32 Helppoa Tapaa Ansaita Rahaa Nopeasti (ansaitse 100 Dollaria +)

Muut kuin bloggaajat voivat käyttää sosiaalista mediaa, kuten Facebook, Pinterest, Twitter jne. Ja kun saat ensimmäisen maksavan asiakkaasi, on helpompaa saada lisää asiakkaita ja ansaita enemmän rahaa. Riippuen siitä, kuinka haluat käyttää jäsensivustoasi, sinulla voi olla sekoitus ilmaisia ​​ja premium-jäsenyyssuunnitelmia. Mutta jälleen kerran ansaitsen suurimman osan rahastani verkkokursseilta, joten ponnistus on sen arvoista. Olen syyllinen siihen, etten tarkistanut kovin usein. Katso luetteloa, selvitä, mitkä rahaa tekevät ideat ovat parhaiten elämäntyyliisi ja siirry töihin.

Aloita luomalla tilejä sellaisille sivustoille kuin Vindale research, Software Judge, FameBit, CrowdTap, Influence Central ja Modern Mom.

Siellä on runsaasti kokopäiväisiä eBay-yrittäjiä. Me kaikki tiedämme, että meidän on pysyttävä aktiivisina pysyäksemme kunnossa! Joten jos olet jo droonin harrastaja, miksi et laita lentokoneitasi töihin? Sponsoroidut viestit toimivat suunnilleen samalla tavalla kuin maksetut vierasviestit, mutta ne lähettävät suuret yritykset yksittäisten bloggaajien sijaan. Olen vuosien ajan käyttänyt virtuaaliassisteja auttaakseni minua tämän verkkosivuston luomisessa. Palkkahinnat vaihtelevat työn tyypin mukaan.

REIT on finanssialan ammattilaisten hallinnoima rahasumma, joka menee sijoittamiseen kiinteistöihin. Tämän nopeasti kasvavan kehityksen ansiosta sinulla on mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa myymällä puhelimesi ja ehkä ostaa vanhoja puhelimia halvalla ystäviltä ja perheenjäseniltä ja kääntää ne Gazelle-sivustolle. Suosittelemme Capital Onea.

Sinulla on joustavat ajoitukset työskennellä ja voit asettaa omat hinnat (voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa).

Hanki Rahaa Takaisin Ostamillesi Juttuille Muutenkin.

Kurssilla hallitset kolme vaihetta, kun rakennat työstä kotoa-Facebook-mainosyrityksesi: Jos olet kuin minä, et todennäköisesti ole - siksi kutsumme sitä roskaksi! Haluatko rakentaa oman yrityksen? Osaa käyttää sitä näyttämättä epäpätevältä. Ja vielä monimutkaisempi asia on, että suurin osa yrityksistä vaatii todellisia taitoja, merkittäviä aikainvestointeja ja todennäköisesti myös käteissijoituksia. Ei kokemusta? hakeudu tänään näihin online-töihin kotona!, kokemus ei ole välttämätön, mutta sinun on kyettävä läpäisemään harjoitustestit! Sovellus itse kerää tilastotietoja internetin käytöstäsi nimettömästi, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että sinulle linkitetään tietoja. Kaikki riippuu tuloksista, joita voit tarjota asiakkaillesi. Mitä voit antaa heille mielenkiintoista?

Voit saada 5 dollaria vain ilmoittautumisesta!

Luo Verkkokurssi Ja Saat Siitä Maksun.

Nosta kättäsi, jos rakastat ajatusta ansaita ylimääräisiä tuloja tai hakea toimisto-elämää oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kotona. binaariset vaihtoehdot robotit australia, järjestelmä pitää välilehtiä markkinaolosuhteiden nopeuden ja vauhdin suhteen. 1 dollaria jokaisesta keräämästäsi 1000 pisteestä. Löydä kohteita, jotka tiedät myyvän alle niiden täyden arvon (joko verkossa tai kauppasivustojen, kuten SlickDeals, kautta). 10 rahaa tuottavaa ideaa kotona oleville äideille, tapa pitää hauskaa ja ansaita rahaa on organisoida autotallimyynti ystävien kanssa. Meillä kaikilla on vaatteita, joita emme koskaan koskaan käytä eri syistä.

Se voi kuitenkin kasvaa nopeasti, varsinkin jos löydät tavan laajentaa keräyspyrkimyksiäsi.

Näin se toimii: Hanki ilmainen 10 dollarin Amazon-lahjakortti. Tutustu HairSelloniin oppiaksesi heidän vaatimuksistaan ​​ja siitä, mitä sinun on tehtävä saadaksesi rahaa hiuksillesi. Jos sinulla on vaikeuksia tuotteiden hankkimisessa myyntiin, kannattaa ehkä tutustua verkkosivustoihin, kuten ClickBank ja PayDotCom, jotka edustavat kahta suurimmasta siellä sijaitsevasta tytäryhtiöverkostosta.

