Naval Ravikant kuinka rikastua (ilman onnea)

Et saa rikkaita vuokraamaan aikojasi. Valitse toimiala, jossa voit pelata pitkäaikaisia ​​pelejä pitkäaikaisten ihmisten kanssa. Teollinen vallankumous oli pohjimmiltaan aikakausi, jolloin ihmiset olivat koneita. Käytettyjä autoja myytävänä nanuet ny 10954 auto trade corp, ole tietoinen välittäjämaksuista, mutta strategiasi voi myös maksaa sinulle. Verovoittojen verokanta suosii pitkäaikaisia ​​sijoituksia. Sinun ei tarvitse lukea klassikoita. Katso selitys täältä.

YouTube-lähettäjät.

Että ne ovat eettisiä. Joten voin saada tämän toisen henkilön tulemaan sisään, ja hän on kuin Nivi. Ja on oikein ampua reikiä asioihin niin kauan kuin keksit ratkaisun. Ja tekemällä niin sinusta tulee ainoa henkilö maailmassa, joka voi tehdä nämä kolme asiaa 25. prosenttipisteessä. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Kolmas tapa on, että sinusta tulee erittäin hyvä tappamalla onnea. Opi myymään. No, silloin heidän pitäisi olla maalari. Raha on miten siirrämme aikaa ja varallisuutta.

 • On olemassa luonnollinen laki, joka osoittaa, että olet lähtökohtana viidelle sinulle lähimmälle ihmiselle.
 • Viljelijät alkoivat mennä varallisuusyhteisöihin.
 • Vaikka kenen kanssa työskentelet ja mitä työskentelet, on tärkeämpää kuin kuinka kovasti työskentelet.
 • He tajuavat sen, joten he haluavat ansaita rahaa.

Pelaa Tyhmiä Pelejä, Voita Tyhmä Palkintoja

Valitse yksi asia, josta välität enemmän kuin mikään muu, ja ohita kaikki muu järkevästi. Joten, on olemassa muita ihmisiä, joille nämä asiat olisivat vaikeaa, ja he sanovat: ”No, kuinka saan hyvää olla raivoisa ja myydä ideoita? Vaikka nämä, nimittäin raha, varallisuus tai asema, ovat kaikki toisiinsa yhteydessä, toisen olemassaolo ei tarkoita muiden tekemistä eikä muiden tekemistä. Useimmat ihmiset eivät tiedä tätä, mutta sinä tiedät. Joten jatka massiivisella toiminnalla ja luo se hämmästyttävä tuote, jonka maailma ansaitsee. Kun jokin toimii, se ei ole enää tekniikkaa. Älä tee yhteistyötä kyynien ja pessimistien kanssa.

Myymällä osakkeita mielenosoittajat toivovat voivansa vaikuttaa yrityksiin suorittaakseen jotakin osaa liiketoiminnastaan. Ja näyttää vain kaltevalta, koska et tiedä onko hän seuraava Mark Zuckerberg vai seuraava Reid Hoffman. Kyse ei ole siitä, että ottaisin jotain toiselta.

Ja vipuvaikutuksella en tarkoita taloudellisia vipuvaikutuksia yksin, kuten Wall Street käyttää, ja sillä on huono nimi. Uutiset eivät välttämättä kaappaa melkein kaikkea mitä eilen tapahtui. Kun maailma tekee yhtä asiaa, vaikka oletkin hullu itsesi tekemässä B, ihmiset luulevat tekeväsi työtä.

 • Ja sitten lopulta kyllästyt vain yksinkertaisiin juttuihin.
 • Se itsessään on vaurauden luomisen johtajataulu.
 • Ja kenen kanssa haluat työskennellä?
 • Kumppanisi täytyy nähdä myös pahin, paljon todennäköisemmin ilmestyä pitkällä tähtäimellä.

