35+ Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vuonna 2019

Onko sinulla 10 vuoden kokemus teknikkona? Se vaatii jonkin verran työtä edessä, mutta kun sinulla on portfolio t-paitoja, voit rentoutua ja nauttia erittäin passiivisesta tulovirrasta. Kun mietit, miten ansaita rahaa nopeasti, keskity arvoarvoihin, kuten kannettaviin tietokoneisiin, televisioihin, puhelimiin, huonekaluihin, suunnittelijoiden käsilaukkuihin tai vaatteisiin. Huomaa kaikki erikoistuneet taidot, kuten CPR-sertifikaatit tai kokemus erityislapsten kanssa tehdäksesi itsestäsi markkinoitavampaa. 5 ilmaista sweatcoinia perheen tai ystävien lähettämiseen. ILMAINEN OPAS Vaiheittainen opas ensimmäisen työtehtäväsi hankkimiseksi kotona. 90 laillista työtä kotitöistä 2019, kuinka sinusta tulee freelancer? Hanki 5 ilmaista vinkkiä ensimmäisen työtehtävän suorittamiseen kotona ja tilaa uutiskirjeemme! Sen sijaan, että skannaisit Facebookin kautta, seuraisiit entistäsi Instagramissa tai määrittäisit, mihin Tylypesäkotiin kuulut BuzzFeed-tietokilpailun kautta, saat sinut tekemään jotain paljon tuottavampaa ajastasi. Kun menet kauppaan ja työntekijä kohtelee sinua jamat, palaatko takaisin kyseiseen kauppaan seuraavan kerran vai uuteen kauppaan?

Sen sijaan, että myydisit vain oman aikasi, rakennat yritystä, joka voi mitoittaa ja kasvaa tuntien yli, joka sinun on myytävä joka päivä. On paljon näyttelijätoimistoja, jotka sijoittavat halukkaita lisäjäseniä. Kokeile videon suoratoistopalvelua vain 5 dollarilla. Se on siellä, kun tarvitset sitä; ei kun et. Yksinkertaisesti myymällä keikkoja muualla. Se kysyy kiinteistön osoitetta ja valokuvia, jotka voit ottaa siitä. Kun joku kävelee kovaa polkua, hän voi ohjata muita välttämään virheitä.

 • Verkkokauppa Vaikka tämä ei välttämättä ole helppo tapa ansaita rahaa, osakemarkkinoille sijoittaminen voi olla tuottoisaa, jos opit tekemään sen oikein ja turvallisesti.
 • Kansainvälinen verkkosivusto ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja muutamaa muuta suosittua kryptovaluuttaa luotto- tai pankkikortilla.
 • Tarvitset vain tilin yhdessä mainitsemani online-valmennusyhteisön kanssa ja asiantuntemuksen jakamista.
 • Silti minua hyvitettiin vain yhdestä näistä tehtävistä, muille ei osoitettu tai minulle hyvitettiin niitä.
 • Olen laatinut luettelon 10 paikasta, joissa voit ansaita rahaa verkossa alle 18-vuotiaita.

Tee pankkipelejä trivia. Nopea ja keskikokoinen myynti suoraan: Ehkä sinun on aika aloittaa blogi. Oletko ansainnut heidän kanssaan hyvää rahaa? Voit myydä kurssisi Udemyssa tai, jos sinulla jo on oma yleisö, omalla verkkosivustollasi.

Valtavista, elämää muuttavista yrityksistä, kuten yrityksen perustamisesta, osa-aikaiseen konsultointiin tai asiakasvalmennukseen tai vain kyselyihin vastaamiseen, on varmasti muutama tapa, jolla voit alkaa ansaita rahaa verkossa tänään ja tuntea olosi taloudellisesti turvallisemmaksi. Milloin maksetaan? Bloggaajat ja verkkovastaavat etsivät aina uutta ja ainutlaatuista sisältöä blogeihinsa ja verkkosivustoihinsa. Aloittaaksesi laadukkaan youtube-kanavan sinun on tiedettävä, kuinka muokata videoita, ja sinun on oltava mukava kamerassa. Kun esine myy, maksu on nopeaa. Joten kun teet, sinun pitäisi hyödyntää sitä! InboxDollars on toiseksi suurin maksettu (GPT) sivusto Internetissä Swagbucksin jälkeen. Hieno asia Craigslistin etätyömahdollisuuksissa on, että voit hakea niitä mihin tahansa kaupunkiin maailmassa.

