16 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (oikeutettu)

Älä tee mitään, josta et pidä, riippumatta siitä kuinka epätoivoinen olet rahaa kohtaan! Monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia auttamaan asiakkaita etätyöskentelyssä. (WordPressiä käytetään niin laajasti, että se 1) lisää mahdollisuuksiasi löytää hyvää työtä ja 2) antaa sinulle laajemman valikoiman taitosi ja erikoisuuttasi. Tammenterho on toinen erinomainen vaihtoehto uusille sijoittajille. FlexJobs selaa jokaista työluetteloa - heistä yli 30 000 - varmistaakseen, että kukin yritys on laillinen.

Tarvitset myös omaa työtilaa ja hyvää kurinalaisuutta pysyäksesi teosten aikataulun mukaan. Shipt tarjoaa toisen mahdollisuuden, joka ei ole ”kotona”, mutta on joustava. Voit harjoittaa osaa näistä taitoista pelaamalla ilmaisella WordPress-sivustolla, kokeilemalla ominaisuuksia ja julkaisemalla muutama tarina. Et todennäköisesti ymmärrä sitä, mutta kun soitat 800-numeroon ja puhut asiakaspalvelun edustajan kanssa, he saattavat todella vastata puheluisi kotona. Blogit ovat yksi helpoimmista ja kestävimmistä tulolähteistä. Lue lisätietoja ansaitsemisesta YouTuben ja Google AdSensen avulla. Mistä tahansa syystä sinulla onkin, se on todennäköisesti rahan arvoinen, jos voit myydä sen.

Erillisiä erikoisuuksia suositellaan.

Slicethepie on Internetin suurin maksettu arviointisivusto, joka maksaa musiikin kuuntelemiseen ja yksityiskohtaisten arvosteluiden kirjoittamiseen. Mitä sinä edelleen kamppailet? Napsauta tätä saadaksesi lisää verkkosivustojen testausmahdollisuuksia. Pudotettavan lemmikkieläinten hoidolla on kuitenkin ehdottomasti markkinoita (ts. )

WordPress käyttää 1/3 kaikista verkkosivustoista.

Oletko kirjailija tai taiteilija? Hanki palkkiota 62 onnittelukorttiyhtiötä kirjoittamisellesi tai malleillesi

Nautitko tästä artikkelista? On hyvin vähän henkilökohtaisia ​​taitoja, jotka ovat luonnostaan ​​harvinaisia ​​ja arvokkaita. Kirjailijat, yritykset ja bloggaajat tarvitsevat kaikki ylimääräisen silmän. Suosittelen nousua freelance-verkkosivustoille, kuten: Ammattitaitoiset tutkimussivustot, kuten Swagbucks, Paide Surveys tai Survey Junkie, ansaitsevat jopa 250 dollaria kuukaudessa, tai ansaitse kyselyvaihet kuten lahjakortit ja uudet tuotteet vain osallistumiseksi ilmaisiin tutkimuksiin. Valitettavasti pitkään pidetty Star Wars- ja X-Files-kauppakorttikokoelmani myivät vain muutaman sentin eBayssa, joten päätin vain säilyttää ne muistoksi. Jotkut sivustot antavat sinulle myös ilmaisia ​​käteisaapuja. Nyt sinulla ei ole tekosyy olla käyttämättä.

Jos luot kaikki nämä esineet itse, se on aika iso sitoutuminen. Kuinka myydä juttuja verkossa, jos haluat luoda onnistuneen podcastin, kokeile Buzzsprout-ohjelmaa ilmaiseksi ja hanki 20 dollarin Amazon-lahjakortti. 17 todellista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa kotona ja verkossa kanadassa. He voivat käyttää oppituntisuunnitelmasi kokonaan tai he voivat käyttää sitä mallina kehittääkseen oman räätälöidyn version. Oletko koskaan ajatellut oman tuotteen myymistä Amazonissa? Jos sinulla on lapsia, virtuaaliassistentin asemat ovat erittäin joustavia.

