14 Helppoa Tapaa Ansaita Ylimääräistä Rahaa Kotona

Äänikirja-ala kukoistaa, mutta vain 5% kirjoista tehdään koskaan äänimuotoon. Tässä on hyödyllinen kirjoitus yksinhuoltajaäidien tuloista kuinka ansaita rahaa onnistuneena suoramyyntikonsulttina. Kun sinulla on ongelma tai tarvitset naulausta, seuraava vaihe on vahvistaa idea ja varmistaa, että sinulla on todella asiakkaita, jotka maksavat siitä. Voit usein saada joustavia aikoja baareissa tai pubeissa, mutta lisää joustavuutta varten harkitse allekirjoittamista viraston kanssa, joka hoitaa tapahtumia, kuten häitä ja yritysasioita.

Yksi seuralaisistani käytti tätä puolella hankkimaan ylimääräistä rahaa.

Toki, voit tehdä lapsenhoitoa naapurin lapsille, mutta voit maksimoida työaikasi seuraamalla muutamaa lasta kerrallaan. Upea paikka ansaita ylimääräistä rahaa taitoosi. Se on yhtä helppoa kuin avaamattomien pakettien sijoittaminen ilmaiseen postituspakettiinsa, ja he postittavat sinulle shekin 2-8 työpäivän sisällä. Myy yliopisto-muistiinpanosi. Mutta sinun ei tarvitse ottaa sanani siitä. Esimerkiksi, kun olet ansainnut ensimmäisen 1 000 dollaria, on uskomattoman helppoa alkaa soittaa hintoihin ja veloittaa vielä enemmän rahaa asiakkailtasi. Tai kokeile opiskelijatyöhakuamme löytääksemme freelance-töitä lähemmäksi kotia.

Molemmat ovat täydellisiä töitä yötä ja viikonloppuja varten. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse leikata hiuksia koko päivän, kuten tavallinen salonki voi odottaa työntekijältä. Muista, että sivutoimiset sovellukset, kuten Uber, Rover ja Airbnb, käyttävät prosenttimäärä varausmaksuista ja että sinua kohdellaan itsenäisenä urakoitsijana, ei työntekijänä, jolla saattaa olla haasteita. En ole valtava fani, jolla käydään suoraan kauppaa rahasi kanssa, mutta toisinaan ylitöiden tarjoaminen on liian hyvä siirtyäksesi yli. Voit ansaita pari sataa kuukaudessa.

Jalka ovella. Onneksi nykyaikana sinulla on mahdollisuus sijoittaa kiinteistöihin ostamatta taloa ja purkamatta 10 tai 100 tuhatta dollaria. Olen kirjoittanut papereita kaikenlaisista asioista ja jopa palkannut oman tutkijani Intiaan tekemään suurimman osan tosiasioiden löytämisestä minulle. On melko helppoa tehdä vähintään ylimääräinen 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa ponnistellen ensimmäisten kuukausien aikana. Jos pysyt siinä ja etsit mahdollisuuksia kasvaa, voit realistisesti saada 10 000 dollaria + kuukaudessa sivutoimisesta tulosta, jos pidät sitä. Se on tosiasia, jota vanhempani kertoivat minulle, kun olin nuorempi, enkä koskaan unohtanut sitä. Siellä on toinen liiketoimintamahdollisuus.

 • Itse asiassa paljon rahaa.
 • Sivustot, kuten Etsy ja Zazzle, tarjoavat online-markkinoiden myydä tekemäsi.
 • Jos olet ulkona sunnuntaina, näet paljon ihmisiä asettamassa kylttejä avoimiin taloihin.
 • Lisäksi ansaitset rahaa paikasta, joka muuten istuisi siellä ilman hyötyä.
 • Opetta kesäkoulun aikana - Jos olet opettaja, niin kesäosaa opettamalla osa kesäkoulustasi on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa.
 • Jos olet kotona lasten kanssa, miksi et aloittaisi kotona päivähoitoa.

Lemmikkien Hoitoa

Tutkitaan näitä luokkia määritettäessäsi missä aloittaa tai jatkaa matkaa kohti ansaitaksesi enemmän rahaa. Näihin palveluihin kuuluivat muun muassa verkkosivuston pitäminen turvassa ja sisällön lähettäminen. Jos tavoitteesi on ansaita 100 dollaria + kuukaudessa, liity kaikkiin näihin suosituimpiin tutkimussivustoihin. Joten, jos olet kiinnostunut oppimaan tapoja ansaita rahaa verkossa, aloita tästä. Nyt on aika seurata asiakkaita. Voit myös vuokrata autosi vain muille, ilman että sinä olet kuljettaja, jos on usein aikoja, jolloin ajoneuvosi istuu käyttämättömänä. Kuinka helppoa oli löytää esine.

Vuokraa kotisi. Mutta joskus on mukavaa ottaa tauko tekniikasta, varsinkin jos olet tietokoneella koko päivän töitä varten. Kun olet löytänyt markkinaraon, voit perustaa järjestelmän.