Kaikista käyttämistäni ja tutkimistani sovelluksista nämä ovat voittajat.

Luo DIY- tai Cooking-videoita

Trim voi neuvotella kaapeli-, TV- ja Internet-laskusi ja säästää rahaa automaattisesti. Voit jopa aloittaa sen tekemisen täällä Hostingerissä liittymällä kumppaniksi! Keskitaso - keikoille, jotka vievät kuukautta lähemmäksi. Luokat, tarjous- ja kysyntähintojen välinen ero kasvaa (esimerkiksi 0: sta 1: een pisteeseen 1–2: een pisteeksi valuutoissa, kuten EUR), kun laskeat käyttöoikeustasoja. Katso Shutterstock ja aloita.

Jokainen uutiskirje on suunnattu tietyn tyyppiselle käyttäjälle, jolla on mielenkiintoista, päivittäistä sisältöä, samalla kun se tekee yhteistyötä asiaankuuluvien yritysten ja tytäryhtiöiden kanssa tuodakseen ylimääräistä rahaa. Sivustot, kuten Buzzfeed ja Millo, ovat käyttäneet tätä lähestymistapaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee ansaita ilmainen 2 dollarin liittymisbonus on täydellinen helppo 2 minuutin opetusohjelma. Koska paljon palkittuja luottokortteja ei edes peritä vuosimaksua, voit saada tämän rahan ilmaiseksi, jos et koskaan maksa korkoja ostoksillesi. Rekisteröidy täällä ja kuluta 25 dollaria Ebates-palvelun kautta 90 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Tunnen bloggaajia, jotka ansaitsevat tuhansia istuen kotona vain tytäryhtiömarkkinoinnin kanssa. Voit ansaita rahaa verkossa alla olevien linkkien avulla tai voit suunnata panttilainaamoon. Samalla tavalla voit ostaa päättyneitä verkkotunnuksia ja myydä korkeammalla hinnalla ihmisille, jotka sitä tarvitsevat. Jos teet ostoksia verkossa, voit ansaita rahaa auttamalla tutkimusyrityksiä oppimaan lisää siitä, mitä ihmiset ostavat verkossa. Miksi et vain päästä eroon tavaroista, joita et koskaan pääse käyttämään? Teemme yhteistyötä joidenkin suurimpien tuotemerkkien kanssa ympäri maailmaa kytkeäksemme heidät tärkeisiin ihmisiin - sinulle. Onko mitään takeita?

 • Kun olet hyväksytty kuljettajakuntaan, postikaverit lähettävät sinulle ilmaisen toimituslaukun ja ennakkomaksukortin, jotta voit aloittaa.
 • Mutta sinun tarvitsee vain tietää, että nämä tutkimukset ja tarjoukset ovat mahtavia, joten voit tehdä ne luottamuksellisesti!
 • Jos kirjoitat nopeasti ja kirjoitat nopeasti, tämä on sinulle!
 • Ei oikeastaan ​​ilmaista rahaa, mutta se säästää rahaa helposti.
 • Tarina, jonka avulla asiakas voi kuvitella itsensä käyttävän tuotetta, ja tarina, joka päättyy vasta, kun hän painaa “osta” -painiketta.
 • Ansaitsen rahaa verkossa bloggaajana, mutta keskustelen siitä vähän myöhemmin, koska se vaatii jonkin verran perustamiskustannuksia.

Myy käsityöt ja taidetta Etsyllä

Aloita ensin lataamalla Postmates-sovellus ja seuraamalla asennusohjeita. Suosittelemme HostGatoria (se maksaa vain 2 dollaria). Onneksi siellä on paljon ihmisiä, jotka haluavat kuulla ajatuksesi. Aloittaminen näillä verkkosivustoilla on yhtä helppoa kuin ilmoittautuminen ja laatiminen, jotka mainostavat tekemäsi ja kuinka paljon olet valmis tekemään sen. Jos olet jo taloudellisesti mukava etkä pysty kestämään tehtävääsi, harkitse markkinoiden kauppaa tai verkko-verkkokaupan perustamista.

Luo profiili (kestää alle 5 minuuttia).

