Kuinka Ansaita Rahaa Kotona

Tämä on lopullinen opas, kuinka ansaita rahaa verkossa, ja se on täysin ilmainen. Taitoista tulee arvokkaita, kun erotamme satunnaiset kiinnostukset maailmanluokan mestarisuudesta, joka on hiottu vuosien tahallisen harjoituksen aikana. Tarjoa palveluasi verkkosivustolla, kuten SuperProf tai Care. Käytämme Chase Freedom -luottokorttia ja meillä oli viime vuonna yli 500 dollaria, jota käytimme jouluna (käteis- ja lahjakortit), ja meillä on takaisin 654 dollaria. Käytä sitten palkkioita pelataksesi rahaa voittaaksesi rahaa ja osallistua arvontatarjouksiin rahapalkintoja varten. No, lue eteenpäin ja opit 7 tapaa, joilla voit ansaita rahaa, 7 päivää viikossa ja saada palkkaa maksetuksi 2-3 päivän kuluessa. Et voi saada työpaikkaa, jos et lähetä hakemusta.

 • Tähän voisi kuulua kaikkien sosiaalisen median viestien ajoittaminen, kilpailujen järjestäminen, mainoskampanjoiden luominen ja paljon muuta, mikä voidaan helposti tehdä sosiaalisen median hallintatyökaluilla, kuten Sendible, Hootsuite tai jopa näillä Instagram-aikatauluilla.
 • SecondLife on täydellinen paikka myydä digitaalisia tuotteita.
 • Mutta kauneus on se, että koska useimmat heistä eivät vaadi paljon aivovoimaa ja keskittymistä, voit tehdä ne katsomalla suosikki TV-ohjelmasi sohvalla.
 • Kun teet myynnin, otat maksun sivustollasi ja sitten valmistaja toimittaa tavarat ostajalle.

Alustasi tulisi tarjota sinulle joustavuutta rahan ansaitsemisessa. Etsi osakkeita hakemistorahastoista, koska ne tarjoavat laajimman ja monimuotoisimman valikoiman markkinoilla. Kaksi hienoa valokuvaussivustoa, joissa katsottava, ovat Imagekind tai FineArtAmerica. Yritysten on arvioitava tuotteitaan ja palveluitaan - se on olennainen osa markkinointiprosessia. Harkitse hakemista yllä oleviin yrityksiin ja tutustu näihin työtaulukoihin saadaksesi ajan tasalla olevan luettelon käytettävissä olevista etäasiakkaiden palvelupisteistä, kuten FlexJobs, todellakin ja UpWork. Osakemarkkinoiden perusteet ja miten se toimii, jos voitat, voitat $ X. Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita rahaa ilmaiseksi sovellukseesi: Kirjailijat, yritykset ja bloggaajat tarvitsevat kaikki ylimääräisen silmän.

Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Kuinka vaihtaa osakkeita verkossa? mistä aloitan? Mikä on määräaika? Ja kuten sanoin, olen kokenut tämän ensi käden. Valitsemastasi ohjelmasta riippuen sinut voidaan sopia opiskelijoiden kanssa automaattisesti tai he voivat valita sinut profiilisi perusteella. Kyllä, voit tehdä työn alusvaatteissasi, mutta se ei tarkoita, että se ei olisi "oikea työ". Nyt siitä mitä olet kaikki odottanut; Kun olet valmis todella ansaitsemaan rahaa, tässä on 10 verkkosivustoa, joista voit aloittaa:

Ensinnäkin sinun on löydettävä yrityksiä, jotka myyvät niche-tuotteitasi, jotka tarjoavat pudotuskuljetuspalvelun. Haluatko tietää enemmän äänen transkriptiosta? Vertaisverkon konsepti on tulossa käytännössä jokaiseen ihmisen olemassaolon nurkkaan.

Haluat, että portfoliosi ja kylmäsähköpostisi ovat yhdenmukaisia ​​yritysten kanssa, joiden kanssa tavoitat strategisten hintojen asettamisen:

Saa Palkkaa Musiikin Arvosteluun

Ja kun olet siellä, voit myös vuokrata nyt vapaana olevan pysäköintitilan JustParkin avulla. Voit tehdä tämän myös laajemmassa mittakaavassa, esimerkiksi verkkosivustolla. Tällä hetkellä heidän valokuvauskurssi on vain 29 dollaria. Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu. Hän on antelias sielu, joka haluaa välittää onneaan muille sen muodossa, mitä ihminen voi tehdä itsensä puolesta murheellisessa finanssimaailmassa. Muista lukea kaikki säännöt etukäteen. Freelance-kirjoittaminen on loistava tapa ansaita rahaa verkossa kotoa tai matkoilla. Laita se pankkitilillesi!

