Oikeudelliset kotona tehtävät työpaikat: Onko niitä olemassa?

Työstä riippuen saatat tarvita hyvin vähän työskennellä kotoa. Voit olla osa jatkuvaa menestystä. Työskentelet tämän yrityksen toimittajana. Tämä on jälleen asia, jonka voit tehdä melkein mistä päin maailmaa tahansa, jos sinulla on Internet-yhteys. He palkkaavat Yhdysvalloissa, ja sinun on oltava vastaava pätevyys opettaa heidän kanssaan. Appen tukee lähes miljoonaa urakoitsijaa, jonka pääkonttori sijaitsee Chatswoodissa, Uudessa Etelä-Walesissa, Australiassa. Nämä paikat tulevat ja menevät nopeasti, joten sinun on parasta tarkistaa American Express Careers -sivusto ja etsiä avainsanoja, kuten ”työskennellä kotona” tai “virtuaalinen”.

Ainakin 15 prosenttia Taskerista ansaitsee vähintään 6000–7000 dollaria kuukaudessa, mikä on hyvä palkka. Jos haet kotitöitä yritykseltä, jolla on paikallinen toimisto, saatat odottaa haastattelevan henkilökohtaisesti. Paljon yrityksiä palkkaa etätyöntekijöitä tämän tyyppiseen työhön.

 • LiveWorld on toinen yritys, joka tarjoaa useita töitä kotona.
 • Se antaa sinulle vinkkejä kaikesta aloittamisesta, neuvotteluhinnoista, tuotemerkin rakentamisesta ja sopimusten käsittelystä.
 • Lisäksi emme ole jumissa kangasvankilassa.
 • Tämä on yksi kattavimmista ja täydellisimmistä oppaista tänään.
 • Jotkut isot nimibrändit toimivat ModSquadin kanssa - kun sinusta tulee Mod, sinun tulee työskennellä myös heidän kanssaan!
 • Tämäntyyppiset tehtävät ovat erikoistuneempia ja saattavat edellyttää lisäkoulutusta.

Ohjaajia palkataan puhelin- ja videotulkkaukseen ja kääntämiseen. Sen sijaan teet kotona töitä tietojen syöttämistä tai transkriptiota (joko lääketieteellistä tai ei-lääketieteellistä). Manhattan Prepissä on hienoa, että se maksaa todella hyvin. Google-verkkovastaava on hyvin erityinen työ, mikä tarkoittaa, että kilpailu on heikkoa, mutta pätevyys voi olla uuvuttavaa. Emme koskaan suosittele tällaista verkkotyötä, jos sinulla on meno-ongelmia tai sinulla ei ole varaa ostaa esineitä kääntymään. Palkka eroaa eri rooleista.

Contemporary VA: n virtuaaliassistenttina avustat monissa tehtävissä kalenterien järjestämisestä webinaarien suunnitteluun. Me kaikki teemme tietyn tyyppistä markkinointityötä itsenäisinä urakoitsijoina monille yrityksille. Tarjolla on laaja valikoima tehtäviä. Se ei ehkä tunnu olevan paljon, mutta muista, että jokainen puhdistus vie vain noin 10 minuuttia, joten jos pystyt laskemaan joukon asiakkaita yhdelle naapurustolle, voit räjäyttää joukon työpaikkoja lyhyessä ajassa.

Tämä on sivusto, jonka tiedetään palkkaavan freelancereita käsittelemään erilaisia ​​projekteja. Et yleensä ansaitse kokopäiväistä elää verkkosivustojen testaustöistä, mutta ne ovat erinomainen tapa saada lisää tuloja puolella. Se auttaa asiakkaita parantamaan tuotteita edistyneillä hakukoneilla, sosiaalisen median alustoilla, verkkokauppasivustoilla ja muilla. Se sisältää avattavan sijainnin. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Rekrytoija (55 869 dollaria/vuosi) - Kun he rekrytoivat sinut, autat yritystä paikallistamaan, rekrytoimaan ja ottamaan mukaan muita hyvin päteviä ehdokkaita näissä kokopäiväisissä tai osa-aikaisissa online-töissä.

John E. Walker

Online-jälleenmyyjä - monet ihmiset ovat luoneet menestyviä pienyrityksiä myymällä tuotteita suurilla verkkosivustoilla, kuten eBay ja Amazon. Se on hienoa rahaa, varsinkin kun ajatellaan työskentelevän kotoa. He ovat projektipäälliköitä, jotka koordinoivat kaikki yksityiskohdat ja varmistavat, että kaikki sujuu. Esimerkkejä ammattinimikkeistä Hiltonissa: Freelance-kirjoittaminen on yksi tuottoisimmista sivumyrskyistä, joita olen kokeillut. Silti, kun kirjoitan tätä, asiat menee hyvin kaikille. Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että pidätkö tästä blogiviestistä - rakastat myös seuraavia artikkeleita. Joten ne sopivat usein hyvin etätyöhön. Arvostelut maverick trading at investimonials, kun olet alas, jos sinulla ei ole enemmän riskirahoja, olet valmis. Toinen kotityötä tarjoava tutorointiyritys on kotitehtävien ohjaus. Nämä ovat vain muutamia tapoja ansaita rahaa blogoinnissa.

