10 Todellista Kotona Työskentelevää Työtä Vuodelle 2019 - Yksinkertainen Dollari

Jotta voit tulla kotiopettajaksi, sinun on täytettävä hakemus ja läpäistävä laaja seulontaprosessi. Ihmiset, jotka ovat ammattilaisia ​​verkkokaupoissa tai haluavat selata verkkosivustojen syvimpiä rakoja. Monet taiteilijat teeskentelevät työskentelevän kotitalouksien nimeyrityksissä joko suoraan tai alihankkijoina. 4 avainta varaston hankkimiseen päiväkaupan strategiaasi varten, tärkeintä on, että yhtäkkiä olin peloton, mikään ei voinut enää pelätä minua. Vaikka tämä työ ei ole puhelinta, joudut ehkä toisinaan keskustelemaan asiakkaiden kanssa puhelimitse.

Oletan, että jos teit sen täällä, puhut englantia, joten miksi et työskentele kotoa opettamalla muita ihmisiä?

Hilton palkkaa varausagentit ja asiakaspalveluagentit toimimaan etäyhteydessä. Jos kirjoitat artikkeleita siitä, mistä muut ihmiset haluavat sinun kirjoittavan, kuulostaa vetovoimalta, entä kirjoittaminen mistä tahansa helvetistä haluat kirjoittaa? Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina ja tapoja ratkaista ongelmia, bloggaaminen voi olla sinulle. Tonni yrittäjiä ja yritysomistajia tarvitsee vähän luovaa apua nimeämisessä ja iskulauseiden luomisessa. Tällä yrityksellä on monia laillisia töitä kotoa sopivista kotitehtävistä. Pidät 100% vinkkistasi.

Vaikka kotona työskentelemistä on monia laillisia mahdollisuuksia, vuosien takaisia ​​huijauksia on edelleen olemassa. Jos työ kotona -mahdollisuus vaatii sinua maksamaan etukäteen maksun tai ostamaan “aloituspaketin” tai tekemään muunlaisia ​​huomattavia käteismenoja, se on todennäköisesti huijaus. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2019, nyt en ehdota sinua luopumaan tuotteista, joista sinä ja perheesi arvostat ja nauttimaan, sen sijaan leikkaamme rasvaa vähän. Yleisimpiä toimenpiteitä, joita ihmiset toteuttavat, on etsiä Googlelta kotona työskenteleviä työpaikkoja. Erilaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia ja huijauksia on kuitenkin löydettävä, ja ne kaikki vaativat rahaa.

Se on ainoa jäsenpohjainen työpaikasivusto, jota luotan.

Omat Vuokrakohteet

Jos säestät ensimmäistä työtäsi, yritä tarjota palveluitasi ilmaiseksi yhden viikon ajan helpottaaksesi asiakkaan mieltä, koska sinulla ei ole viitteitä tai arvosteluita. Lisäksi on olemassa laaja valikoima franchiseja, jotka kukin on suunnattu eri markkinoille. Tietojen syöttö on yksi suosituimmista joukkokaupan keikoista. Jos sinulla on tietty taito missä tahansa pelissä ja haluat valmentaa jokua käteisestä, on olemassa pelaajien yhteisö, joka voi odottaa sinua pelivalmentajana joka päivä. Tämä sivusto auttaa osoittamaan, että olet todellinen henkilö, ja se on hieno tapa osoittaa työn laatua ja tarjoamiasi palveluita. Kaikkikokoiset yritykset tarvitsevat kirjoitettua sisältöä, kuten blogiviestit, verkkosivun kopion tai e-kirjat.

Työt veteraaneille: Kuinka löytää siviiliura

Freelancer on yksi tuottoisimmista tavoista työskennellä kotoa. Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä. Mutta sinun ei tarvitse olla yksi heistä. Aloita tutkimalla yrityksiä, kuten Working Solutions ja Salesforce, saadaksesi selville, minkä tyyppiset myyntityöt tarjoavat etätyöntekijöille.

Lisää freelance-sivustoja kassalle:

Editointi Ja Oikoluku

Tiedonkeruijat ansaitsevat 9–15 dollaria tunnissa. Freelancereina voit viedä kameran ja kannettavan tietokoneen mistä tahansa ja silti pystyä tuottamaan upeita töitä. Jos olet kirjailija tai toimittaja, taidot voivat siirtyä pitkälle etätyöhön. Jos sinulla on taito käyttää sosiaalisen median alustoja, kuten Facebook ja Instagram, voit ansaita elantonsa auttaa yrityksiä tavoittamaan, kiinnostamaan ja mainostamaan tuotteitaan sosiaalisen median markkinoinnin kautta.

Vältä Kotona Tapahtuvaa Työhuijausta

Tämä tarkkailee ja tietää mitä ansaitsee rahaa Internetissä nykyisessä maisemassa. Forex alparin kanssa: luotettavuus ja innovaatiot kaupassa, kansallisilla keskuspankeilla on tärkeä rooli valuuttamarkkinoilla. Useimmissa tapauksissa sinun on kuitenkin rekrytoitava myyjiä työskentelemään "alalinjassa" sinulta ansaitaksesi rahaa. Ei huono keikka! Heillä on valtava tarve äidinkielenään puhujille, jotta opiskelijoille olisi mahtava kokemus. Mistä löydät etätöitä digitaalisen lääketieteen alalta?