Kilpailujen löytäminen ei ole vaikeaa. Binaarivaihtoehdot 19: mikä se on? huijaus vai totta? luotettu arvostelu. Sen lisäksi, että voit työskennellä milloin haluat, parasta on, että sinun ei tarvitse edes autoa tämän työn tekemiseen. Joten miksi et harkitsisi muiden virtuaalisten työntekijöiden palkkaamista ja muuttaisi yhden näyttelysi toimistoksi. Toimintataitojen näkeminen tekee sinusta vähemmän riskialtista ja todennäköisemmin palkata - jopa lahjakkaiden ihmisten yli. Columbia Business Schoolin päätöksentekokeskus maksaa ihmisille osallistumisesta heidän verkkoopintoihin.

Käytät jonkin ajan kuluttua enemmän aikaa sisällön päivittämiseen ja maksat silti siitä.

Vuokraa Asiat

Lisäksi monet palvelupohjaiset freelancerit kykenevät hyödyntämään mobiilisovellusten voimaa. Jopa älypuhelinvalokuvaus voi myydä hyvin! Airbnb: n ja sen kaltaisten paikkojen noustessa Internet on kuitenkin jälleen kerran helpottanut ansaitsemista kotona. Vaikka se olisi vain mukava tuoli, joka on vedetty oikealle korkeudelle vanhalle pöydälle, tai kohta sohvalla, laita tulevaisuuden itsellesi harkinnanvarainen kotitoimistosi. Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta juuri sen HealthyWage tekee.

Joten tässä on vielä yksi tapa ansaita rahaa. Jos olet tasainen puhuja, voit hyödyntää tätä taitoa ansaita rahaa verkossa ottelupalveluna sellaisissa sivustoissa kuin Relationship Hero. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja tarvitset vain työpöydän, tablet-laitteen tai älypuhelimen ja hyvän Internet-yhteyden. Nämä tehtävät ovat yksinkertaisia, ja niihin kuuluu kauppojen käyminen ja muun muassa näytön vaatimustenmukaisuuden, esittelyjen ja hyllyjen saatavuuden tarkistaminen. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää, voit tulla tutkijaksi AskWonderissa. Kaipasinko mitään ansaintamenetelmiä verkossa? Usein he voivat kertoa sinulle tarkalleen mitä he haluavat oppia ja olisivat valmiita maksamaan.

Joten miten menee kokoamalla kurssi? Foap ei aio tuoda jatkuvaa tuloa, mutta jos olet onnekas, se saattaa antaa sinun levittää lattea tai kahta. Sanomattakin on selvää, että et saa paljon, mutta se on loistava tapa ansaita muutama dollari nauttimalla musiikista, ja mikä parasta, löytää uusia artisteja, joita et ehkä ole koskaan kuunnellut. Ok, varoituksen sana täällä. Lääkärit ja terveydenhuollon asiantuntijat sanovat meille aina, että meidän on pidettävä paremmin huolta itsestämme. Humanatic on yritys, joka maksaa sinulle kuunnella puheluita ja luokitella ne sitten.

 • Monet opiskelijat ovat todella saaneet 100 puntaa tästä tekniikasta.
 • Hän jopa aloitti verkkokurssin, jonka nimi oli 10 000 dollaria VA, opettaakseen muita tekemään samoin.
 • Kyse on aloittelijan taisteluista ja siitä, kuinka kaventaa aukko saavuttaaksesi korkean työn tason, johon pystyt.
 • On olemassa useita sovelluksia, joissa voit listata pysäköintitilasi, nimetä hinnan ja saatavuuden ja saada maksun, kun joku vuokraa tilan.
 • On olemassa useita verkkosivustoja (ThredUp, Poshmark, The RealReal), jotka maksavat sinulle rahaa uusista/tuskin käytetyistä vaatteista, jotka ovat hyvässä kunnossa.
 • Kuinka voimme tehdä tästä paremman?

Nike-tuotteiden testaus: Kuinka saada ilmaisia ​​Nike-kenkiä vuonna 2109

Toinen suosittu tapa ansaita rahaa on auttaa joku myymään verkkosivustonsa tai verkkotunnuksensa. Voit myös ansaita korkeita palkkoja myymällä mainoksia, minkä voit tehdä, kun Web-blogi aukeaa. Helpoin tapa sijoittaa kiinteistöihin on REIT, kiinteistösijoitusrahasto. Meillä on yrittäjien yhteisö, joka on valmis kohottamaan sinut ja innostamaan sinua tulemaan korkeammalle yritykseesi. Nimeät ajan, jonka haluat viettää vastaamalla kyselyihin ja ansaita rahaa. Sanoisin: ”Aloita yksinkertaisesti. Kuinka saada rikas yöksi, helppo tapa! (päivitys 2019). Siksi Microsoft yrittää lisätä oman hakukoneensa Bingin käyttöä.

SBK-keskus maksaa sinulle roskapostin lähettämisestä. Myy valokuvasi. Kuinka tulla forex-valuuttakauppiaalle, joten voit päättää ostaa yhden sopimuksen, jonka hinta on GBP / USD, joka (Intertraderin kanssa) edustaa 10 000 punnan kauppaa. Jos uskot, että sinulla on hyvä kuva ja vähän luovuutta, kokeile ladata valokuvia ilmaiseksi varastossa verkkosivustoille. Kotoa työskentelyllä on niin monia etuja. Kuinka löytää täydellinen markkinarako blogiisi - kannattavan kapean löytäminen on tärkeää, jotta ymmärrät mihin aiheisiin sinun sisältösi keskittyy. Kun tarkastelet verkkoa, löydät laillisia lähteitä yhdessä monien kanssa, jotka ovat huijauksia.