Merkityksen Löytäminen Yrittäjyyden Työssä

Jos katsot jopa lääkärit, jotka rikastuvat, kuten todella rikkaita, se johtuu siitä, että he avaavat yrityksen. Kanye, Oprah, Trump ja Elon ovat niin korkealla vastuulla, että he voisivat rikastua vain leimaamalla nimensä tuotteisiin. Kaikki elämän tuotot, olivatko vauraudessa, suhteissa tai tiedossa, tulevat yhdistelmäkoroista. Jos menet yliopistoon, oppi asioita, joita et voi oppia itse:

Mikä on vaikeaa, ja se on monimuuttuja.

Mutta siitä haluamme puhua. Mutta ota rationaalisesti optimistiset vedot suurella ylösalaisin. ”Hitaasti lukemalla voit lukea koko säiettä muutamassa minuutissa. Mutta se on toisena päivänä. Jos olen puutavara, jossa on puskutraktorit, automaattiset robotti-akselit ja sahat, aion käyttää työkaluja ja minulla on enemmän vipuvaikutusta kuin joku, joka käyttää vain paljaita käsiään ja yrittää repiä puut juurten läpi. Löydä perustaja-tuote-markkinoille sopiva. Jokainen voi olla rikas:

Mutta luulen, että jos yrität rakentaa sitä hiukan liian tarkoituksellisesti, jos sinusta tulee liian tavoitteellista rahaa kohtaan, et siis valitse oikeaa asiaa.

Viestejä

Joten, näiden ihmisten on ilmoitettava, että he ovat lähellä pitkään. En usko, että kapitalismi on pahaa. On todennäköisesti epäreilua luokitella viruksellistä sisältöä Twitter-säikeeksi. Jos he tekivät jotain ennen kuin se kääri sen identiteettiin ja he haluavat tehdä sen uudelleen.

Määritä, Mitä Teet

Jos katsot hänen tyttöystäväänsä, hän on tämä kaunis nuori Instagram-malli. Julkaistaan ​​myös mediassa. Oletko koskaan käynyt ensimmäisellä päivälläsi uudella työpaikalla ja sinulle on kerrottu: ”Menit yliopistoon, joten tiedät mitä tehdä. Hänellä on tällä hetkellä nettovarallisuus 2 dollaria. Jos pystyt tekemään molemmat, olet pysäyttämätön.

Tekemällä tämän huomaat, että maailmankaikkeus heittää takaisin sinulle enemmän ja enemmän mahdollisuuksia ja sinulla on sitten uusi hetki WTF! Paeta kilpailua aitouden kautta - kun kilpailet ihmisten kanssa, se johtuu siitä, että kopioit heitä. Rikkauden luominen tuotteella johtaa eettiseen rikkauteen. Kuinka ansaita rahaa bitcoinissa (ilman bitcoinia), deFi-liike on liikkeellä ympäri maailmaa, ja salausvaluuttalainaus on yksi sen palasista. Ja luottamus tuli Yhdysvalloista.

Tweet 19 - Vastuullisimmilla ihmisillä on yksittäisiä, julkisia ja riskialttiita tuotemerkkejä: Sinun ei tarvitse enää mennä yliopistoon. Vaikka kenen kanssa työskentelet ja mitä työskentelet, on tärkeämpää kuin kuinka kovasti työskentelet. Juuri hänen uutiskanavallaan. Monet ihmiset sanovat, että se oli hyödyllistä ja saavutettiin kaikilla käytävillä. Tule maailman parhaaksi tekemässäsi. Mutta sitten tietenkin setä Sam ilmestyy ja sanoo periaatteessa: ”Hei, tiedätkö mitä, ansaitsit vain paljon rahaa tänä vuonna.

