15 Suurta Kotona Työskentelevää Työtä äideille

Hienoja paikkoja tarkistaa työpaikkoja, kuten nämä ovat 1-800 Kukkia, Convergys ja U-Haul. Onko sinulla samanlaisia ​​uusia vaatteita, joita et enää pukeudu? Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Se on paljon voimakkaampi, aikaa vievä ja emotionaalisesti tyhjennys... silti PALAUTTAVA kuin voisin kuvitella. Jos voit suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivustoja WordPressissä tai Squarespacessa, voit ansaita rahaa suunnittelemalla sivustoja yrityksille ja bloggaajille millä tahansa markkinaraolla. Ei vain, mutta sinulle maksetaan todennäköisesti riippuen siitä, kuinka monta ihmistä lataa. Näin se toimii:

Tämä on niin yksinkertainen ja kustannustehokas ratkaisu tuoda ylimääräistä rahaa. Ajat omalla autollasi, asetat omat työaikasi ja ansaitset 35 dollaria tunnissa. Mitä aiot tehdä saadaksesi ne sivustoosi? Tämän "big data" -valaistumisen edut ovat lukuisia.

  • Alorica palkkaa tällä hetkellä työntekijöitä työskentelemään kotoaan asiakaspalveluna.
  • Yritykset palkkaavat usein freelance-kirjoittajia näihin töihin.
  • Mutta ne, jotka ansaitsevat rahaa, voivat ansaita tuhansia yhdessä kuukaudessa hyvin pienellä vaivalla.
  • Blogiminen on se, kuinka teen suurimman osan tuloistaan ​​nykyään.
  • Sinulla on kovia Best Buy -asiakkaita, jotka ostavat elektroniikkaansa vain Best Buy -yhtiöltä.

KellyConnect tarjoaa myös työntekijöille tulosperusteisia kannustimia, ansaittua palkattua lomaa ja urakehitysmahdollisuuksia. Myynti opettajille palkkaopettajille: Jos et näe mitään sinulle sopivaa, lähetä oma palvelu.

Äideille on tarjolla niin paljon täysin laillista ja joustavaa työtä kotitöistä - sinun täytyy vain haluta, että se on tarpeeksi huono aloittaaksesi ja saadaksesi sen tapahtumaan! Keskimääräinen tuntipalkka on 18 dollaria. Bitcoin futures, lisäksi kauppa on ilmaista joulukuun loppuun saakka. Tätä silmällä pitäen monet bloggaajat ja muut yritysomistajat kääntyvät sosiaaliseen mediaan keskittyneiden virtuaalisten avustajien puoleen auttaakseen heitä työmääränsä suhteen. Tapoja asettaa itsesi virtuaaliassistentiksi:

Kirjoita vain ilmaisia ​​vierasviestejä muiden ihmisten blogeihin sillä ehdolla, että ne antavat sinun käyttää artikkelissa olevia Amazon-linkkejäsi. ÄLÄ anna joidenkin hurrauksen ja laulamisen, ja hetken kiire huijaa sinua ajattelemaan tämän olevan tarvitsemasi. Albion online gameplay - minun tapani ansaita rahaa! aloittelijoille hopeavalmistusvinkkejä! - 21 kasinon katsausopas. Voit myydä melkein mitä tahansa Amazonilla nykyään, ja paras tapa ansaita hyvä voitto on hankkia jotain alhaisella maksulla ja myydä se sitten paljon enemmän. Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkkejä.

Käytä näitä viestejä saadaksesi lisätietoja tulostettavien tuotteiden myynnistä:

Verkkokurssit

Voit ansaita rahaa myös onnittelukorttisuunnittelijana myymällä mallisi joillekin näistä kortteja tarjoavista yrityksistä, jotka hyväksyvät ja maksavat lähetykset. (Kaikki yllä olevat vaihtoehdot ovat fantastisia (minun pitäisi tietää, keksin ne itse;)), mutta tiedätkö mitä? Jos sinut valitaan yhdeksi heidän kyselystään, sinun tarvitsee vain vastata kysymyksiin videolla ja ladata video heidän alustalleen. Ja vaikka tämä viesti ei ole tarkoitettu vain siellä oleville äideille, minun on myös varoitettava, että se ei ole kaikille. Tutustu tutorointiyrityksiin ja markkinoihin, mukaan lukien Wyzant, ohjaaja, Revolution Prep ja Course Hero, aloittaaksesi. Joillakin ihmisillä ei ole aikaa siihen. Tulopotentiaali:

