissani Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi, ja tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin aiheesta "Kuinka tulla freelance-sosiaalisen median manageriksi" Kuinka paljon voin tehdä? Itse asiassa ainoa tarvitsemasi asia on premium-aloituspakkaus.

Verkkosivustojen rakennuskokemus: Viime kädessä tämä kirja on auttanut äitejä saamaan lapsensa kohti taloudellista riippumattomuutta. Saat palkkaa siitä, mitä jo tarvitset tehdä. Yritykset joko maksavat sinulle projektin perusteella tai äänen minuutilla. Kaikki kuuluu sinulle suurimman osan ajasta, joten tukiverkostosi on elintärkeää paitsi auttamisellesi läpi joka päivä, myös kaiken tarvittavan tekemiselle päivittäin, mukaan lukien itsestäsi huolehtiminen.

Blogging Ideat

Laita markkinointitietosi toimimaan. Olen henkilökohtaisesti kokeillut tätä aikaisemmin, ja teen todennäköisesti myös teini-ikäisen poikani kokeilla tätä! Liity ilmaiseksi nyt ja saat 5 dollaria käteistä. On tuhansia, jotka ansaitsevat yli 10 000 kuukaudessa. Myy Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät shoppailusta ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Vaatimustenmukaisuuden ja tarvitsemiesi pätevyyskirjojen ja sertifikaattien suhteen on paljon harkittava. Savilinx palkkaa csr-tyÖtÄ kotista (hallitussopimus), tässä on 15 valtion virastoa, joiden tiedetään palkkaavan etätyöpaikkoja. Rekisteröit, otat itsesi pukeutumisesta ja merkitset valokuvan tuotetiedoilla. He maksavat neljännesvuosittain, ja jotkut äidit ilmoittavat yli 4 000: n maksun vuosineljänneksellä!

Saa Palkkaa Selfiesien Ottamisesta

Paras osa näihin ideoihin on se, että voit tehdä ne antamatta luopua liian paljon arvokasta aikaa pienten kanssa. StitchFix on verkkosivusto, jonka voit tarkistaa mainostaaksesi tyylillistä ja muotitaloyritystäsi. Jokaisella maalla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, katso Turo Yhdysvalloissa, CarNextDoor Australiassa ja YourDrive Uusi-Seelannissa.

Sisareni suosikkisovellus ja yksi vaimoni ja minä molemmat käytämme Ibotta-ohjelmaa. Onko sinulla tausta suhteissa? Field Agent -tehtäviin kuuluu yleensä hintojen tarkistaminen, viivakoodien skannaaminen matkapuhelimella ja kyselyjen suorittaminen. Harvardin ja Chicagon yliopiston tutkijat havaitsivat, että kun ammattitaitoiset naiset jättävät työvoiman vähintään kolmeksi vuodeksi, he kärsivät noin 37 prosentin korvausosuuden. MAINOS Kiitos katselusta! Saimme sen 200 dollarin negatiiviseen saldoon kuukausibudjetissamme. Kirjoita vain nimi (ei välilyöntejä) ja paina “Tarkista saatavuus”:

Markkinatestaaja Ja Tutkija

Ymmärrän, että myös meillä kaikilla on erilaisia ​​tilanteita. Antaako elämäntyyliisi sinun jakaa tiukka määrä aikaa yritykselle päivittäin? Työpajassa hän opettaa sinulle, miten löytää ja saada asiakkaita, sekä kuinka kasvattaa oikolukuyritystäsi. Lisätietoja kiinteistöjen VA: sta tulosta täältä. Katso nämä 15 kotona työskentelevää äitiä: Kun sinulla on lapsia, on vaikea työskennellä 9.-5. Osallistu vanhemmille suunnattuun verkkosivustoon, sosiaalisen median markkinointiin tai muuhun julkaisuun. Jos olet taitava tai taitava, voit tutkia Etsy-yrityksen perustamista ja myydä käsitöitä verkossa.

Entä jos maksetaan vain siitä, että teet sen kodin mukavuudesta? Näkisin valokuvia poikastani leikkivän isoäitinsä kanssa, heiluttaen, kaivamassa hiekkalaatikossa ja vierailemassa kirjastossa. Heidän työnsä on harvoin ”oltava täällä NYT”, joten se on kirjaimellisesti täydellinen työ kotona oleville äideille - he voivat työskennellä, kun vauva nukkuu tai isä tulee kotiin. Tällä hetkellä sovellettavissa vain Yhdysvaltojen ehdokkaisiin. Jos et ole kuullut Ibottasta, se auttaa sinua saamaan rahaa takaisin kuvien ottamiseen. Vanhemmuuteen liittyvät aiheet ovat kiinnostuneita monista julkaisuista ja verkkoresursseista.

