Tutkimuksen Suorittajien Lailliset Työpaikat (ja Kuinka Huijauksia Voidaan Välttää)

Koska on turvallista olettaa, että retkeilyreppuja etsivän osto-aikomus on melko korkea, seuraava looginen vaihe on, että kohtuullinen määrä sivuston kävijöitä napsauttaisi tytäryhtiölinkkien kautta ja suorittaisi oston ajan myötä. Vaikka saatat joutua työskentelemään tiettyinä aikoina, sinulla on joustavuus työskennellä kotoa. Ole varovainen liioiteltujen tuotteiden tehokkuusväitteiden, liioiteltujen potentiaalisia tuloja koskevien vaatimusten ja vaatimusten suhteen, jotka edellyttävät sinun maksavan jostakin ennen ohjeiden tai tuotteiden toimittamista. Tämä voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Sinulla on tekijänoikeudet töillesi ja heille maksetaan joka kerta, kun valokuva ladataan aikataulun mukaan. Hieman koulutuksella ja oikeilla laitteilla voit helposti perustaa oman mobiili elektroniikan korjausyrityksen.

 • Jotkut alla olevista linkeistä ovat tytäryhtiölinkkejä, joten voimme saada palkkiota sinulle ilmaiseksi, jos ostat linkin kautta.
 • Liity 6 miljoonaan jäseneen, jotka ovat ansainneet rahaa ottamalla helppoja ja nopeita tutkimuksia Survey Junkie -palvelusta.

Jos sinulla on blogi, tytäryhtiömarkkinointi on hieno tapa ansaita rahaa verkossa. Kuinka kaksinkertaistin rahani facebook-mainoksilla, jos et halua puhua puhelimitse, voit kirjautua maksamaan vastaamaan ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa. Täällä on paljon erilaisia ​​tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Yksi ClickWorkerin käytön haittapuoli on, että jokaisen tehtävän ohjeiden lukeminen voi viedä jonkin aikaa, mikä hidastaa sinua. Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin.

On naurettava määrä tapoja ansaita rahaa verkossa, ja ne, jotka olen käsitellyt täällä, ovat vain jäävuoren huippu. Koska miljoonalla dollarilla on vakuutusturvaa, kiinteistösi on hyvissä käsissä. Rakastat Swagbucksia, jos olet tyyppi, joka inhoaa lukemasta yksitoikkoisia kysymyksiä. Aloita minisalonki Teetkö hiuksia?

Katso parhaat rahat takaisin -luottokortit täältä. Kukaan ei halua säästötilinsä pudota ilman välitöntä hyötyä! Valitse “kickstarter” (menettää 4% painostasi 4 viikossa) tai “muuntaja” (menettää 10% painostasi 6 kuukaudessa). Saatat joutua hankkimaan toimiluvat tai luvat. Bloggaaminen on yksi suosikkiideoistani passiivisen tulopotentiaalin takia.

 • Totta puhuen.
 • Siellä on monia menestyviä freelance-kirjoittajia, jotka ovat käyttäneet yritystään korvatakseen kokopäiväisen työn.
 • Voit myydä e-kirjoja Amazonin Kindle-ohjelman tai Applen iTunes Connect -sovelluksen kautta, joka antaa sinulle pääsyn valtaosaan digitaalisten kirjojen lukumarkkinoista ja markkinoille pääsyn esteet ovat uskomattoman alhaiset.

Sairaanhoitajille, Jotka Haluavat Työskennellä Kotona

Jos haluat kastella jalat märkänä vuokra-alalla, Airbnb on loistava tapa aloittaa. Swagbucks on saatavana useimmista maista Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa. Saat ilmoituksen, kun saat tilauksen. 5% myynnistäsi, mikä on paljon pienempi kuin mitä muut online-markkinat veloittavat. Keskimääräinen käyttäjä säästää yli 16 000 dollaria rahoittaessaan opintolainaa Lendkeyllä. Voitko todella ansaita rahaa kotoa? Tämä yritys tarjoaa paljon yhden haastattelut/projektit, jotka sopivat kaikille.

