90 Laillista Työtä Kotitöistä 2019

Jos sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja viestintätaidot, nautit muiden auttamisesta ja olet halukas oppimaan Applen tuotteista, tämä saattaa olla hyvä työmahdollisuus sinulle. Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset. Kuinka käydä kauppaa bitcoin future0s, edellyttäen, että selviämme kilpailuna, älä pese itseämme ja työnnämme avaruuteen. Toiseksi, Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta. Tarvitset määritetyn työtilan ja erinomaisen laajakaistayhteyden. Onneksi nykyään on olemassa useita täysin laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa, vaikka et olisi tarpeeksi onnellinen työskentelemään yrityksessä, joka antaa sinun tehdä etätyötä. FlexJobs käyttää omaa työlautakuntaansa avausten lähettämiseen, joten oppiaksesi uusista tehtävistä joudut avaamaan tilin FlexJobsilla täällä (käytä koodia NOMAD 30%: n alennukseen!)

Avustavat pääneuvonantajat voivat ansaita keskimäärin jopa 190 000 dollaria vuodessa.

Valmentajat keskittyvät auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja auttamaan heitä saamaan mitattavissa olevat voitot. Katso tarkempi profiili Kaplanista napsauttamalla tätä. Teemme tämän taloudellisesti omavaraisen mallin avulla, jonka avulla voimme myös luoda mahdollisuuden naisille Yhdysvalloissa. Jos et ole innoissasi kiireisestä työpaikalle joka aamu tai etsit osa-aikatyötä normaalin työsi ulkopuolella, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kuin nyt aloittaa yksi näistä laillisista töistä kotona työpaikkaa. Kyselyjä ei ole vaikea täyttää (ja joskus ne ovat jopa hauskoja). Toki, kotona työskenteleminen ei ole kaikille. Kuvasin hänen lepäävänsä PJ: ssä koko päivän, kun taas kirjaimellisesti istuin pomoni vieressä, mietin, näkisikö hän minua (vai hoitoa), jos tarkistin Facebookin. Pätevyyteen kuuluu kyky kirjoittaa vähintään 60 sanaa minuutissa (WPM), olla hyvä kuuntelija ja tuntea perusteellisesti englannin kieli ja käyttää oikeita kielioppia.

Et ehkä ymmärrä sitä, mutta online-kirjoitustyöt löytyvät monista eri paikoista. Kuinka paljon Amazon maksaa? Sivuston mukaan moniin heistä liittyy ”työnantajia”, jotka yrittävät maksaa työntekijöille sivuston maksujärjestelmän ulkopuolella ja osallistua jonkinlaisiin sekkeihin tai rahamääräyspetoksiin. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Jos sinulla on lapsia kotona, tulet olemaan siellä näkemässä heidät kouluun ja olemaan siellä heidän palatessaan. He palkkaavat yleensä Yhdysvalloissa, ja palkka alkaa 10 dollaria tunnissa. Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi.

Hän blogeja ClubThriftyssä.

Fortune 500 -yritykset Palkkaavat Nyt Kokopäiväisiä Etätyöntekijöitä

Bloggaaminen ei ole vetoomus toimitukseen New York Timesille. Yleiseen ohjaukseen verkkosivustot, kuten Tutor. Se tarjoaa kotona työskentelevien tapausten johtajan tehtäviä, jotka vaativat jonkin verran matkaa.

Napsauta tätä hakeaksesi ja mainitaksesi, että näit meidät The Work at Home Woman -sivustolla. Omat osuudet käyttäjän matkasta kaikkien Scottin Halpalentojen kosketuspisteiden välillä, mukaan lukien verkko, matkapuhelin, sähköposti, sosiaalinen ym. Jos sinulla on kokemusta kirjanpitäjänä, voit pitää taidot kotona ja työskennellä etäyhteyden kautta. Esimerkiksi, kun aloitat blogin ja saat 10 kertaa vähemmän liikennettä kuin tulevaisuudessa, sinun on veloitettava 10 kertaa enemmän, jotta ansaitset saman verran rahaa passiivisista tulovirroistasi. Erityisesti lailliset ja lääketieteelliset transkriptiot voivat tarjota parhaat tulot, ja on luokkia, joita voit käyttää saadaksesi koulutusta näillä aloilla.