Tietoja Yksityisyydestäsi Tällä Sivustolla

Sanoa, että se oli intohimo, olisi aliarvioitu. Mainosta paikallisissa kouluissa tai tutustu yhteisökeskukseesi, vanhempiin keskustaan ​​tai kirkkoosi nähdäksesi, tarjoavatko he työpaikan, johon voit lähettää taitosi. Viimeiseksi toivoin löytäväni jotain, joka ei edellyttänyt liikaa koulutusta tai investointeja. Voit tehdä hiuksia tai kynnet päiväunien aikana ja kun isä on kotona. Blogikokemus:

Jokaisella toiminnalla on ennalta määrätty määrä pisteitä, jotka ansaittuinaan voidaan lunastaa lahjakortteihin tai rahaan.

Kun en laulanyt Oscar-kappaleita, lukenut hänelle kirjoja tai vaihtanut hänen vaippansa, tein astiat, tein sängyn, taitelin pyykkiä tai valmistelin ruokia. Tietyllä markkinaraolla varustetulla bloggaajalla voi olla valtava vaikutus lukijoihinsa, joten heidän lausuntonsa on arvokasta yrityksille. (Tulee kohtaamaan haasteita, kun asut ja kasvatat uutta työtäsi kotitöistä!) Katso kuinka työskentelen 8 tuntia päivässä kahden-vuotiaan ja pikkulasten kanssa. Se on myös yksi hauskeimmista töistä, mitä minulla on koskaan ollut - loistavilla etuisuuksilla (erittäin halvat matkat)! Sinulla ei ole joukkuetoveria, kuten useimmat naimisissa olleet äidit. Itse asiassa se oli melko helppoa verrattuna ”perinteiseen työhöni”.

) LUOTTOKORTIT:

Älä katso tätä työtä alas; Jos sinulla on auto ja vapaa-aika aamuisin, voit tehdä huomattavia lahjoja ennen kuin talosi ihmiset alkavat herätä. Mutta äideille kotona työskentely on entistä houkuttelevampaa. Jos nostat kättäsi, olet täysin oikeassa paikassa. Hän työskentelee pari tuntia päivässä ja pystyy ansaitsemaan huomattavan määrän rahaa perheellemme kuukausittain.

Hanki Sanomalehti Reitti

On kotona äitejä, äskettäin korkeakouluopiskelijoita ja eläkkeellä olevia, jotka tekevät vakavia lisärahoja tämän hankkeen kautta. Haluatko ansaita ylimääräistä rahaa, mutta haluat silti joustavuuden pysyä kotona lasten kanssa? Ollakseni rehellinen, vaatii huomattavia ponnistuksia, jotta emme syyttäisi ja loukkaantu aviomiestäni jostakin, jonka tiedän, että viime kädessä ei ole hänen syytäni enempää kuin se on minun. He antavat sinulle SB: n (heidän valuutan muodon) käytännössä kaikesta. (Jos saan blogin joskus vähän omavaraisemmaksi ja minulla on paljon vapaa-aikaa... luulen kokeilevani tätä vain hauskanpitoon.) Lailliset eivät koskaan pyydä sinulta maksua.

 • Jos sinulla on ylimääräistä ylimääräistä rintamaitoa, voit itse myydä rintamaitoasi erilaisille maitopankeille ja markkinapaikoille ympäri maailmaa.
 • Tämä ei ehkä pidä paikkansa kaikissa äideissä, mutta jokainen tuntemasi äiti sopii tähän kuvaukseen.
 • Lisää vinkkejä tästä puolella hälinästä on täydellisessä oppaassa, jolla ansaitaan rahaa Airbnb-majoittajana.

Lisätietoja Henkilökohtaisen Rahoituksen Hallinnasta

Ehkä nukun, kun hän nukkuu. Blogiminen on se, kuinka teen suurimman osan tuloistaan ​​nykyään. Sivusto ylpeilee lähes 36 miljoonalla aktiivisella ostajalla, joten se voi olla täydellinen tapa auttaa sinua rakentamaan seuraavat asiat käsityöllesi. Olen varma, että hämmästytät ilmaisten asioiden määrää, jonka voit tehdä joka viikko alueellasi. Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä. Jos sinusta tuntuu, että alueellasi on tarvetta lisää päivähoitovaihtoehtoja, ota hetki nähdäksesi, voisiko tämä sopia sinulle.

Se ei toimi. Oletko valmis olemaan kotona työskentelevä äiti ja laskemaan yksi ensimmäisistä kotona työskentelevistä äideistä? Keskustelumme alkoi siitä, kuinka rahankäyttö itselleen tuntui ennen ja jälkeen hänen poistumisen työpaikastaan. Se on vaikea valinta, jota kukaan äiti ei halua tehdä. 6 tärkeintä tapaa ansaita rahaa nopeasti kotona, siellä on videoita vesipallopopoista. Avaa erillinen sähköpostitili vain tutkimuksia varten.