Yksi kuljettaja voi ansaita heille jopa 10 000 dollaria kuukaudessa. Kokemukset ovat seuraava iso asia, kun ihmiset tarjoavat asiantuntemuksensa suoraan kuluttajille. Napsauta tätä saadaksesi ohjeeni blogin perustamiseen. Testaajille maksetaan yleensä testi, ja se on usein vain noin 10 dollaria testiä kohden - 10 dollaria muutaman minuutin ajan ei ole kuitenkaan huono! Raha voi ostaa sinulle vapauden useammalla kuin yhdellä tavalla, vaikka ihmiset sanoisivat. 50 dollaria kuukaudessa 4. Olen varma, että olet nähnyt kaikki tv-ilmoitukset, jotka tarjoavat toivottujen kultakorujen ostamista, ja tekemällä voi olla paljon rahaa.

En ole käyttänyt kaikkia tämän luettelon sivustoja, joten jos sinulla on ja haluat jakaa kokemuksiasi (hyviä ja huonoja), jätä kommentti alla. Voit usein löytää hakulomakkeita paikallisen viranomaisen verkkosivustolta tai lähettää sähköpostia tai soittaa heille tiedustella. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa. SEO: n suhteen olen investoinut paljon omaan koulutukseeni.

Älä koskaan, koskaan maksa maksaa liittymällä tutkimussivustoon.

Sivustot, Jotka Maksavat Sinulle Juttuja

Se takaa täydellisen nimettömyksesi. Myy oppitunnisuunnitelmasi. Nämä kohdat kerääntyvät nopeasti kiitos monien asioiden avulla, jotka voit tehdä sivustolla ansaitaksesi. Minulla on ollut onni voittaa nämä muutaman kerran - rekisteröinti kaikille kestää noin 30 minuuttia tunnissa ja kirjanmerkiksi kirjanmerkkeihin, jotta voit avata ne joka päivä, mutta se voi pian tuottaa tulosta. Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen.

Jos et kuitenkaan saavuta tavoitetta, mitään ei tapahdu. Yksi parhaista asioista eTorossa on CopyTrader-ominaisuus. Mitkä ovat suosikkiyrityksesi, jotka tarjoavat laillisia maksettuja verkkotutkimuksia? Unelmoitko Mad Men -tyyppisen mainonnan päivistä? Teet vain videosarjan ja lähetä ne sitten kurssillesi.

Aina on paljon ihmisiä ja yrityksiä, jotka haluavat käyttää muutama sata dollaria vuodessa saadakseen jonkun muun valmistelemaan verojaan. Jos olet perehtynyt johonkin, sinulla on aina paikkoja opettaa tätä tietoa muille. Nämä online-työpaikat ovat kaikki hyviä mahdollisuuksia työskennellä kotoa, yleensä osa-aikaisesti aloittaakseen. Vielä parempi, jätät suurimman osan logistiikasta Amazonin käsiteltäväksi siinä, jota tunnetaan nimellä FBA (Amazon täyttää). Oikeilla taitoilla tämä voi olla helposti tuottoisa osa-aikainen ura. Jos olet jo notaari, voit myydä palvelusi verkossa. Jos et halua myydä omia digitaalisia tuotteitasi, on monia pieniä yrityksiä, jotka haluavat palkata jonkun luomaan heille digitaalisia tuotteita.

Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Nykyisessä Työssäsi

Vastaus on, että se riippuu kyselystä ja niitä suorittavasta yrityksestä. Liity ilmaiseksi, jonka avulla voit pelata kerran päivässä ilmaiseksi (voit pelata useampia kertoja Pay to Play -sovelluksella). Forex-uutiset, 10%: n tuotto 10 000 dollarin tililtä on aivan erilainen kuin 10%: n tuotto 1 000 000 dollarin kaupankäyntitililtä. Monissa kennelissä ne voidaan lukita häkkiin koko ajan. Maksu suoritetaan, kun olet saavuttanut €10 minimikynnyksen Paypalin kautta. Useimmat kurssien luojat päättävät isännöidä kurssejaan (siirryttyään verkkosivuston luomisen oppimispolulle) omiin blogeihinsa.