Eikö agentti olisi pikemminkin valmistamassa taloa myytäväksi tai tekemässä markkinointitoimintaa kuin asettamassa kylttiä kiireiselle risteykselle? Sanomalla: "Minulla ei ole aikaa", sanotaan todella: "Tämä ei ole prioriteetti. "Jos haluat kasvattaa tulojasi, aloittaa sivutoiminnan tai täydentää tulojasi käytettävissä olevilla ylimääräisillä tuloilla, tämä luettelo auttaa sinua aloittamaan. Napsauta tätä saadaksesi 10 dollaria, kun vietät vähintään 25 dollaria verkossa Ebates-palvelun kanssa.

 • Katso video tästä laskujen neuvottelemisesta saadaksesi lisätietoja tästä aiheesta.
 • Ilmassa on rahaa, ja jos voit luoda onnistuneesti verkkopalvelun, työkalun tai markkinapaikan, joka tyydyttää nopeasti kasvavan tarpeen markkinoilla, voit olla tiellä luomaan erittäin arvokasta yritystä.

Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Talosi Kanssa:

Päästä eroon sotkuisuudesta ja ansaitse rahaa samaan aikaan myymällä vaatteita, esineitä ja huonekaluja eBayssa, Decluttrissa tai autotallissa. Aloitin PT Money -yrityksen vuonna 2019, ja siitä lähtien sivusto on kasvanut huomattavasti, katsottu nyt yli 200 000 kertaa kuukaudessa. Kuviin voi sisältyä kohtauksia arkielämästäsi, käyntikohteista tai kuvia luonnosta. ZipRecruiterin mukaan tämän sijainnin keskimääräinen tuntihinta on 19 dollaria. Suurin osa ilmoituksista alkaa 5 dollaria tunnissa. Liity Facebook-ryhmään, jossa paikalliset työnhakijat löytävät aukkoja. Et varmasti saa rikkaita eJurorina toimimista, mutta vain yksi tapaus viikossa maksaa todennäköisesti Internet-yhteytesi.

Se on 50 dollaria tunnissa!

Vähittäiskaupan Välitys

Jos et ole varma siitä, onko työmahdollisuus todellinen vai väärennös, soita Team Clarkin kuluttajatoimintakeskukseen puhelinnumeroon 404-892-8227. Sinun on oltava vain tietävä aineesta ja oltava lahja opettamalla muita. Toinen iso vinkki on, että hieno kansi on suunniteltu (selaa näitä) niin, että se erottuu, ja kun kirjasi on julkaistu Kindle-myymälässä, on todella tärkeää saada arvosteluja, jotta se näkyy paremmin tuloksissa. Monet yritykset - myös Google - maksavat sinulle heidän sovellustensa asentamisesta.

Hanki Rahaa Takaisin Automaattisella Hinnankorotuksella

Henkilö voi maksaa velan tai säästää jostakin uudesta ajoneuvosta tai kodista. HealthyWage antaa sinun asettaa vedon ja ansaita ylimääräistä rahaa menettääksesi painosi. Se voi olla paitsi mukava pieni egovahvistuksen lisäksi myös uskomattoman paljastava. Hyödynnä kasvavaa toimitussuuntausta ja tilaa palvelu, kuten Instacart, UberEats, Postmates tai Amazon Flex. Myy tavaroita Craigslistissa - Craigslist on saanut huonon rapin aiemmin, mutta minulla on aina ollut suuri menestys, kun olen ostanut tai myynyt asioita niiden kautta. Muista tarkistaa heidät varmistaaksesi, että he ovat laillisia.

Luova Palveluntarjoaja

Mutta olen niin väsynyt työn jälkeen! Periaatteessa voit saada palkkaa opettamalla englannin kielen perustunteja kiinalaisille lapsille web-kameran kautta. Jokaisella toimituspalvelulla on vähimmäisikävaatimus, mutta se vaihtelee palvelun mukaan. Tämä johtuu siitä, että he ovat sidoksissa sivustoillaan oleviin jälleenmyyjiin, jotka maksavat heille viittausliikenteestä - jonka nämä sivustot sitten palauttavat sinulle. Saat kauneuden ja toiminnallisuuden verkkosivustolta, jonka on suunnitellut ammattimainen web-kehittäjä, joutumatta hävittämään rahaa yhdeltä. Anna sitten pakettimatkat! Kyllä, voit ansaita rahaa suoraan omassa kodissasi tekemällä kirjoituksia yrityksille tai tuomioistuimelle.

Maalaa Kadunumerot

Tietysti voit aina myydä tavaroita eBayssa ja Craigslistissa. Tämä kuulostaa siltä, ​​että jokainen slacker unelma, mutta InboxDollarsilla se on tosiasiallisesti mahdollista. Starcitygames.com, puhutaanko markkinointigeniasta pelin nimeämisellä, eikö niin? Mutta tilastot kertovat pelottavasta tarusta. Ryhdy asiantuntija-alueesi ohjaajaksi, tarjoaako se online-valmennusta tai tapaamista opiskelijoiden kanssa henkilökohtaisesti.