Jos alueellasi on lähetysliikkeitä, saatat pystyä tuomaan vaatteesi myyntiin.

Hyödynnä Rahat Takaisin-tarjouksia

Ansaitset rahaa jokaiselle kuponkiasi käyttävälle jäsenelle. Lista jatkuu. Suurin osa meistä on syyllistynyt asioiden ripustamiseen, joita emme koskaan käytä, mukaan lukien minä. Kukaan ei halua säästötilinsä pudota ilman välitöntä hyötyä! Suurin osa ihmisistä perusti verkkokurssinsa Teachable-kaltaisen alustan kautta.

Hanki Palkka Käydä Kaupoissa.

Jos olet yksi miljoonista, jotka katsovat online-videoita melkein joka päivä, tämä on sinulle. En jatka kyselypaikkojen luettelointia peräkkäin luettelossa, mutta jos haluat maksaa palkkioita kyselyjen suorittamisesta, tutustu myös GlobalTestMarket, E-Poll Surveys ja Survey Club. Aikuisille 30 minuutin kävelyretket kuuluvat yleensä 10–30 dollaria. Vasta kun olin kyllästynyt yrityksen BS: ään, se sai minut etsimään vaihtoehtoisia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa, säästää rahaa ja rakentaa varallisuutta, jotta voisin lopettaa työni yhtenä päivänä.

YouTube-kanavan rakentaminen on paljon kuin blogin tai verkkosivuston perustaminen, paitsi että työskentelet videossa - et kirjoita. Asic miner shop ja sveitsin laatupalvelu, bitcoin miner5: n ei tarvitse vain löytää oikea hash, vaan myös heidän on oltava ensimmäinen, joka tekee sen. Jos olet tekemässä haastattelutyylisiä esityksiä, haluat nyt aloittaa joidenkin vieraiden osallistumisen. Suosittelen lukemaan tätä Dollar Sproutin artikkelia. (Ajattele sitä pomosi näkökulmasta, haluaisitko mieluummin a) maksaa enemmän rahaa samasta palvelusta tai b) maksaa enemmän rahaa lisävastuusta.

Ihmiset ovat hyödyntäneet blogejaan sijoittamalla AdSense-mainoksia, myymällä omia tavaroitaan, myymällä tytäryhtiötuotteita, haastamalla mainostilaa ja paljon muuta.

Luon Blogin Ilmaiseksi

Se ei ole aina helppoa. Ansaitsen rahaa myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa ja minusta tulee ”tytäryhtiö”. Jos päätät poistua maksetusta vierasviestistä ja tarkistaa tietä, sinun pitäisi sisällyttää lisävaihtoehto, jonka avulla artikkeleita voidaan näyttää esiteltyinä viesteinä. Jaa tämä viesti ystävien ja perheen kanssa.

Jotkut saattavat olla jopa kauppiaita, joita et usein käy. Hakeudu parhaisiin online-tutorointityöhön. Joten olen etsinyt satoja tapoja työskennellä kotona ja keksin 50 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa. Vielä vakuuttavammin jotkut isännät ovat ansainneet jopa 200 000 dollaria vuokraakseen padjansa asuessaan jossain halvemmalla. Team Clark ja jopa raha-asiantuntija Clark Howard itse ovat asettaneet monet näistä strategioista. Mitä he tekevät?

Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Sen sijaan, että viedisit ne paikallisiin säästö- tai lähetysliikkeisiin, voit ansaita rahaa verkossa vuokraamalla myymällä vaatteitasi. ● 100 ilmaista pistettä perheen tai ystävien lähettämiseen (enintään 20 viittausta). Voit ilmoittautua luojaksi Darby Smartin kaltaisella sivustolla ja työskennellä mahdollisesti brändien, kuten Nordstrom, Mattel ja BarkBox, kanssa. Jotkut blogit maksavat vain liikenteestä. Sinulla on todennäköisesti loistava tilaisuus tähän ylimääräiseen raha-ajatukseen, jos etsit naapuruston, jossa on paljon kiinteistönvälittäjiä tai sijoitat siellä omia kylttejä.