Tämän laskurin avulla voit arvioida, kuinka paljon voit ansaita.

Haluatko Tietää Mikä Todella Toimii Verkossa?

Niille, jotka rakastavat verkkosivustojen rakentamista, mutta kamppailevat niiden kasvattamisen kanssa, tämä olisi loistava vaihtoehto. Kun ihmiset ostavat hypeen, he asettavat odotuksensa erittäin korkealle. Kokeile jotain kausiluonteista, kuten olla hengenpelastaja, tehdä lumenpoistoa tai työskennellä vähittäiskaupassa lomien aikana. Älä unohda myöskään alallesi sopivia niche-alustoja. Oletko alan ammattilainen, joka voi auttaa vastaamaan kysymyksiisi ihmisille, jotka etsivät asiantuntemustasi? Koskaan ei ole koskaan ollut helpompaa aloittaa teosten myynnin aloittaminen ilman kustantamoa!

Käyttäjätestaus-sivusto maksaa sinulle maksun verkkosivustojen arvioinnista. Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Napsauta vain sovelluksessa olevaa linkkiä ja osta kaupasta. Kurssi toimii tähän, koska he hyödyntävät jo olemassa olevaa sisältöä pitäen aloitusajan investoinnit pieninä. Tule clickworkeriksi ja ansaitse rahaa verkossa, * Ota yhteys ennalta turvattuihin työnantajiin etätyöpankissamme ja aloita työskentely kotona jo tänään! Jokainen näistä sivustoista tuo yli 20 000 dollaria kuukaudessa. On tosiasiassa melko harva toimiala, joka on hieman lievempi. Tässä haastattelussa puhumme:

Rekisteröidy Rakuteniin

Asenna sovellus ilmaiseksi (Viggle for iPhone - Viggle for Android). Lunasta pisteesi palkinnoista ja palkinnoista. Voit myös myydä melkein mitä tahansa ilmaiseksi Amazon Marketplacessa tai Prelovedissa, ja MusicMagpie-kaltaiset sivustot maksavat sinulle heti ei-toivottujen esineiden lähettämisestä.

Vastaajapalvelu

Ei, oletamme, että sinulla ei ole olemassa olevia taitoja. Katso tämä ilmainen koulutus selvittääksesi, onko tämä oikea valinta sinulle, ja se näyttää sinulle, kuinka pääset alkuun. Getaround on kuin Airbnb autoille.

Ennen kuin lähdet ulos, lepää helposti tietäen, että kaikilla Turossa vuokratuilla autoilla on miljoonan dollarin vakuutus, ja kuljettajat ovat ennalta turvatarkastettuja. Mutta mielestäni yksi parhaimmista on Assistant Match. Ei ole oikea tapa valita taitoa, mutta tässä on joitain nopeita vinkkejä, joista voi olla apua: Voit ansaita satoja dollareita kuukaudessa! Upouusi instrumentit ovat naurettavan kalliita, joten ihmiset haluavat ostaa sen sijaan käytettyjä laitteita, etenkin jos ne ovat aloittelijoita.

Foorumit, joilla on paljon liikennettä, voivat ansaita kohtuullisen määrän rahaa mainosten ja kumppanilinkkien kautta.

Rater

Tämä on vanhemmuuteen liittyvä verkkosivusto, joka sisältää vinkkejä ja oppaita vanhemmille. Oletko kiinnostunut enemmän artikkeleiden kirjoittamisesta? Satunnainen kirjoittaja ei ole arvokas yritykselle, mutta taitava copywriter voi olla miljoonien arvoinen. Kertoke tämä kuinka monella vedonlyöntisivustolla on, ja voit melko helposti saada pois muutaman sadan punnan voiton. Tämä on ehdottomasti pitkän aikavälin strategia, joten et rikastu yön yli tekemällä tämän, mutta luomalla houkuttelevia ja hyvin harkittuja video-oppaita ja lähettämällä niitä YouTube-kaltaisille sivustoille, voit saada huomattavan määrän passiivisia tuloja pitkällä aikavälillä riippuen siitä, kuinka hyvin vastaanotetut videot voivat olla. Sen sijaan, että ansaitsisi rahaa tilauksilla, YouTube-kanavat perustuvat perinteiseen mainontajärjestelmään.