 • Näiden sivustojen käyttämättä jättäminen on kuin ilmaisen rahan heittäminen!
 • Tämä saattaa kuulostaa epämääräiseltä, mutta osa-aikaista apua etsivää yritystä on enemmän kuin tarpeeksi.
 • Voit avata kotisi lemmikkieläinten istunnolle.

Graafinen Suunnittelija

Toisin sanoen monet ihmiset ansaitsevat ylimääräistä rahaa julkaisemalla omia kirjojaan Amazonissa. Jos omistat nykyisiä videopelejä, joita et enää tarvitse, voit myydä niitä Decluttrilla. Varsinainen varmenne tehtiin ja pölyttiin päivässä, ja pystyin heti ilmoittautumaan virastoihin rento baarityötä varten, nettoamalla pari sataa dollaria päivässä. Bartend - Jos sinulla on baarmennuskokemusta, saatat ehkä löytää vaihtoehtotyön baarista, ravintolasta, catering-yrityksestä ja muusta. Löydä kohteita, jotka tiedät myyvän alle niiden täyden arvon (joko verkossa tai kauppasivustojen, kuten SlickDeals, kautta).

Etkö tiedä mistä aloittaa?

Esitys

Aloita blogi Jos haluat todella ansaita rahaa kotona, sinun on aloitettava blogi tai verkkosivusto. Arviointien kirjoittaminen ei ole valtava taattu tulolähde ja haluat varmistaa, että se on aikasi arvoinen, ennen kuin lähdet. Verkkokurssin kauneus on, että heille voidaan opettaa käytännössä mitä tahansa. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla: Tämän jälkeen tallennat itsesi verkkokameralla testin aikana. Monet ihmiset maksavat sinulle huolehtia talostaan ​​lomalla lomalla.

Jos olet vakaa esiintyjä, harkitse värväytymistä häihin ja muihin tilaisuuksiin saadaksesi siitä kunnollisen sivupalkan. Jos osaat tehdä melkein mitä tahansa verkossa, voit myydä ja markkinoida palveluitasi Fiverrillä. Ei puhelinnumerosi. YouTube-kanavallesi kunnollisen seurannan luominen voi viedä hetken, mutta tekeminen voi olla hauskaa ja siitä voi tulla tasainen lisätulonlähde. Ensimmäinen kirja tarjosi perusvinkkejä pienestä hinnasta, mutta hänen seuraavan kirjansa, Pro-Blogging Secrets, tarjotaan edulliseen hintaan, ja hänellä on myös verkkokurssi. Jos olet lahjakas - tai haluaa oppia -, voit asettaa itsesi maalareksi lastenjuhliin.

Silloin kaikki suuret vinkit tehdään. Viimeinen nopea huomio, ennen kuin sukellamme: Tässä on esimerkkejä FlexJobsista: Kokeile iWriter-ohjelmaa aloittaaksesi tämän yleisen sivutoiminnan.

Seuraa: Clark

Oikean todistuksen, tutkintotodistuksen tai jatkotutkinnon saamisen pitäisi avata joitain ovia. Ystäväni oli kollegiaalinen jalkapalloilija. Tarvitset verkkosivuston. Mitä teet monipuolistaaksesi tulojasi? Varmista, että olet pätevä! Jos sinulla on paljon tavaroita purettavana, Katy Wolk-Stanley, The Non-Consumer Advocate, kertoi Clarkin kanssa. Craigslistissä on aina vääriä asioita!

Vaatii Lentojen Myöhästymiset

Etsi niche-kumppanisi, yhteistyökumppanisi ja mestarisi: Oletko järjestäytynyt? Tiedät, että voit vuokrata elokuvia vain 1 dollarilla. Virtuaaliassistentit voivat ansaita välillä 15–35 dollaria tunnissa. Kyllä, ihmiset toimittavat paperin edelleen joka aamu. Kokeile Yhdysvalloissa Discover Bankia.

Voit tehdä tehtäviä mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys, saada palkkaa viikossa Yhdysvaltain dollareina ja työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat.

Mutta kuten kaiken muun, jolla ansaitaan rahaa verkossa, sinun täytyy tehdä melkoisesti työtä ansaitaksesi se. Kuinka paljon rahaa voit ansaita Turolla? Kaupat kuten Platonin vaatekaappi, Hut No. Voit joko ansaita rahaa nyt tai viettää aikaa yrittäessään löytää tapa ansaita rahaa kissanpentujen kanssa. ”Influencer-markkinoinnista” on tulossa todella suosittua nykyään, kun brändit etsivät aitoja tapoja olla yhteydessä kohdeyleisöönsä.