Bitcoin Mining Vadelma Pi Speed ​​Bitcoin Mining Rig Diy

Lyhyesti sanottuna, tämä on Internet rahoille, ja kuten aikaisempien Internet-palvelimien kohdalla, se näyttää tällä hetkellä melko rajalliselta - kunnes yhtäkkiä joku rakentaa Google-dokumenttien taloudellisen vastineen selaimeen. Tämä kaapeli toimii Raspberry Pi-virtakaapelina eikä ulkoista virtaa tarvita. Koosta ja hinnasta huolimatta Raspberry Pi on täysimittainen tietokone, jota voit käyttää kuten mitä tahansa siellä olevaa tietokonetta, ja tämä sisältää tietysti Bitcoinin louhinnan. Näitä kutsutaan ASIC-kaivosmiesiksi. No, yksinkertainen geeky hauskaa, pyrkimys kerätä haihtuvaa jäykkyyttä siitä, mikä voi olla ehdottomasti mitään, ja pelata hyvin pieni osa hauskaa kisaa, mikä kuitenkin osoittautuu. Tämä lataa Githkosicence 2pac USB cgminer -koodin haarukan, joka sijaitsee githubissa. Kokeiluni Bitcoinin kanssa asettuin toisen sukupolven, USB-virralla toimivaan ASIC-mineriin, AntMiner U1: ään.

  • Jos et ole vielä valmistellut Raspberry Pi -laitetta, lue oppaani, jonka otsikko on Käytä vadelma-piä päättömänä järjestelmänä ilman näyttöä.
  • Vaikka on tärkeää ymmärtää, että Bitcoin-arvo vaihtelee villisti, se on erittäin epävakaa, joten sijoita omalla vastuulla.
  • Ja kaikkien näiden Block Erupters -laitteiden virran saamiseksi tarvitset laadukkaan USB-keskittimen.
  • Bitcoinin louhinta aloitettiin tavallisella keskusprosessorilla (CPU), joka on kiinteä osa tavanomaista tietokonetta.
  • Joten tässä on kätevä video, joka selittää sen paremmin.
  • On myös muita kryptovaluuttoja tai muita kaivosmenetelmiä, joiden avulla voit saada voittoa tehokkaammin.

Nyt tämä SD-kortti on jo ladattu kaivosohjelmistoni kanssa. 60 tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, dOSH on toinen hieno vaihtoehto, jos haluat hyödyntää rahat takaisin-tarjouksia, mutta et löydä haluamaasi Ebates-palvelusta. Kukaan ei ole pystynyt kaivosta Bitcoinia käyttämättä erittäin erikoistuneita laitteistoja melkein 4 vuoden ajan. Kun rakensin ensimmäisen kaivosmiesi, kappaleiden ja ohjelmistojen selvittäminen kesti muutaman päivän.

Kouluohjelmien rahoittamiseksi myin pizzoja, tilauksia, karkkeja ja lehtiä perheelle ja naapureille. Ohjelmisto vaatii valitettavasti pitkää rakennus- ja määritysprosessia, jolla on lisäohjelmistoriippuvuuksia. Kuinka verkkokaupan akatemia toimii, myös raha ansaitsee rahaa. Se vaatii muutamia lisäosia, kuten Adafruitin oma kompakti LCD-näyttö, SD-kortti ja tietysti itse kaivoslaitteet.

Bitcoin-solmut erottavat lohkoketjun laillisten Bitcoin-tapahtumien yrittämisestä käyttää uudelleen muualle jo käytettyjä kolikoita.

Tausta

Yksityishenkilöt tai ryhmät saavat kannustimia osallistua järjestelmään ja vahvistaa niihin liittyvät tapahtumat, mikä tekee bitcoin-kaivostoiminnasta houkuttelevan toiminnan. Suorita seuraava ohjekomento tarkastellaksesi ohjeita CPUminerin käytöstä: Kun potkut kaivosmiesi päivittääkseni tämän, arvioitu voitto oli 108 vuoden kuluttua, 0. Koska jokainen kryptovaluutta on erilainen, on parasta tutkia niitä erikseen eikä oleta, että se, mikä toimii Bitcoinin kanssa, toimii myös toisen kryptovaluutan kanssa. Joten ottaen huomioon tämä, käydään nopea kertauskurssi. 10 todellista kotona työskentelevää työtä vuodelle 2019 - yksinkertainen dollari. Punaisen johtimen tulisi olla etäällä Pi: stä. Huomaa, kuinka käskemme cgmineria vähentämään kaivosnopeutta 50 MHz: iin. Suorita päivitys tämän jälkeen:

Kloonaaminen HTTPS: llä Käytä Git-sovellusta tai kassalla SVN: ää Web-URL-osoitetta käyttämällä.