Hintatarjous on maaliskuun lopusta.

Legit Work kotona -työt - yhteenveto

Jos pystyt taloudellisesti, passiivisten tulovirtojen rakentaminen on keskeinen osa varallisuuden keräämistä. Osakehistoria hintakaavio ja osakejaot, jotkut karkeista neuvonantajista ovat huolissaan siitä, että se saattaa olla, koska volyymi on johtava indikaattori ja New Yorkin pörssin kaupankäynnin volyymi on ollut trendiä alhaisempi. Tätä luetteloa laatiessani en missään nimessä ehdota, että jokainen menetelmä sopii jokaiselle henkilölle, joka lukee tätä viestiä tai että jokainen henkilö, joka lukee tätä viestiä, aikoo ansaita rahaa riippumatta siitä, mitä näistä rahaa tekemisen ideoista he kokeilevat. Haluat aloittaa ja alkaa ansaita heti, olen tehnyt sinulle helpon tekemisen tästä tämän täydellisen oppaan avulla, miten aloitat blogin tänään.

 • Kun olet kirjautunut, Toluna räätälöi blogin vastaamaan sijaintiasi.
 • Jos haluat pitää lemmikkieläimiä, tarvitset asunnon tai talon, joka sallii lemmikkien käytön.

Alihankintana Ylimääräinen Työsi Ja Perusta Online-toimisto

Jos osut kiintiöön, paidat tulostavat, ja kaikki tilaukset veloitetaan. Sijainnistasi riippuen saatat pystyä toimittamaan ruokaa autolla, pyörällä tai skootterilla. FlexJobs selaa jokaista työluetteloa - heistä yli 30 000 - varmistaakseen, että kukin yritys on laillinen. Ibotta on mobiilisovellus, joka maksaa sinulle ostoksista suosikkikaupoissasi. Toki, et rikastu, mutta ansaitset tarpeeksi rahaa, jotta se on vaivan arvoista. Sen sijaan, että ansaitsisi rahaa tilauksilla, YouTube-kanavat perustuvat perinteiseen mainontajärjestelmään.

YouTube-tuloni alkoivat todella saada pitoa, kun tavoitin 1000 tilaajaa. Luettelo mahdollisuuksista. Lisäksi merkitsen kaiken sponsoroidun sisällön selvästi #mainokseksi pysyäkseni Googlen käyttöehtojen mukaisena. Oikoluku on toinen laillinen työ kotona, jossa voit tosiasiallisesti ansaita rahaa.

Aloin tehdä online-tutkimuksia opiskellessani yliopistossa auttaakseni minua ansaitsemaan ylimääräistä rahaa. Et rikastu, mutta muutama minuutti päivässä yleensä kasvattaa muutamaa dollaria, ja muutama dollari päivässä riittää kattamaan laittolaskun kuukauden loppuun mennessä. Udemy-kaltaisella sivustolla voit itse opettaa näitä taitoja muille verkossa ja ansaita tuloja jo tunnetuista asioista! Vuosien kokemukseni ja tutkimukseni kautta olen jatkuvasti todennut, että seuraavilla ideoilla on paras potentiaali luoda tasainen toistuvien tuottojen virta. Tämä on luultavasti yksi helpoimmista ideoista ansaita rahaa löytämästäni päivästä!

Voit tehdä siitä melko kunnollisen rahaa.

Kirjoita ja myy e-kirja (Amazon Self-Publishing)

Aivan kuten sinäkin, aloitin kuitenkin nollasta vain vähän tietoa, mutta paljon intohimoa. Se, mitä opin matkalla, oli joitain korvaamattomia oppeja epäonnistumisesta, joka sattui tuolloin, mutta auttoi suunnattomasti asioiden suuressa järjestelmässä. Jotkut työpaikat vaativat sinua ohjaamaan lukiolaisia ​​tai korkeakouluopiskelijoita ”vakio” -aiheissa. Valtuuttamaton välittäjä ei yksinkertaisesti välitä tutkimuksen tietosuojastandardeista. Ohita muistokirjat paperiin, jäljitä sukulaiset seuraamalla sosiaalista mediaa, ota sitten heihin yhteyttä ja tarjoa apua jäljellä olevan omaisuuden lajitteluun, siirtämiseen ja myyntiin. Opi Corey Ferreiralta, joka on viime vuonna myynyt kaupassa 8000 kappaletta.

