Parhaat Online-työpaikat Korkeakouluopiskelijoille

Jos siirryt verkkoreitille, muista ottaa selkeitä, hyvin valaistuja valokuvia kappaleistasi ja tutkia samanlaisia ​​esineitä kilpailukykyisten hintojen asettamiseksi. Yksi parhaimmista tavoista, jolla opiskelijat voivat ansaita rahaa nopeasti, on maksettu online-kysely. Ansaitse rahaa verkossa vahvistettujen ohjelmien avulla, mukana on myös suosittu päivittäinen kuluttajakysely, joka maksaa 1 dollarin. Mutta näytti siltä, ​​että se antaisi väärän ajatuksen. Ainoa mitä minun piti tehdä, oli käyttää sovellusta ja osallistua pari puheluun kehitysryhmän jäsenen kanssa kysyäksesi kokemuksestani. E-kirjan kirjoittaminen vapaa-ajallasi on hieno tapa ansaita rahaa puolella tai jopa auttaa aloittamaan freelance-kirjoitusuran! Eikö sinulla ole autoa? Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. "

(Cinchbucks) on kysely- ja rahat takaisin -sivusto, jolla voit ansaita rahaa täyttämällä tutkimukset, tarjoukset ja tehtävät. Jotkut heistä olet kuullut paljon kertoja aiemmin. Voit työskennellä missä tahansa Wonder-tutkijana.

Riippumatta heidän syystä, sinulla on mahdollisuus saada tuloja tekemällä se heidän puolestaan.

Varmista, että ymmärrät työpaikkojen ja keikojen erot, jotta pystyt tunnistamaan tarpeisiisi ja olosuhteisiisi sopivat työsuhdejärjestelyt. Jos kirjoitat useita kirjoituksia lukukaudessa, tämä voi olla suuri pieni sivutulo. Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. Aivan eri tavalla voit täyttää kyselyitä verkossa käteisellä tai muilla palkkioilla. Vaikka saatat pystyä hallitsemaan työtä kampuksen kirjastotietokoneelta, henkilökohtaisen tietokoneen tai kannettavan tietokoneen avulla on paljon helpompaa suorittaa tehtäviä omalla aikataulullasi. Jos myyt vaatteita, käsilaukkuja tai kenkiä, kannattaa ehkä harkita Poshmark-sovelluksen lataamista myydäksesi kohteitasi kohdennetummalle yleisölle. Jos sinulla on aikaa ja haluat matkustaa ympäri kaupunkia, voit ansaita vähän sivutuloja tekemällä muistiinpanoja puutteellisille.

Työskentelet täysin omalla aikataulullasi alkaen 12 dollaria. Swagbucks antaa sinun myös testata tuotteita tai tehdä mikrotehtäviä, joiden suorittaminen vie vain muutama minuutti, jotta voit saada palkkaa verkossa työskentelystä pienellä vaivalla. Paljon projekteja, joissa työskentelet, on suunnattu yrityksille, joiden on saatava lisätietoja mistä tahansa toimialasta. Se voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta voit itse myydä muistiinpanosi tai oppaat verkossa. Hyvällä VA: lla tulisi olla seuraavat ominaisuudet: Vaikka he eivät ansaitse sinulle suuria tuloja, tutkimukset ovat loistava vaihtoehto kiireisille opiskelijoille, joilla on muutama ylimääräinen minuutti aikaa varata koko päivän ajan.

Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Upean Henkilökohtaisen Verkkosivuston Välttämättömät Komponentit (mukana Esimerkkejä)

Naarmuta, olen rikki! Toinen etu kaupasta Shopifyn kanssa on se, että niissä on kaksinkertainen määrä malleja kuin muissa verkkokaupoissa, ja ne tarjoavat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Joten kiinni yllä olevista ehdotuksistamme. Ja mikä parasta? Tee vain verkkosivusto, joka esittelee mitä teet. Monet kirjoittajat haluavat äänikirjat, mutta heillä ei ole aikaa tai kykyä kertoa niistä.