”Osa-aikaisella” tässä analyysissä tarkoitetaan alle 35 tuntia viikossa vaadittuja töitä. BLS ennustaa 11 prosentin kasvua tällä alalla. Älä huoli, jos et ole tarpeeksi hyvä.

 • Tutorit ilmoittavat ansaitsevansa jopa 2500 dollaria kuukaudessa.
 • Jotkut työpaikat maksavat tunneittain, toiset palkataan, toiset sisältävät etuja ja toiset tarjoavat urakehitysvaihtoehtoja.
 • Yhtiö tarjoaa osa-aikaisia ​​tehtäviä, mutta tämä voi johtaa kokopäivätyöhön kolmesta kuuteen kuukauteen.
 • Sinulla on oltava Facebook-tili hakeaksesi.
 • Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa.

Youtube-kanavat

Jos olet kiinnostunut verkkosivustojen testaamisesta, voit rekisteröityä seuraavien yritysten kanssa: Nämä ovat pieniä töitä, jotka on aika nopeasti tehdä. Jos aiot maksaa opintolainavelka, Aetna auttaa myös tässä. Maksettujen kyselyiden ottaminen voi auttaa. Binaariasetusten tekniset tiedot, lue lisää forexistä täältä. Nautitko lukemisesta tai asioiden parantamisesta? Yhtiö maksaa yhden sentin jokaisesta neljästä sanasta ja maksu suoritetaan viikoittain PayPalin kautta. Sosiaalisen median arvioijaksi ei ole asetettu erityisiä vaatimuksia, mikä on sekä hyvä asia (ei vaadita todistuksia tai edistyneitä taitoja) että huono asia (kilpailu voi olla kovaa). Hän käsittelee aiheita, kuten asiakkaiden piirtäminen, tehokkaiden järjestelmien luominen, palveluidesi hinnoittelu ja paljon muuta.

Ennen kuin lopetat perinteisen työpaikkasi keikkatalouden ja online-työpaikkojen hyväksi, luettelemme joitain huomioon otettavia etuja ja haittoja. Tämä työ sopii henkilölle, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa. Hänellä on oltava vahva transkriptioitausta, halu oppia ja hyvä työetiikka. Youtube, suurin osa näistä yrityksistä sijaitsi Isossa-Britanniassa ja myöhemmin vähemmän rajoittavilla lainkäyttöalueilla, tämä johtui osittain Yhdysvaltojen säännöksistä, jotka kieltävät tämän tyyppisen pörssikaupan. Voit ansaita 0 dollaria. Niiden tarjoamat sijainti- ja sijaintityypit vaihtelevat, koska Amazon on niin suuri yritys, joten melkein aina on tarjolla työpaikkoja, joista valita. Työnimikkeiden näyte Williams-Sonomassa: Voit lukea koko Swagbucks -katsauksen täältä.

Kuuluuko yritys paremman liiketoiminnan toimistoon? Onko sinulla kykyä käydä keskusteluja? Tämän kanssa sinun on työskenneltävä vähintään neljä tuntia päivässä. Tai vain itkevä lapsi. (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), verkkosuhdepäällikkö (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden valvoja, verkkosuhteiden johtaja ja muut.

Piirrä Sarjakuvat Ja Karikatyyrit

Nykyisiä tehtäviä ovat Virtual Controller, CPA ja Virtual Full Charge Bookkeeper. Ansaitse rahaa verkossa: kuinka ansaita 1000 dollaria kuukaudessa ilman työpaikkaa vuonna 2019. Sillä, mitä voit ja mitä ei voi tehdä, ei ole mitään rajoituksia. Seurauksena on, että monet lääkärit pääsevät nyt neuvottelemaan potilaidensa kanssa videoneuvottelujen avulla.

Alorica

Muista ajoittaa videohaastattelu hakemuksesi täyttämisen jälkeen. 15 sivutyötä ansaita ylimääräistä rahaa, ihmiset haluavat aina löytää nopeimman tavan oppia jotain uutta. Kurssin sankarin ohjaajat ansaitsevat keskimäärin 3 dollaria jokaisesta vastatusta kysymyksestä. Tällä sivulla on tytäryhtiölinkkejä.

Kiehtoovatko tosielämän mysteerit sinua?
Monet laillisimmista etätyötehtävistä vaativat jonkinlaista korkeakoulututkintoa tai ammatillista koulutusta.