Lisää Mistä Tämä Tuli

Tuomio on toimien pitkän aikavälin seurausten tunteminen. Tyypillinen menetelmä vaurauden luomiseen on sijoittaa uudestaan ​​sen sijaan, että halutaan paskaltasi, jota et tarvitse. Ennen kuin siirrymme keskustelemaan vastuuvelvollisuudesta, vipuvaikutuksesta ja arvioinnista, sinulla on muutama tweetti myöhemmässä linjassa, jonka haluaisin sisällyttää jatkuvan oppimisen luokkaan. Joten, erityinen tieto on tieto, josta välität. Taloudellisesti on selvästi yhdistetty korko. Merivoimat tunnetaan neliön ulkopuolelta ajattelustaan ​​ja tunnetaan hyvin filosofin toimitusjohtajana, tästä syystä Tech Buddhan ohjaajana. Ja se on tarkka tieto, jonka hän on vuosien varrella rakentanut, koska hän oli pakkomielteinen hypnoosista nuorenaan, hän oppi kommunikoimaan sarjakuvien avulla, hän omaksui Periscopen varhain, joten hän on harjoittanut paljon keskustelua, hän on lukenut kaikki kirjat aiheesta hän työskentelee jokapäiväisessä elämässään.

 • Käytä erityistietoa vipuvaikutuksella, ja lopulta saat mitä ansaitset.
 • Aseta itsesi erityisillä tiedoilla, vastuuvelvollisuudella ja vaikutusvallan avulla.

Arkisto

Opi rakentamaan. Olin kuin: ”Mitä äitini sanoo minulle, että aion olla liiketoimintaa. Aseta ja pane täytäntöön pyrkimys tuntihintaan. Golfvedonlyöntijärjestelmän podcast, 95 Betfairin kanssa. Jos halveksit salaa varallisuutta, se välttää sinut. Tulet kuitenkin tulossa köyhemmäksi, kun annat kovalla työllä ansaitut rahasi jokaiselle hälinälle, joka myy sinulle rikastua nopeasti -järjestelmän. Vipuvaikutus on voimakerroin harkinnallesi. Puhun vain työkaluista. Hyvää päivän jatkoa.

Valitse Kumppaneita, Joilla On älykkyys, Energia Ja Rehellisyys

Kyse ei ole rahan ottamisesta. Ei ole rikastuvia nopeaa järjestelmää. Olen kuitenkin samaa mieltä toisen osan kanssa. Se on kuin Bruce Lee sanoi: "En pelkää miestä, joka tuntee tuhat potkua ja tuhat lyöntiä, pelkään miestä, joka on harjoittanut yhtä lyöntiä kymmenentuhatta kertaa tai yhden potkun kymmenentuhatta kertaa. "

Jotta voit harjoittaa varallisuuden ajattelutapaa, kuten aiemmin todettiin, sinun on harjoitettava sinua kiinnostavia asioita. Pienet droonit antavat tyrannille ratkaisevan edun kansalaissodan aikana suosittuja aseellisia kapinallisia vastaan. Ihmiset ovat täysin ainutlaatuisia.

Tila on paikka sosiaalisessa hierarkiassa. Oprah, Trump, Kanye, Elon. Me kaikki tiedämme jatkuvasti pessimistisiä ihmisiä, jotka ampuvat kaiken. Tämä yhdistetty korko mahdollistaa lyhyemmän aikataulun asioiden saavuttamiseksi.

Opi rakentamaan. Jos pystyt tekemään molemmat, olet pysäyttämätön.

Ja sitten saat skoottereita, jotka ovat vielä alempana sen markkinoilla. Vaikka tarkalleen kuten huomautit, Piilaakso on oppinut, että selkäpuoli on niin suuri, että et koskaan katso alas lapselle, jolla on huppari ja jolla on kahvia kengänsä päällä. Kaikki elämän tuotot, olivatko vauraudessa, suhteissa tai tiedossa, tulevat yhdistelmäkoroista. Minulla on joitain analyyttisiä taitoja rahan ansaitsemisessa. Henkilö, joka onneksi löysi aarrearkun, se oli sokea onni.

Trivia Kuinka Rikastua (...)