Vastaajapalvelu

Tarjoamalla palvelujasi freelance-periaatteella voit auttaa heitä parantamaan markkinointiaan, kun ansaitset rahaa kotoa omalla hetkellä. Tämä on loistava tapa saada uusia kävijöitä sivustoosi. Osa tästä artikkelista on omistettu selville, voisitko antaa sinun toimimaan. Bloggaaminen on hieno tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille, jotka rakastavat kirjoittamista ja tutkimusta. Sinulla on takuu nähdä, että rahat vaihtelevat ylös ja alas, mutta älä koske siihen! Web-suunnittelijat luovat verkkosivuston visuaaliset piirteet, suunnittelemalla navigointielementtejä, luomalla grafiikkaa, valitsemalla fontteja ja värejä ja käyttämällä HTML-koodia. Nämä ovat legit-tutkimussivustot, jotka ovat saatavilla Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa.

Kuinka kauan ensimmäisen dollarin ansaitseminen kestää:

Siellä on paljon opittavaa. Tätä tarvitaan oikeasti tullakseen 401 (k) -miljonäriksi, sijoittaminen riippuu yhdistelmäkorkojen voimasta auttaakseen sinua keräämään vaurautta pienistä sijoituksista ajan myötä. Ehkä haluat tietää, miten ansaita rahaa kotona olevana äidinä, mutta tuntuu, että ehkä se ei ole sinulle. Sekä mieheni että minä työskentelimme, joten vietimme lapsemme päivähoitoon klo 8, sitten otimme heidät vastaan ​​5: Jos sinulla on toimistokokemusta tai jos rakastat ajatusta auttaa jotakuta muuta (ja työpaikan vakautta), kannattaa ehkä harkita virtuaaliassistentiksi tulemista. Rahaongelmat saivat sinut alas? Täältä löydät lisätietoja siitä, miten ansaita rahaa UserTestingin avulla.

Heillä oli tenniskengät vapaana paikallisessa Kohlsissa, joten me vain menimme sisään ja löysimme ne ja lisäsimme 30%: n alennuksen. Ennen kuin siirryt uuteen blogiisi tai verkkosivustoosi, sinun tulisi miettiä tarkalleen, mikä on lopputuote. Haluatko olla kotona äiti, mutta et usko, että sinulla on varaa siihen? Oleskelu kotona äidit voivat hyödyntää tätä vaihtoehtoa ja saada passiivisia tuloja, kun kaikki tulee yhteen. Tämä on parasta niille, jotka näkevät autonsa vain pysäköityyn autotalliin. Etsitkö kirjoitustyötä? ansaitse 8 parhaasta online-kirjoitustyöstä, he tarjoavat sinulle vain kumppanilinkin. (En pidä Swagbucks-tutkimussivustoa, vaikka voit tehdä siitä tutkimuksia, en käytä sitä siihen.) Saatat kuitenkin huomata, että tietyt tunnit ovat parempia kuin toiset ansaitaksesi eniten rahaa.

Sinun on oltava hyvin perehtynyt siihen, kuinka pelata mitä opetat.

Rekrytointikoordinaattori

Voit myydä kaikenlaisia ​​asioita logosuunnittelusta ja jatkaa kirjoituspalveluista hajotuskirjojen ja kaverien soittamiseen kaverille soittamiseen. 1 000–36 000 dollaria myynnistä riippuen. Pidä oma “esikoulu” ystävien kanssa: Aloitin bloggaaminen, jotta voisin jakaa kokemuksiani muiden kanssa ja olla yhteydessä samanhenkisten ihmisten kanssa verkossa. Siellä se on! Asetit hinnan!

Muita virtuaalisia töitä ovat ansaitseminen rahaa sellaisten sivustojen kuten Inbox Dollars & Swagbucks kautta ottamalla tutkimuksia ja pelaamalla pelejä verkossa. Tarvitset vain olemassa olevan taitopohjan, tietokoneen ja Internet-yhteyden. Otc-varastot, paljon ihmisiä veloitettaisiin isoja dollareita tämänkaltaisesta valtavasta oppaasta, mutta minulla on toinen tavoite mielessä. Lemmikkien hoito on hieno tapa altistaa heidät lemmikkieläimille välttämättä ottamalla jatkuvia lemmikkien omistajien tehtäviä. Jos sinulla on lapsia tai tiedät, että etsit tapoja ansaita rahaa, meillä on myös artikkeleita siitä, kuinka lapset voivat ansaita rahaa ja online-työpaikkoja opiskelijoille. Ansaitsin erittäin pienet tulot ensimmäisen kuukauden aikana, mutta olen siitä kiinni ja ansaitsen nyt noin 6000 dollaria kuukaudessa sijoittamalla Amazon Associates -linkit verkkosivuilleni. ”Offline” -työt (kuten lastenhoito) antavat sinulle “turvallisen” vaihtoehdon työskennellä kotoa. Tämä luettelo vain raaputtaa pintamahdollisuuksia koti-äideille ansaita ylimääräistä rahaa. Vinkki- Jos olet tosissasi VA-roolin aloittamisessa, harkitsin erittäin vahvasti verkkosivuston rakentamista esittelemään itseäsi!

