Haluatko työskennellä kotoa? Amazon palkkaa 5000 ihmistä työskentelemään keittiöistään ja olohuoneistaan

Näihin etäasemiin Apple toimittaa sinulle iMacin ja kuulokemikrofonit, jotta voit suorittaa työtehtäväsi. Työskentele missä tahansa: Voit ansaita 500–1000 dollaria viikossa takuuna. Tarvitset tietoa HIPAA: sta ja pystyt läpäisemään tiukan taustatutkimuksen. Tukipalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja kaikki tarvitsemasi ohjelmistot toimitetaan.

TeleReach on yritys, joka tarjoaa lukuisia palveluita, kuten tiedonkeruu, tapaamisasetukset, lyijyn luominen, liiketoiminnan kehittäminen. Kotoa kokopäiväisesti työskentelevien ohjelmoijaohjelmien määrä on kasvanut 11. Ver-a-Fast - puhelinasiamies on tämän yrityksen tarjoama sijainti. Vaaditaan kandidaatin tutkinto. Sinut seulotaan töiden läpi tuntikausia ― ja kun vihdoin löydät neula-in-the-heinää-etätyön, työjuliste on yleensä tehnyt virheen.

Mutta sanotaan, että ansaitsemasi määrä riippuu läpimenoajasta, kirjoittamasi äänen laadusta ja kaiuttimien määrästä.

Maksun odotetaan olevan vähintään 10–30 dollaria tunnissa. Kokemus toimistopuhelinkeskuksesta tai edes vähittäiskaupan työpaikoista riittää usein kotipuhelinkeskuksen työn laskemiseen. Vaikka olet itsenäinen urakoitsija, voit lopulta ansaita pienen osan yrityksestä. Suunnittelimme älykkään, tyylikkään yrityksen, joka toimii silloin, kun sinäkin. Niiden tarjoamat sijainti- ja sijaintityypit vaihtelevat, koska Amazon on niin suuri yritys, joten melkein aina on tarjolla työpaikkoja, joista valita. Tässä on joitakin tunnetuimpia ja mahdollisesti eniten käytettyjä matkatoimistoja, joilla on usein kauko-ohjaussuunnitelma-aukkoja: Tässä asennossa otat äänitiedoston ja kirjoitat sen tekstimuotoon.

Verkossa toimivien koulutusyritysten lisäksi, toinen hieno resurssi englanninkielisten online-opetustöiden löytämiseen on ESL-työpöydät.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset. Lopuksi, kun portfolioni on valmis, voit alkaa löytää töitä Upwork-, Freelancer- tai monista muista vastaavista verkkosivustoista. Kokopäiväinen kotityöaika on käytettävissä.

Työskentelin esimerkiksi yrityksessä, jossa olin ainoa etätyöntekijä, ja aluksella oloa ei ollut.

7 Ajatusta Aiheesta “14 Aloittelijan Lähtötason Työpaikkaa Kotona - Kokemusta Ei Tarvita”

Kuulostaa ikään kuin unelmalta? Tarjolla on yli 50 erilaista työryhmää etsimään ihanteellisen työnantajan löytämiseksi. Freelance-kirjoittaminen tarjoaa tasaisemman tulon kuin bloggaaminen, ja on helpompaa aloittaa ansaitseminen nopeasti - mikä on hieno tapa lisätä tuloja kasvatessasi omaa blogia. Voit odottaa tuntihintaan noin 13 dollaria, ja myyntiedustajille maksetaan palkkioita ja bonuksia. Tarkoitettua työnhakuani varten (olen työskennellyt tekniikassa) tämä paikka oli hämärtä. Alice's Table tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja tukea naisten on käynnistettävä liiketoimintaansa ja yhdistää heidät isäntäyhteisöön eri puolilla maata. Päivitys 2/2019 - BlogMutt on nyt Verblio.