Dinosaurusten Polttaminen Hauskanpitoa Ja Voittoa Varten

Komento kaivostyöntekijän suorittamiseen on seuraava: ASIC Miner Block Erupter bitcoin miner2 USB 330 MH/s - sininen tai hopea - PALJON 5. Kun USB-kaivosmies on kytketty Raspberry Pi -laitteeseesi, niin asennetaan kaikki. Ensin ensin. Kuinka monta tapahtumaa voit tarkistaa, on suoraan oikein tietokoneesi tehokkuuden suhteen.

  • Ensimmäinen asia, jonka aion tehdä, on asentaa Raspberry Pi-virtajohto.
  • Jos mitään ei tapahdu, lataa Xcode ja yritä uudelleen.
  • Heck, voit ostaa tämän hirviömäisyyden 60 dollarilla ja lämmittää makuuhuoneesi samalla kun kaivostat penniäsi viikossa.
  • Ja mikä pahinta, voit nähdä ja hallita kaivostoiminnan etenemistä vain, jos sinulla on sekä näyttö että näppäimistö.

Asiakkaat Jotka Katsoivat Tätä Tuotetta, Katsoivat Myös

Kysyttäessä, onko mitään järkeä päästä pienen mittakaavan Bitcoinin kaivostoimintaan, Carlson sanoi: "No, mielestäni se on todella hauskaa, ja monista työntekijöistäni on tulossa myös kaivosmiestä. "Sovelluskohtaisista integroitujen piirien (ASIC) siruista bitcoin miners,. Ajatuksena on, että tietokoneesi tarkistaa tapahtumat ja sinulle puolestaan ​​annetaan palkkio jollain valuutalla. Oletko ostanut USB bitcoin miner2 -laitteen ja sinun on opittava asentamaan se? Jotta voimme kääntää tämän, käynnistämme Quartus II: n, selaa Hashers22_serial-hakemistoon ja avaa fpgaminer. 4 best binary options -signaalien tarjoajaa ja arvostelut, binaariset optiosignaalit eivät ole pakollisia kaupankäynnin suosituksia, mutta toimivat enemmän ohjeena kauppiaille. Lisäksi asennus on helppoa ja intuitiivinen menetelmä oppia lisää salaustekniikan valuutasta, samoin kuin Raspberry Pi -ohjelmisto ja laitteisto. Okei, joten kuten näet, Raspberry Pi: lläsi on kaksi USB-porttia. Tämä oli noin 10 dollaria.

Ja nyt, kun haluat tosiasiallisesti aloittaa kaivostoiminnan, kytke BFGMiner kaivosallastilillesi ja aja sovellus.

Se on melkein muualla maailmassa, ajatus siitä, että niin pieni, vähäinen vaikutus voisi tuottaa kirjaimellisen rahaa tuottavan koneen, mutta se on maailma, jossa elämme tänään. Sitten pieni nestekidenäyttö näyttää Pi: n GPIO-nastojen kautta kaikkien kaivostyöntekijöiden keskimääräisen tiivisteenopeuden yhdessä (noin 1. )Lähesty ensin projektiin keinona oppia lisää salauksen valuutasta ja siistiä itse tekemistä (DIY). Kalleimmalla - 4 Gt RAM-muistilla - se maksaa 55 dollaria (ilman veroja). Coinbase, pörssien on myös ansaittava rahaa. Kloonaa sitten kaivostyökalu: Hanki se halvalla, olet täällä oppimaan. Valitse ”Local Miner Settings” -kohdan avattavasta “Nykyinen valittu” -kohdan ”[Custom Miner] cgminer-vthoang” -kohdasta. Tämän pudotuspalkin alapuolella on toinen - valitse “–Määritetyt kaivurivaihtoehdot”. Vaikka Raspberry Pi ei paketoi tonnia laskentatehoa, se on uskomattoman energiatehokas ja käynnistyskustannukset ovat alhaiset.