Loin tämän verkkosivuston jakaakseen heidän tarinoitaan artikkelissa, jonka kirjoitin Stay at Home Mom Jobs -sivustolla. Joten jos et ole lähellä fyysistä Amazon-sijaintia tai haluat vain nähdä, onko alueellasi virtuaalimahdollisuuksia, olet oikeassa paikassa. Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet. Xerox, CVS Health, Salesforce, ADP, American Express ja Humana kuuluvat niiden 26 yrityksen joukkoon, jotka on sijoitettu vuosittain listalle luettelon perustamisen jälkeen kuusi vuotta sitten. Jos sinulla on saatavana noihin aikoihin, voit ehkä periä lisämaksuja, koska hoitajia on usein vähemmän. Vuonna 2019 Dell ilmoitti aikovansa edelleen laajentaa etätyötä ja etätyötä koskevia aloitteitaan vedoten 12 miljoonan dollarin vuotuisiin säästöihin vähentyneistä toimistotilakustannuksista. Kannattaa myös etsiä yrityksen työtaulukoista lauseita, kuten ”etäkäyttö”, ”kotiperustainen” ja ”kotityö”, koska tämä voi usein paljastaa työpaikkoja, jotka muuten olisivat piilossa suunnitelman näköpiirissä. Rakastamme myös lahjoittamista, joten jokaisesta uudesta ohjaamon stylististä Cabi rahoittaa hänen nimissään pienyrityslainan kehitysmaassa työskentelevälle naisyrittäjälle.

Sosiaalisen Median Johtaja

Tässä ilmaisessa työpajassa voit oppia lisää siitä, miten tulla oikolukijaksi ja aloittaa oma yritys Caitlin Pylesta. Jos et halua jakaa sähköpostiosoitettasi tai postiosoitettasi sellaisten yritysten kanssa, jotka eivät ole Bonnierin omistuksessa ja jotka haluavat markkinoida tuotteita tai palveluita sinulle, sinulla on mahdollisuus kieltäytyä alla kuvatulla tavalla. Lopuksi varmistamalla, että lähetät tuotteet heti myynnin päätyttyä ja annat nopeaa palautetta sivustosta, asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tulevat takaisin sinulta.

Ja puoliaikaiset etätyöntekijät saivat takaisin 11 päivää vuodessa työskentelemällä kotoa. Pankki ja T-Mobile. Voit hakea Appenin käytettävissä olevista töistä täältä. Tai ninja-soturi asiasta. Mikä on paras strategia bitcoin-kauppaan päiväkaupassa?, rajoitetun tilauksen kauneus on, että saat joko paremman hinnan tai sen, jota pyysit. Voit tarjota ääniviestinnän Freelancerina Fiverrissä tai liittyä ääni-lahjakkuuksien ryhmään Voices-kaltaisissa yrityksissä. Joten, mitä sinä odotat? Brainfuse - Lue Brainfuse Review - avoin Yhdysvalloille, et ole varma muista maista. Määrä, jonka lemmikkieläinten hoitajat voivat tehdä, vaihtelee, mutta voit odottaa 15–30 dollaria 30-prosenttisista yövieraista ja 50–90 dollaria/yö yön ylihoitoon.

Lisätietoja täältä.

Unum palkkaa etäasiakaspalveluasiantuntijoita Tyynenmeren ja vuoristoalueiden aikavyöhykkeillä. Offshore-välittäjät, 5% Irlanti 1% PTM * peritään 1 puntaa kauppaa kohden (Koskee vain kauppaa, joka on yli 10 000 puntaa puntaa) Vaihto-muuntomaksu (ei sisällä. Ei kokemusta tai teknistä tietämystä; tutustu askel askeleelta -opetusohjelmaan aloittamiseksi. Onko sinulla mitä tekee tulevasta James Earl Jonesista tai Morgan Freemanista? Kun olet asettunut itsellesi vaikuttajana teollisuudellesi, ensimmäinen askel kaupallistamiseen on huipputason konsultointipalvelujen myynti.

Onko Uskomattoman Myyvän Koneen Arvoinen 4997 Dollaria?