Vaikka kampuksella on myös vartijatyöpaikkoja (kuten hyppääjä tai työskentelevä omalla alueellasi toimivien yritysten kanssa), voit silti ansaita keskimäärin noin 15 dollaria tunnissa koulusta tai ympäröivästä alueesta riippuen. Voit liittyä ateriapalveluyritykseen, koska ne vievät usein tunnin palkkaa odotushenkilöstöä ja palvelimia tapahtumiin. ShareASale maksaa tulot kunkin kuukauden 20. päivänä, jos ansaitsit vähintään 50 dollaria edellisen kuukauden aikana. Typistämistä pidettiin ennen erityisenä taitona ennen tietokoneiden käytön normalisoitumista. Opiskelijana sinulla on oltava lääketieteellinen tai juridinen tausta. Hyödyllisiä resursseja: Alison on online-koulutusalusta, jonka avulla voit oppia kehittämään ja parantamaan digitaalisen luovan suunnittelun taitojasi.

Rakastatko matkustaa? Onneksi tein kovan työn puolestasi. UberEats maksaa viikoittain tai päivittäin valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen.

Nämä yritykset vaativat sinua vain ilmoittautumaan tällä hetkellä yliopistoon tutoriksi.

Hakukonearvioija

Tämä sisältö on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä se ole sijoitusneuvonta. Tämän ansiosta työ on helppo sekoittaa koulun aikatauluun. Tämä auttaa sinua välttämään ikäviä yllätyksiä, kun on aika jättää veroilmoitus. Opiskelu voi olla kallista, mikä tarkoittaa, että tarvitset tapa ansaita rahaa käydessäsi. Kysy vain Holly Johnsonilta.

Myy tavaroitasi Olipa sinulla vintage-levykokoelma tai aivan liian paljon Nikeä, voit myydä joitain tavaroitasi myynti- ja huutokauppasivustoilla (Amazon, Facebook Marketplace, eBay) tai pienempien, kapeiden palveluntarjoajien kautta. Useimmiten otat valokuvia puhelimesta, tarkistat, että sähköinen sarjanumero (ESN) on puhdas ja postitat tiedot. Lisätietoja aloittamisesta on tämän oppaan kuuntelussa Money Money Matters. Sinulta ei vaadita opetussertifikaattia tai nimeämistä. Tutustu Fiverr-, Upwork- ja People Per Hour -sivustoihin ideoita siitä, mitä voisit tehdä. Se on mahdollisuus oppia paljon enemmän kuin koskaan halunnut tietää yliopistostasi, samoin kuin kehittää julkisen puhumisen ja ihmisten taitoja (puhumattakaan jaloille ajattelusta). Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle. Voit työskennellä opiskelijan kanssa koko lukukauden tietyllä kurssilla tai auttaa vain heitä valmistautumaan testiin muutaman tunnin ajan.

Joten miksi Googlelle ilmaiseksi, jos voit ansaita siitä rahaa? Työkalut ovat halpoja, työ on suoraviivaista ja toisin kuin kampuksen säilytyspalveluissa työskenteleminen, voitot ovat kaikki sinun. M * Modal - Tämä on yksi harvoista lääketieteellisiä transkriptioyrityksiä, joka antaa oikean sertifioinnin omaaville liittyä joukkueeseen ilman työkokemusta. Ainoa on valita aihe ja kirjoittaa siitä laajasti. Ei ole tarkkaa vastausta siihen, kuinka kauan aikaa ansaita rahaa. Muista vain tehdä luokista prioriteetti ja tehdä parhaasi välttääksesi asiakkaita, jotka ovat erittäin vaativia aikasi. Jotkut asunnonomistajat vain haluavat, että joku huolehtii lemmikkeistä ja seuraa kotia.

  • Freelancereita voivat olla kirjoittajat, toimittajat, graafiset suunnittelijat, virtuaaliassistentit, web-suunnittelijat ja paljon muuta!
  • Voit ansaita rahaa myös ostoksista.