Katso InboxDollars -katsaus. (1) Jos haluat ansaita rahaa, on tärkeää antaa ensin vValue ja pyytää myyntiä myöhemmin: Kun rahaa on vähän, kuponkien käyttäminen voi säästää muutaman dollarin. Päätä tarjoamastasi markkinaraosta ja sähköpostisi tyyli. Valitse sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja; Luo yksinkertainen aloitussivu ja ohjaa liikennettä tälle sivulle; Lähetä säännöllisiä sähköposteja luetteloon. Kuinka seuraat tytäryhtiöliiketoimiani? Haluatko lisätä tulojasi aidolla työllä kotona?

Hän palasi verkkosivuston takaisin myytyään kiinteistövarastonsa. Tämän lisäksi voit ansaita rahaa: Saa palkata toimittamaan ruokaa DoorDash, Ubereats ja Munchery. Kyllä, sinun on käytettävä rahaa saadaksesi ilmaisen 10 dollarisi, mutta ajattele sitä seuraavasti: Kirjailijaksi menestymisen salaisuus on olla markkinaraon asiantuntija.

Suurin osa ansaitsemistavoista verkkosivustolta voi kaikki koskea luomiasi suosittuja blogeja.

Kuinka Alkaa Ansaita Rahaa Verkossa?

Katso lisää vinkkejä tutustumalla tähän yksinkertaiseen oppaan ystävieni verkkokaupan perustamiseen ja markkinointiin Selzissä. 100 ilmaista pistettä perheen tai ystävien lähettämiseen (enintään 20 viittausta). Jos olet tehnyt kaiken oikein, ohjelmasi hyväksytään Apple- ja Google Stores -kauppoihin, ja ansaitset rahaa joka kerta, kun joku lataa sen tai maksaa premium-ominaisuudesta. Lisäksi on epätodennäköistä, että olet liian unelias, mikä tekee mahdottomaksi pysyä sängylläsi pitkään, joten kuljettajallasi ei ole tarpeeksi särmää sanoa nämä kaksi sanaa:

Hanki Palkkio Transkriptiotehtävien Suorittamisesta

Pakkaamalla taitosi ja tietosi ladattavaan e-kirjoon, joka auttaa ihmisiä oppimaan taitoja, edistämään uraa tai perustamaan yrityksiä, voit muuttaa jonkun elämää ja jopa ansaita rahaa verkossa. He ovat maksaneet jäsenilleen yli 7 miljoonaa dollaria, joten he eivät varmasti sekoita rahaa. Testaa näitä verkkosivustoja sinua pyydetään vierailemaan kyseisellä sivustolla ja kirjaamaan reaktioesi ja ajatuksesi sen läpi.

Periaatteessa voit lainata rahaa täydelliselle muukalaiselle verkosta, ja voit tehdä sen Redditistä. Mlb-vedonlyöntistrategiaopas 2019: aloittelijavihjeitä (päivitykset), muutamia Tony Stoffon ala-koiran vedonlyönnin vinkkejä Vegas Insideriltä:. Sellainen tavoite, jonka voit saada 20 dollarin budjetilla Facebook-markkinoinnissa, saa kaikki ulkomainontayritykset punastumaan hämmennyksestä. Jos etsit tietyn tyyppisiä freelance-töitä (esim. )

 • Tarkista sivustolta, onko ravintolasi siellä.
 • Tämä auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa sen sijaan, että edes edes maksettujen markkinointikanavien, kuten Facebook-mainosten, kanssa.

Ansaitse Rahaa, Kun Muut Ansaitsevat Rahaa!

Se voi olla mikä tahansa. Ylläpito on muutama dollari kuukaudessa, jonka voit maksaa kyselysi tuottojen käyttämisestä. Mitä suurempi yleisö ja mitä enemmän podcast-latauksia sinulla on, sitä paremmat mahdollisuudet ansaita kunnolliset elantotiedot.

Etuja ovat: Toinen hieno tapa saada ilmaista rahaa ruokaillessasi on ostaa MyGiftCardsPlus-palvelusta. Kun kaikki tämä on tehty, voit käydä verkkosivuston sivulla, jolla on luettelo käytettävissä olevista kirjoitustöistä.