Laskutusasiantuntija

Voit työskennellä sängystäsi pyjamassa, välttää kiireistä päivittäistä työmatkaa ja mahdollisesti hallita enemmän aikataulusi. Tarjoatteko ryhmälle johtamista ja visiota hallinnan, projektisuunnittelun, toteutuksen ja päättämisen, varainhoidon, viestinnän aloilla? ja maamerkin tulokset? Kaikki asemat eivät ole etähyväksyttyjä, joten muista etsiä Humana-urasivustolla avainsanalla “remote”. Hakeudu vain kahteen suosittelemaan yritykseen. Lifebushido - Tällä yrityksellä on asiakaskunta, joka etsii virtuaaliassisteja. Tarjoa asiakkaille ilmaista työtä portfolion rakentamiseksi tarvittaessa. Tausta, että taustamelua ei taata, jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä kotona, voi olla mahdotonta.

Laatu vaihtelee, minkä vuoksi pidän parempana sivua, kuten FlexJobs.

Ansaitse Rahaa Kotona Maksamalla Verkkosivustoille Ja Sovelluksille

Tämä on työ, josta voit kasvaa. Ja voit aloittaa WordPress-blogin melkein ilman mitään. Jos haluat joskus tietää jotain, voit hypätä Googleen, Bingiin tai muuhun hakukoneeseen löytääksesi lisätietoja.

Joskus soittajat ovat huonossa tunnelmassa, joten sinun on oltava kärsivällinen, pysyttävä rauhallisena etkä ota sitä henkilökohtaisesti. Mutta jos sinulla on aikaa perustaa oma yritys ja löytää yksityisiä asiakkaita, voit tehdä paljon enemmän. Leapforce - Tämä yritys palkkaa ihmisiä useista eri maista hakukonearvioijiksi.

Kirkus - Etsii usein kirjanarvioitsijoita. Yllä olemme luetteloineet transkriptioyrityksiä, jotka palkkaavat transkriptiota, mutta ne eivät ole ainoat paikat, joissa voit löytää tällaisen työn. 00 pätevälle lähtötasolle. Yhdysvallat, Etelä-Amerikka ja Eurooppa. Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista. He maksavat ihmisille testatakseen heidän bloginsa, verkkosivustonsa tai sovelluksensa täydellisyyden varmistamiseksi.

Kotona Yliopiston/yliopiston Opetustyöt

Tämä voidaan helposti määrittää googlimalla tilavaatimuksesi ja hakemusprosessisi. Poirier työskentelee nyt usein kotinsa keittiössä, kun taas pieni tyttö leikkii vain muutaman metrin päässä. Verkkoyritykset luottavat mainoksiin houkutellakseen lisää asiakkaita ja levittämään tietoa tuotteistaan ​​tai palveluistaan. Henkilökohtaiset kokit ansaitsevat välillä 35–50 dollaria tunnissa. Tiedonvälittäjä suorittaa tietojen syöttötoiminnot ja yleiset toimistotoiminnot arviointiprojektissa.

Online-työpaikat opiskelijoille: Yli 20 vaihtoehtoa ansaita rahaa nyt!

Ja useimmille heistä ei tarvita kokemusta. Ennen kuin ohitat tämän osan, on joitain asioita, jotka sinun pitäisi tietää kotona tehtävistä töistä, jotka vaativat sinua puhumaan asiakkaiden kanssa puhelimitse. Hienovarainen tapa ilmaista rahakysymyksiä saattaa olla: ”Mitkä ovat yrityksen tärkeimmät tulot? SEO-asiantuntijat työskentelevät kotoa analysoimalla, testaamalla, tarkistamalla ja toteuttamalla tehokkaita muutoksia verkkosivustoihin ja blogeihin, jotta Google voisi paremmin sijoittua ja parantaa UX- tai käyttökokemusta.

