Rahan ansaitseminen verkossa: Mitä teen, jotta teen 50 000 dollaria kuukaudessa kotoa

Voit huutokauppaa sarjakuvasi sivustolla, mutta voit myös myydä sarjakuvia suoraan kiinnostuneille ostajille. Aina kun kyllästyin peliin tai leluun, myisin sen Trading Postin välityksellä, yleensä pyrkiessään ansaitsemaan tarpeeksi rahaa uuden lelun tai pelin ostamiseen, joka minulla oli nähtävissä. Jos päätät alkaa ansaita rahaa Lyft-kuljettajana, voit tehdä maksimoidaksesi tulosi ja kasvattaaksesi vinkkejäsi myös asioilla. Nurmityö on yksi niistä tehtävistä, jotka monet ihmiset mielellään maksaisivat, kun he ovat ottaneet kätensä pois. Kuvaile kohteesi oikein, jotta ne näkyvät avainsanahaussa. (25 jokaisesta veloitetusta 100 dollarista). Se on paljon ihmisiä!

Jos katsojat napsauttavat mainostasi tuotesivulle ja tekevät ostoksen, ansaitset kumppanimaksu. Tämän palkinto-ohjelman avulla voit ansaita lahjakortteja tai käteisvaroja tekemällä verkkotoimintaa, jonka olet todennäköisesti jo tehnyt muutenkin, mukaan lukien: Tee tutkimuksesi ja sisällytä tämä artikkeli yhdeksi resurssiksi. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa.

Koska edullinen, korkealaatuinen digitaalikamera on laajalti saatavana, valokuvauksesta on tullut tapa ansaita tuloja, jotka ovat ihmisten käsissä, jotka eivät halua tehdä merkittäviä taloudellisia sijoituksia tai joilla ei ole erikoistunutta pätevyyttä tai tausta.

Sivustot, kuten Buzzfeed ja Millo, ovat käyttäneet tätä lähestymistapaa. Se ei edellytä, että pääsen 100 000 ihmistä sivustoon. Onko sinulla vaikeuksia löytää oikeita työntekijöitä?

Tutustu näihin Fstoppers-artikkeleihin siitä, kuinka tulla verkkovideoeditoriksi ja etsiä sitten merkityksellisiä töitä Mandyltä. Rekisteröidy ja suostu maksamaan kuukausittainen summa haasteen kestosta. Kuinka tein 50 000 dollaria myymällä taidetta facebookissa, se oli järkevää, mutta se pelotti minua. Totuus on, että on olemassa todellisia tapoja ansaita rahaa verkossa - miljoonat ihmiset tekevät sitä päivittäin. Vaikka jokaisella yrityksellä on oltava suora yhteys, voi olla aikaa vievää, riippumattomilla myyjillä voi usein olla paljon parempia tytäryritysmaksuja kuin Amazonilla ja ne tuottavat sinulle suuremman voiton.

Vuonna 2019 katsottiin YouTubessa lähes 5 miljardia videota joka päivä!

Lukijavuorovaikutukset

Voit helposti saada 15-20-kertaisen hinnan kuukausitulostasi kyseiseltä verkkosivustolta. Seuraa kaupunkisi korkeita sijoitetun pääoman alueita. Kuvittele, jos joka kerta, kun pyyhkäisit korttiasi, voisit pyöristyä lähimpään dollariin ja sijoittaa muutoksen tulevaisuuteesi. Lisää tulojasi: 70 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, tietenkin, jos olet jo luomassa sisältöä blogiin, valmennuspalveluun tai Mediumin kaltaiseen sivustoon, voit testata kysyntää tällä tavalla ilmaiseksi, kuten Bryan teki. Emme ajattele sitä jokapäiväisessä elämässä, mutta on ihmisiä, jotka ansaitsevat paljon rahaa tuotaessaan sellaisia ​​tuotteita muista maista ja viemällä amerikkalaisten valmistamia tuotteita ympäri maailmaa. On selvää, että yli 100 luovalla tavalla ansaita rahaa, tämä viesti on erittäin pitkä, joten suosittelen, että merkitset tämän viestin kirjanmerkkeihin tai kiinnitä se ja kokeile muutama tapa ansaita rahaa joka päivä tai viikko. Mitä enemmän liikennettä saa verkkosivustoltasi, sitä enemmän on potentiaalia suurempaan tulokseen. Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi.