Tekstitys Tai Tekstitys Verkossa

Hanki korjauksesi huolehtimalla muiden ihmisten houkutuksista - ja maksa siitä. 16 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa (oikeutettu), tuotetestaus on hauska online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa työskentelemällä jo haluamiesi tai tarvitsemiesi tuotteiden kanssa. Useimmat sivustot, kuten Wyzant, Chegg Tutor ja PopExpert, vaativat hyväksyntähakemuksen. PayPalin kautta vastaanotetut maksut vapautetaan yhden tai neljän päivän kuluessa. Joten, huolimatta sivuston 3. Jos kiire kiireessäsi rahaa, kokeile ecoATM: ää.

Onko sinulla muodikkaita vaatteita, joita et käytä?

Se voi olla oikaista jonkun kielioppia, auttaa häntä esseen rakenteessa tai jopa auttaa heitä keksimään aiheen. Muita vanhojen tavaroidesi online-myyntialustoja ovat Shopify, Craigslist ja Carousell. Paras olisi Instagram. Olipa kyse freelance-kirjoittamisesta haluamaasi aiheeseen, tuotteiden testaamiseen ja arvosteluiden kirjoittamiseen tai päivien viettämiseen sosiaalisessa mediassa. Swagbucks tarjoaa myös PayPalin käteismaksun. Tämä on käytettävissä vain niille, jotka ovat jo suorittaneet tutkinnon. Osakkeiden kauppakurssi, toisaalta, jos myyjiä on enemmän kuin ostajia (tarjontaa on liikaa), hinta laskee. Lisätietoja eri tavoista ansaita rahaa Twitchilla.

Onko sinulla tarpeeksi vapaa-aikaa luokkien ja tehtävien suorittamisen jälkeen?

Haluatko Ansaita Parempia Arvosanoja?

Voit hakea verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten IntelliShop, BestMark ja Sinclair Customer Metrics. Sinua todennäköisesti pyydetään suorittamaan joitakin arkipäivän askareita, kuten tietojen syöttäminen tai lomakkeiden täyttäminen, mutta palkkio on raha, ei tositteita. Voit hakea samaa kuin mitä mihin tahansa muuhun kampuksen työhön, jatkaminen ja haastattelu ovat kaikki mitä yleensä tarvitset. Luo online-portfolio tai blogi, jossa näytetään kirjoitustaidosi ja verkostoituminen kaikkien tuntemiesi kanssa. Jos puhut toista kieltä, voit työskennellä kääntäjänä. Tarkista vain paikalliset määräykset varmistaaksesi, että pystyt toimimaan kuljettajana omalla alueellasi. Udemy-kaltaisilla sivustoilla verkkokurssin käynnistäminen on helpompaa kuin miltä se kuulostaa. Katso täydellinen luettelomme myydäksesi tavaroita verkossa täällä.

Ja jaa omat ideasi kommentteihin!

Katso lisätietoja oppaastamme, jotka koskevat tarkat vaiheet virtuaaliassistentiksi saamiseksi. Se voidaan tehdä muutamassa tunnissa. DioData Solutions on toinen sivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa tietojen syöttämisestä. Ja luultavasti ei taata, että ansaitsette paljon tuloja, jos niitä on, ponnisteluistasi. Jos valitset Dribbble, voit myös merkitä itsesi hyväksyvän freelance-työn ja voittaa asiakkaita tällä tavalla. He maksavat sinulle PayPalin kautta alkaen 20 dollaria äänitunnilta. Ja nämä työt eivät vaadi teknisiä taitoja, erikoistutkintoja tai vähimmäistyökokemusta, joten opiskelijat voivat täyttää paikat täydellisesti.

43 dollaria ei ole kovin paljon rahaa, mutta se on ehdottomasti parempi kuin ei mitään sellaisesta, jonka jo osin. Lisäksi tämä työkokemus on täydellinen lisäämään ansioluetteloa ja pysyä mukavana asuntolan huoneessa. Luuletko, että asuntolastoverisi keksivät hauskimpia sanoja? Sinun on todettava, mitkä taidot sinulla on, mitä toivot oppivan asemasta ja kuinka voit auttaa heitä.