Jos sinulla on terveydenhuollon tausta, tutustu kotona työskentelymahdollisuuksiin Anthemin avulla. Ja videomarkkinoinnin nousun myötä kysyntänne vain kasvaa. 30–50 dollaria tunnissa Kuinka aloitan? Nämä tehtävät on tarkoitettu freelance-pohjalta työskenteleville, ja voit valita tietosi ja kykysi kannalta parhaiten sopivat työt. Markkinatutkimuspäälliköiden tavoin PR-päälliköt viettävät huomattavasti aikaa puhelimeen, jolloin heidän on helppo tehdä työnsä - luoda ja hallita asiakkaiden ja yritysten julkista imagoa - kotoa. Mutta vaikka suurin osa ihmisistä haluaisi vaihtoehdon työskennellä etäyhteydessä, monet he eivät vain tiedä mistä aloittaa. Mutta heillä voi olla varoja palkata virtuaalinen suhdetoiminnan edustaja hoitamaan tehtäviä, kuten yrityksen edistäminen tai kriisinhallinta.

Mietitkö, mitkä yritykset ovat legit?

Freelance-kirjoittaminen/muokkaaminen/oikoluku

Monet näistä mahdollisuuksista ovat kaksikielisille työntekijöille, jotka puhuvat englantia ja ranskaa. Olen tehnyt tutkimuksen, joten sinun ei tarvitse. Palkka on noin 9–11 dollaria tunnissa aloittelijoille.

Palkka vaihtelee roolien ja kokemuksen mukaan. Lisätietoja Fire Engine RED: n työskentelystä täältä. Kokoaikainen etätyö tuo yli 4 000 dollarin säästöt vuosittain vähentyneiden kulujen vuoksi, kuten kaasu, pysäköinti- ja julkisen liikenteen kustannukset ja kuivapesu. Harkitse tämän erittäin suositellun kurssin luomista freelance-sosiaalisen median johtajaksi ja katso myös miten Nicole sai alkunsa How to Become Social Media Manager -artikkelissa. Olet todennäköisesti jo tuttu Amazonissa. BLS: n mukaan työmahdollisuudet voivat olla parhaat matkatoimistoille, jotka tarjoavat asiantuntemusta tietyillä maailman alueilla, joilla on kokemusta suunnittelureissuista tai seikkailuista tai jotka keskittyvät ryhmämatkoihin.

Itse asiassa ei ole mitään takeita siitä, että ansaitset rahaa ollenkaan. Käynnissä on hakemus- ja haastatteluprosessi, ei vain sähköpostitse lähetetty tarjous. Projektista riippuen voit työskennellä usein viikkotuntisi milloin tahansa. Ja heidän vastaus on melko sama: Tyypillisesti kliinisten sääntelyasioiden johtajat pyrkivät suunnittelemaan, valmistelemaan ja lähettämään tuotteita markkinoille kansallisesti ja kansainvälisesti. Tavoitteesi on ratkaista tyydyttävästi asiakkaan tarpeet kunkin vuorovaikutuksen lopussa. directshares, aMarkets tarjoaa jopa 1: n velkaantumiskorot:. Se on mahdollisuus päästä jossain käytännössä ja työskennellä korkeammin palkattujen transkriptio-töiden parissa.

Waldenin Yliopisto

Joidenkin mielestä jopa 15 dollaria tunnissa. Ensimmäinen miljoona voi olla helpoin: kuinka tulla miljoonana 30-vuotiaana, ole kurinalainen ja tee aika oikealle tauolle. Palkka on kiinteä sanakohtainen hinta, mutta hinnat vaihtelevat toimeksiannon mukaan. Olitpa paikalla tai kotona, tärkeätä on, että haet työpaikoille, jotka ovat parhaiten sopivia sinulle urasi tässä vaiheessa.

Voit kokeilla Thinkificia (suositukseni parhaaksi verkkokurssiympäristöksi) auttaaksesi sinua luomaan oppitunteja ja jakamaan niitä suurelle yleisölle. Työllisyystilastoviraston mukaan web-kehittäjien mediaanipalkka vuonna 2019 oli vajaat 68 000 dollaria vuodessa. Sikäli kuin valitset suojatun yhteystavan tai selaimesi tukee näitä toimintoja, kaikki toimittamasi luottokorttitilisi tiedot lähetetään suojatun salaustekniikan kautta. Ne tarjoavat markkinointitutkimuspalveluita asiakkailleen ja ovat erikoistuneet auto-, vieraanvaraisuuteen, tietotekniikkaan, ravintoloihin, vähittäiskauppaan, rahoituspalveluihin ja televiestintään. Jotkut aikaisemmista “gotcha” -työtarjouksista sisältävät tarkistuspistejärjestelmät, mysteeriostosohjelmat, lääketieteellisten laskutustöiden ”työpaikat”, jotka edellyttävät sinun ostamaan kalliita tietokoneohjelmistoja, ja käsityönvalmistustehtävät, joissa pyydetään keräämään rahaa materiaaleille ennen aloitat.