Palveluiden myyminen verkkosivustoltasi on nopein tapa ansaita voittoa.

Uusin Yrittäjä

Etsitkö lisää rahaa? Parasta on, että voit asettaa tweetitsi automaattiohjaukseen (“automaattinen tweeting”), mikä tarkoittaa, että automaattinen tweeting voi mahdollisesti olla kunnollinen passiivisten tulojen virta sinulle. Tämä on hieman riskialtinen strategia, koska joudut maksamaan etukäteen ilmoituksista ilman myyntitakuita. Vastineeksi käteiselle saat osan voittoista suhteessa investointisi suuruuteen. Suorita metatrader 4 (mt, 70 vähimmäiserä:. Tässä on kaksi hyvämaineista yritystä, jotka voivat ilmoittautua: Blogillasi on useita tapoja ansaita rahaa, mutta helpoin on kirjautua sisään Google AdSense -ohjelmaan. Löydät kaikenlaisia ​​yleismies-keikkoja verkosta. Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista?

 • Osta heitä tässä ikkunassa normaalilla vähittäishinnalla, ja voit saada mukavan voiton, kun ne ovat myynnissä vielä noin vuosikymmenen ajan.
 • Tutustu Treehouseen parhaita koodausohjeita ja verkkokursseja varten.
 • Olet todistanut, että sinulla on mitä tarvitaan online-jälleenmyyjäksi.
 • Paribus on palvelu, jonka avulla voit selvittää, ovatko verkkokaupoissasi tekemäsi kaupat sinulle hyvitystä.
 • Kirjoittaminen ja oikoluku eivät ole kaikille.
 • Myy ne sitten eBayssa.

5 Vaihetta Taloudellisten Tavoitteiden Asettamiseksi

Mutta jos etsit vain ylimääräistä rahaa, tämä voi olla tapa tehdä se. Siihen sisältyy vedonlyönti kaikista tapahtuman tuloksista käyttämällä ilmaisia ​​online-vedonlyöntiä, jonka Bookies on myöntänyt. Jos ostat kaupasta, Ebates saa palkkion, jonka he jakavat kanssasi. Napsauta vain sovelluksessa olevaa linkkiä ja osta kaupasta.

Toinen suosittu toimitusyritys on postikaverit. Jos pidät sanojen yhdistämisestä yhdessä, rahan ansaitseminen kirjoittajana voi olla hyvä tapa aloittaa ansaitseminen verkossa. En puhu siitä, että puistosta tulee tömmin tölkkien töissä (vaikka voit tehdä niin) - puhun ystävien ja naapureiden rohkaisemisesta jättää tölkit ja pullot syrjään sinulle. Ajattele sitä kuin oman online-tuoteyrityksen luomista, mutta sellaista, jolla Amazonin voima takanasi; kuinka voisit mennä pieleen? Jos käytettävissäsi on viikonloppuisin ja iltaisin, voit helposti saavuttaa sen muutamassa lyhyessä viikossa. Päiväkauppa: Älykäs vai tyhmä?, luin jostain, että se oli tosiasiallisesti merkki erinomaisesta työstä pyrkimyksissäni. Otat prosenttiosuuden heidän voitostaan, kun esineet myyvät. Tässä on ilmaisia ​​sovelluksia, jotka maksavat sinulle vain niiden käytöstä. Mikäli niin monta pientä yritystä muodostuu vuosittain, kirjanpito on erittäin kysytty osaamisjoukko, jonka oppiminen ei vaadi paljon koulutusta.