Kyllä, ne kaksi lainausta, jotka olen nähnyt ilmaisevan tällaisen onnen Benjamin Disraelin lisäksi, ovat Sam Altmanin lausunto, jossa hän sanoi: ”Äärimmäiset ihmiset saavat äärimmäisiä tuloksia. Jos pystyt tekemään molemmat, olet pysäyttämätön. Se on luonut uusien ammattien pistäjän. Kun sinä ja minä vaihtamme tietoja, haluan joitain tietoja takaisin sinulta. Kooderiryhmä ja heidän erityistietonsa voivat tyypillisesti olla kaikki perimmäisen vaurauden rakentamiseksi tarvittavia asioita.

Valitse vaihtoehto alla ja 'Tallenna' asetukset. Spotware mukautettu kehitys, 65 senttiä sopimusta kohden. Ole kiireinen... mutta sinulla on aikaa vastata mahdollisuuksiin. Mikä on silloin kun juoksut ympäri luomalla paljon mahdollisuuksia, tuotat paljon energiaa, teet paljon asioita, monet asiat sekoittuvat pölyyn. Mutta kaiken voi oppia. Joten luulet 'A' tekevän jotain jo ja haluat vain antaa liiketoimintamahdollisuuden liukastua sormesi läpi? Nyt myyntitaitosi voivat olla eri kuin perinteinen verkkotunnus. Selvitä, mitä teit lapsena, ja se tuntui vaivattomalta. Jos halveksit salaa varallisuutta, se välttää sinut.

Ja minulla on samat tunteet, samat vastaukset ja samat ideat. Se onni, se on kohtalo. Eikä se ole ollenkaan monimutkainen strategia - menen verkkoon itsenäisesti.

 • Jos pystyt tekemään molemmat, olet pysäyttämätön.
 • Erityinen tieto on tietoa, jota ei voida kouluttaa.
 • Rikkaus antaa sinulle vapauden tehdä mitä haluat, tehdä mitä haluat.
 • He tutkivat muiden ihmisten yrityksiä, mutta todellisuudessa opit paljon enemmän yrityksen johtamisesta käyttämällä omaa limonaditelinettä tai vastaavaa.
 • Sijoita niihin.
 • Ole varovainen lukeessasi, koska ns. Tosiasiat ovat usein vain mielipiteitä, joiden ympärillä on pseudotiede.

Seuraa Blogia Sähköpostitse

Tärkein asia, jonka Naval teki onnistuneeksi: Mutta mielenkiintoista on, että vaikka hän työskentelee edelleen, hän ei enää näytä kiinnostavan rahaa. Mihin rakennat ainutlaatuisen hahmon, ainutlaatuisen tuotemerkin, ainutlaatuisen ajattelutavan, josta sitten onni löytää sinut. Sama asia on työvoiman kanssa, voit maksaa työvoimaa, mutta et voi omistaa työntekijää. Erityisillä tiedoilla on taipumus olla luovia tai teknisiä.

”Minusta se on aika mukavaa.

Sain sen. Tarkista sähköpostisi.

He yrittävät olla korkealla tasolla muiden katselevien ihmisten silmissä sanomalla: ”No, en tarvitse rahaa. Löydä tapoja nauttia prosessista... ei vain lopputuloksesta. Ajattele, kuinka iso ja kallis olisi kauppakeskuksen johtaminen, joka saapuu 5000 ihmistä päivittäin. Onko 7 miljardilla ihmisellä mahdollista saada 7 miljardia tuotetta. Sinussa on ton loisia, jotka elävät sinusta.

Sosiaalinen

Lempipaikkani löytää uusia luettavia henkilökohtaista rahoitusta käsitteleviä artikkeleita on Collecting Wisdom, luomani sivusto, joka kerää päivittäin parhaat verkossa kelluvat henkilökohtaista rahoitusta koskevat artikkelit. Sinun ei pitäisi vaatia NDA: ta puhumaan siitä; kukaan vakava ei harjoita idean sopimusten tarkistusta, ja tämä merkitsee sinua avuttomaksi. Jos pelaat varallisuuspeliä, ohita tilapeliä pelaavat ihmiset - he hidastavat sinua, he eivät lisää arvoa, ja he saavat tilan tekemällä sen. Tehtävä on nopeampaa kuin katseleminen.