Maksaa Terveydestä

Katso vaiheittaiset ohjeet e-kirjojen julkaisemiseen ja ansaitsemiseen, katso "Kuinka kirjoittaa tietokirjallinen sähköinen kirja 21 päivässä". Vaikka markkinat ovatkin jonkin verran uudet, ja ihmiset ovat vasta äskettäin alkaneet investoida tällä välineellä, markkinat kasvavat nopeasti. Jos haluat olla kokopäiväinen avustaja, voit ottaa useita asiakkaita. Useimmat ihmiset saavat muutaman sadan dollarin kuukaudessa tytäryhtiömyynnillä, vaikka jotkut poikkeavat ovat luoneet siitä kokonaisia ​​yrityksiä. Voit liittyä Cross Media Paneliin täällä. Affiliate-markkinointi on paras tapa kenelle tahansa alkaa ansaita rahaa verkossa. Tai ehkä et ole varma, että sinulla on tarpeeksi tietoa, kokemusta tai rahaa oman yrityksen johtamiseen?

Käynnistä Oma Blogi

On myös muita mainosverkostoja, kuten Ezoic ja Media. Voit esikatsella tulevia tuotelanseerauksia. Lisäksi voit ansaita merkintöjä satunnaisista käteisnostoista jopa 10 000 dollarilla.

Jos olet tietyn alan asiantuntija tai sinulla on erikoistuneita tietoja, voit hyödyntää asiantuntemustasi. Tästä huolimatta saatat huomata, että on parempi, että sinulla on kaksi taidot tai kaksi erikoisuutta. Yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta. Oikea kauppa • opi käydä kauppaa ilmaiseksi, historia toistuu aina osakemarkkinoilla. Syy, että se toimi minulle, on, koska rakastin sitä opiskelemaan.

Käytä Olemassa Olevia Verkkosivustoja

Vaikka rahaa on helppo ansaita, se vie paljon aikaa ja on selvästi alle minimipalkan. Tarkoitan, ihmiset, jotka myyvät kaikki nämä miljoonien leirintäpaikat, ansaitsevat rahaa, eikö niin? Tämä viittaa jakamisohjelmaan, jossa foorumien omistajat eivät välitä jakamasta jäsenilleen tuloja, jotka he ansaitsevat heidän foorumeillaan näkyvistä mainoksista. Jotta voin ansaita 1 000 dollaria tässä kuussa sivustolta, minun on myytävä 1 paikka. Ajattele, minkä tyyppisiä töitä toivot laskevasi - ellet ole graafinen suunnittelija, et todennäköisesti tarvitse komeinta iMacia tai MacBookia. Jopa ilman kokemusta, voit alkaa ansaita rahaa kirjoittajana melko nopeasti. Verkkosivustolla ei ilmoiteta kuinka paljon rahaa voit ansaita, mutta se on mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä mitä tiedät parhaiten, kotona ja vapaa-ajallasi. Koska nostamatta sormea, saan jatkuvasti seuraavia sähköposteja:

Älä kysy, mistä tiedän, haha. Tutkimuksessa määritetään paras liukuva keskimääräinen ristikkäiskaupan strategia, anna minun käydä läpi opitut:. Nämä vaihtoehdot ansaita rahaa kotona vaativat enemmän aikaa, muutamasta tuntiin useisiin tunteihin viikossa. Mitä sinun täytyy tehdä? Sitten saat lentolehtisen, jossa kerrotaan, kuinka hienot kirjekuoret ovat, ja luettelon nimistä ja osoitteista, joilla tämä mainoslehtinen postitetaan. Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa.

 • Lisätietoja aiheesta Ansaitse rahaa kotona tulemalla transkriptionistiksi.
 • Vaihdettaessa rahaksi 60 000 Chase Ultimate Reward -pisteen arvo on 500 dollaria.
 • Koska lukemasi sivusto on juuri se.
 • Online-kirjoittajat voivat myös kirjoittaa uutisia, e-kirjoja tai toimia haamukirjoittajana asiakkailleen.
 • Ensimmäisenä vuonna, kun Jessican perhe johti Amazon FBA -liiketoimintaa yhdessä ja työskenteli yhteensä alle 20 tuntia viikossa, he ansaitsivat yli 100 000 dollaria voittoa!
 • Sinulle hyvitetään rahapalkkiot ostoksesi yhteydessä automaattisesti, kun saat sähköpostivahvistuksen.

Osta Ja Myy Verkkotunnuksia

Kuten yleensä mikroprojekteissa, ne ovat yleensä yksinkertaisia ​​tehtäviä, maksavat muutaman dollarin tehtävää kohden. Tunnen sosiaalisen median johtajat, joilla on noin viisi asiakasta, joista kukin maksaa heille 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa. On vaarallista päästä markkinoille ilman riittävää tietoa. Kun asiakas tekee ostoksen, ostat tuotteen puolestaan ​​toimittajalta, joka toimittaa sen sitten suoraan asiakkaallesi. 99Designs koskee vain graafista suunnittelua, kun taas Upwork koskee melkein kaikkia muita ammattimaisia ​​palveluita. Tytäryhtiömarkkinoinnissa et ole mukana työn luovassa osassa, kuten tuotteiden tai palvelujen suunnittelussa. Joskus sivustoilla on rajoituksia kuinka monta tutkimusta voit täyttää päivässä, mutta ne ovat usein melko korkeat.