 • Idea tälle viestille tuli eräänä yönä keskusteluissa siskoni kanssa.
 • Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa.
 • Lataa Gigwalk-sovellus ja ala ansaitsemaan rahaa heti omassa ympäristössä.

Kodinhoito

Kuuden viikon välein olisin lasten “opettaja”. Sen sijaan kärsin siitä, mistä sain ymmärtää vanhempien uupumisen: Onko sinulla idea blogiin? Vaikka se ei tee paljon pankkitilille, kysely, jossa laskettiin, kuinka suuri keskipalkka olisi kotona olleelle äidille, on mahtava. Monet sivustot käyttävät viikoittaisia ​​uutiskirjeitä, joten kirjoitustyötä on paljon.

Tytäryhtiömarkkinoinnin avulla mainostat tuotteita lukijoillesi. Se ei ole jotain, mitä voit todella tehdä kotona, paitsi jos tarjoamasi on kotiperustainen, kuten esimerkiksi uuden ystäväsi opettaminen leipomaan tai leikekirja kotisi (ei jotain, jota henkilökohtaisesti suosittelen). Esimerkiksi lastenhoidon löytäminen kesäloman aikana voi olla hankalaa. Vapaa-ajallasi voit tarkistaa paikallisista toimistoista, jotka etsivät siivouspalveluita. Luo kukka-asetelmia. Mindswarmsilla on yleensä erilaisia ​​kyselyjä, ja sen avulla ihmiset voivat hakea tutkimuksia päivittäin. Kesti jonkin aikaa myydä korkeammalla hinnalla, mutta lopulta se tapahtui! Suoritan nyt kolme blogia (tämä sisältyy hintaan) ja teen 7–15 000 dollaria kuukaudessa kaikista sivustoistani.

Täydellinen, jos sinulla on toinen auto, joka yleensä istuu autotallissa. Emme voi käyttää tonnia rahaa autoon, joka heikentää hetkeä, jolloin se jättää erän, kun taas kotona on neljä kasvavaa lasta, jotka kasvavat entistä kalliimmaksi vanhetessaan. 00 useimpina öinä, joten meidän ei yleensä tarvitse mennä mihinkään, koska meillä on runsaasti aikaa itsemme kanssa iltaisin. Blogin perustaminen antaa minulle liikennettä, jota voin käyttää kaikkien muiden luettelon muiden strategioiden toteuttamiseen. Vaikka yrititkin tehdä rahaa puolella ja se ei onnistunut heti, se ei välttämättä tarkoita, että se ei toimisi, jos valitsisit sen takaisin tulevaisuudessa. Tässä on muutama suosikkini:

Aseta Sisäänkirjautumispäivä

Tämä on suuri ero tehdä mitä tahansa offline-tilassa. Ainakin kolme kertaa viikossa saan sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kysyvät minulta, miten he voivat ansaita rahaa blogiinsä tai verkkosivuilleen. Sinulla ei ole varaa olla.

Jos pystyt keittämään terveellisempiä aterioita kotona ulkoilun sijasta, se auttaa myös parantamaan koko perhettäsi ja vähentämään lääketieteellisiä kuluja.

Kuinka Valmistaa Vauvapullot Päivähoitoon (kaava Ja Rintamaito)

Tämä äiti ansaitsee vakavaa rahaa blogissaan vain 15 tunnissa viikossa. Sen sijaan voimme nyt jakaa melko helposti tarinoitamme ja ideoitamme e-kirjojen ja kirjojen avulla itsenäisesti julkaisemalla. Tämä poistaa 'päiväyön' tarpeen, koska meillä voi olla 'päivämäärä' kotona joka ilta - pelaamme lauta- tai korttipelejä joitakin yötä. Ne voivat ansaita sinulle nettoarvon 480 dollaria kuukaudessa ja maksaa pari laskua. Drop lähettäjä toimittaa sen suoraan asiakkaallesi! Voit mainostaa tyylisi ja muotitaitoasi alueellasi saadaksesi asiakkaita. Voit myös asettaa räätälöityjä hintoja ansaitaksesi enemmän suosittujen matkakausien aikana! Voit lukea lisää siitä, kuinka TÄMÄ blogi (ja kaikki blogit) ansaitsevat rahaa täältä, nähdäksesi, kiinnostaako sinua.