Ja se antaa sinulle vain toimintavapauden. Joten raha siirtää varallisuutta. Mikä pahempaa, perustajat eivät tiedä mitä heidän täytyy tehdä voidakseen olla periaatetta. Nyt on aika valmistautua tähän uuteen horisonttiin. Voit aina oppia paremmin tekemällä sen työssä. Tehtävä on nopeampaa kuin katseleminen. Tämä on esimerkki ammatista, jossa tulo ja lähtö ovat hyvin erillään toisistaan. Tämä on edellä olevan mukainen.

Ota Vastuu Saada Vipuvaikutus

Mitä nyt muutan rutiinissani, jonka avulla voin olla avoin tälle tilalle? Noita asioita ei voida automatisoida. Sinun tiedetään ottavan syvänmeren vedenalaisia ​​sukelluksia, joita kukaan muu ei edes yritä uskaltaa. Paremmat ovat symbioottisia, he antavat jotain takaisin. Tunne kaikki sudenkuopat.

 • Kuten, siellä on koko tämä japanilainen pienoiskeittoilmiö.
 • Taistelet aina saadaksesi muita ihmisiä alas, laittaaksesi itsesi ja ihmiset, joista pidät.

Tee Onnea Kohtalosi

Jopa luonnossa on loisia enemmän kuin ei-parasiittisia organismeja. Yhteiskunta maksaa sinulle luomisesta mitä haluaa, mutta ei tiedä miten saada ja toimittaa sen mittakaavassa. Koska enempää ei tarvitse maksaa mitään, voit luoda koukkuja, joilla käyttäjät voivat lisätä arvoa toisilleen. Kitka vähenee, voit tehdä suurempia ja isompia asioita yhdessä. Useimmat ihmiset eivät ole vielä selvittäneet tätä. Tuomari vaatii kokemusta, mutta sitä voidaan rakentaa nopeammin oppimalla perustaidot. Joten, jos jatkat vain sekoittamista ruukkua ja sekoittamista, se yksin loppuu tyhjentämiseen. Älä seuraa seuraavia henkilöitä, jotka ovat liian negatiivisia ja pessimistisiä.

Luo Uusi Luettelo

Meidän kaikkien pitäisi työskennellä kovasti, ja tarkoitamme sitä, että teet työsi hyvin. Ei kokemusta? hakeudu tänään näihin online-töihin kotona!, asutko maaseudulla tai kaupunkialueella, munien myynti voi olla potentiaalinen tulovirta, kunhan naapurustosi asuntoviranomaisella ei ole mitään sääntöjä sitä vastaan. Emme sano, että sinun ei pitäisi äänestää, mutta jos haluat vaikuttaa poliittisesti ja sosiaalisesti, raha on ainoa asia, joka toimii. Mikrotalouden oppikirja> kannattaa lukea alusta loppuun.

Aseta itsesi erityisillä tiedoilla, vastuuvelvollisuudella ja vaikutusvallan avulla.

Hän painottaa ansaitsemista ja yrittäjyyttä penniä katsomisen kautta. Mitä kovemmin työskentelet älykkäästi, sitä paremmat mahdollisuudet rakentaa varallisuutta. Käytä erityistietoa vipuvaikutuksella, ja lopulta saat mitä ansaitset. Annan sinulle tietoja. 35+ parasta tapaa ansaita rahaa verkossa vuonna 2019, haluatko kirjoittaa? Mutta jos kuuntelet tätä videota tai podcastia, sinulla on todennäköisesti käytettävissään tarvittavat välineet, jotka ovat toimiva vartalo ja toimiva mieli. Tarvitsetko verkkokaupan? Tee valinta, joka jättää sinut yksimielisemmäksi, sisäisesti rauhalliseksi, pysyvämmäksi pitkällä aikavälillä (Kapil Gupta, @KapilGuptaMD, aka Siddha Performance). Älä jatka elämäntyyliisi päivittämistä "holtittaisesti" tulojen kasvun myötä.