Sen sijaan opiskelijat maksavat prosenttiosuuden tuloistaan ​​työn purkamisen jälkeen. Koska teemme kovasti töitä asettaaksemme teidät ja auttaaksemme teitä menestymään, etsimme vain ihmisiä, jotka haluavat vakavasti tulla taloudellisesti itsenäisiksi tekemällä osa-aikatyötä kotona. Olen yrittänyt sisällyttää myös työpaikkojen yhdistelmän toimialoja ja mahdollisuuksia. Mutta pitäisikö sinun todella yrittää tehdä siitä unelma totta? Koska etätyöntekijöiden kykypooli on todella globaali, mahdollisuudet löytää lahjakkaita työntekijöitä, jotka eroavat sukupuolesta ja sukupuoli-identiteetistä, rodusta, etnisyydestä, kyvyistä ja maantieteellisestä sijainnista, ovat eksponentiaalisesti suuremmat. Live-operaattorit ansaitsevat 8 dollaria.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Olemme Denverissä, CO: ssa toimiva, täyden palvelun transkriptioyritys, jolla on laki-, lainvalvonta-, lääketieteellisiä, taloudellisia ja yleisiä transkriptioasiakkaita kaikkialla Yhdysvalloissa. Tämä yritys palkkaa kääntäjiä, kielitiedettä ja hakukonearvioijia työskentelemään verkossa. Tästä terveydenhuollosta hyötyy yritys, jonka kotipaikka on Hartford, Conn. Heillä on ylimääräinen palkka, kun opettelet ruuhka-aikoina, ja bonuspalkkiot, kun opetat lisää tunteja. Koska niin monet yritykset toimivat pääosin tai jopa kokonaan verkossa, ei ole ihme, että monet palkkaavat virtuaaliassisteja pitämään heidät järjestäytyneinä ja hoitamaan hallinnolliset tehtävät.

Saatamme myös kieltäytyä käsittelemästä automatisoituja, toistuvia, järjestelmällisiä tai epäkäytännöllisiä pyyntöjä tai jotka saattavat vaarantaa muiden yksityisyyden. Englannista psykologiaan voi opettaa monia erityisalueita. Muita tärkeitä huomioitavia asioita ovat aukioloajat, minkä tyyppinen liiketoimintamalli toimii parhaiten yhteisöllesi, yhteisösi lasten tarpeet, joissa tarjoat kodin palvelun ja budjetin viihdettä ja ruokaa varten. Sinulla on joustavuus valita omat työt. Luettelossa mainitut palkat ovat mediaani, vuosipalkat, jotka perustuvat vuosipalkkaan tai tuntipalkkaan, ja niihin sisältyy bonuksia, voitonjakoa, vinkkejä, palkkioita ja tarvittaessa muita rahavirtoja. Mercerin mukaan elämme häiriökaudella ja yritykset toteuttavat etäystävällisempiä työjärjestelyjä. Cactus - Lue Cactus Review - Ne tarjoavat erikoistuneita freelance-editointityöitä säännöllisesti. Osaatko sujuvasti toista kieltä?

  • Kirjoittamalla voit ansaita rahaa muuntamalla ääni- tai videotiedostot tekstiksi.
  • Pitäisikö sinun työskennellä kotoa?