Voit liittyä sellaisiin yrityksiin kuten ICUC, LiveWorld, The Social Element (entinen Emoderation), ModSquad, Crisp Thinking. Stylevate antaa sinun perustaa ilmainen myymälä ja ansaita jopa 20% palkkioita myymällä vaatteita isojen muotimerkkien tuotteista. Se riippuu markkinoistasi. Kuinka ansaita rahaa, muita valokuvaajien markkinapaikkoja ovat SmugMug, 500px ja PhotoShelter. Heillä on kaksi kääntäjäryhmää: Sinun on todennäköisesti esitettävä haluamasi projektiisi tai keikkoihin liittyvä työsalkku, joten varmista, että sinulla on yksi kätevä asia ennen hakemusta. Koska suurimman osan tehtävien suorittaminen vie vain muutaman minuutin, tämä voi olla hyvä sivutulonlähde, jos olet kotona vanhempi tai haluat ansaita muutama ylimääräinen dollari vapaa-ajallasi tai päivittäisellä bussimatkalla.

Liittyessään heidän ohjelmaansa hyväksyt veloittaa vain vajaat 50 dollaria kuukaudessa! Voit jopa kirjoittaa sanoituksia asiakkaan romanttisiin kihlasuunnitelmiin tai hankkia sen espanjaksi, hepreaksi tai muulla kielellä. LiftHero - on erikoistunut vanhusten ajo- ja concierge-palveluihin.

 • Yrityksen mainitseminen ei tarkoita suositusta sen hyväksi.
 • He eivät ole ensimmäinen valintamme, kun kyse on kotityöstä yksin tästä syystä.
 • Itse asiassa on todellakin melko paljon etätyöpaikkoja, ja niitä on helppo löytää, mutta suuri osa niistä on sijaintikohtaisia ​​tai etää lainkaan.
 • Tämä luettelo sisältää kirjaimellisesti tuhansia yrityksiä, jotka palkkaavat aktiivisesti etätyöt.
 • Autat asiakkaita online-tilauksilla tai tarjoat muuta tukea.
 • Päivitetty ja julkaistu uudelleen 10. kesäkuuta 2019.
 • Siirrä ansiosi Amazon-lahjakortille tai Amazon Payments -tilille.

Online Writer

Suoraan sanottuna, 14 dollaria. Sivuston mukaan potentiaalisten tekijöiden arviointi voi viedä jopa tunnin ja se tulisi suorittaa tietokoneelta, josta aiot työskennellä. Ja he palkkaavat ihmisiä opettamaan näitä opiskelijoita.

Korjauslukija

Tämä on luultavasti kaikkein erikoistunein etätyö luettelossa, ja siitä tulee valtavia palkkoja. Sinun tarvitsee vain vastata seitsemään kysymykseen kymmenessä minuutissa ja ansaitset 50 dollaria joka kerta. Hienoa tässä sivustossa on se, että kokemusta ei vaadita.

Se tarjoaa akuuttia hoitoa, kotiterveydenhuoltoa, suun terveydenhuoltoa, energiatehokasta valaistusta, nykytaidetta, kelloja ja koruratkaisuja. Voivatko vedonlyönti olla kannattava sijoitus vedonlyöjien keskuudessa, on ainakin 30 000 syytä, miksi lukijoiden ei tulisi seurata esimerkkiäni pyrkiessään lisäämään tulojaan vedonvälittäjien kautta. Monet roolit vaativat tutkinnon ja luokkakokemuksen. 49 miljoonaa liikevaihtoa vuonna 2019. ACADEMICWORLD etsii erityisesti niitä, joilla on kokemusta akateemisen kirjoituksen muokkaamisesta ja kääntämisestä.

Muu Työ Kotona -mahdollisuudet

Etätyönantajien on luotettava siihen, että jokainen tiimin jäsen tekee työnsä ja luo korkealaatuista työtä. 02 Freelance-kirjoittaminen ja MoMo Productions/Getty Images -työkalujen kirjoittaminen ja muokkaaminen kotona-työ kirjoittaa monenlaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien kuluttajalehteiden freelancerit, blogin kirjoittaminen, joukkovaihto ja muokkaustyöt. Shipt - Lue Shipt Review - Ole ostamassa Shiptille toimittamalla päivittäistavaroita tilauksen mukaan palvelua pyytäville ihmisille. Sinulle maksetaan ajasta, jonka vietät puhelimessa puhumiseen. Vastuu positiivisten asiakassuhteiden ylläpidosta käsittelemällä kaikenlaisia ​​tuotteisiin liittyviä huolenaiheita, mukaan lukien:

Suorita sitten tentti, hanki sertifikaatti ja aloita työskentely. Ei kotona juhlia. FlexJobs on maksettu jäsensivusto. Kun olet kirjautunut kyselysivustoon, saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kyselyä on käytettävissä.