Amazon tarjosi tililleni 40 dollarin hyvityksen, vaikka tämä ei oikeastaan ​​korjaa huolenaiheitasi, koska työskentelen turvallisuusalalla. Mutta tämän videon pitäisi antaa sinulle hyvän etumatkan. Cointelegraph raportoi myös toukokuussa bitcoin-ydinkehittäjän Luke Dashjrin julkaisemista tiedoista, mikä ilmeisesti osoitti, että yli puolet bitcoin-verkon kaikista solmuista oli edelleen käynnissä asiakasohjelmistoja, jotka ovat alttiita syyskuussa 2019 havaitulle inflaatiovirheelle. Jotta siitä tulisi pysyvä, on muunnettava SOF-tiedosto JIC-tiedostoksi, jota voidaan käyttää konfigurointilaitteen, EPCS16-flash-muistin IC-ohjelmointiin, ohjelmointiin. Kun riippuvuudet on asennettu, lataa cgminer-ohjelmisto käyttämällä:

USB-käyttöiset Asicminer Block Erupters kuitenkin toimivat.
Tässä vaiheessa meidän on ladattava 2 sovellusta:

Meidän Valinta

Tästä syystä vadelmapiin louhinta on perinteisesti ollut haitallista - vie jopa vuosia, vaikka jopa itse Pi: n kustannukset korvautuisivat. Kun olet määrittänyt Raspberry Pi -ympäristön, käynnistä pääte ja suorita curl -o- https: Sen mukana tulee myös uusi käyttöjärjestelmä, jonka mukaan säätiön mukaan on joukko teknisiä parannuksia, Gigabit Ethernet -nopeus, modernisoitu käyttöliittymä sekä tuki päivitetyille sovelluksille, kuten Chromium 74 -selain.

Pohjaviiva

Sitten tuli kenttäohjelmoitavat porttiryhmät (FPGA), jotka antoivat sekä CPU: ta että GPU: ta parempia hash-laskelmien suorittamisessa. Mitä sinun on tiedettävä binaarisista vaihtoehdoista yhdysvaltojen ulkopuolella, voit valita osakekurssin, kuten Amazon ja Facebook. Tämä on välttämätön toiminto ketjunhallinnan estämiseksi kryptovaluutoissa. Se tarkoittaa, että olet löytänyt osan altaasta. Varmista, että virtajohto on kunnolla kiinni eikä kulunut. Vaikka monet suosituimmista kryptovaluutoista käyttävät laskennallisesti intensiivisiä todisteita työstä, jotka antavat niille mahdollisuuden kaivoa nopeammin ja ansaita enemmän kuin kilpailijat, on muita kryptovaluuttoja, jotka perustuvat muihin todisteisiin. Kryptovaluutan louhinta vadelmapiillä voi olla hauskaa, mutta sen pitäisi olla ainoa syy, jonka yrität.

Lisä Tarvikkeita, Joita Tarvitset

Ihmiset, jotka ovat uusia Bitcoinille, voivat perustellusti päätellä, että kaivostoiminta ei ole hyvä aika- ja rahainvestointi. Oletuksena Raspberry Pi UART on asetettu laitteistokonsoliksi ja koska tässä sitä käytetään kommunikointiin DE0-Nanon kanssa, tarvitaan joitain määrityksiä. Selvyyden vuoksi myöhemmässä muokkauksessa lisättiin yksityiskohta, että 21 lisäsi oman piin.

Seuraavaksi sinun on ladattava uusin ja Flash Raspberry Pi Raspbian OS SD-kortille.

Suositukset

Huono uutinen on, että Bitcoinin louhinta vadelmapiillä ei ole niin kannattavaa. Voit myös harkita Raspberry Pi: hen kytkettyjen ASIC-kaivostyökalujen käyttämistä salausvaluutan, kuten Bitcoinin, hankkimiseksi. Koulutuksellisiin tarkoituksiin opiskelijat voivat silti oppia salaamaan kryptovaluutat, mutta potentiaalisen "suuren rahan" ansaitsemisen motivaatio on vähentynyt. Kehitysympäristö voidaan helposti asentaa ilman kustannuksia VMwaren ja Ubuntun avulla, eikä Internetistä ole pulaa Bitcoinista. Asennamme Cgminerin vadelmapihaan, joka käyttää gekko USB -muistia bitcoinien kaivokseen slushpool-kaivosaltaan sisällä.

Hyvä on, seuraava asia, jonka haluamme perustaa, on kaivosohjelmisto. 57 AM: n tarjous: Tämä paikka on tarkoitettu SD-kortille. Joten miksi ajaa tätä muuta kuin testilaattaa?