Lapsenvahti

Oletko kuullut Nielsenistä, yrityksestä, joka seuraa tv-luokituksia? Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun! Taitoistasi ja fyysisestä kunnostasi riippuen voit saada palkkaa maalata, laittaa huonekaluja yhteen, auttaa ihmisiä liikkumaan tai puhdistamaan uima-altaat. Vähittäismyyntivälitys on tavaroiden ostaminen alhaisella hinnalla ja sitten niiden myyminen toisella alustalla korkeammalla hinnalla. Sivustot, kuten JustPark, Parklee ja SpotHero, voivat kaikki auttaa sinua löytämään vuokralaisen primopaikoillesi. Älä ole yksi niistä ihmisistä, jotka kysyvät jatkuvasti: "Kuinka voin ansaita enemmän rahaa? "Ajattele tätä kyselyjen ottamiseksi, mutta steroideista.

Yksi suurimmista säästötilien ongelmista on kuitenkin, että tuottoaste on niin alhainen. Jos jokin näistä linkistä ei johda sivuille/sovelluksille sinulle, se tarkoittaa vain, että sitä ei ole saatavana maassasi. Onko mobiili kaivostoiminta kannattava?, muihin sovelluksiin liittyviin huijauksiin sisältyy haittaohjelmahuijauksia, joissa sovellus asentaa haittaohjelmat puhelimeesi ja varastaa salaustekniikkavarastosi. Sinun pitäisi pystyä noutamaan vähintään 100 dollaria puhdistamalla pari taloa. Jos pahemmaksi tulee pahin, voit aina kysyä vain rahaa. Älä missaa! Vastaa rehellisesti ja lue kysymykset huolellisesti - Jos et noudata tätä sääntöä, sinulla on suurempi mahdollisuus saada hylkäys kyselyihin, ja silloin ärsytät (olen ollut siellä). 10-vuotias poikani toi kotiin kirjan puiston ilmaisesta kirjastolaatikosta. Voit ansaita rahaa myymällä omien mehiläisten tuottamaa hunajaa!

Katso, tiedät, että ajat ovat vaikeita, joten ajattelen vaihtoa [KILPAILURYHTIÖ]. Jotkut ihmiset ovat liian kiireisiä ottamaan omaa kuivapesuaan, kokoamaan laatikostaan ​​tulevat huonekalut ja jopa seisomaan rivillä DMV: llä, joka toimii sinun eduksesi, koska he ovat valmiita maksamaan sinulle näistä tehtävistä. Saavuttuaan melkoisen menestyksen sen jälkeen, hän aloitti Proofread Anywhere -opetuksen opettaakseen toisia tekemään saman. Aloita aloittaminen vähemmän kuin kahvikupin hinta kuukaudessa, tutustu HostGatoriin tai seuraa aloittelijablogger-oppaamme. Jos haluat ansaita 1 000 dollaria mainoksilla (hyvä mainosverkosto), sinun on tehtävä 70 000 - 250 000 sivun katselua kuukaudessa (muista, että se riippuu kapeasta). TaskRabbit on rajoitettu vain muutamiin kaupunkeihin.

Sieltä voit käsitellä henkilökohtaisemman sävelkorkeuden, koska olet lukenut hänen blogiaan.

Ebates

Tutustu The Balance -artikkeliin siitä, miten ylennetään työssä. Jos olet johtava haamutarinoiden, oluen, arkkitehtuurin tai rikollisuuden (tai muun!) Asiantuntija Joskus tarvitset vain rahaa nopeasti - kuten TÄNÄÄN. Blogin perustaminen on helppoa, mutta blogin muuttaminen menestyväksi yritykseksi vie kuukausien tai vuosien kovan työn, kärsivällisyyden ja jatkuvan oppimishalun.

Viikkomaksu Kuinka aloitan? Tämä tutkimus tehdään useimmiten verkkokyselyiden avulla, ja he etsivät aina uusia kyselyyn osallistujia. Kuinka tulla paikalliseksi Facebook-markkinoijaksi: Voit ostaa ja myydä kryptovaluuttaa online-valuutanvaihtopisteissä, kuten Binance, Cex. Jos voit laskuttaa itsesi asiantuntijana, siellä on tonnia ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan ajasta. Jos sinulla on taito organisaatiolle, voit ansaita rahaa verkossa virtuaaliassistenttina, joka auttaa ihmisiä pitämään päivät kunnossa. Ansaitset rahaa 1 - 100 dollaria jokaisesta tekemästäsi kokeilutarjouksesta. Ansaitset pisteitä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai Amazonin lahjakorteilla.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, osta vain verkossa tavalliseen tapaan. Jos laajennusmahdollisuus on käytettävissä, laajennus ilmoittaa sinulle.

Kirjaudu Sisään Pihalle

Vaikka suosikki tapani ansaita rahaa verkossa on blogointi, kaikilla ei ole aikaa tai halua omistautua blogiin. Ellei sinulla ole muita suunnitelmia sinulla? Ei paha kuin luova tapa ansaita rahaa vastaamalla joihinkin kysymyksiin! Itsenäisesti ylläpidetyn blogin avulla voit alkaa ansaita rahaa verkossa.