10 Yllättävää Keskiluokan Työtä, Jotka Kutistuvat

Rekisteröityminen ja aloittaminen vie vähemmän kuin minuutin. Puhelinkeskuksen tai asiakaspalvelun työpaikat ovat todennäköisesti joitain suosituimpia työpaikkoja kotoa varten. Vantagepoint-ohjelmisto, jokaisessa näissä tapauksissa näemme, että finanssilaitokset yrittävät käyttää tekniikkaa tuottaakseen paremman tuoton. Sellaisenaan TTEC palkkaa etätyöntekijöitä täyttämään asiakaspalvelun ja teknisen tuen tehtävät. Etätyö voi johtaa ”hämmästyttävään” tuottavuuteen. Ja et yleensä tarvitse jatkokoulutusta aloittaaksesi työskentely tällä alalla. On suuri mahdollisuus, että olet vuokrannut tai harkinnut auton vuokraamista yritykseltä jossain elämäsi vaiheessa. Voit oppia menemälläsi ja ottaa sen omalla nopeudella.

Voit ansaita 0 dollaria. Ero on, että nämä puhelinkeskukset ovat täysin virtuaalisia! Lisäksi työluettelot ja työnhaut ovat melko hankalia, ja työmahdollisuudet ovat entistä kilpailukykyisempiä. Tietojen syöttäminen on yleinen huijaus ihmisille, jotka etsivät kotona työskentelymahdollisuuksia, jotka eivät vaadi koulutusta. Tässä on toinen perinteinen toimistotyö, joka on siirtymässä etämahdollisuuksiin. ”Työntekijät, jotka hallitsevat aikataulujaan, kertovat löytävänsä aikaa liikkua enemmän, syödä paremmin ja joilla on korkeampi moraali ja paremmat näkymät yleensä. Tämä on luultavasti kaikkein erikoistunein etätyö luettelossa, ja siitä tulee valtavia palkkoja.

Oletko äiti ja Instagramissa?

Saatamme kuitenkin joskus korvauksia, kun napsautat linkkejämme sisältäviä linkkejä. Heillä on tuhansia riippumattomia edustajia laajasta joukosta taustoja ja monenlaisia ​​asiakkaita, jotka ulkoistavat työn heille. Vaikka Appenilla on pääkonttori Australiassa, sillä on toimistot yli 100 maassa ympäri maailmaa. Jos haluat työskennellä tulkina yrityksessä, sinulla on oltava hyvät ihmissuhdetaidot, oltava luottavainen tulla esiin kameran mukana ja puhua sujuvasti toista kieltä. Palkka alkaa yleensä 10 dollarista. TTEC: n kotitöissä olevalla urasivulla on enemmän tietoa nykyisistä aukkoista ja vuokrausprosessista. Mutta katsokaamme, jotkut etätyöntekijät saattavat epäröidä myöntää pomolleen stressiä pelkääessään, että heidät pyydetään takaisin toimistoon. Ole varovainen, ennen kuin paljastat henkilökohtaisia ​​tietoja näissä julkisissa tiloissa.

Elokuva- Ja Ohjevideot

Eräs vaihtoehto esimerkiksi sosiaalisen median hallinta tai verkkomainonnan hallinta on toinen vaihtoehto. Ansaitse ylimääräistä rahaa ohjelmoijana kehittäjäblogilla, ehdotan, että voit mennä youtubessa, freelancerissa tai bloggaamisessa (se vaatii teknistä tietämystä). Se voi tarkoittaa, kun lapset ovat koulussa tai menossa nukkumaan. Siellä on tarpeeksi tilaa mukana toimitettujen laitteiden sijoittamiseen ja kaikkien tapaamiseen. Kuten asiakaspalveluagentitkin, myös teknisen tuen asiantuntijat keskittyvät vastaamaan asiakaskysymyksiin ja ratkaisemaan heidän ongelmansa. Suosittelen lukemaan Ashleyn haastattelua aiheesta "Vauvan tarvikkeiden vuokrausyrityksen perustaminen" Kuinka paljon voin tehdä?

Tee läheistä yhteistyötä sisältö-, paikallis-, suunnittelu- ja sisäänpääsyryhmien kanssa sähköpostistrategian kehittämiseksi ja sopivan sisällön hankkimiseksi sähköposteille. Shipt väittää, että on mahdollista ansaita 22 dollaria/tunti, mutta noin 10 dollaria on todennäköisempi useiden Shiptin ostajien raporttien mukaan. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan. Lisäksi henkilötietosi siirretään muihin Bonnier-toimistoihin, kun se on tarpeen sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi tai tekemiseksi sinulle tai sinun eduksesi. Kotoa työskentelemällä on sen etuja. Tämä työ voidaan nopeuttaa. Tämä asunto- ja omavarastointialan yritys palkkaa etätyöntekijöitä erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntirooleissa, esimerkiksi varauksilla ja tienvarsipalveluilla. Osana yrityksen operatiivista ja teknistä ryhmää laadun parantamisen etäjohtajat vastaavat suunnittelusta ja kehittämisestä parhaiden käytäntöjen suhteen, jotka liittyvät järjestelmän hallintaan ja tietoarkkitehtuuriin.