Hyödyntämällä blitz-hinnoittelua ja muuten suuren määrän tilauksia. Tämä pätee erityisesti niille, jotka nauttivat siitä, mitä he tekevät nyt, mutta haluavat joustavuutta ja vapautta, jonka online-työ tarjoaa. Kun ihmiset ostavat hypeen, he asettavat odotuksensa erittäin korkealle. Aloita sitten mainittujen sivustojen ja menetelmien käyttäminen antamaan lopputuloksellesi (vaikka pieni) lisäys. Toisin kuin eräät online-kyselysivustot, OnePoll ei lähetä sinulle sähköpostia kyselyihin eikä kutsua niitä suorittamaan, joten sinun on tapaantunut tarkistaa tilisi heidän verkkosivustollaan päivittäin, tai muuten kaipaat. Opettajaksi tulee sinun olla kelvollinen työskentelemään Yhdysvalloissa tai Kanadassa, sinulla on oltava yhden vuoden opetuskokemus (perinteinen koulutus tai mentorointi, ohjaus tai vaihtoehtoinen koulutus) ja kandidaatin tutkinto millä tahansa alalla. Suurin osa näistä työpaikoista ei vaadi erityistutkintoa tai koulutusta.

20 Cogsilla on myös erittäin antelias lähetysohjelma, mikä tarkoittaa, että voit kasvattaa ansiosi ohjaamalla ystäviäsi.

Tee virtuaalisia parittomia töitä TaskRabbitilla

Tämä voi olla iso raha, sillä foorumi fran-o löysi: Huomaa, että he eivät lähetä sinulle maksusi automaattisesti, joudut aktiivisesti menemään PCH Online Surveys -sivulle pyytämään maksua. Kirjoita nopeasti, tallenna ja muokkaa kurssin sisältöä nopeasti. Voit jopa rakentaa Facebook-ryhmän ja käyttää vaikutusvaltaasi siellä tuotteiden myymiseen ja mainostamiseen. Kun sinulla on numerot, sinun on löydettävä maksetut mahdollisuudet. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostettavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi.

Saat myös digitaalisen avaimen, jotta voit käyttää autoasi milloin tahansa ja avata sen puhelimesta. Jos voit ansaita 50–100 dollaria kuukaudessa yhdestä videosta, mieti, kuinka paljon voit ansaita, jos luot useita videoita? FeaturePoints maksaa sinulle niin ja katsella myös YouTube-videoita. Vaikka sinulla on vain tunti viikossa omistaaksesi ylimääräistä rahaa, se voi auttaa sinua: No, minulla on huonoja uutisia! On kirjaimellisesti satoja legitiimiä online-töitä, joita voit tehdä kotoa niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys. Jos olet ensimmäistä kertaa kyselytutkija, suosittelemme aloittamista Swagbucksilla. Oletko kiinnostunut online-kyselyjen tekemisestä käteisellä, mutta et ole varma, mihin luotat?

Tein henkilökohtaisesti paljon freelance-kirjoittamista, kun aloin puolella hälinästä, ja ansaitsin rutiininomaisesti yli 1000 dollaria kuukaudessa puolella.

Tule Tuotetesteriksi

50 - 14 dollaria tunnissa. Vaikka Internet on helpottanut työskentelemistä kotoa, voit silti ansaita rahaa ilman Internetiä. Kuten kuka vastaa luomasi näyttävien mainosten luomisesta, jotka sinun on vain napsautettava? Se tarjoaa tavan ansaita rahaa erilaisten verkkotoimintojen avulla. Sinun on tarkistettava koko haastattelu artikkelissa Kuinka tulla kirjanpitäjäksi. Muista, että lopulta kun lisäät liikennettä blogiisi, sinun on viisasta investoida hallittuun WordPress-isännöintisuunnitelmaan yritykseltä, jolla on upea palvelu, kuten Kinsta, jossa kaikki asetukset on räätälöity ja optimoitu toimimaan erityisesti hyvin WordPress-pohjaisten verkkosivustojen kanssa. Tämä todella on yksi luovimmista tavoista ansaita rahaa.