Arviot ovat noin 350 sanaa kahden viikon kuluttua kirjan antamisesta. Chegg palkkaa ohjaajia auttamaan keskiasteen ja keskiasteen oppilaita, korkeakouluopiskelijoita ja työskenteleviä ammattilaisia. Jos olet joku suhteellisen tekninen taitava ja nauttii teknisten ongelmien ratkaisemisesta, kotona työskentely teknisen tuen asiantuntijana voi olla sinulle.

Miksi SkipTheDrive?

Varustettuna yrityksen tietokoneella ja erinomaisella teollisuuden koulutuksella, myyntiedustajamme ovat kiinni nykyisten asiakkaiden kanssa ja tapaavat asiakkaita. Etsi haluamasi työ yllä ja napsauta linkkiä hakeaksesi. Joten jos sinulla on vektoritaitoja, tämän urapolun tulisi olla yksi painopistealueistasi. Saat maksun kahdesti kuukaudessa sekillä tai suoralla talletuksella.

Lääketieteellisillä neuvonantajilla on oltava asianmukainen pätevyys ja kliininen kokemus.

Aloittaminen Laillisesta Työstä Kotitöissä

Tekninen kirjoittaminen on yksi kuumimmin kysyttyjä ja eniten ansaitsevia töitä kotona, jotka eivät vaadi puhelinta. Joten vaikka saatat ansaita 1 dollaria. Perustamisestamme vuonna 2019 lähtien yli 3 miljoonaa kansalaisten hyväntekeväisyyshenkilöä on lahjoittanut luokkahuoneprojekteille alustallamme kanavoimalla kirjoja, kenttämatkoja, tekniikkaa ja muita resursseja yli 28 miljoonalle julkisten koulujen oppilaalle, pääosin pienituloisista kotitalouksista.. He maksavat kahdesti kuukaudessa Paypalilla. On olemassa kaksi tapaa ansaita elantonsa ammattimaisena eBay-myyjinä. Henkilökohtainen rahoitusuutisia, sijoitusneuvoja, liiketoiminnan ennusteita - kiplinger, osaatko soittaa instrumenttia? BSG - BSG palkkaa riippumattomia urakoitsijoita 8 dollarilla. Annan sinulle täydellisen luettelon muista kuin puhelimitse tehdyistä kotitöistä alla. Paperikorttiversio ei ehkä ole yhtä suosittu nykyään, mutta virtuaalilaji on edelleen suosikki ympäri maailmaa.

Testaamme hakijat ennen palkkaamista. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Vaadittava kokemus ja koulutus vaihtelevat asemittain. Kun olet hankkinut kokemusta ja uskottavuutta, voit etsiä korkeammin maksettavia töitä. BCD Travel tarjoaa globaalia yritysmatkojen hallintaa. Vain sinä voit päättää, mitkä ovat sinulle sopivia. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta totuus? Laitan tämän sivuston luetteloon resurssien vuoksi.

Philips

Suurten teknologiayritysten, kuten Applen ja Dellin lisäksi, kotitehtäviä teknisen tuen edustajille on tarjolla mistä tahansa joukosta suuria yrityksiä, jotka myyvät tuotteille minkä tahansa tyyppisiä teknisiä komponentteja. Löydät jopa joitain apua etsimäitä työpaikkailmoituksia haamukirjoittajalle Tinderistä. Opetetaan sekä yksityisiä että ryhmäluokkia. Online cfd -kauppa, cFD-arvopapereita ei ole noteerattu rahoitusvälineinä, mutta ne käyvät kauppaa pörssimyynnillä sinun ja PSG Securities Ltd: n, kuten osakevälittäjän, välillä. Jos olet osa yrityksen tuotteiden ja palvelujen teknistä tukitiimiä, vastuusi voivat hieman vaihdella. He osaavat kertoa, oletko aito. Etäroolien löytämiseksi hyvä lähtökohta on etsiä ”virtuaalista asiakaspalvelua. Samin inspiroiva tosielämän tarina on selvä todiste siitä, että asiantuntemuksestasi riippumatta kuka tahansa voi ansaita rahaa verkkoneuvonnasta.