Se on tehty aamulla, jättäen loppupäivän lapsillesi. Katso kuinka Natalie Baconista tuli Life Coach, joka teki kuuden luvun matkalla seitsemään lukuun! Tämän avulla on helpompaa opettaa heille tunteja illalla, kun lapsesi ovat menneet nukkumaan. Se on verkkosivusto, joka yhdistää kykyjä (kuten kirjoittajia) ja ihmisiä tai yrityksiä, jotka etsivät kykyjä. Nse, mutta mitä se on, on pakottanut meidät luomaan uuden luokan edistyneitä ominaisuuksia tekniseen analyysiin. TrendSpider tekee jotain täysin erilaista. Jos haluat ajatella laatikon ulkopuolella, voit helposti ansaita 500 dollaria + kuukaudessa lisätäksesi perheen budjettisi. Tonnia ihmisiä tekee tämän ja se toimii.

Aloittaaksesi voit etsiä työpaikkoja esimerkiksi Sivusto- tai FlexJobs-sivustoille. Haluatko tehdä saippuoita tai kynttilöitä vapaa-ajallasi? Tai käytä taloushallinnon asiantuntemustasi tai urakehitystäsi perustana osallistumiseesi. Lue haastatteluni VIPKID-tutorin kanssa, joka ansaitsee 2500 dollaria kuukaudessa tämän joustavan työn avulla. Mene etsimään kuljettajia, jotka haluaisivat lainata omasi maksua vastaan. Jos päätät mennä perinteiselle julkaisureitille, tarvitset todennäköisesti edustajan ja paksun ihon, hylkäämiset ovat varmuus julkaisumaailmassa!

Tässä on kolme sivustoa, jotka olen rekisteröitynyt onnistuneesti ilmoittamaan takaisin tästä artikkelista, ja olen jo ansainnut muutaman dollarin:

Kuinka Ansaita Rahaa Kotona

Jokainen vuokralainen on turvatarkastettu perusteellisesti turvallisuutesi vuoksi. Investopedia stock simulator, mutta useimmat simulaattorit voidaan yksinkertaisesti ladata ja ”rahoittaa” heti, ja kaupankäynti alkaa aina, kun markkinat avautuvat. Ja jos sinulla on lapsia, jotka haluavat oppia ansaitsemaan rahaa, anna heidän tarkistaa -> Kuinka ansaita rahaa lapsena (online ja offline) 24. Voit lukea lisää siitä, kuinka TÄMÄ blogi (ja kaikki blogit) ansaitsevat rahaa täältä, nähdäksesi, kiinnostaako sinua. Ollaan rehellisiä: En ole tekninen nero. Seuraavien saaminen ja blogin muuttaminen kannattavaksi hankkee vie aikaa ja kovaa työtä. Vaikka se olisi juuri silloin, kun vauva napauttaa tai kun taitat 100. pyyhekuorman.

Luo sisältösivusto tai blogi noudattamalla yllä olevista vaiheista 2 alkaen. Koska lukijasi luottavat mielipiteesi, he napsauttavat linkkiäsi ja ostavat sen. Tulosta esitteitä ja pudota postilaatikko lähialueellesi. Kuka tietää, vaikka tämä alkaakin yhtenä helpoista itsenäisen ammatinharjoittamisen liikeideoista, siitä saattaa tulla suuri liikeyritys sinulle, varsinkin jos voit saada sopimuksia useiden yritysten kanssa ympäri kaupunkiasi tai osavaltiotasi. Voisit istua kultakaivoksessa.