Sovellusten Kehittäminen

Mutta tässä on todellisuus; Internet on avannut niin monta mahdollisuutta ihmisille iästä, sijainnista tai taustasta riippumatta rakentaa kestävää verkkoyritystä tai sivuprojektia, joka voi ansaita ylimääräistä rahaa verkossa joka kuukausi. Pitäisikö sinun lopettaa työsi osakekauppaan?, siksi kaupankäyntistrategian testaaminen ensin on niin tärkeää - muutos lennossa tapahtuu kasvavien tappioiden varalta - ja mitä nopeammin suunnittelet sitä, sitä parempi. Saat maksua blogeille, twiitille, valokuville ja videoille. Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit laskuttaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän.

Ne ovat hyviä lisätuloille, mutta siitä on kyse.

Jos kohdeyleisösi ei ole pienellä alustalla, kilpailu tuotteestasi vähenee. Napsauta tätä oppiaksesi lisää. Riippumatta siitä, mitä taidot ovat, voit löytää jotain, joka toimii sinulle. Kuvittele vain, jos videosi alkavat hankkia miljoonia näyttökertoja! Ajattele niitä poisto-omaisuuksina, jotka menettävät arvoa päivittäin.

Sivusto freecarmedia.

Pelaa puhelimellasi Swagbucksilla

Asunnonomistajat, jotka asuvat kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä tai urheilupaikoista, myyvät usein pysäköintipaikkoja ajotiellä tai nurmikolla. Sinun ei tarvitse koskaan toimittaa mitään toimitus- tai ostaa varastoja. On kuitenkin mahdollisuuksia ansaita rahaa kotona ottamalla työpaikatutkimuksia laillisista yrityksistä. Mutta he ovat kokeiltuja ja totta tapoja ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi. Jotkut ihmiset saavat enemmän menestystä, kun lisäävät hintaan lähetyskulut ja tarjoavat myös ilmaisen toimituskulun. Tavoittaminen voi tuntua erittäin ahdistusta herättävältä, mutta se on vain sähköposti ja jos et kuule heiltä, ​​siirry eteenpäin!

Voit nyt käyttää bitcoinia pizzan ostamiseen, matkojen maksamiseen ja ostoksiin verkossa.

Lahjoita Plasma

Proz on yksi parhaista paikoista, jolla voit maksaa palkkioita asiakirjojen, tiedostojen, keskustelujen ja muun kääntämisestä. Vuoden aikana olen oppinut, että sinun ei tarvitse olla paras kirjoittaja eikä asiantuntija blogissa! Kysy vuokranantajalta, voitko vuokrata sen rahaa vastaan. Ja koska täydellisen aloitussivun luominen ei ole helppoa, tämä on palvelu, jonka monet yritykset ovat valmiita maksamaan. Jos sinulla on älypuhelin ja Instagram-tili, voit ansaita jopa 200 dollaria päivässä. Se on kuin hakkerointi paitsi pankkeja. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa työ kotikirjontayrityksestä. Aloita vain 5 minuutissa.

Nykyään matkapuhelimet ovat poissa muodista ja toimivat joka 2.-4. Vuosi. Se on online-liiketoiminnan standardi maksujen vastaanottamiselle ja muille maksamiselle. Joten olipa kyseessä kukkaro, pastakulho tai televisio, voit kirjaimellisesti puhdistaa elämäsi ja ansaita rahaa myös tekemällä siitä. Onko talossa ylimääräinen huone?

Nyt saat rahasi nopeasti! Jos saat aina suosiota ruoanlaittoasi kohtaan, voit käyttää taitoasi ja intohimoasi tapana ansaita rahaa tekemällä ruokaa kotiensa ihmisille. Ennen kuin astut jopa jalkaan huoneeseen, käytä kokeiltua ja totta salkutekniikkaani. Samoin kuin freelance-palveluidesi myynti, voit myös aloittaa tietosi ja neuvojesi myynnin alueella, johon erikoistut valmentajana tai konsulttina. Kun blogisi on virallisesti julkaistu, on aika alkaa luoda sisältöä, joka ohjaa liikennettä tytäryhtiökumppanisi sivustolle ja hyödyttää myös omia blogin SEO-strategioita. Se luo prosessin, jolla luodaan verkkokauppa (automatisoitu) ja kirjaudutaan tuotteen jakelijaan, joka lähettää tuotteet suoraan asiakkaillesi. Jos olet hukkua "tavaroihin" talossasi, tutustu upeaan kirjaan nimeltään Siivouksen elämää muuttava taika. Mutta kaivaa syvemmälle ja löydät paljon muuta, mitä voit tarjota.