Runoilijoilla ja niillä, joilla on sanojen tyyliä, voi olla ura videotuotannossa. Kuinka paljon kääntäjät voivat tehdä? Kuinka paljon bloggaajat ansaitsevat? Ja myydä on huomattavasti helpompaa - koska kaikki vaativat sisältöä.

Kuinka aloitan? Ansainne riippuu tietysti suoritetusta työstä. Tästä huolimatta siellä on yrityksiä, jotka tarvitsevat tietojen syöttämisen esimerkiksi captcha-merkinnän, perustyyppien kirjoittamisen, lääketieteellisen transkription, muotoilun, lääketieteellisen koodauksen, palkkatietojen syöttämisen ja muun suhteen. Kauppa varastot, rakenna salkku. Kun tutkit vaihtoehtojasi, on syytä muistaa, että pieni varovaisuus voi auttaa sinua välttämään pettymyksiä myöhemmin. Nykyään tieto hakukoneiden optimoinnista on kultainen lippu, ja pienyritykset tarvitsevat yleensä kipeästi ymmärrystä siitä, kuinka ne voivat paremmin sijoittua Googlen hakutuloksissa. Jotta tämä opas löytää parhaita töitä kotitöistä on helpompi sulauttaa, olen jakanut ne osiin suurempien taitoluokkien, kuten kirjoittaminen ja muokkaaminen, virtuaaliapu, suunnittelu, kehitys, hallinta, myynti, videoeditointi ja muut, perusteella. Vierailtuaan nimettyyn yritykseen, ostajat toimittavat yksityiskohtaisen raportin. Saatat lukea osaa tästä ja ajatella, minulla ei ole pääomaa investoida ostamiseen ja jälleenmyyntiin tai tietoja ja taitoja, joita tarvitaan opettamaan jotain soittimista.

Treffit eivät ole helppoa monille ihmisille, ja pyyhkäisyn, haamun ja FOMO: n aikakaudella ihmiset tarvitsevat enemmän apua kuin koskaan.

Sosiaalisen Median Maailmanlaajuiset Työpaikat

Jotkut yritykset sallivat tutorien asettaa omat hinnat, kun taas toiset maksavat kiinteän maksun. Hyväksyttyäsi voit valita, kenelle ohjaat (ts. )Kirjoista vaatteisiin keräilyesineisiin voit istua odottamattomassa kodissasi. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Käytä intohimoasi sydämesi ja lompakkosi syöttämiseen. Saat maksun joka kuukausi suoran talletuksen kautta. Testaajien on otettava näytetesti ennen tehtävien vastaanottamista.

Mikään, mitä teen ohjelmistosuunnittelijana, ei vaadi minua missä tahansa tietyssä paikassa. Päivittäiset osakevalinnat, yleensä Tim lähettää päivittäin osakevalvontalistoja klo 8 aamulla seurannasähköpostien kanssa. Sivustot, kuten Upwork. Verkkokyselyjen tekeminen ei tee sinusta rikkautta, mutta ne auttavat varmasti ansaitsemaan ylimääräisiä tuloja. Muista, että osavaltio saattaa vaatia lisensointia, jos haluat tehdä tämän virallisesti.

Esimerkiksi, vaikka hän on varmasti kasan huipulla, hyvä ystävämme Michelle ansaitsee noin 50 000 dollaria kuukaudessa pelkästään blogin tuloista.

Online-ohjaaja

Kotoa työskenteleminen on miljoonien työntekijöiden työunelmatilanne. Voit ansaita myös 1 dollarin bonuksen aloittamisesta. Parhaat välitysyritykset ja osakekauppayhtiöt vuonna 2019, minulla ei ollut paljon rahaa; Itse asiassa minulla ei ollut oikeastaan ​​melkein mitään rahaa, silti tunsin olevani pakko ostaa minun ostaa yksi näistä teknisistä osakkeista. Olen tehnyt tutkimuksen, joten sinun ei tarvitse. Ja hieno uutinen on, että asiakkaat etsivät aina video- tai äänieditoria.

Nopean ja tarkan kirjoitustaidon lisäksi jotkut työnantajat etsivät myös ihmisiä, jotka ovat suorittaneet perustaidot toimistotaidoista, jotka kattavat yleisesti käytetyn tietokoneohjelmiston. Huolimatta siitä, että on olemassa monia matkasivustoja, jotka tekevät matkan suunnittelusta helppoa, se voi silti olla aikaa vievää. Ja sinulla on mahdollisuus saada bonuksia, jos olet erinomainen ohjaaja. Ehkä yllä olevat työpaikat eivät kiinnostaneet kiinnostusta.