Verkottuminen on valtava, jos haluat olla "laatikkaliiketoiminta" tai tilauslaatikkoyritys. Verkossa toimivana tuomarina sinulle esitetään ”tapaus”, jonka luet ja arvioit tapaa, jolla olisit tuomaristossa. Apple palkkaa kotona toimivia neuvonantajia ja chat-edustajia heidän asiakaspalvelunsa lisäksi. Jos haluat oppia ansaitsemaan rahaa kotona ollessasi, et ole yksin! Katso kohta napsauttamalla tätä. Täältä löydät lisätietoja kuinka ansaita rahaa freelance-kirjoittamiseen. Joten voit saada sen toimimaan?

Hyödyntäkää kaikki koululomien matkakokemukset tästä hälinästä!

Etsy

Tiliin tilin (joka vie vähemmän kuin 5 minuuttia) ja ansaitsin ensimmäisen palkkioni ensimmäisen viikolla. Maksu vaihtelee välillä 20–50 dollaria ja korvaus ostetuista tuotteista. Kuinka ansaitset rahaa kotona pysyvä äiti?

Minulla on myös malleja Craftsystä - jos olet luova ja uusi Craftsy, mene kirjautumaan 7 päivän Craftsy Unlimited -version ilmaiseen kokeiluversioon saadaksesi kuvan siitä, millaisia ​​kursseja voit tehdä!

Yleensä erittäin matala. Voit olla työskentelevä kotikoulun äiti ja kotikoulu! Muutama vuosi sitten olin jatkuvasti nähnyt niitä tyhmiä mainoksia, ja joka kerta kun näin sellaisen, huokaisin kiihkeästi, toivoen siellä todella olevan laillinen tapa, että voisin ansaita rahaa luopumatta halustani olla kotona kanssani lapsille. Ne, jotka ovat käteviä valmistamaan asioita, joita voit myydä verkossa. Bigstockphoto. Jos pelaaminen Pinterestissä (ja muissa) on sinun juttusi, voit saada palkan siitä! Älä myöskään kuulu ansaan ostaa kalliita kirjoja väittäen, että heillä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mysteeriostoksista.

Voit jopa näyttää mainoksen Craigslistissa tai naapuriryhmässäsi Facebookissa. ”” Ota toinen asuntolaina talollesi! Ansaitse vielä enemmän rahaa tarjoamalla erikoistuneita ateriavaihtoehtoja, kuten vegaani, gluteeniton tai paleo. Muutama vuosi sitten työskentelin 40-50 tuntia viikossa. Olen puhunut tästä aiemmin. Tiedätkö, kuinka suuri osa kotona olevista äideistä etsii tapoja ansaita rahaa?

Hanki päivittäin vinkkejä talouden korjaamiseen alle 10 minuutissa joka päivä!

12 Pysy kotona äitityöt

Auta kamppailevia opiskelijoita ohjaajana. Uutiskirjeitä käytetään pitämään yhteyttä lukijoihin tai asiakkaisiin. Joten alla on luettelo tavoista ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä, alkaen seitsemästä tavasta, jolla ansaitsin rahaa verkossa ensimmäisen vuoden kodissani.

Mysteeriostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka "ostajina" maksoivat käydä paikallisissa tuotemerkeissä säännöllisenä asiakkaana ja kertoa kokemuksensa eri puolista markkinatutkimusta varten. Olen henkilökohtaisesti ansainnut viime vuonna yli 650 000 dollaria blogeistani, mutta teen tämän kokopäiväisesti ja olen tehnyt 5 vuoden työtä rakentaakseni sitä. Voit ansaita rahaa myymällä ne kirpputorien jälleenmyyjille.

Äideille On Tarjolla Niin Paljon Täysin Laillista Ja Joustavaa Työtä Kotitöistä - Sinun Täytyy Vain Haluta, Että Se On Tarpeeksi Huono Aloittaaksesi Ja Saadaksesi Sen Tapahtumaan!