Voit myös myydä videoitasi käteisellä. Voit olla stressitön heidän miljoonan dollarin vakuutusturvansa ja 24/7 tienvarrensa avulla. 9 miljoonaa vuonna 2019. Aloitamme ensin kymmenen parhaan tapaa ansaita vakavaa rahaa verkossa (keskittymällä pitkällä aikavälillä). Kaikki riippuu tuloksista, joita voit tarjota asiakkaillesi. Voit napsauttaa mitä tahansa vaihtoehtoa ja nähdä kuinka paljon rahaa InboxDollars haluaa palkita sinulle.

Myy Matkapuhelimesi Käteisellä

Suurin osa tuntee Nielsenin. Muut menetelmät, kuten Internet-haku, tarjousten ottaminen, verkkokaupoissa tekeminen ja monet muut. Tämä auttaa Pinecone Researchia selvittämään, oletko sopiva heidän tarpeisiinsa. Lisää sitten vielä 100 dollaria kuukaudessa ja kasvatat pesimunastasi jotain voimakasta. Katso paikkoja, kuten 99Designs tai Dribbble suunnittelijoille, Cloudpeeps markkinoinnin ja SEO-ammattilaisille sekä TopTal, Crew tai Gigster korkean tason ohjelmistokehittäjille.

Et voi luoda aikaa uudelleen. Täällä voit olla yhteydessä tuhansiin potentiaalisiin asiakkaisiin, jotka etsivät tarkkaa tarjoamaasi palvelua. Onko suunnittelu puhdas ja helppo navigoida?

Suosikkini on Bookscouter. Monet transkriptioyritykset maksavat transkriboidusta äänitunnista, joten on sinun etujesi mukaista olla mahdollisimman nopea ja tarkka maksimoidaksesi ansiosi. Muista kuitenkin, että kuvasi on oltava laatua ja Foap-tiimin on hyväksyttävä ne ennen niiden lisäämistä markkinoille. InboxDollars lähettää sinulle shekin nykyiseen osoitteeseesi.

Yksi hieno ominaisuus on kyky tehdä ostoksia Vindalen kautta, koska heillä on usein tarjouksia tytäryhtiölinkkien kautta.

Kuusi Miljoonaa Vakuutuksenottajaa "ei Saa Paljon Sopimusta"

Löysimme itsemme työskentelemään öisin, viikonloppuisin ja vapaapäivinä - kutsumme päivinä kaikkina yön aikoina ja puuttuimme lukemattomista perheen tapahtumista. Huffpost on nyt osa verizon mediaa, en liioittele, jos sanon, että jäsensivustot voivat olla pyhä graali nuorille yrittäjille. Jos pidät ajamisesta, mutta et halua ajaa ihmisiä, tässä on toinen idea. Jos sinulla on Internet-yhteys ja muutama dollari pankkitililläsi, ei juuri mitään ole, mikä tosiasiallisesti voisi estää sinua ansaitsemasta ylimääräistä rahaa verkossa.

Se on upea tapa ansaita rahaa kotoa, koska säästät niin paljon rahaa!

Verkkosivustojen testaajana on sinun vastuullasi varmistaa, että sivustot toimivat oikein. Tehtäviin voi sisältyä kappaleen kääntäminen englanniksi (tai muulle kielelle), tiettyjen avainsanojen hakutulosten arviointi tai artikkelin uusiminen. Sinua saatetaan myös ottaa ajoittain yhteyttä mielipiteistään ja vastata kysymyksiin.