Ennen kuin aloitat keikan luomisprosessin, on kuitenkin viisasta sivuuttaa valittavat kategoriat, jotta voidaan arvioida, mikä kenttä on sinulle kannattavin ja sopivin. Tiedämme myös, että muutama viikko uudelle vuodelle, useimmat meistä ovat jo unohtaneet päätöksen. Mikä kirjanpitäjä on. Sitten vastaat oikeisiin tai vääriin kysymyksiin. Kuulit sen täältä ensin, ihmiset: Yrityksiä, kuten HireMyMom, MyTasker, Zirtual, uAssistMe, 123Employee, on kymmeniä, joissa voit ilmoittautua virtuaaliassistenttityöhön. Rahoitus- ja vakuutusalan asiakkaat “käyttävät tätä tietoa kilpailuun liittyvää älykkyyttä ja tuotekehitystä varten”, SBKC: n verkkosivuston mukaan. Jos sinusta tulee suosittu ja rakennat suuren seuran, voisit tappaa joka kerta kun lähdet elämään!

Kaikilla näillä sivustoilla on ilmainen rekisteröityminen ja käyttö. Itse asiassa Medium kertoo, että eniten ansaitseva kirjailija tammikuussa 2019 ansaitsi yhteensä 11 316 dollaria. Tytäryhtiönä päävastuu on liikuttaa muiden valmistamia tuotteita palkkion ansaitsemiseksi. Ei kovin monta. Vierailun jälkeen jokaisella on mahdollisuus kirjoittaa arvostelu.

Osallistu Online-fokusryhmiin

Olemme kaikki kuulleet siitä, että eBay on yksi helvetin menestyvä yritys, ja on usein tarinoita siitä, että eBay-myyjät vetävät valtavan määrän rahaa vuosi toisensa jälkeen. Älä kirjoita heidän nimeään väärin ja kirjoita se miten he kirjoittavat (esim. )Sen jälkeen voit pitää tuotteen ikuisesti. Vastuuseen kuuluu suurten ja pienten yritysten puhelut.

Katso Fiverr ja UpWork tai luo profiili erikoistuneelle sivustolle, kuten Voices. Kirjoita kirjan ISBN-numero BookScouter -yritykseen. BookScouter etsii tietokannastaan ​​eniten maksettavia kirjojen takaisinostoyhtiöitä. Rahat voidaan ansaita ja käyttää, säästää ja rahanpesää, sijoittaa ja tuhlata.

Käynnistä Data Mining and AI -yritys

Ei ole kuukausimaksuja. Aina on kompromissi. Bloggaajat ansaitsevat rahaa verkossa mainonnan, kumppanuuksien, myymällä omia tuotteitaan ja sisaryritystuloja kautta. Nämä kaikki ovat keinoja, jotka on lueteltu muualla tässä luettelossa. 12, ja Anastasia voitti täällä 10 000 dollaria. Minkä tyyppisillä alueillakin huomaatkin, löydät varmasti luokan, joka vastaa tarjoamaasi palvelua.

Toinen vaatimus on laatu, melua vaimentavat kuulokkeet. Jos henkilö, joka suuntaa kauppiaan sivustoosi linkkiesi kautta, sitoutuu tiettyyn toimenpiteeseen, kuten suostumukseen vastaanottamaan uutiskirjeitä, valitsemalla sähköpostin päivitykset, tekemällä kyselyn tai mitä tahansa kauppias voi ajatella, sinulla on oikeus palkkioon. Jos haluat ansaita rahaa omilta ohjelmistoiltasi tai sovelluksiltasi, voit käyttää seuraavaa tapaa:

Saat Palkkaa Laihtua!

Tutustu siihen, kuinka tulla ylimääräiseksi oppaana viidelle paremmalle toimistolle, ja myös paljon enemmän neuvoja ensimmäisen keikan hankkimiseksi. Voit käyttää Flexjobs-kaltaista alustaa löytääksesi etätyön heti ja laskemaan freelance-töitä. Hiero verkkosivut ja tutki lisää. Ben auttaa ihmisiä aloittamaan ja kasvattamaan omaa kirjanpitoyritystään online-kirjanpitokurssinsa avulla. Ne maksavat niin vähän kuin 0 dollaria. Hienoa kirjoittamisessa on, että voit aloittaa pieneltä hyvin vähän kokemuksella.

Tee vain Google-haku ”palkkaa vierasviestiä” ja toimialaa varten: Mieti seuraavia aiheita: Lisäksi päivität laajennuksia ja varmuuskopioit tietoja. Se kasvoi 2 624 neliömetriä vuonna 2019. Keskustelin monista suosituimmista työstä kotoa -sovelluksista yllä olevassa “20 parhaan lukijan suosikkia” -osiossa, kuten Ibotta, Rakuten, Survey Junkie ja Swagbucks. Mutta muutkin ovat esiin, kuten blogiminen käteisellä tai verkottuminen. Saat maksun ilmaisten Amazon-lahjakorttien muodossa!