Lastenhoito ei tarvitse olla rajattu vain korkea-asteen koululaisille, vaan sen voivat tehdä myös korkeakouluopiskelijat.

97 Toimet, jotka sinun tulee suorittaa tullaksesi henkilöksi, jonka yritykset haluavat palkata

Jos et tiedä mikä Lyft on, se on pohjimmiltaan 21. vuosisadan versio taksista. Etkö usko, että sinulla on paljon vuokrata? Ryhdy oikolukijaksi Löydätkö itsesi helposti löytämässä virheitä lukeessasi? Tämän verkkoyhtiön avulla opetat englantia pienille (enintään neljälle) kiinalaisen opiskelijan ryhmälle kerrallaan.

Napauta henkilökohtaista verkkoasi lähettämistäsi tai kokeile HouseSitteriä. Kun olin opiskelija, minun piti viedä joitain pakollisia yökursseja journalismille. Päivän lopussa mahdollisuudet ansaita rahaa verkossa opiskellessaan ovat rajattomat. Lue kymmenen tutkimussivustomme analyysi selvittääksesi mikä sopii sinulle parhaiten.

Suorita Facebook-mainoksia verkossa opiskelijana

LiveOps on yksi yritys, joka palkkaa myyntiedustajia erittäin joustavista aikatauluista. Ensimmäisen 90 päivän kuluttua varat ovat käytettävissä talletettavaksi seuraavana arkipäivänä. Parasta Ibottassa on, että haluat saada muut ihmiset ilmoittautumaan ja liittymään tiimisi. Sujuvat toisella kielellä? Hän käytti käteisellä kirjojensa ja muiden kulujensa maksamiseen. Menevät ovat päivät, jolloin suunnitellut muutokset tapahtuvat kampukselta, lyömällä aikakellon. Jatkamme asioilla, jotka eivät ole kovia, mutta jotka ihmiset maksavat välttääkseen, meillä on pesulapalvelu. E * trade online -välitystilien tarkastelu ja rekisteröintibonus, maksimi palkkio tilausta kohden ei saa ylittää 5% kaupan arvosta, minimi palkkio 4 dollaria. Tee tietojen syöttötyö Se ei ehkä ole houkuttelevaa, mutta tietojen syöttäminen on kysynnän mukainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat ansaita rahaa asuntolastaan.

Blogin perustaminen on suosituin tapa kasvattaa yleisösi verkossa. Paras tapa aloittaa ansaitseminen verkossa - riippumatta siitä, mitä päätät tehdä tai myydä - on aloittaa blogi. Ensinnäkin, monet ihmiset haluavat jonkun katselevan taloaan, koska he todella haluavat heidän tarkkailevan lemmikkiaan! Seurauksena on, että he antoivat luokilleen liukastua ja lopulta polttua yrittäessään pysyä kaikissa aikansa kilpailevissa vaatimuksissa. Jos olet taitava käyttämään verkkoa ja hakukoneita, tämä on sinulle oikea työ. Hyvällä englannin tai muun kielen taitolla voit auttaa työnhakijoita kirjoittamaan ammatillisen CV: n. Voit säästää tuhansia dollareita vuodessa välttämällä huone- ja hallintokustannuksia. Onnittelumme, jos olet saavuttanut niin pitkälle!

Periaatteessa tämä on ilmainen sivusto, joka tarjoaa sinulle joukon tapoja ansaita rahaa, lahjakortteja tai muita palkintoja. Voit esimerkiksi myydä käsityösi Etsyllä. Jep, menimme sinne. Voit ansaita 0 dollaria. Ja vaikka et rikastu ottamalla tutkimuksia, ne voivat tarjota tuottavamman tavan viettää satunnaisia ​​hetkiä luokkien välillä. PureContent (Review) - PureContent pyrkii kirjoittajia ja toimittajia toteuttamaan asiakasprojektit ja palkkaa tarvittaessa. 0066 per sana, mahdollisilla bonuksilla monimutkaisesta työstä.

