33 Legit online-työpaikkaa, joilla voit ansaita 50 000 dollaria + kotoa (2019)

Onneksi on olemassa useita sivustoja, jotka ovat hienoja käsitöitä myydä verkossa. Toisinaan voi näyttää siltä, ​​että se ei enää ole edes sen vaivan arvoinen, että etsit enää. Jotkut työpaikat maksavat tunneittain, toiset palkataan, toiset sisältävät etuja ja toiset tarjoavat urakehitysvaihtoehtoja. Ilmaiset forex-kaupankäynnin seminaarit - edut ja haitat, tämä työpaja auttaa vastaamaan näihin ja muihin kysymyksiin. Tietenkin, sinun tulee tarkistaa ne huolellisesti itse ennen kuin pääset mukaan. Aloittelijat, joilla ei ole kokemusta, ovat tervetulleita hakemaan. Sellaisenaan he antavat ihmisille ohjeita, joita heidän on noudatettava tarkistaakseen sivustonsa. Sinun on läpäistävä kolmiosainen arviointitesti. TryMYUI - Käytä testausta varten verkkosivustoa samalla tavalla kuin todellisessa tilanteessa, ja ilmaise ajatuksesi ja turhautumisensi ääneen.

Oletko äiti ja Instagramissa? Jos olet haastatteluprosessissa uutta kotona tehtävää varten ja yritys pyytää sinulta palkkiota taustatarkistuksen maksamisesta, tämä on yleensä perusteltu pyyntö. Siellä on aina joku yrittämässä hyötyä, minkä vuoksi sinun on aina oltava varovainen, kun kyse on henkilökohtaisten tietojen ja/tai rahan luovuttamisesta. Tilaa lukea, iG Markets -ympäristö tarjoaa sinulle teknisiä kaavioita ja oivalluksia seurataksesi viimeisimpiä suuntauksia ja kehitystä myymäsi markkinoilla. Päiväkauppaa, tuloksena on keskeytymätön, reaaliaikainen toimivien kauppamahdollisuuksien virta, suoratoisto suoraan käyttäjän työpöydälle. ClixSense - ClixSense maksaa sinulle pienten yksinkertaisten online-tehtävien suorittamisesta. Monet näistä verkkosivustoista ja työtauluista ovat vain huijauksia hyödyntääksesi ihmisiä, jotka haluavat työskennellä verkossa. Vakuutusala on yksi suurimmista talouden aloista, ja se työllistää yli 2. Palkka on 10 dollaria testiä kohti. Tämä tehtävä vaatii jopa 3 vuoden kokemuksen asiakaspalvelusta.

Manhattan Prepissä on hienoa, että se maksaa todella hyvin.

Tämä on yksi suosikkityöni kotitöistä, koska se on edelleen niin uusi ja mahdollisuudet ovat rajattomat. AccountingDepartamentissa on tehtäviä kirjanpitäjille, kirjanpitäjille ja markkinointiavustajille. 7 vähän tunnettua tapaa ansaita sivurahaa verkossa, jos et ole tyytyväinen korvaukseesi 9–5-työssäsi, korotuksen pyytäminen on yksi tapa lisätä pankkitiliäsi. Virtuaaliassistentti (VA) on paikasta riippumaton työ, josta annat hallinnollista tukea asiakkaille. Yhdessä äideistä on 9 lasta, kotikoulua 6 ja sillä on vielä aikaa ansaita elantonsa kirjanpitäjänä osa-aikaisesti!

Palkka on noin 14–18 dollaria tunnissa. YouGovilla on usein kyselyjä, joita voit käyttää pisteiden lunastamiseen lahjakortteihin. 23 työtä, jotka maksavat päivittäistä käteistä: ansaitse rahaa nopeammin. Napsauta tätä, kun haluat rekisteröityä Creative Live -uutiskirjeen saadaksesi ilmaisia ​​kursseja. Tallenna kaikki toiminnot. Hinnat asetetaan ajallaan tehtävän suorittamiseksi, ja maksu on kerran kuukaudessa. Selaat eniten Pinterestissä?

  • Monet kotipalvelut tarjoavat tuntipalkkaa, mutta on myös palkkatyötä, josta on hyötyä.
  • Ja vieraat, jotka saattavat tarvita apua huoneen varaamiseksi yötä tai pidempää oleskelua varten, voivat soittaa ja puhua edustajan kanssa avun saamiseksi.
  • Hän voi pitää taukoja tyttärensä tai perhekoiransa hoidossa tai vain juoksua ruokakauppaan.
  • Oikeudellisia neuvontapalveluita palkkaavat usein henkilöt, jotka käsittelevät vakavia juridisia kysymyksiä.
  • EBay-myyjänä ansaitsemasi rahasumma voi vaihdella suuresti, ja jotkut myyjät ansaitsevat jopa 6 voittoarvoa.

(G) MySoapBox

Heidän työntekijänsä seuraavat potilaita, jotka ovat viime aikoina aloittaneet uusien lääkkeiden käytön, tarjotakseen heille hyödyllisiä tietoja ja neuvoja. BLS ennustaa 11 prosentin kasvua tällä alalla. Niin kauan kuin sinulla on mahdollisuus lähettää, kuratoida ja hallita sisältöä sosiaalisen median kanavilla, voit alkaa ottaa asiakkaita vastaan ​​jo tänään. Projektit ovat erinomainen valinta lyhyen tai pitkän aikavälin töihin (tehtävästä riippuen), jotka eivät vaadi pidennettyä sopimusta. GoFLUENT-ohjaajat eivät auta opiskelijoita, vaan auttavat yrityksiä kouluttamaan työntekijöitään sujuvasti englantia puhumaan kommunikaatiota. Ansaitsevatko päiväkauppiaat rahaa?, jos et avaa marginaalitiliä, sinun ei tarvitse huolehtia tästä säännöstä. Suurin osa online-tutorointityöpaikoista on itsenäisiä urakoitsijan tehtäviä eikä työntekijöiden tehtäviä.

Ansaintapotentiaali on alle 100 000 dollaria vuodessa.

Lemmikkien Hoitoa

Mutta mitä teet, kun sinulla ei ole rahaa aloittaa ansaitseminen? Keittiö- ja huonekalukauppa tarjoaa säännöllisesti suosittuja kotona työskenteleviä mahdollisuuksia, jotka yleensä täyttyvät nopeasti. Pörssikauppa ja sijoittaminen, sen sijaan hän viettää suurimman osan ajastaanan yksin toimistossaan ja lukemalla. Jos haluat työskennellä kokopäiväisesti kotona, mutta rakastat silti opetusta, K12 on tie eteenpäin. Tarvitset vain oikeat työkalut ja aksentin työn aloittamiseen. Erittäin joustavalla 30 minuutin puhelujen aikataululla voit luoda kotona toimivan yrityksen, joka toimii sinulle.

Esimerkiksi, jos vakuutusyhtiö ei halunnut perustaa asiakaspalveluun tarkoitettua puhelinkeskusta, se voi tehdä sopimuksen Liveops-palvelun kanssa asiakaspuhelujen käsittelemiseksi.