Sähköpostimarkkinoinnin Asiantuntija

Tutkija - Voit auttaa apteekkipohjaisia ​​konsultointiyrityksiä tutkimaan erilaisia ​​aiheita, kuten lääkemarkkinatutkimusta, ikääntyvää väestöä, syöpähoitoja ja niin edelleen. Työskentele kotoa xeroxille, englannin metsästys tarjoaa työpaikkoja englannin opettajille. Tämän ansiosta kirjanpitäjät voivat työskennellä laaja-alaisissa asioissa, jotka edellyttävät asiantuntemusta, kuten yrityksen kasvustrategia, verosuunnittelu ja tarkastukset. Lisätietoja heistä alla ja hae, kun paikkoja on vielä saatavana! Piki työtaulukoissa lueteltuihin näkymiin - kutinaatko löytääksesi laadukkaan työn kotitöistä? Monet kirjanpitokäytännöt palkkaavat kirjanpitäjiä, ja pienyritysten omistajat ulkoistavat kirjansa usein jollekin toiselle. Muita työpaikkoja, jotka voivat kuulua asiakaspalvelun piiriin, ovat kotimatkatoimistot, asiakastuki, myyntiedustajat ja muut. Ja tästä syystä näemme nousun freelance-teollisuudessa.

  • Se on myös hieno osto työntekijöilleen.
  • Positioita on saatavana pankkitoiminnasta ja rahoituksesta, tekniikasta, pelaamisesta, globaalista markkinoinnista, autoista, lakipalveluista, biotiedeistä, koneintelliologiasta, testauksesta sekä kääntämisestä ja lokalisoinnista.
  • Jotkut myyjät veloittavat valituista tehtävistä jopa 10 000 dollaria per tehtävä.
  • Puhumme oikeista töistä, joissa voit ansaita vähintään 10 dollaria tunnissa tai enemmän - joskus PALJON enemmän!
  • Scribbr - Lue Scribbr-arvostelu - maailmanlaajuisesti.
  • Voit saada palkkion monien mikrotehtävien suorittamisesta, kuten verkkokyselyistä, videoiden katselemisesta, pelien pelaamisesta, Internetissä selaamisesta ja sähköpostien avaamisesta.

Virtuaaliassistentti

Tässä roolissa tarjoat asiakaspalvelun Disney Store -vieraille. Oikealla tekniikkakoulutuksella voit seurata heitä kuin ammattilainen. Jos olet teknikko ja etsit verkkotöitä, jotka maksavat hyvin, Toptalilla on monia tietotekniikkaan liittyviä tehtäviä, jotka ovat täysin etäisiä ja voidaan tehdä mistä tahansa. Verkko-opetuksen kasvun myötä verkko-ohjattajille on kasvava kysyntä. Koulutukseen kuuluvat työpaikat sisältävät myös akateemisen neuvonnan, koulupsykologin ja testiprofessorin. Ole kuitenkin varovainen, koska nykyään verkossa on paljon huijauksia. Valitettavasti monet ihmiset menettävät huijauksiaan ja menettävät aikaa ja rahaa prosessissa. Saatamme myös kieltäytyä käsittelemästä automatisoituja, toistuvia, järjestelmällisiä tai epäkäytännöllisiä pyyntöjä tai jotka saattavat vaarantaa muiden yksityisyyden.

Freelance-kirjoittaminen

Tuhannet legitiimiyritykset, jopa jotkut Fortune 500 -yrityksessä, tarjoavat laajan valikoiman etätyötehtäviä aina asteista, joissa vaaditaan syventäviä tutkintoja ja kokemusta, aina lähtötason keikoihin. Tämä on valtava punainen lippu. Kun kyse on kotona työskentelystä, äidit saattavat nauttia töistä, joiden avulla voit asettaa oman aikataulun (jotta voit työskennellä, kun se on sinulle sopivinta). Kirjoittaminen on luultavasti yksi viime aikojen kuuluisimmista kotitöistä. Kun luot uskottavuuttasi näillä työmarkkinoilla, voit helposti löytää työpaikkoja eri sivustoilta. Keskimääräinen tuntipalkka toimittajille - 33 dollaria. 00 tehtävää kohden, vaikeudesta riippuen, kirjoittajan kokemustaso ja materiaalin pituus. Oletko poikkeuksellisen mahtava tietyssä pelissä?

Palkkaaminen Wisconsinissa.

Equivity

Onko sinulla jo suoramyyntikokemusta? Voit silti ohittaa työmatkan joka päivä ja nauttia sijainnin ja/tai ajan joustavuudesta. Palkka on noin 9–11 dollaria tunnissa aloittelijoille. Voi olla jännittävää luoda blogi tyhjästä ja pyrkiä siihen päivittäin, kun katsot sen kasvavan. M s kansainvälinen inc usa, foodIntegrity -pyynnöt projektin jatkamiselle (4 puhelun aihetta) Projektin täydellinen nimi:. Napsauta tätä oppiaksesi lisää.

Yllä oleva luettelo on massiivinen kokoelma kaikenlaisia ​​etätyöskentelytyyppejä. Koska työskentelet kotona, helpoin maksutapa on PayPal. Sosiaalisen median arvioijille maksetaan yleensä 10–15 dollaria tunnissa. Sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen voisit tehdä paljon enemmän.