Voit silti ansaita kunnollista rahaa tutoroimalla verkossa esimerkiksi SmartThinking- ja Skooli-sivustojen kanssa. Jos tämä olet sinä, harkitse catering-yrityksen vetämistä keittiöstäsi. Etsi vain "tietojen syöttö" -työpaikoista esimerkiksi Craigslistista, UpWorkista. Jos sinulla on intohimo tarinankerrontaan tai tausta kirjoittamiseen tai muokkaamiseen, on mahdollista löytää freelance-kirjoitus- tai muokkaustyö verkossa. Minulla on Dare to Conquer -sivustolla saatavilla Pinterest-kurssi, joka näyttää kuinka lisätä liikennettä Pinterestin avulla. Yli 3 miljardia ihmistä verkossa ympäri maailmaa on tuhansia, ellei miljoonia potentiaalisia näkymiä, jotka haluavat lukea ajatuksiasi ja ideoitasi. Auton yksityiskohdilla on hyöty toistuvasta työstä olettaen, että et potkut!

Julkaise Kindle Books

Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista. Minulla on tällä hetkellä yksi e-kirja, jossa on enemmän töitä: Useimmat yritykset tarjoavat ennakkoon maksetut postitustarrat, mikä säästää aikaa joutumasta tulostamaan lähetys tai menemään postitoimistoon.

Tietysti tuotteelta on korkeampi hinta ja marginaalisi ovat alhaisemmat, mutta voit perustaa verkkokaupan vähän enemmän kuin Shopify-teeman ja joitain isännöityjä kuvia tuotteistasi. On olemassa toinen vaihtoehto, josta on tullut uskomattoman suosittua viime vuosina (ja se on henkilökohtainen suosikkitapani toimia tuoteyrityksessä), nimeltään pudotuslähetys. Koska Decluttr toimii verkkosivustonsa kautta myytävien tuotteiden ainoana ostajana, sen ei tarvitse periä palkkioita toteutuneesta myynnistä eikä huutokauppaan liittyviä maksuja. Suurin osa näistä tarinoista ei ole totta, mutta se ei tarkoita, etteikö ole tapoja ansaita rahaa verkossa tuntematta tylsyyttään. Kun olet saanut luvan ajaa Lyftillä, lataat sovelluksen, jonka avulla voit kirjautua sisään tai kirjautua ulos milloin haluat tai tarvitset - toisin sanoen voit työskennellä sopivana ajankohtana. Valmennuksen tarjoaminen 100 dollaria istuntoa kohti ei ole useimpien ihmisten ulottuvilla, ja se ei ole huono lähtöprosentti, jos haluat rakentaa kokemustasi auttamalla muita tiiviisti. Vielä parempi, voit yleensä löytää tarvitsemasi palvelut ja teknisen avun verkossa ja ilmaiseksi. Huippuluokan ansaitsijat voivat kommentoida 50–100 dollaria tunnissa.

Aloita Kotiyritys

✔️Earn-palkinnot: Se ei oikeastaan ​​tarjoa ylimääräisiä tuloja todellisessa merkityksessä, mutta se tarjoaa sinulle alennuksia ostoksistasi, joilla on sama nettovaikutus. Ja vieraiden kielten lisääntyneen käytön ansiosta Yhdysvalloissa aloittaminen saattoi todella tuottaa tulosta.

Jos he löytäisivät tavan ansaita rahaa verkkosivustolla tai jollain muulla verkkoyrityksellä, he voisivat lopettaa työnsä keskittyä yrittäjyyteen, viettää enemmän aikaa perheen kanssa ja lopulta ottaa takaisin hallintaansa ajasta ja elämästään.

Voit saada lisää tutkimuksia, ja sen avulla voit valita ne, jotka maksavat eniten rahaa (auttaa sinua käyttämään aikaa parhaalla mahdollisella tavalla). Kävele koiria Roverin läpi. Selvitä, mille markkinoille haluat lähestyä ensin, ja sitten etsi tai luo joitain liittyviä näytteitä. Hän voi suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten huolehtia verkkosivustoista, ohjata, kirjoittaa ja oikolukua, julkaista sisältöä, markkinoida, koodata, verkkosivujen ja sovellusten kehitys, tutkimus jne. Voit mennä niin pitkälle, että ompelet veneisiin ja jahteihin tarvittavat erityiset kankaattyynyt tai kaupalliset tarpeet, kuten booth- ja tuolipehmusteet. Yhtä lailla voit laskuttaa yrityksiä "vaatimaan" luettelonsa - menetelmää, jota käyttävät monet suuret hakemistosivustot, kuten Google Business ja Yelp. Voit saada monia asiakkaita hyvällä seurannalla. Tapaukset ovat todellisia, mutta päätökselläsi tehdään vain paljon enemmän kuin antaa asianosaisille ennustus siitä, miten asiat saattavat mennä, kun on aika kääntyä tuomioistuimeen.