Suorita syvällinen tutkimus yrityksestä, ja jos se näyttää kasvavan, yritä sitä. Se on yksinkertainen työkalu, joka sekoittaa kulutustottumuksesi ja löytää nopeita, helppoja voittoja, jotka lisäävät enemmän rahaa taskuun. Muiden ajamiseen on kuitenkin muistettava asioita, kuten esimerkiksi se, kattaako autovakuutuksesi sinulle ja kuinka maksat verot ansioistasi. Paypalin ohjekeskuksen artikkeli, mitä enemmän vastaat kysymyksiin, sitä enemmän pisteitä ansaitset, ja voit vaihtaa niitä käteisellä, kun saavutat 1000 pistettä. Jokainen luokka on noin 30 minuuttia pitkä, jota käydään kuulokkeiden ja verkkokameroiden kautta. Koska verkossa on niin paljon työpaikkoja, freelancerista on tullut yhä suositumpaa. Jokaisen arvion on oltava noin 50–100 sanaa, eikä se voi olla väärennös (tarkistavat arvostelut ja hylkäävät ne, jos ne eivät tunnu laillisilta). Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollarista jokaisesta nykyisestä kirjasta, kun taas voit tarkistaa kirjasi arvoinen kirjoittamalla ISBN-numeron Book Scouteriin.

Kun tein tämän, löysin pankin, joka maksoi 22x kansallista keskiarvoa säästötilillään!

Pääset kiinteistöihin MUTTA ilman minkään tuotteen myyntiä tai ostamista

On hienoja alalle erikoistuneita ulkoistamisyrityksiä. Alpine Access and Working Solutions ovat alan kaksi merkittävintä palveluntarjoajaa. Tarvitset myös verkkokaupan ohjelmistoja, toteutusohjelmistoja, huolta varastoinnista, asiakaspalvelusta ja hyvityksistä. Jos olet graafinen suunnittelija ja haluat tarjota palveluitasi 10 dollaria/tunti, tarjoa vain 30 minuutin keikka. Ansaitse tämäntyyppiset sivustot lataamalla yrityksiä luetteloimaan heidän työpaikkansa sivustollasi. Niin kauan kuin sinulla on tilaa, tämä voi tehdä yhden parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa, joka voidaan aloittaa erittäin rajallisella sijoituksella. Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin.

Useimmat palvelut maksavat missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa transkriptoitua ääntä. Käytä kalenteria jokaiselle kokeilutarjoukselle, johon kirjaudut, joten voit peruuttaa kokeilun ennen ilmaisen ajanjakson päättymistä ja he veloittavat sinulta. Ne ovat pikakuvakkeita, jotka eivät kestä ikuisesti - ja monet "mahdollisuuksista", kuten Herbalifen ja muiden verkkomainonnan jättiläiset, tarjoavat usein joko huijauksen tai ainakin vahingoittavat henkilökohtaisia ​​suhteitasi. Podcastit hyödyntävät markkinointia, koska vieraspuhujien järjestäminen on helppoa, mutta se ei silti ansaitse rahaa, ellet tuo mainostajia. Mutta kahden ensimmäisen epäonnistumiseni jälkeen yrittäessäni ansaita rahaa verkossa aloin selvittää joitain tärkeitä asioita. Kun napsautat hyödykkeitä tai salauksen sosiaalista syötettä, saat uusimmat päivitykset muilta käyttäjiltä: Ja kyllä, ansaitset palkintoja, kuten lahjakortit ja lahjoitukset suosikki hyväntekeväisyyteen.

Löydä Työ Talonmiehenä

Alla opit esimerkiksi ansaitsemaan rahaa tytäryhtiötuotteilla, myymällä omia fyysisiä tavaroitasi, kursseja ja paljon muuta. Valtavan käyttäjäpohjaisen Facebook-keräilyn vuoksi on luonnollisesti tullut kuuma-sänky yrityksille - suurille ja pienille - viettää osa markkinointibudjetteistaan. Ensinnäkin tarvitset verkkosivuston ja hosting-tilin. Ne ovat keskeisessä asemassa yhdistämällä lainanottajat ja sponsorit erinomaisiin sijoituksiin ja parempaan tulokseen. Se sisältää kaikki tehtävät, joista voit ajatella. Jotkut ihmiset rakastavat kokata ja leipoa. Se on hyödyllisin lainoja etsiville opiskelijoille, koska se on erikoistunut auttamaan heitä löytämään paras mahdollinen vaihtoehto. Koska nämä ovat alueita, joita tunnet, ei välttämättä tarvitse viedä itsellesi mitään menestymiseen.

Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta. Siksi olen kuratoinut luettelon suosituista sivustoista, joissa voit myydä verkkotunnustasi suurella voitolla. Tehtävät ovat yksinkertaisia, ja sinulle maksetaan pieni summa jokaisen suorittamiseksi. Kiinteistöön sijoittaminen vie kuitenkin paljon aikaa, sillä on valtavat etukäteen aiheutuvat kustannukset, ja siihen liittyy merkittäviä riskejä, jos et tiedä mitä olet tekemässä. FXCM: n mukaan. Ja sinun ei tarvitse pysähtyä siihen. Ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla on kuitenkin paljon vaikeampaa kuin ihmiset esittävät sitä. Luo sitten luettelo.