He palkkaavat itsenäisiä urakoitsijoita. Moneybhai-sijoittaja, voit käydä välittäjän toimistossa tai pyytää välittäjää lähettämään edustajansa taloon tilin avauslomakkeen ja KYC-lomakkeen avulla. Jos et löytänyt etsimääsi tietystä kategoriasta, muista napsauttaa sinivihreäluokan otsikkoa saadaksesi lisää työluetteloita. Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Virtuaaliassistentit tekevät vähän kaikkea taitoistaan ​​/ asiantuntemuksestaan ​​riippuen. Miksi he haluavat tämän kokemuksen? Puhelinta ei tarvita näihin sivutoimintoihin. Olen henkilökohtaisesti saanut työpaikan AngelListiltä.

Kukaan ei katso. Työpaikat maksavat keskimäärin 50–130 dollaria tehtävää kohden. Joidenkin sivustojen kohdalla se on niin yksinkertaista kuin napsauttaa linkkiä ja puhua ääneen äänitetyllä rivillä ensimmäisten vaikutelmien jakamiseksi.

 • Tämän sanomalla on tietysti joitain taitoja, joita saatat tarvita ja jotka voivat auttaa sinua pääsemään palkkaamaan ja parantamaan tiettyjä tehtäviä.
 • Amazon palkkaa virtuaalisia asiakaspalveluagentteja käsittelemään saapuvia puheluita.
 • Kirjoitat sisällön monilla aloilla, kuten oikeudellisella, akateemisella, liiketoiminnallisella ja muulla.
 • ContractWorld palkkaa kotona työskentelevät asiakaspalvelun edustajat suurille yrityksille, kuten Pizza Hut, Loreal ja KFC.
 • Saapuva live operaattorin varmentajana ansaitset taatun vähintään 11 ​​dollaria.
 • Tämä asunto- ja omavarastointialan yritys palkkaa etätyöntekijöitä erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntirooleissa, esimerkiksi varauksilla ja tienvarsipalveluilla.

Paras Paikka Löytää Vielä Enemmän Työtä Kotitöistä

Euroopassa, Aasiassa, Australiassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa. Palkka vaihtelee asiakkaan ja projektin mukaan. Kirjoita vain termi “etä” sijaintikenttään nähdäksesi käytettävissä olevat sijainnit (esiin tulee ponnahdusikkuna, joka ilmestyy, kun vierailet sivulla ensimmäistä kertaa. )TaxJar on edistyksellinen ”etänä ensin” -yritys, jonka avulla työntekijät voivat työskennellä mistä tahansa sopivan WiFi-yhteyden avulla. Keskimäärin kotona työskentely voi säästää satoja dollareita vuosittain pelkästään polttoainekuluilla.

Ostoveroasiantuntija (40-50 000 Dollaria)

Ja kolmanneksi, se on erittäin aikaa vievää. Rakastat myös näitä viestejä: On myös mahdollisuuksia työskennellä reaaliaikaisessa tulkinnassa.

Olemme yhtäläisten mahdollisuuksien työnantaja.

Yleensä he etsivät ihmisiä työskentelemään kotoa auttamalla asiakkaitaan vastaamalla heidän kysymyksiinsä ja ottamalla huomioon heidän huolensa langattomasta palvelusta tai muista tuotteista. Kun joku ostaa lähettämäsi kuvan, saat prosenttiosuuden myyntihinnasta. Artikkelien on oltava vähintään 1000 sanaa. Sivutöihin voivat sisältyä tietojen syöttö, asiakaspalveluun liittyvät työt sekä tapahtumalippujen myynti ja myynti. Toinen suosittu freelance-alusta on Fiverr. Voit jälleen kerran tarjota palveluitasi Care.