Mainostat muiden ihmisten tavaroita ja kun joku ostaa, kerää alennus myyntihinnasta! Sitä kutsutaan tuotemerkkilojaksi. Kohderyhmät ovat toinen helppo tapa äideille ansaita ylimääräistä rahaa. Ne kaikki näyttivät täysin elinkelpoisilta työpaikoilta, mutta kukaan niistä TOTEASTI ei tuntunut olevan minulta. Lue paljastumme nähdäksesi miten ansaitsemme rahaa. He voivat kestää mitä tahansa minuutista yli tuntiin, ja maksu on kyselyn pituuden mukainen. Mahtava asia Instagram-vaikuttajana olemisessa on, että voit mainostaa itse rakastamasi tuotteita ja palveluita.

EBay-jälleenmyynnistä on tulossa yhä suositumpaa, ja se on askel eteenpäin vain myymällä ei-toivottuja (tai lapsesi kasvaneita) esineitä. Virtuaali kaupankäyntipeli intian osake- ja osakemarkkinat, virtuaali osakemarkkinasovellus intia. Tiedonvälittäjän keskipalkka on 13 dollaria. Meillä on 12 suurta (todella!) Sitten ehkä voisit tehdä muutaman taalaa opettamalla opiskelijoille kaiken! Voit perustaa toimiston kotona, jossa sinuun otetaan yhteyttä, ja mainostaa sitten palveluitasi.

Voi, ja jos ystäväsi napsauttaa linkkiäsi vauvan hammashoitorenkaaseen ja häiritsee sinua ja päätyy ostamaan uuden tyhjiön, saat silti toimeksiannon, vaikka et ole siihen linkittänytsi!

Luo Taidetta Ja Myy Niitä

Ja saat palkan. Sosiaalinen kaupankäynti etelä-afrikassa, kollektiivisen tiedon avulla kauppiailla on valtuudet ja heillä on enemmän kauppamahdollisuuksia. Tutkimukset ovat hauskoja ja melko helppoja. Tai yritykset, jotka haluavat sinun maksavan tuhansia dollareita saadaksesi ”todistuksen lääketieteellisestä laskutuksesta” tai ”salaisesta ostajalta” -huijauksista. Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Luo verkkokauppa Drop Shipping -tilauslähetys on menetelmä, jossa voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping -yhtiöltä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta. Toiset ansaitsevat selvästi vähemmän.

Voit luoda virtuaalisten tutorointiyritysten profiilin, jonka avulla asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä useimmissa tapauksissa, tai voit tehdä tarjouksen asiakkaille, jotka etsivät tutoreita. Jotkut maksavat kiinteämääräisen summan puheaikaa kohden, toiset maksavat perushinnan palkkiopalkkiolla. Säästät oman lapsesi esiopetuksessa ja ansaitset ylimääräisiä tuloja. Mutta vuonna 2019, samana vuonna meistä tuli vanhempia, suuri taantuma vaikutti jo perheisiin. Aloitin yli kaksi vuotta sitten kirjoittamalla vanhemmuudelle ja säästäväisille verkkosivustoille. Kuulostaa jännittäviltä, ​​eikö niin? Suurin osa blogeista ei myy tuotteita tai veloita lukijoille maksua.

Mitä Vinkkejä Ansaitset Rahaa Kotoa?

Voit lunastaa SB-lahjakorttejasi kaikkialla (Amazon, Macy’s, Target, Walmart, Sephora, nimeät sen!) Se on sellaista epätodennäköistä. Minulla on koulutusta Wonder Mom Success Clubissa erityisesti aloittamiseksi Opettajien palkka-opettajille. Sinulla ei ole tekosyytä olla miljonääri eläkkeellä. Puhuin äskettäin naisen kanssa, joka saa 700 dollaria viikossa vain pesemään kotoaan! Ne ovat ongelmia, jotka sinun täytyy ratkaista.

Sitten poikani syntyi. 02 40 vuodessa. Meillä ei ole varaa pysyä kotona uuden vauvassamme. Jos postitat tarpeeksi, et todennäköisesti epäonnistu. Muista lukea tämä viesti luottamuksen kehittämisestä. Jokaiselle aiheelle on saatavilla kursseja auringon alla, joten riippumatta siitä, mitä asiantuntija olette, siellä on suuri mahdollisuus.