Jotkut bloggaajat haluavat julkaista päivittäin blogeissaan, mutta laadukkaan sisällön kirjoittaminen voi olla vaikeuksia joka päivä. Mutta nyt, he ovat siirtyneet eteenpäin, ja he haluaisivat saada sinun kaltaisiasi ihmisiä auttamaan heitä tutkimaan online-maailman tulevaisuutta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa verkkotunnuksia, joiden luulet myyvän todella hyvin ja huutokauppaa niitä. Tätä asiaa ei tarvitse ylläpitää tai ylläpitää, mikä tekee siitä mielenkiintoisen, jos sinulla on jo verkkosivusto. Keskimääräinen tulo, jonka voit ansaita VA: na, on noin 35–50 dollaria tunnissa. Niin kauan kuin voit kirjoittaa kunnolla, voit saada palkkaa kirjoittaa. Tässä on luettelo yli 150 palvelusta, joita voit tarjota virtuaaliassistenttina. Kirjoita kirja tai e-kirja Onko sinulla tarina, jonka haluat kertoa?

 • Älä unohda myöskään esineiden myyntiä offline-tilassa; voit ostaa autotallin tai käydä paikallisessa lähetyskaupassa.
 • Jos maksat edelleen kaapelista, on aika lopettaa!
 • Mutta miten se toimii?
 • Avain jälleenmyyntiin on tehdä tutkimuksesi ja selvittää mitä myy ja millä hinnalla ja sitten tehdä älykkäitä ostoksia.
 • Lue kuinka aloitat TaskRabbit-sovelluksessa.
 • Mutta vasta varhaisessa vaiheessa uusien foorumien rakentajien on kamppailtava, koska he löytävät keinoja ja tapoja houkutella uusia jäseniä.
 • “Annan yrityksellesi huutaa radionäyttelyssäni 5 dollarilla” tai “Suunnitlen sinulle logon 5 dollarilla.

Aloita Tuotepohjainen Verkkosivusto

Siellä on myös mahdollisuuksia suorittaa ilmainen tuotetestaus. 19 helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, jotkut käyttäjät ansaitsevat enimmillään 3000 dollaria / kuukausi vuokraamalla monenlaisia ​​asioita - televisiosta ja huippuluokan äänijärjestelmistä yksinkertaisiin asioihin, kuten polkupyöriin ja skoottereihin - voit listata melkein mitä tahansa ja tuottaa voittoa. Suurin osa kyselyistä kestää 10–30 minuuttia ja ovat kaiken arvoisia 1–5 dollaria. On erinomainen mahdollisuus, että sinulla on yksi tai useampia soittimia varastossa, joita ei ole käytetty vuosien ajan.

Rekisteröidy tänään ja katso kuinka paljon voit ansaita! Ja voit olla näiden tuomaristojen jäsen ja saada siitä palkkaa! Niille, joilla on tekniset taidot ja silmä graafiselle suunnittelulle, verkkosuunnitteluuran aloittaminen on yksi parhaimmista työpaikoista kotona. Etsi nichesi menestyneimmät ihmiset ja yritä mallintaa lähestymistapaasi ja online-profiilisi heidän jälkeensi. NamingForce SquadHelp -potentiaalipotentiaali: Hyvää shoppailua! Leikataan jahtaamaan.

Lahjoita Plasma

Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Jos sinulla on varahuone ja et ajattele ajattelevansa jonkun aikaa vieraan kanssa asumisesta, asunnon ottaminen voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Online-säästötilillä on yleensä huomattavasti korkeammat korot, jotka auttavat kasvattamaan rahaa nopeammin - yli 20 kertaa enemmän kuin maan keskiarvo. Ja kun olet valmis, siirry Angel List -sivustolle ja katso, ovatko avoimet myyntipaikat mahdollisuuksien mukaisia ​​kiinnostuksen kohteidesi kanssa. Lisäksi harjoittamalla freelance-kirjoittamista ja -editointia liikeideana voi varaa sinulle elämäntavan, jonka avulla voit matkustaa maailmaan digitaalisena nomadina. Kokeile freelance-sivustoja ja sivustoja, kuten todella.

Se on varmasti kohtuullinen taloudellinen tarjous, koska sadat uudet yritykset tulevat verkkoon päivittäin.