Se on ainoa jäsenpohjainen työpaikasivusto, jota luotan. Vaikka työn vakaajat, kuten Flex Jobs, perivät maksun hallintoneuvojensa etsimisestä, tietyt yritykset (kuten Amazon) eivät veloita mitään hakemustaan. Olen löytänyt hienoja tapoja, jotka auttavat sinua laskemaan freelance-kirjoitustyösi ilman vaivaa. Groove tarjoaa asiakastukiohjelmistoja yrityksille ja näyttävät pärjäävän melko hyvin, koska olen vastannut “Groove-lippuihin” muutamassa eri yrityksessä, joissa olen työskennellyt. He palkkaavat tulkkeja melkein jokaiselle kielelle.

  • Monissa tapauksissa ensisijainen vaatimus on, että olet äidinkielenään äidinkielenään puhuja, koska monet opiskelijat etsivät yksinkertaisesti tapaa harjoittaa keskustelutaitojaan.
  • Vuonna 2019 Caitlin Pyle ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä freelance-oikolukijana vapaa-ajallaan.
  • Näille alueille julkaistusta tiedosta tulee julkista tietoa, ja minkä tahansa kolmannen osapuolen käyttö näihin tietoihin on meidän kykymme hallitsematta.
  • (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), verkkosuhdepäällikkö (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden valvoja, verkkosuhteiden johtaja ja muut.
  • Enterprise työllistää virtuaalisen puhelinkeskuksen varausagentteja ottaen saapuvat puhelut asiakaskyselyihin ja varauksiin.
  • Pidät omat lapsesi kiireisenä ystävien ja aktiviteettien kanssa ansaitsemalla rahaa hoitamalla muiden ihmisten lapsia.
  • Jotkut näistä legitiimiistä online-töistä ovat vain ylimääräisiä ansaitsevia, kun taas toiset todella maksavat hyvin, joten valitse itsellesi sopivat.

Kuinka Purkaa Maahanmuuttajatyöntekijöitä Vuonna 2019

Jos etsit ansaita passiivista tuloa jatkuvasti jatkaessasi normaalia työtäsi, osakevalokuvien ja videoiden myynti on hieno idea. CACTUS tarjoaa sekä freelance- että kokopäiväisiä kotona tehtäviä. Kiitos, saat nyt luettelon 15 yrityksestä, jotka tällä hetkellä palkkaavat online-töitä.

He palkkaavat Yhdysvalloissa. Virtuaalisten avustajien tavoin oikolukijat voivat löytää työtä melkein minkä tahansa yrityksen kanssa, joka julkaisee sisältöä verkossa. Päivän parhaat ajat ostaa ja myydä varastoja, toisin sanoen pääomamarkkinat helpottavat rahastojen liikkumista edellä mainittujen yksiköiden välillä. Tämä valtava koulutuspalvelujen tarjoaja tarjoaa mahdollisuuksia opettajille ja ohjaajille, ja toisinaan myös mainostaa etätyötä markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa. Sallimme kolmansien osapuolien yritysten näyttää mainoksia ja/tai kerätä tiettyjä tietoja, kun vierailet verkkosivustollamme ja suoraan sähköposteissa/viestinnässä. Google tietysti ei. Prudential palkkaa kotona työskentelevät finanssipalveluyritykset, asiakasratkaisujen edustajat ja asiakassuhde-asiantuntijat. Verkkokouluttajaksi todistuksen saamiseksi sinulla on oltava tutkintotodistus tai ilmoittautuminen Yhdysvaltoihin. Huomaa, että toisin kuin eräät yritykset, jotka palkkaavat kodin työntekijöitä tässä luettelossa, VIPKid ei palkkaa henkilöstöä suoraan - opettajat työskentelevät heille freelance-pohjalta.