Älä aloita blogin ansaitsemista. Jos sinulla on Amazon-tili ja Kindle tai Kindle-sovellus, napsauta tätä ja omista kirja. Blogging - Rakastan bloggaamista! Oletetaan, että sinulla on koira. Ota tämä ilmainen minikurssi selvittääksesi, onko tämä oikea työ sinulle. 21+ tulevaisuuden tapoja ansaita rahaa verkossa (paras vuodelle 2019), voit alkaa vuokrata huoneita nopeasti käteisellä luomalla mainoksia luokitelluille verkkosivustoille, kuten Craigslist tai Kijiji. Mobiili- ja pöytätietokonehaun arvioijat ja arvioijat. Tarvitset oikean pätevyyden ja kokemuksen tällaisen keikan laskemiseen, mutta jos sinulla on opetuskokemusta tai vieraita kielitaitoja, voit löytää työtä online-ohjaajana. Joka päivä kuulen monia menestystarinoita kotona olevista äideistä, jotka ansaitsevat kokopäiväisiä tuloja muokkaamisesta/oikolukuista.

Online-asiantuntija

Siitä pimeästä on kulunut useita vuosia, ja tuona aikana olen tehnyt monia erilaisia ​​töitä kotona pidettävänä äitinä. Kaksoseni syntymäpäivä lähestyy pian, ja minua heikottivat kaikki ideat, joita minulla oli. Ystävämme Michelle tekee yli 50 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnilla ja suositun kysynnän takia laittaa kurssin opettaakseen meille parhaat temppuja.

Kuinka Ansaitsen Rahaa Kotona Pidettävänä äitinä:

Keskimääräinen amerikkalainen työntekijä viettää 26 minuuttia työmatkalle. Kirjonta/Nimikointi: Voimme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainituilta yrityksiltä ilman lisäkustannuksia sinulle. Kuinka todella upea se on? Käytän henkilökohtaisesti jokaista näistä auttaakseni kasvattamaan tulojani kuukausittain. Saadaksesi Appenin median arvioijan tehtävän, sinun on asuttava Yhdysvalloissa ja oltava päivittäin sosiaalisen median käyttäjä. Verkkokaupan pitäminen verkossa on melko joustavaa. Älä missaa ILMAISIA 7 varmaa tapaa lisätä blogin tuloja yön yli!

Sitten sinun on ehdottomasti harkittava näiden taitojen käyttöä. Kuinka kaivoa bitcoin vuonna 2019, staking on konsepti valtuutettujen todisteiden parissa olevista kolikoista, ja se muistuttaa läheisesti työkolikoiden todisteiden yhteistä louhintaa. Liity kurssille ja tilaa ILMAINEN uutiskirje! Se riippuu siitä, mitä ostat ja kuinka monta viittausta lähetät, mutta pystyn yleensä maksamaan ainakin kaapelilaskun kuukausittain. Caitlin johtaa omaa kuusinumeroista oikolukitoimintaa ja on hieno resurssi, jos haluat käyttää tätä mahdollisuutta. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme. Jos olet entinen opettaja tai kotiopetuksen äiti, joka suunnittelee omat tuntisuunnitelmansa ja koulutustoimenpiteensä, opettajat maksavat sinulle niistä Opettajien palkka-opettajille!

Viime kädessä tämä kirja on auttanut äitejä saamaan lapsensa kohti taloudellista riippumattomuutta.

Hei Siellä!

Tyypillisesti 20–30 dollaria tunnissa. Nämä ovat hämmästyttävimmät tavat, joista tiedän luoda sivutuloja kotoa. Parhaat osakekaupankäyntialustat 2019: onlinevälittäjät, joihin kannattaa sijoittaa, mutta jopa niille, jotka eivät usein luota asiakastukeen, tietää, että heillä on palkittu palvelu siellä, kun he sitä tarvitsevat, on lohduttavaa. Ymmärrän, että myös meillä kaikilla on erilaisia ​​tilanteita. Sain silmällä muodin. Hän on mahtava! Ja internetin ansiosta on vielä enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa puolella. Parasta on se, että he juoksevat usein aikaisin illalla, joten tunnen saavani vähän iltaa (onko surullinen? )