90 Laillista Työtä Kotitöistä 2019

Sinun tarvitsee vain soittaa puheluita, tehdä muistiinpanoja ja kirjoittaa nopea raportti. Opiskeletpa sitten yliopistoon tai yliopistoon, on joitain vanhempia, jotka ovat opiskelijoita ja tarvitsevat kohtuuhintaista lastenhoitoa. Se voi viedä hetken ennen kuin saat ensimmäisen opiskelijasi.

Koska joudut jo oppimaan paljon tietoa koulussa käydessäsi, saatat yhtä hyvin ansaita rahaa auttaa ihmisiä, jotka eivät ymmärrä tiettyjä aiheita. Jos asut vain kampuksen ulkopuolella, asunnosi vuokraaminen Airbnb: llä voi olla hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa tauolla tai lomalla. Tarkoitan, ellet todella ole innokas rakentamaan korkeaa opintolainavelkaa (epätodennäköistä). Tässä on joitain hyvämaineisia sivustoja, jotka luettelevat verkkosivustojen testaustöitä: Suuremmissa kaupungeissa voi kuitenkin joskus toimittaa polkupyörän tai jopa jalan. Kun otat kyselyjä, ansaitset Swagbucksia, jotka voidaan sitten lunastaa lahjakortteihin tai PayPal-talletuksiin. 10 yritystä, jotka maksavat sinulle vain internetin käytöstä. Opiskelijat pääsevät Premiereen vain 19 dollarilla.

Lopullinen Opas Henkilökohtaisen Verkkosivuston Luomiseen

Voit markkinoida palveluitasi kampuksen ympärillä olevien eri osastojen, paikallisten lukioiden, keskikoulujen ja peruskoulujen kautta. Liity vain mTurkiin työntekijänä täällä ja lue tämä yksityiskohtainen mTurk-opas, joka näyttää sinulle, kuinka ansaita rahaa mTurkista ansiosi kasvattamiseksi. Toivottavasti jotkut näistä ideoista toimivat sinulle. Salaperäiset ostajat asettavat säännöllisiä asiakkaita ja ottavat huomioon kaikki kokemuksensa yrityksestä, asiakaspalvelusta toimitusaikoihin ja muihin. He maksavat joka torstai PayPalin kautta. Voit viedä tämän säästökauppaan tai autotallimyyntiin ja löytää kirjoja, jotka voit ostaa 25 tai 50 senttiä, ja sitten kääntää ja myydä muutaman dollarin ja voilan verran - sinulla on yksinkertainen liiketoiminta ja jonkin verran pizzarahoja. Jos sinulla on pyöriä, voit selata autoa vaativia tehtäviä ja tarjota aikaa ja ajotaitojasi.

Se maksaa noin 20 dollaria tunnissa, ja tietysti suurin osa työstä tapahtuu ateriaaikojen ympärillä. Voit ansaita 14–22 dollaria tunnissa. Mutta älä huolestu, koska olen luetellut 45 todellista tapaa ansaita rahaa yliopistossa - joutumatta unohtaa luokkaa! Muista, että tämä on vain ylimääräinen raha ansaitseva henkilö, eikä siihen voida luottaa ansaitakseen kokopäiväisiä tuloja. Monet näistä verkkosivustoista pyytävät sinua suorittamaan testin oletetulla kentällä, jotta he tietävät, että pystyt ohjaamaan lapsia, joiden kanssa pariksi muodostuu. Lähetä nimet verkossa kilpailuissa, ja jos voitat, saat maksun käteisellä! Olet jo tehnyt paljon työtä niiden tutkimiseen ja kirjoittamiseen, joten miksi et saisi siitä palkkaa?