Olitpa mennyt kouluun sen takia tai itseopiskelijana, voit aloittaa sovellusten, chatbottien tai jopa Alexan taitojen koodaamisen.

JustAnswer- ja LivePerson-kaltaiset verkkosivut sopivat yhteen ihmisten kanssa, jotka etsivät vastauksia teknisiin tai ammatillisiin kysymyksiin. Uudet käyttäjät saavat automaattisesti tiliinsä 20 dollarin bonuksen ja voit ansaita ylimääräisen 10 dollaria jokaiselta mainitsemastasi jäseneltä kuin päättää vuokratilauksen. Online-ohjelmistojen, kuten ClickFunnels (arvostelu), Optinmonster (arvostelu) tai Sumome, kanssa aloitussivun luominen on erittäin helppoa, mikä tekee tästä menetelmästä ansaita rahaa verkossa todellinen mahdollisuus. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, olen varma, että tiedät tämän. Kumppanit (se olet sinä) saavat maksun, kun joku napsauttaa verkkosivustolta kumppanisivulle ja ostaa sieltä jotain. Tästä syystä jotkut tämän liiketoiminnan ihmiset maksavat sinulle rahaa liittyäkseen heidän foorumeihinsä. Tämä on melko yksinkertaista, jos ajatellaan sitä: Urasta riippumatta on myös tärkeää monipuolistaa sitä, mistä tulot tulevat.

Pelaa ympäri HealthyWage-palkintolaskurin avulla nähdäksesi kuinka paljon voit tehdä.

Luo Jäsensivusto

Menestyäkseen näillä alustoilla on tärkeää luoda oma markkinarako. Esimerkiksi, jos ylläpidän autoblogia ja kirjaudun kumppaniohjelmaan autonosien myymälän kanssa, voin linkittää haluamani erilaiset autoosat blogiini ja kun ihmiset napsauttavat linkkiä ja ostavat autovarakaupasta Saan leikkauksen. Minun piti päästä pois toimistopolitiikasta. Droonin avulla voit myös tallentaa ja myydä korkealuokkaisia ​​ilmakuvia. Monet tavalliset ihmiset etsivät verkosta etsimällä tietokone- ja Internet-tietoja. 60 parasta etätyöverkkosivua etätyön löytämiseksi vuonna 2019, osa-aikainen, väliaikainen. Oletetaan, että sinulla on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista koostuva blogi ja olet luonut kunnollisen kokoisen sähköpostiluettelon tai saat kiinteät liikenteen numerot.

Heillä voi olla jopa mahdollisuus kehittää jatkuvia asiakassuhteita. Jotkut CPA-tarjoukset maksavat vain napsautuksesta, toiset maksavat sähköpostista, osa maksavat lomakkeesta ja toiset tosiasiallisesta ostosta. Useimmissa tapauksissa tämä tarjoaa kunnollisen lisätulon, vaikka jotkut opettajat ansaitsevat yhtä paljon kuin kokopäiväiset. Voit myös asettaa oman aikataulun, koska työskentelet kotoa. Ainutlaatuisen myyntipisteesi selvittäminen ja taitojen arvon markkinoiminen oppiminen tekevät eroa osa-aikaisten tulojen ja miljoonien dollarien välillä.

Sinun ei tarvitse työskennellä paljon tunteja tuottaaksesi kunnollisen osa-aikaisen kuukausitulon. Maksu suoritetaan PayPalin kautta. Et myöskään maksa mitään, jos voisit helposti hankkia sen halvemmalla muualla. Palvellaksesi sinua hyvin, alustasi on oltava joustava ja elinkelpoinen pitkällä aikavälillä. On olemassa kymmeniä suosittuja verkkosivustoja, kuten UpWork, Freelancer.

Pienyritysten Tietokeskus

Sinun on vain ladattava sovellus ja pidettävä sitä käynnissä. Upwork on hyvä paikka tarjota palveluitasi. Se on kehys, jonka autamme sinua löytämään kannattavia ja palkitsevia tapoja ansaita rahaa verkossa.

Mitä voit antaa heille mielenkiintoista?

Gigwalk

Kun sinulla ei ole ajan ylellisyyttä, rahan ansaitseminen verkossa tai offline-tilassa voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Jep, ja nykypäivän 'sähköpostinkäsittelytyöt' -huijaus on vain eräs tuo versio! Voit joko yrittää myydä näitä verkkosivustoja itse tai lisätä ne sivustoon, kuten Flippa. Voit ansaita helposti ylimääräisen 250 dollaria kuukaudessa katsellessasi T. Suoritat nämä tehtävät kotoasi, ja tarkalleen se, mitä teet, vaihtelee päivittäin. Henkilökohtaisesti Trim alensi Internet-laskuani 10 dollarilla kuukaudessa soveltamalla kanta-asiakasalennusta, josta en tiennyt.

Saa rahasi toimimaan puolestasi. Yleensä 10–50 dollarin tuotteet myyvät täällä erittäin hyvin. Ihmiset voivat silti tehdä webinaareja ilman kaikkea tätä. Tämä on tapa, jolla voit purkaa kotona työskentelevän työn.