Se on nollasummapeli positiivisen summan sijaan. Heidän pitäisi laittaa taidetta Internetissä. Tuomari vaatii kokemusta, mutta sitä voidaan rakentaa nopeammin oppimalla perustaidot. Se johtuu siitä, että voimme seurata veloituksia ja hyvityksiä. Kaikki yrittävät johtaa, mutta jonkun täytyy seurata sinua. Sinun on sisällytettävä se suolistoon ja sydämeesi, ja todella haluaa jotain ennen kuin menet siihen. Etsikää varallisuutta, ei rahaa tai tilaa. Minulla on itse asiassa liian monta tapaa ansaita rahaa, minulla ei ole tarpeeksi aikaa.

Teknologiamaailman nousun myötä emme tarvitse tuhansia työntekijöitä rakentamaan imperiumeja.

Hanki Parhaat Rahatunnit:

Liiketoimintariskeihin liittyy tonnia ifs, buts ja hows. Työvoiman vaikutus vaikuttaa vanhempiin, mutta älä tuhlaa elämääsi jahtaamalla sitä. Ne ovat kaikki ei-sanallisia juttuja, joita he tekevät, kun heidän mielestään kukaan ei etsi. Yhteiskunta palkitsee sinulle vastuun, oikeudenmukaisuuden ja vaikutusvallan.

Pitkäaikaisessa pelissä se on positiivinen summa.

Internet On Laajentanut Uramahdollisuuksia

Älä sitoudu siihen. Älä valitse vaihtoehtoja, joilla on mahdollisuus pilata sinua. Opi myymään. Missä vain onni, koska tapahtui jotain täysin käsistäni. 35/Aseta ja pane toimeen henkilökohtainen tunnipalkka.

Se on yhdistelmäkorko, eikö niin?

Yksinkertainen opas elämässä on olla periaate ihminen. Ajattele The Simpsonsin Monorail-jaksoa. Robottiarmeija on jo täällä - koodi antaa sinun kertoa heille, mitä tehdä. Ja että yksityinen käytäntö rakentaa brändin, ja että brändi houkuttelee ihmisiä. Rikkaus on omaisuutta, joka ansaitsee nukutessasi: Se on maaginen yhdistelmä. Jos tarjoat avoimesti tilaa, jos puhut avoimesti korkeasta tilasta, se on matala tilan siirto.

Olet joko liikemies tai kuluttaja; älä anna valheiden päästä sinuun.

En ole ansainnut rahaa elämässäni yhdellä jättipalkinnolla. Koska se on peli, joka pitää sinut mukavassa lämpimässä sängyssä yöllä. Mutta kun he tekevät, he tekevät yhteistyötä vain sellaisissa pakkauksissa, joissa ne kehittyvät yhdessä, ja he jakavat verta, joten heillä on yhteisiä etuja. Enkelifilosofin Naval Ravikantin, AngelListin perustajan ja toimitusjohtajan, inspiroima keskustelu siitä, kuinka elää parempaa elämää. Se on hieno tapa aloittaa.

He saavat aseman hyökkäämällä ihmisiä, jotka pelaavat varallisuuden luomispelejä.
Jokainen jahtaa pääomaa, mutta jonkun on annettava se sinulle.

Kuunteluvaihtoehdot:

Heidän uskomuksensa ovat itsensä toteuttavia. Pitäisikö meidän kutsua sitä ainutlaatuiseksi tiedoksi vai onko erityisillä tiedoilla jotain järkevää? Protestimyynti on erimielisyyden muoto, jossa osakkeenomistajat tarkoituksella myyvät omaisuutensa yhteisöltä sosiaalisen muutoksen aikaansaamiseksi. Tuntihintasi pitäisi tuntua kohtuuttoman korkealta. Varakkaat ihmiset eivät halveksi rahaaan.