Tämä voi olla hieno kesäkeikka, vaikka voit tehdä sen ympäri vuoden, jos sitä ei sataa tai lunta. Jos sinulla on kuorma-auto, löydät paljon ihmisiä auttamaan suurten esineiden, kuten huonekalujen ja laatikoiden liikuttamisessa. Ennen kuin haet töitä mihin tahansa yritykseen, tutkia yritystä hyvin. Kun alat tuoda liikennettä blogiisi, voit ansaita rahaa näyttömainonnasta, tytäryhtiömarkkinoinnista, tuotteiden ja palveluiden myynnistä sekä sponsoroinneista ja bränditarjouksista. Joten mitä sinä teet?

Jatka Kirjoittajaa

Palkka vaihtelee tehtävän, toimitusmillien ja vinkkien perusteella. Jokainen korkeakouluopiskelijoista äskettäisiin eläkeläisiin voi ansaita rahaa tarkkailemalla muiden ihmisten lapsia. Jos et ole tekemisissä sivutoimintojen kanssa, voit aina oppia tapoja säästää rahaa yliopistossa myös rasituksen helpottamiseksi. Voit tehdä tietojen syöttämistä, asiakaspalvelusähköposteja, sosiaalisen median hallintaa tai ylläpitää verkkosivustoja. Vietä seuraavat 3 - 5 minuuttia lukeaksesi kaikki tässä artikkelissa kirjoitetut tiedot. Käytät vain omaa autoasi ja kun joku lähelläsi olevista haluaa ratsastaa, saat ilmoituksen puhelimeesi (olettaen, että olet valinnut, että olet käytettävissä sovelluksessa), menet hakemaan heidät ja pudottamaan heidät mihin he haluavat mennä, ja sitten sinä maksetaan automaattisesti.

Voit ansaita rahaa blogistasi niin monella tavalla: Opiskelijana saatat joutua usein käteisellä. Tarvitset hyvät organisaatio- ja viestintätaidot sekä ammattimaisuuden ja luottamuksellisuuden.

Freeshipping.Com-arvostelu: Onko 3000 dollaria/v. Rahojen takaisinmaksu ja alennukset kannattavat?

Airbnb-majoittajat ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, Internet-lainanantajan Earnestin tietojen mukaan. Tarvitaan myös taustan tarkistus. Tutustu sivustoon, kuten Foap tai Shutterstock, ansaitsemaan rahaa jo tekemistäsi kuvista. Internet-joukkovaroitusmenetelmän perusteella yritys mainostaa Amazonin kautta apua skaalautuvissa tehtävissä, jotka edellyttävät ihmisryhmää ja nopeaa käännöstä.

Myy Vanhat Tavarasi

Asumisavustajana saat huoneesi ja hallituksen ilmaiseksi tai suurella alennuksella. Parhaat forex-välittäjät vuonna 2019, jos vipuvaikutus on korkea, elinkeinonharjoittaja voi tuottaa enemmän voittoja. Työ voi olla vaikeaa, mutta voit ansaita enemmän rahaa työskentelemällä kaksi tai kolme vuoroa viikossa kuin voisit työskennellä viisi päivää viikossa minimipalkkatyössä. Yli 50 vuoden ajan he ovat auttaneet miljoonia opiskelijoita ympäri maailmaa oppimaan kieltä. Sinun on kuitenkin oltava päättäväinen, keskittynyt ja oltava taito, jota ihmiset tarvitsevat. Jotkut laitokset käyttävät opiskelijoita apuna yleisiin tehtäviin, kuten valokopiointiin, tai erityisempiin töihin, kuten tutkimus- ja merkintöihin. Katsot mainoksia muutaman minuutin välein ja ansaitset pisteitä, kun teet. Siellä on verkkosivustoja, jotka maksavat verkkokyselyjen tekemisestä.

Voit myös ostaa asioita irtotavarana toiselta tai useammalta toimittajalta halvemmalla ja myydä niitä korkeammilla hinnoilla. Oikoluku on suosittu hakemus, koska voit oikolukua verkkosivustoille, blogeille ja kirjoittajille omalla ajallasi kotona, mikä on tärkeä joustavuus opiskellessasi. Voit tehdä nämä pienet ylimääräiset ansaitsijat online-töidesi kanssa, ja he voivat antaa sinulle suuren potentiaalin säästöillesi.