Markkinoi sitten hienovaraisesti sivustoltasi tuotteita, jotka ovat osasi sinun nichesi ja kiinnostavat yleisöäsi. Myy muistiinpanosi Jos et halua jakaa muistiinpanojasi muiden opiskelijoiden kanssa, se on hieno tapa tuottaa vähän ylimääräistä rahaa. Riskien vähentämiseksi Flexjobs selaa työnantajia puolestasi. Paikka lähellä suurta kaupunkia tai tärkeimmät virkistyspaikat ovat ehkä parhaat ehdokkaat. Voit ansaita rahaa kotoa ottamalla kuvia kuittauksista Ibottassa.

Vältä Lunastettujen Ohjelmien Uhka Pitämällä Tiedostosi Varmuuskopioilla

Jos aiot luoda digitaalisen kurssin, mutta et ole vielä määrittänyt aiheitasi, kannattaa äänestää yleisösi. Jätä arvosteluja suurille vieraille, ja he palkitsevat myös arvosteluja. Et koskaan tiedä milloin olet kaukana kotoa tai hotellisi ilman tapaa päästä kotiin. Sinulle maksetaan valokuvien tuotteiden mainostamista tiettyjen vaatteiden käyttämisestä toimintakuviin käyttämistäsi tiettyjen tavaroiden avulla. Jos haluat laajentaa tavoitettasi, voit myös luoda profiilin Upwork- ja pitch-äänikirjojen kerrotöistä, jotka olet törmännyt.

Jos sinulla on kokemusta ja asiantuntemusta tietyltä liiketoiminta-alueelta, on satoja, ellei tuhansia yritysomistajia, jotka haluaisivat siirtyä puheluun ja valita aivosi. Yleisesti ottaen haluat tehdä yhteistyötä tytäryhtiöiden kanssa, jotka liittyvät blogi-konseptiin. Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta. Se todella riippuu asuinpaikasta, mutta voit laskuttaa 30 dollaria päivässä, joka osoittaa olevan 600 dollaria kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa. Kun esine myy, maksu on nopeaa.

 • Siksi parhaat sisällönmarkkinoijat (kuten Seth Godin, Marie Forleo, Noah Kagan) myyvät kursseja.
 • Mutta tiedän myös bloggaajia, jotka saavat 20 000 dollaria sponsoroidusta viestistä.
 • Itse asiassa Pat julkaisee jopa tuloraporttinsa verkossa osoittaen, kuinka hän on ansainnut yli 2 miljoonaa dollaria pelkästään viimeisen 12 kuukauden aikana.
 • Oletetaan, että haluat olla freelance-kirjoittaja.

Transkriboi ääni Ja Haastattelut

Ehkä tunnetuin kyselypaikka on Swagbucks. Kirjoita ja julkaise Kindle-e-kirja Jos opiskelijat ovat hyviä mihin tahansa, se tutkii ja kirjoittaa. Ansaitset rahaa jokaisesta videosi katselusta. Lisäksi aloittamiseen ei vaadita vähimmäistasoa. Tämä on suosittu lahjakorttien myyntisivusto.

Se on todella hyvä foorumi tuotteiden mainostamiseen, ja sen kautta ihmiset voivat joskus ansaita ainoat tulonsa - ja se on hyvä. Niin kauan kuin tiedät kentän sisältä ja ulkoa, miksi et luo online-kurssia jakamaan tietosi? Minulla on pieniä lapsia/lemmikkejä/asun kerrostalossa, joten en voi saada puhelutöitä, jotka eivät vaadi taustamelua. Paribus muodostaa yhteyden sähköpostitiliisi ja tarkistaa kuitit. Tässä on yksinkertainen totuus: Joten on erittäin tärkeää, että sinulla on mukava tila työskennellä! Varainhankinnan avulla yksittäiset sijoittajat voivat lisätä kaupallisia kiinteistöjä portfolioonsa verkossa eREIT: n kautta. Alusta näyttää turhauttavalta.

Investointi

Tiedän, että se on todennäköisesti typerä kysymys…. Voit myös rekisteröidä myös Fonemed-nimisen yrityksen kanssa. 99 rekisteröityäksesi GoDaddyyn. Mutta perinteinen rikkauspolku suosittelee blogin perustamista, liikenteen kasvattamista ja Google AdSense -mainosten lisäämistä sivustoosi. Katso, minkä tyyppisiä valokuvia näet Internetissä, ja räätälöi työsi vastaamaan tätä tarvetta.

Vieraillessasi verkkosivustollasi tallennetaan ruutu sekä äänesi. Tässä on 10 muuta tapaa ansaita rahaa vapaa-ajallasi älypuhelimella. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse luoda tuntisuunnitelmia. Pidennetyn äänen kopiointi on vaihtoehto myös joillekin asiakkaille. Muutoin joudut todistamaan itsesi sellaisilla alustoilla kuin Upwork ja Fiverr.

Joko kummassakin tapauksessa, maksa vähintään kuukausi maksullesi.