Amazonin kumppaniohjelma on hyvä paikka aloittaa, sillä sinulla on yli miljoona erilaista tuotetta, joista voit valita jopa 10 prosenttia, ja tilaamasi myynnin. Tai kokeile opiskelijatyöhakuamme löytääksemme freelance-töitä lähemmäksi kotia. Tämä on hieno idea, jos haluat ansaita vain ylimääräisiä parisataa dollaria kuukaudessa. Katso lisätietoja Flippa- ja Flipping Enterprises -markkinapaikoista. Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin. Maksuprosessorit, kuten PayPal- ja Payza-tilit, ovat välttämättömiä, koska rekisteröimäsi sivustot olivat kotimaasi ulkopuolelta. Yksi on ydinosaaminen, ja toinen taito on markkinointi.

12 Parasta Online-työpaikkaa Kotoa

Rekisteröinnin jälkeen tammentermoset tallettavat ilmaisen 5 dollaria tilillesi antaaksesi sijoituksillesi etumatkan. Päivän aika on tärkeä. Voit lukea itsesi muutamien onnekkaiden joukkoon, jos sinulla on työ, josta pidät. Jos sinulla on englannin kielen taito ja luova viiva - voit ansaita rahaa kirjoittamalla blogeja, artikkeleita ja arvosteluja sisältösivustoille. Siksi tarvitset Paribusia. Jos sinulla on tapana vaihtaa asuinjärjestelyjä saadaksesi vähän rahaa, tämä tuntuu olematon tapa tehdä se.

Vietä tarpeeksi aikaa lukeaksesi kaikki tarvittavat tiedot kunkin menetelmän käynnistämiseksi. Sen suosio on vuosien varrella noussut ja laskenut, mutta se osoittautuu edelleen vakaaksi tapa ansaita rahaa verkossa. Yhä useammat ihmiset etsivät ammatillista apua leikkaamalla raakamateriaalinsa virusarvoiseksi sisällöksi. Lisää tulojasi: 70 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, aloittamiseen tarvitaan yrityslisenssi ja yritysvakuutus, ja valtiosta riippuen ne saattavat maksaa muutama sata dollaria. Viime vuonna lähes 30 miljoonaa ostajaa käytti yli 2 dollaria. Oletko valmis oppimaan, kuinka saada ilmaista rahaa? On niin helppoa sanoa mielipiteesi ja ansaita rahaa verkossa. Xm koulutushuoneet, voit vastaanottaa signaaleja heidän sivustollaan olevan blogin kautta, twitterin ja facebookin kautta. On olemassa tonnia sivustoja, joiden avulla voit lähettää varastossa kuviasi ja materiaalia. Autosi kääritään irrotettavalla vinyylilaatalla.

Lopeta viivyttely ja aloita ansaintamahdollisuuksien maksimointi. Voit käyttää olemassa olevaa sosiaalista verkostoasi tavoittaaksesi ihmisiä, jotka tunnet jo tai joiden kanssa olet yhteydessä Twitterissä tai Facebookissa. Aloittaminen ei ole kallista, mutta se vie paljon aikaa ja vaivaa. On olemassa monia verkkosivustoja, joista löydät online-kirjoitustyötä, ja harvoja näistä ovat Fiverr, Elance, Freelancer. Verkkokyselyjen ottaminen ei todennäköisesti ole paras tapa ansaita tuloja verkossa. Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä. Kun olet lähettänyt mallin, Amazon käsittelee kaiken ja lähettää sinulle rojalteja jokaisesta myymästäsi paidasta. Kolme ihmistä osti samana päivänä ja ansaitsin pienen tytäryrityspalkkion.

Oletko Valmis Aloittamaan Online-liiketoiminnan?

Nopea suoratoisto on yhä suositumpi. Tällä ohjelmalla on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa, kuten sähköpostiviestien lukeminen, videoiden katseleminen, pelien pelaaminen, TV-mainosten katselu ja paljon muuta. Käytävätkö he huumoria? He keskittyvät tukemaan kestäviä yrityksiä. Mitä enemmän videoita teet, sitä enemmän voit ansaita. Tapa, jolla se toimii, on yksinkertainen, asenna vain SurveySavvy-sovellus älypuhelimeesi, työpöydälle tai tablet-laitteelle ja ansaitset 5 dollaria/kuukausi jokaisesta liitetystä laitteesta.