Et voi puhua 2019-luvusta mainitsemmatta Internetiä, missä yliopisto-opiskelijoiden online-työpaikat ovat nyt saatavilla. Tapa, jolla ansaitset rahaa blogistasi, on sinun, mutta usein tulosi tulevat joko mainosta, tytäryhtiöiden arvosteluista tai voit myydä omaa digitaalista tuotetta. Esimerkiksi monet matkailuun liittyvät yritykset ja vuodenaikojen nähtävyydet tarjoavat kesätyötä innostuneille korkeakouluopiskelijoille. Se vie jonkin verran yksityisyyttä, mutta saat siitä palkan. Muut vaatimukset ovat vähäiset, vaikka hyvä asenne ja työetiikka ovat aina arvokkaita.

13 Legit online-työpaikkaa opiskelijoille ansaita rahaa

Tuolloin toivon, että olisin tiennyt, että voit myydä muistiinpanosi verkossa auttaaksesi muita opiskelijoita opiskelemaan. Samoin saatat kärsiä merkittäviä menetyksiä, jos et ota sitä vakavasti. Gazelle on toinen hyvä vaihtoehto, jos sinulla on muita teknisiä tuotteita, kuten puhelimia, joita et enää käytä ja haluat myydä käteisellä.

Toimita ruokaa nälkäisille ihmisille Aivan kuten matkanjaosta, ruoan toimittamisesta on tullut iso asia, etenkin yliopistokampuksilla. Clearvoice (arvostelu) - Jos sinulla on jo nimesi joitain julkaistuja teoksia nimessäsi, vaikka ne olisivat omassa blogissasi, voit aloittaa kirjoittamisen Clearvoice-alustalla. Voit myös ostaa pelejä, jotka ovat edelleen hyvässä kunnossa, ja myydä niitä lisäämällä hintaa. Yli viikon pituisten vuokrien osalta Turo suorittaa osittaiset maksut seitsemän päivän välein. Postkaverit ovat toinen hyvä palvelu aterioiden toimittamiseen, ja sen avulla voit myös toimittaa alkoholia ja päivittäistavaroita.

Ole virtuaaliassistentti (VA)

Voitko luoda grafiikoita, logoja tai jopa verkkosivustojen malleja? Yksi parhaimmista tavoista ansaita rahaa tytäryhtiöiden videomarkkinoinnilla on mainostamalla kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä niche-tuotteita. Vaikka tämä vaihtoehto on olemassa, sinun tulisi vakavasti harkita asumista yliopiston ulkopuolella säästääksesi rahaa.

Toinen tapa tehdä tämä on luoda oma verkkosivusto ja ladata sisältöä. Jos sinulla on jotain mitä voit tehdä, että ihmiset ostavat, voit myydä sen Etsyssä. Opetat 25 minuutin tunteja, jotka vaativat minimaalisen prep- tai post-työn. Tee sitten rahaa heidän rakastamisestaan. Ainoa aika, jolloin usein päihtynyt ja huono on sosiaalisesti hyväksyttävä.

Pitkän Aikavälin Suunnitelma

Tässä on hyödyllinen opas YouTube-kumppaniohjelmaan, jonka avulla voit oppia ansaitsemaan rahaa YouTubesta. Alla on luettelo Money Peach, joka on koottu suosikkitavoistamme (ei välttämättä järjestyksessä) korkeakouluopiskelijoille kuten itsekin tehdä pieni cheddar! On paljon online-sivustoja, joista voi tulla valmentaja tai konsultti, jos sinulla on taitoja, jotka joku muu haluaa oppia.

- Nämä ovat hienoja keikkoja korkeakouluopiskelijoille, varsinkin jos kaipaat omia kritiikkiä kotiin.