Koko säie

BullionVault-evästeet ja kolmansien osapuolien evästeet. Katso alla yhdeksän viimeistä: Ja nyt jotain erilaista... Jos tunnustat tämän päivän viestin otsikon, seuraat todennäköisesti jo Naval Ravikantia. Monet ihmiset ajattelevat, että rahan ansaitseminen tarkoittaa onnea. Ihmiset, jotka muutat varallisuuden kasvattamiseen tähtääviin yrityksiin, on viime kädessä oltava erittäin rehellisiä, luotettavia ja ihailtuja. Ja viimeinen twiitti tässä kategoriassa oli, “lukeminen on nopeampaa kuin kuuntelu, tekeminen on nopeampaa kuin katseleminen. Meillä olisi puhdasta energiaa.

Toinen alkaa, kun tajuaa, että hänellä on vain yksi ”. Pääoma tarkoittaa rahaa. Ihmiset ovat omituisen johdonmukaisia. Vaikka tämä teknisesti on finanssitermi, yhdistelmäkorot toimivat myös kaikissa elämäsi puolissa. Anna yhteiskunnalle mitä se haluaa tänään, rakas ystävä. Jokainen jahtaa pääomaa, mutta jonkun on annettava se sinulle. Ja sinun tulisi aina työskennellä itse.

Mutta he tulevat luoksesi ja pyytävät sinua purkamaan sen ja joutuvat antamaan sinulle puolet, se ei ole onnea. Sinun pitäisi olla liian kiireinen tekemään kahvia, pitäen silti siistitön kalenteri. Hyväksy vastuuvelvollisuus ja ota liiketoimintariskit omalla nimelläsi.

 • Hänen tweetstorm rikastuessaan on kiinnitetty hänen Twitter-sivulle, ja se on myös toistettu pdf-muodossa täällä.
 • Mutta se on toisena päivänä.
 • Koska maailma on erittäin tehokas paikka, niin jokainen on kaivanut kaikki ilmeiset kaivamispaikat ja löytääkseen jotain uutta ja uutta ja paljastamatonta, se auttaa toimimaan rajalla.
 • Kaikki elämän tuotot tulevat yhdistelmäkorosta monien pitkäaikaisten pelien kierrosten takia - ja yleensä ne tulevat lopussa.
 • Joten yleensä Piilaakson aloitusmallilla on taipumus toimia parhaiten.
 • Työvoima tarkoittaa ihmisiä, jotka työskentelevät sinulle.
 • Mutta tietysti se on haurasta.

Tyylilajit

Raha on miten siirrämme aikaa ja varallisuutta. Ja sitten kuinka moni ihminen maailmassa todella kiinnostaa sitä? Erityisen tiedon rakentaminen tuntuu pelaamiselta sinulle, mutta näyttää työltä muille. Tweet 15 - Erityisen tiedon rakentaminen tuntuu pelaamiselta sinulle, mutta näyttää työltä muille. Tee itsellesi palvelus, jos haluat oppia lisää tästä tilasta, lue Gary Vaynerchukin kirja Crushing It. Olipa kyse liikearvosta, rakkaudesta, suhteista tai rahasta. Lopullinen opas parhaimpiin bitcoin-kaupankäynnin robotteihin oct 2019, mutta jos järjestelmä tai vaihto esitetään erittäin kannattavana ja vähäriskisenä, kysy itseltäsi, miksi tällainen mahtava tilaisuus jaetaan yleisölle. Kun yrität erottua melurakennuksesta, on itse asiassa parempi, koska siellä on niin paljon hustlers-ja myynti-ihmisiä, joilla ei ole mitään tukea niitä. Ja hän loukkaantui siitä.