Teet säännöllisiä ruokaostoksia tavallisissa kaupoissa ja saat alennuksia ostaessasi peruselintarvikkeita, kuten lihaa, leipää ja munia. Lopulta voit kehittää tämän kokoaikaiseksi konsultoinniksi, joka opettaa ihmisiä tekemään heidän unelmamatkansa todellisuudeksi. Se on juuri mitä tammenterhot tekevät sinulle. 12, ja Anastasia voitti täällä 10 000 dollaria. Craigslistissa on monenlaisia ​​sivukeikkoja kirjoittamisesta, liiketoiminnasta, suunnittelusta, kirjanpidosta ja muusta.

Myy Esivalmistettuja Graafisia Malleja

Voit ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia, pelaamalla pelejä, tekemällä ostoksia verkossa, etsimällä verkosta, lunastamalla päivittäistavarakaupunkikuponkeja ja paljon muuta. En koskaan myy tietojasi kolmansille osapuolille ja suojaan niitä tietosuojakäytäntöni mukaisesti. Kuinka kotona työskentelevät äidit voivat ansaita rahaa blogging. AchieveMint-terveyssovellus antaa sinulle pisteitä terveellisyydestäsi ja asioiden tekemisestä, kuten kävely, ruoan seuraaminen tai terveystutkimusten tekeminen. Voit joko laskuttaa ihmisiä lähettämään työluetteloita.

 • Jos olet tosissasi ansaita rahaa verkossa ja olet ahkera kaveri, joka haluaa ansaita suuria tuloja, tytäryhtiömarkkinointi on sinulle.
 • Samoin voit muuttaa ruoanlaittoblogisi jäsensivustoksi.
 • Ihmiset, jotka pitävät menestyviä kauppoja Etsyllä, sanovat tekevänsä paljon enemmän kuin luovan.
 • Muut yritykset, kuten slicethepie.
 • Vähän tunnettu verkkoliiketoiminnan salaisuus on, että Internet-kirjontakoneteollisuus kaksinkertaistaa itsensä joka vuosikymmen.

Sosiaalisen Median Markkinointiyritys

Tapa, joka jättää sinut täynnä pankkitililläsi olevan rahamäärän perusteella (koska se voi olla paljon, jos teet sen oikein), vaan sähköpostien kautta, jotka asiakkaat saavat siitä, kuinka muutit heidän elämäänsä, tai kun tapaat online-palvelun Asiakas henkilökohtaisesti kyyneleillä, jotka heittävät kasvonsa ilmaisemaan kuinka heidän unelmansa on saavutettu sinusta johtuen! Tietenkin, jos olet jo luomassa sisältöä blogiin, valmennuspalveluun tai Mediumin kaltaiseen sivustoon, voit testata kysyntää tällä tavalla ilmaiseksi, kuten Bryan teki. Koiran ulkoilutus on toinen palvelu, jonka voit sisällyttää salkkuasi ansaitaksesi vielä enemmän rahaa. Napsauta tätä ja kirjaudu Rakuteniin tänään ja hanki 10 dollarin tervetuliaisbonuksesi! Ohjelman viimeisimmän tuloraportin mukaan tämän podcastin nettotulot olivat yli 400 000 dollaria maaliskuussa 2019. Kertoke tämä kuinka monella vedonlyöntisivustolla on, ja voit melko helposti saada pois muutaman sadan punnan voiton.