Mitkä Ovat Vaihtoehtoni?

Riippumatta syistä oman yrityksen perustamiseen, vaihtoehtoja on paljon. Minulla on tänään lopullinen luettelo 30 maksuttomasta kotona suoritettavasta työstä, jotka voivat tarjota sinulle korkeat tulot, joita olet etsinyt. Ilmainen kryptovaluutan ja markkinatietojen sovellusliittymä (historiallinen ja reaaliaikainen hinta, pörssi- ja kauppatiedot). Oikealla kapealla ja riittävän suurella seurannalla voit ansaita todella hyvää rahaa, vastaanottaa ilmaisia ​​tuotteita ja nousta sosiaalisen piirisi kärkeen. Työntekijöillä on oltava hiljainen työtila, nopea internet ja kirjoitusnopeuden vähintään 25 sanaa minuutissa. Kuuden kuukauden kuluttua sopimukset voidaan uusia.

Raakaöljy53,01 + 0,56 (+ 1,07%)

Joitakin tapoja, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, ovat tytäryhtiömainonta, sponsoroidut viestit, Google Adsense ja tuotemyynti. Sinun on vain täytettävä profiilisivu, joka sisältää tietoja, kuten kielitaidosi ja saatavuuden. Työskentele tämän yrityksen mysteeriostajana ja ansaitse 0 dollaria. Yritykset voivat vuokrata sinut syöttämään tietoja ohjelmistojärjestelmään, siirtämään tietoja ja päivittämään tietueita. Kuinka siirtyä toimistosta verkkotyöhön. Yli 19 000 opiskelijan kanssa GCU palkkaa etäopettajia osa-aikaisesti ja väliaikaisesti. Sinulle voidaan antaa tehtäväksi sosiaalisen median hallinta, yhteisön moderointi tai foorumin hallinta (muutamia mainitakseni). Mutta se on höyhemmän viileämpi kuin miltä kuulostaa.

Hakijoilla on oltava yhden vuoden opetus-, valmennus-, mentorointi- tai ohjauskokemus sekä kandidaatin tutkinto. Huomaat, että suuri osa näistä on laillista kotitöistä tehtyä työtä ilman aloitusmaksua ja että suurin osa näistä kotitöistä voidaan tehdä osa-aikaisesti. Lionbridge aloitti käännösyrityksenä vuonna 1996, mutta kattaa nyt sisällöntuotannon, kielitieteen, tekoälyn, markkinoinnin, tekniikan ja muut. Edellä mainittujen kenttien lisäksi, kuten asiakaspalvelu ja tietojen syöttäminen, on myös paljon muita kenttiä, joiden avulla voit työskennellä kotoa. Hän ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä osa-aikaisesti oikolukijana vuodessa. Ajattele sitä, jokainen verkkosivusto tarvitsee jonkun kirjoittamaan sisältöä.

Voidaan ansaita keskimäärin 70 000 dollaria, mutta nämä tulot voivat laskea tai kasvaa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta riippuen.

Uskallan sanoa, että nämä keskiarvot perustuvat ihmisille, jotka työskentelevät muiden bloggaajien parissa. Tämä voi olla hieno tapa ansaita rahaa myös bloggaajana! Sosiaalisen median johtajat tai asiantuntijat voivat myös ansaita rahaa koulutuksen ja konsultoinnin avulla. Uutiskirjeet ja sähköpostikampanjat vaativat erityistä kirjoitustaitoa, koska siihen sisältyy avainsana- ja markkinatutkimus, strategisesti sijoitetut toimintakehotuspainikkeet ja vähän psykologiaa, joka rohkaisee lukijoita liittymään, ostamaan tai suorittamaan muita tavoitteita. Voit myös saada lahjakortteja yli 50 eri brändille. Palkkaaminen sekä kokopäiväisiin että osa-aikaisiin tehtäviin. Vaikka toimistopohjainen sysadmin voi ansaita noin 70 000 dollaria vuodessa, huomaa, että kotipohjaisessa versiossa on yleensä alhaisemmat hinnat. Tässä on muutama esimerkki verkkosivustoista ja blogeista, jotka maksavat sinulle artikkeleista:

 • Tai käy tai rekisteröidy yhteisöfoorumilla (linkki alareunassa) ja me vastaamme viestiin siellä.
 • Monien yllätykseksi on olemassa melko vähän laillista työtä kotiterveydenhuollon työpaikoilta.
 • Ne, joilla on lakikoulutus tai joilla on kokemusta lakimiesammattista, löytäisivät kodin mistä tahansa näistä kymmenestä verkkosivustosta, jotka tarjoavat laillista kirjoitustyötä.