Käytettävissä oleviin tehtäviin kuuluu: Tiedän vain, että haluan ansaita online-tuloja. Yli 10 sovellusta voi ansaita rahaa, mutta halusin tarjota sinulle parhaat sovellukset ansaitaksesi rahaa nopeasti ja eniten maksavat sovellukset. InboxDollars-hakukoneella voit ansaita rahapalkkioita monista tehtävistä, mukaan lukien online-haut. Niin kauan kuin on vielä kirjoitettu sana, siellä on aina toimittajia. Jos niin, voit pankkialan asiantuntemuksesi trivia-sovellusten avulla. Freelance-muokkaaminen ja oikoluku ei vain maksa kunnollista tuntipalkkaa, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden lukea myös mahdollisesti mielenkiintoisista aiheista.

Se on säästötili, joka toimii sinulle.

Ansaitse ilmaisia ​​Amazon-tositteita työpaikkailmoitusten tarkkailemiseksi

Katsotaanpa esimerkiksi ProBlogger Job Boardia. Podcastin aloittaminen, kuten YouTube-kanavan tai -blogin luominen, kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja rakentaa kiinnostunutta yleisöä. Kuinka se toimii? Jos todella nautit Ikean huonekalujen koottamisesta tai seisomisesta pitkillä riveillä, saatat olla leikattu suorittamaan tehtäviä muille.

 • Peli voi olla tuottoisa sivukeikka, kun rakennat vakaata seurantaa pelaajille tarkoitetulla Twitch-sivustolla.
 • Napsauta tätä tilataksesi.
 • Maineesi rakentaminen voi viedä hetken, mutta jotkut sivuston käyttäjät ovat sanoneet ansaitsevansa 40 puntaa kuukaudessa.
 • Tärkeää on, että kaikkiin Disney-julkaisuihin ei kohdistu holvia ja vain tosi klassikot ylläpitävät tällaista kysyntää.
 • Jos haluat ansaita enemmän, suorita lisää tutkimuksia luonnepisteesi saamiseksi.
 • Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi.
 • On tärkeää olla perehtynyt erilaisiin sosiaalisen median alustoihin, joilla on hyvät organisaatio- ja viestintätaidot.

Kuinka Ansaitset Ilmaista Rahaa

Aina on uusia kokeilutarjouksia, jotka kiertävät Swagbucksin kautta. Tai myynti-sähköposteja terveys- ja kunto-verkkosivustoille? Kun mietit sivustosi myyntiä, varmista, että punnitset edut ja haitat käteisvarojen saamisen ja sivutulon menetyksen välillä, jonka olet lujasti työskennellyt. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä. Voit nostaa rahaa sekillä. Vuorot jaotellaan 2-5 tunnin lohkoihin. Voit jopa kokeilla online-ilmoituksia, kuten Craigslistit, artikkeleiden myyntiin. Ruoan toimittaminen on yksinkertainen tapa ansaita rahaa.

Kuulostaa aika uskomattomalta. Autoa ei aina tarvita - postikaverit antavat sinun käyttää pyörää, skootteria tai omia jalkojasi toimituksiin - mutta taustatarkistus on melkein aina osa sopimusta. Onko sinulla tutkintoa? Se on helpoin ilmainen raha, jonka olet koskaan ansainnut. Kuka tahansa voi noutaa sen ja varmistaa ensimmäisen asiakkaansa kuukauden kuluessa. Viikon kuluttua ohjelmiston käyttämisestä laitteellasi he lähettävät sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. Maksuehdot ja kaikki. Tämän itsensä tekemän menestyksen ensimmäisen maun jälkeen olen allekirjoittanut kymmenien tuhansien dollarien arvoisia konsultointisopimuksia aloitusyhtiöiden, kuten LinkedIn ja Google, kanssa, käynnistänyt kannattavia verkkokursseja ja kasvatanut blogini yli 400 000 kuukausilukijalle ja 50 000 dollaria kuukaudessa sivutuloissa.