Nykypäivän kuluttaja ei yksinkertaisesti halua mennä ikävälle sukellusallasalille. Saatat opettaa luokalle kuinka tehdä arteesialeipää tai kanelirullaa, jotka kilpailevat Cinnabonin kanssa. Tämä varmisti, että hän tiesi, että sisältö oli jo arvokas yleisölleen. Näet koskaan Google-tuloksen ja sano “Kuinka helvettiin se pääsi sinne? Ensimmäinen esimerkki on Business Insider.

AchieveMint - saat palkkaa elääksesi terveellisiä elämäntapoja

Tämän työn kauneus on, että työajat eivät häiritse tyypillistä päivätyötä, joten voit tehdä tämän puolella ja kasvattaa sitä niin isoksi tai pieneksi kuin haluat. Tai mainosta omia henkilökohtaisia ​​kuntopalveluitasi sivustollasi. Itse asiassa riippumattomat kehittäjät antoivat 20 miljardia dollaria App Storesta pelkästään vuonna 2019. Jos voit laskuttaa itsesi asiantuntijana, siellä on tonnia ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan ajasta. 23 Tule kirjoittajaksi, näin on. 7 parasta kannettavaa tietokonetta osakekauppaan vuonna 2019, 6 lbs paino tekee siitä loistavan valinnan liikkumiseen. Internet antaa nyt mahdollisuuden viedä luokkahuoneesi verkkoon.

Tee toimituksia Amazonille, Uber Eatsille

Valitse aikataulu, jonka voit pitää. Loppujen lopuksi ei ole kuin he tekisivät enemmän maata milloin tahansa pian! Asuintiedostasi riippuen tämäntyyppisille asioille voi olla melko vahva kysyntä.

Jos haluat aloittaa, sinun ei tarvitse edes avata jättiläinen yritystä tiedon hyödyntämiseksi.

Tee siitä ikimuistoinen ja he levittävät sinulle sanan. TaskRabbit-kaltaiset verkkosivut voivat yhdistää sinut ihmisiin, jotka tarvitsevat apua monissa asioissa. Jos haluat rakentaa uutta uraa verkossa tai kokeilla pienyrityksen perustamista, ensimmäiset kymmenen tapaa, jotka juuri käyimme läpi, ovat eräitä parhaimmista, pitkäaikaisista peleistä, joilla ansaitaan rahaa verkossa. Vaikka et tee niin paljon myyntiä Decluttrilla kuin myyisit tavaroitasi suoraan, sinun on tehtävä vähän vai ei mitään työtä myydäksesi, ja tämä kompensoi mahdollisesti alhaisemmat tarjoushinnat. Yksityinen valmennus, kuten konsultointi, on toinen tilanne, jossa vaihdat aikaa dollareilla, mutta tuntipalkkatasosi suhteen on vaikea löytää korkeammin maksavaa ”työtä”. Perinteinen tapa ansaita rahaa on tietysti työ. Tässä on muutama vaihtoehto tutkittavaksi:

Joten nämä 18 tapaa voivat tarjota täydellisen vastauksen kyselyyn "miten ansaita rahaa verkossa" & kyllä, voit ampua meille sähköpostia, jos tarvitset apua.

Mehustaminen on iso yritys. Huffpost on nyt osa verizon mediaa, emme koskaan kannata koko salkun käyttämistä kantojen kääntämiseen nopeaan voittoon, koska se olisi huomaamatonta ja verotuksellisesti vastuutonta. Rahan ansaitseminen verkossa: mitä teen, jotta teen 50 000 dollaria kuukaudessa kotoa. Nämä pisteet voidaan lunastaa käteisellä takaisin (PayPalin kautta) tai lahjakortilla. Jos valitset FBA: n, Amazon tallentaa, poimii, pakata ja toimittaa tuotteesi. Jos haluat ansaita 1 000 dollaria mainoksilla (hyvä mainosverkosto), sinun on tehtävä 70 000 - 250 000 sivun katselua kuukaudessa (muista, että se riippuu kapeasta). Voit lukea tämän perimmäisen oppaan ansaitaksesi rahaa YouTubessa.