Tutkimuksia, jotka ovat täysin laillisia, ovat Swagbucks (saat 5 dollaria liittymisbonuksen), Survey Junkie, PineCone Research ja Springboard America.

Verkkosivujen Testaus

Tässä ilmaisessa minikurssissa pitkäaikainen tutkija Linda Evenson näyttää sinulle, kuinka ansaita kokopäiväiset tulot työskentelemällä vain osa-aikaisesti tutkijana. Älä pelkää etähaastattelussa, että olet sinä. Tarvitset kandidaatin tutkinnon joillekin tehtäville ja lääketieteellinen kokemus on erityinen etu joillekin rooleille. Ansioluettelosi tulisi puhua viestintätaitoistasi, ja kirjoitusvirheiden tulisi olla olemattomia. Opetat kaiken tason opiskelijoita, mukaan lukien keskiasteen ja keskiasteen koulut, korkeakoulut ja ammattilaiset. On välttämätöntä tehdä oma due diligence kaikissa yrityksissä, joihin haet, koska huijauksia on siellä.

SayABC palkkaa opettajat opettamaan pieniä ryhmiä lapsia (ikä 5–12) englantia toisena kielenä.

Tietojen Syöttö Kotona - Etätyö

Appen tukee lähes miljoonaa urakoitsijaa, jonka pääkonttori sijaitsee Chatswoodissa, Uudessa Etelä-Walesissa, Australiassa. He ovat kilpailukykyisempiä ja vaativat enemmän kokemusta kuin muut työpaikat, mutta kun olet sisään, olet sisällä. Vapaasti käytettävissä olevia liiketaloudellisia grafiikoita tuotannon jälkeiseen editointiin on tarjolla monia mahdollisuuksia. Toinen koti-työpaikkoja tarjoava yritys on Altegra Health. Ja odotuslista on usein erittäin pitkä. Minulla oli myös maalausyritys korkeakoulussa, missä menin ovelta ovelle myymällä maalauspalveluita.

Etsitkö kirjailijaa, jolla on 5–7 vuoden kokemus ja joka kiinnostaa vahvasti terveyttä, hyvinvointia, tiedettä, ruokavaliota, liikuntaa, lääketeollisuutta, kansanterveyttä jne. He palkkaavat monissa maissa ympäri maailmaa. Työskentelet todennäköisesti pienissä erissä vastakohtana kokonaiseen projektiin. Jatko- ja saatekirjeiden kirjoittaminen vaativat hyvin erityisiä sääntöjä ja tyylejä. Williams-Sonoma palkkaa asiakaspalveluagentit tarjoamaan palvelua ja tukea puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

NexusOp (arvostelu) - sinut palkataan itsenäiseksi urakoitsijaksi tarjoamaan asiakas- tai myyntitukea NexusOp-yritysasiakkaille.

Auta CTO: n ja tiimin jäsenpalveluiden johtajia kaikkien etuusohjelmien hallinnossa. Kyky työskennellä itsenäisesti minimaalisella valvonnalla on pakollista näille rooleille, ja hakijoilta pyydetään viitteitä suoraan. Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta (ja jos sinulla on itsekuria pysyäksesi keskittyneenä ja tuotteliaana työskennellessäsi kotoa), kannattaa tutustua FlexJobsin viimeisimpään luetteloon eniten maksetuista kotona suoritettavista töistä. Aerotek on iso työnantaja, jolla on toimintaa lähes kaikissa Yhdysvaltojen 50 osavaltiossa. Valitettavasti Google-haku "työ kotona -työhön" tuottaa kymmeniä kyseenalaisia ​​hakutuloksia, joista monet jäävät pettymään - tai vielä pahempaa. Uraa on hienoa, että melkein kaikki teollisuudenalat vaativat ammattimaisesti otettuja valokuvia.