Kaikki elämän tuotot, olivatko vauraudessa, suhteissa tai tiedossa, tulevat yhdistelmäkoroista. Sitä ei voida ulkoistaa tai automatisoida. Nämä neuvoja ovat Naval Ravikant, toimitusjohtaja ja perustaja AngelList, joka on kuuluisa filosofi toimitusjohtaja. Energian suhteen oli kyse mielenkiintoisesta asiasta, joka syntyi Sam Altmanilta jo jonkin aikaa sitten, kun hän puhui delegoinnista ja sanoi: ”Yksi delegoinnin tärkeistä asioista on delegoida ihmisille, jotka ovat tosiasiallisesti hyviä. että haluat heidän tekevän. Tule maailman parhaaksi tekemässäsi.

Yhtiö

Tai edes kiinnostuneena siitä, mistä puhumme, todella imemme sen, eikö? Minulla on itse asiassa liian monta tapaa ansaita rahaa, minulla ei ole tarpeeksi aikaa. Erityistä tietämystä on jotain, jota ei ole saatavilla hanalla. Sitten selvittää, kuinka skaalata se niin, että jokaisella planeetalla voi olla tuotteesi. En tehnyt sitä sijoittajilleni.

Voit hioa sitä.

Mutta yksi ongelmista on, että koulut ja koulutusjärjestelmämme ja jopa tapamme kasvattaa lapsia korvaa uteliaisuuden noudattamisen. Andrew käytti erityistietonsa henkilökohtaisesta rahoituksesta ja kuinka koodata podcastin ja verkkosivuston luomiseen. Siivon omistaminen osakemarkkinoilta tarjoaa passiivisia tuloja. Näemme sen joka päivä, ihmiset lähtevät työpaikkansa asettuakseen toiseen liiketoimintaan, ja se ei lopu pian. Jos tarjoat avoimesti tilaa, jos puhut avoimesti korkeasta tilasta, se on matala tilan siirto. ”Useat vastaukset tähän kysymykseen tuovat todennäköisesti myönteisen tuloksen. Ja olet olennaisesti korvattavissa, koska olet nyt tekemässä määritettyä roolia. Joten, jätetty twiitti, johon viittasin, on ”lue mitä rakastat, kunnes rakastat lukemaan.

Kun sinulla on se, tarttu vain siihen.

Keskustelu Pk-yritysten podcastista

Hyväksy vastuuvelvollisuus ja ota liiketoimintariskit omalla nimelläsi. Tietysti sinun pitäisi huolehtia siitä, että yrityksesi menee jotain kannattavaa. Sitten viimeinen onni on omituisin, vaikein. Työkalut ja vipuvaikutus luovat yhteyden tulojen ja lähtöjen välillä. Se yhdistää kaikki. Olemme eläinkunnan ainoat eläimet, jotka tekevät yhteistyötä geneettisten rajojen yli. Mikä on muuten yksi syy, miksi nämä erittäin korkeat ns. Varakkaiden veroasteiden verot ovat puutteellisia, koska riskialttiimmat ja luovimmat ammatit menettävät kirjaimellisesti rahaa vuosikymmenen ajan elämässään, kun otat massiivisen riskin, ja verenvuoto, ja verenvuoto, ja verenvuoto. Laita heidät oikeisiin tehtäviin.

Politiikassa valitaan uusia ihmisiä.

Itse asiassa missä iässä tahansa! Erityisillä tiedoilla on taipumus olla luovia tai teknisiä. Tuo neljäs tyyppinen onni on sinun hallinnassasi. Lisääntynyt luottamus tuo lisää mahdollisuuksia. Kun olet eläkkeellä, et ansaitse. Oprah, Trump, Kanye, Elon. En ole hienovarainen, kaikkialla, missä menen, ihmiset huomaavat nopeasti olevanani. Jos yhteiskunta voi kouluttaa sinua, se voi kouluttaa joku muu ja korvata sinut.

Haluatko puhua hiukan tarvittavista taidoista, erityisesti erityisestä tiedosta, vastuuvelvollisuudesta, vipuvaikutuksesta ja arvioinnista.