Sijoittajat sijoittavat rahaa REIT: iin, REIT ostaa kiinteistöjä ja tuotot menevät takaisin sijoittajille. Kaikki mitä sinun on tehtävä aloittaaksesi vuokrata kuorma-auto Home Depotista, löytää asiakas tai kaksi ja aloittaa työskentely! Julkaise kirjoja sarjassa ja pyrkii hallitsemaan tiettyjä markkinoita. Jos epäilet, että sinulla on nimiä, tutustu Squadhelp-alustaan, jossa voit ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa nimeämällä tuotemerkkejä, palveluita, tuotteita, yrityslauseita ja jopa auttaa logon suunnittelun etusivulla, jos sinulla on silppuja. Toimittajat, lääkärit, lakimiehet, tutkijat ja tutkijat tallentavat haastattelut joka päivä ja tarvitsevat jonkun puhtaaksemme sanotut. Keskustelen tytäryhtiömarkkinoinnista erillisenä vaihtoehtona, koska se sopii kaikenlaiseen online-liiketoimintaan, joissakin tapauksissa ihmiset eivät edes omista verkkosivustoa, vaan ansaitsevat rahaa tytäryhtiömarkkinoinnin kautta. Tarvitsetko rahaa nyt? 276+ vahvistettua verkkosivustoa ansaitsemaan ylimääräistä rahaa. Ensimmäinen lähestymistapa voi olla erittäin onnistunut, mutta se vaatii intohimoa tuotteelle ja halukkuuden tehdä paljon tutkimusta, tuotekehitystä ja testausta. Seuraa kaupunkisi korkeita sijoitetun pääoman alueita.

Ansaitse Tarkistamalla Hinnat Ja Napsauttamalla Tuotteita

Kaikki nämä online-työpaikat ovat ilmaisia ​​ja ilman sijoituksia. Jotta todella menestyisit, rakenna oma valokuvaussivustosi voidaksesi esitellä portfoliosi ja alkaa saada enemmän maksettuja yksityisiä yritystöitä. Verkkosivuston mukaan voit ansaita 14–22 dollaria tunnissa. Hän keräsi liidit näyttämällä kiinteistönsä verkkosivustolla.

CashCratessa on erityinen algoritmi, joka valitsee automaattisesti parhaat tutkimukset ja tarjoaa ja sijoittaa ne luettelon kärkeen.

Eteenpäin muutama vuosi ja DollarSprout on nyt yrittäjyyttä edistävien rahamiehien ryhmä, joka auttaa kouluttamaan muita rahankäytöstä. Haluatko vähän ylimääräistä tuloa tai haluatko mennä kokopäiväisesti freelancereiksi? Viikkotyön seuranta on helppoa ja reaaliajassa. Kuinka pääsen alkuun? Erinomainen aloituspaikka on johtava freelance-sivusto Upwork. Hanki se nyt Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa!

Yleisimmät Silti Kriittisimmät Syyt Työnvaihtoon

Rekisteröidy täällä saadaksesi ilmaiseksi 5 dollaria. Lisää tulojasi: 70 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, mutta jos etsit nopeaa rahaa ja palkintoja ilman, että sinun tarvitsee ottaa aikaa uuden taiton oppimiseen, se voi olla harkinnan arvoinen. Jos sinulla on markkinoitavissa olevia taitoja, kuten kirjoittaminen, suunnittelu, verkkokehitys, markkinointi, projektinhallinta tai jotain muuta, yksi helpoimmista tavoista ansaita kestävää ylimääräistä rahaa verkossa on aloittaa freelance-palvelu. Aloita käymällä muita kiinnostavia kursseja:

Muutama organisaatio on liian jäykkä tämän näyttelyn aikana.

Mitä Tarkalleen Minun Täytyy Tehdä?

Mutta jos katsot Google Play- tai Apple Store -kauppaa, huomaat, että suuren osan suosituimmista sovelluksista ovat rakentaneet aivan kuten sinäkin. Sinulla on oltava joitain taitoja aloittaaksesi verkkosivustojen suunnittelun verkossa. Ajattele sitä: Jokaista uutta jäsentä, joka ilmoittautuu käyttämällä viittauskoodiasi, saat 250 potkua. Mikä tarkoittaa, että vanha puhelin, jonka unohdit kabinetissa, voi olla arvokkaan rahaa. Ne maksavat niin vähän kuin 0 dollaria. Keskimäärin 60-80 puntaa päivässä, ja tuskin sinun tarvitse tehdä mitään!

Päätä HealthyWage-laskimen avulla, kuinka paljon painoa haluat laihtua (vähintään 10% aloituspainostasi), kuinka paljon rahaa olet valmis lyömään (5–995 dollaria kuukaudessa) ja kuinka kauan sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi ( 6-18 kuukautta).