Sosiaalisen Median Johtaja

Voit suorittaa kirjanpidon kotisi mukavuudesta lähtien. Tämä voi olla sinulle ansaintapuoli. Kotiyrityksenä matkatoimistona voit hyödyntää taitojasi hyvissä ajoin auttamalla ihmisiä suunnittelemaan omia unelomaisiaan. Se osoittautuu asteikkoksi oman yrityksen omistamiselle, lupausten kanssa valtavia rahaa. Voit joko ansaita rahaa blogoimalla tiedostasi tai löytää verkko-opetusyrityksen, joka toimii usein välittäjänä opiskelijoille ja sinun kaltaisillesi opettajille. TeleReach on yritys, joka tarjoaa lukuisia palveluita, kuten tiedonkeruu, tapaamisasetukset, lyijyn luominen, liiketoiminnan kehittäminen. Mutta joskus työmahdollisuuksia on tarjolla myös kotiapteekkihenkilökunnalta, joka haluaa suorittaa hallinnolliset perustoimet.

Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet. He hyväksyvät yhdysvaltalaiset hakijat ja palkka on noin 6 dollaria tunnissa. Jos toimit oikealla toimialalla, kirjoittaminen voi auttaa asiakkaita strategiassa, joka voi usein maksaa enemmän. Palkka on yleensä 15–20 dollaria tunnissa lähtötason sijainneista ja 25–35 dollaria + korkeamman tason positioista.

Alla oleva yritysluettelo perustuu yli 50 000 yrityksen analyysiin FlexJobsin tietokannassa. Voit saada oikolukutöitä esimerkiksi Upwork-sivustojen kautta. Maailma on täynnä toimihenkilöiden kutsumuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia työskennellä kotona täys- tai osa-aikaisesti. Melko harvat näistä verkkosivustoista tarjoavat myös tietoa ja ideoita kotiyrityksen perustamisesta. Hymnillä on myös ollut luettelo etä- ja etätyöntekijöistä, kuten liiketoiminnan kehittämiskonsultti, tili- ja ohjelmajohtaja sekä markkinointijohtaja. Lunasta pisteesi lahjakortteihin Amazonille ja Targetille. Temppu menestyväksi freelanceriksi on löytää töitä ja/tai asiakkaita, jotka sopivat hyvin sinun erityisiin taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Haluat tarjota hyvää palvelua ja saada viitteitä.

Paikallinen Koordinaattori:

Nämä työpaikat saattavat edellyttää kokemusta ja kandidaatin tutkintoa liittyvillä aloilla. Tämä yritys tarjoaa Yhdysvaltoihin perustuvia virtuaaliassistenttipalveluita monille asiakkaille. Kysy haastattelijoiden nimi, jotta voit tutkia ihmisiä, joiden kanssa puhut, varmistaaksesi, että he ovat oikeita. Tämä asema maksaa 8 dollaria. Bloggaajat ansaitsevat omilla verkkosivustoillaan rahaa myymällä omia tuotteitaan tai mainostamalla muita. Kuten olet todennäköisesti jo huomannut, olen tytäryhtiö useissa käyttämissäni ja luotetuissa online-merkeissä.

Tuutoreilla on oltava kandidaatin tutkinto ja yhden vuoden kokemus. Voit olla osa merkityksellistä liikettä ja ansaita anteliaita kannustimia edistämällä SimplyFunin pelipohjaisen oppimisen tehtävää. Etsi binaarivaihtoehdot, lisäksi MT4: n demo-tilit voidaan avata työpöytäympäristössä sekä mobiilisovelluksissa. Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä. BLS: n mukaan noin 16% web-kehittäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, ja suurin osa pystyi työskentelemään kotona tai missä tahansa kannettavan tietokoneen ja nopean Internet-yhteyden avulla.

Ja se on jo yksi yleisimmistä töistä, joiden avulla voit työskennellä kotoa. Joten tarkista ja jatka, kun paikat ovat auki. Voit työskennellä yrityksen kanssa itsenäisenä urakoitsijana, suorittamalla tekstityksiä tuotestudioille ja muille toimialoille. Turvallisuus, tämä on nopea ja helppo tapa ansaita rahaa verkossa. Etsi U-Haul-verkkosivustolta yllä olevan linkin kautta selvittääksesi, onko heillä tällä hetkellä mitään työstä kotoa-aukkoja asiakaspalvelun edustajille. Kyselyjen tekeminen ei tee rikkaiksi. Kotityöt ovat samanlaisia ​​kuin toimistoympäristössä. Vastuut tässä tehtävässä sisältävät asiakkaiden tarpeiden käsittelyn puhelimitse, online-keskustelun ja sähköpostin.

Saatat ajatella, että työskentelisit päivä ja yö ansaitaksesi elantonsa Fiverrin kanssa.