Ja joskus online-tietojen syöttämistä koskevia töitä on saatavana Craigslistin tai suosittujen työpaikkojen, kuten Monsterin, kautta. Esimerkiksi, jos aiot opettaa tutorointitunteja, et tietenkään voinut ajoittaa sitä koulun aikana. Me kaikki teemme tietyn tyyppistä markkinointityötä itsenäisinä urakoitsijoina monille yrityksille. Tämä voi olla loistava tapa muuttaa taiteenne rahaksi.

Mutta voit laittaa laiska-autosi työskentelemään Getaroundin kanssa.

Mikä Tekee Taitoista Tarpeeksi Arvokkaita Ansaitsemaan Rahaa?

Se vie paljon työtä ja omistautumista, mutta se on mahdollista. Se toimii hyödyntämällä vedonlyöntisivustojen säännöllisesti tarjoamia ilmaisia ​​vedonlyöntiä "sovittamalla" ne vedonlyöntikeskukseen. Tuotearvosteluista, hauskoista kissan videoista ja ohjevideoista ihmiset kerääntyvät YouTubeen.

Leikkaa Kaapeli

He pyytävät uhrejaan palauttamaan eron, mutta muutamaa viikkoa myöhemmin, kun pankki havaitsee, että alkuperäinen sekki on petos, ”työntekijä” on koukussa satoja, joskus jopa tuhansia dollareita. AchieveMint yhdistää jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, mukaan lukien Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal. Nykyään ajaminen Uberin kanssa on suosittu sivutoimisto. Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään Ebates-ohjelmaan.

Tutkija - Voit auttaa apteekkipohjaisia ​​konsultointiyrityksiä tutkimaan erilaisia ​​aiheita, kuten lääkemarkkinatutkimusta, ikääntyvää väestöä, syöpähoitoja ja niin edelleen. Nimeni on Angie Nelson. Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla.

• Aja liikennettä kaikista mahdollisista lähteistä. Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen. Forex-vipu: kaksiteräinen miekka, välittäjän maksimi vipu ja mahdollisuudet olisi myös otettava huomioon. Ajatuksena on ostaa tuotteita suoraan valmistajalta tai tukkumyyjältä ja myydä niitä sitten verkossa Amazonissa. Valmentajat keskittyvät auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tavoitteensa ja auttamaan heitä saamaan mitattavissa olevat voitot. Kun etsit perinteistä työpaikkaa, kuten Monster tai Itse, käytä avainsanoja, kuten ”etätyö” tai “työ kotona” ja kirjoita sijaintikenttään ”mihin tahansa” tai “etäkäytävä”. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on yrityksen nimestä. Nämä yritykset maksavat aiheiden etsimisestä ja antavat palautetta tulosten merkityksellisyydestä. Tämä osoittaa, että tälle erikoisuudelle on tarpeeksi markkinoiden kysyntää.

Lapsenvahti

Sivustot, kuten My Survey, palkitsevat kyselyn suorittamisen lahjoilla, käteisellä takaisin, tositteita, e-kortteja, rahaa ja paljon muuta. Ajoneuvosi luettelointi on täysin ilmaista, ja Turo kattaa jopa auton miljoonalla dollarilla joka kerta, kun se vuokrataan. Sitten sinun on suunniteltava kyseinen sivusto, rakennettava myyntisuppilo, luotava magneetti ja tehtävä sähköpostimarkkinointia. Mitä hauskoja ideoita sinulla on rahaa ansaitsemiseksi kotoa? Mutta jos laihdutus tarkoittaa, että tulet terveeksi ja ansaitset kimppu ylimääräistä rahaa siitä, sinulla on kaksinkertainen etu. Toisin sanoen sinun pitäisi voida ansaita rahaa erikoisaloilla näiden puitteiden ulkopuolella. Ei hätää, jos et saa AdSense-hyväksyntää, on muita tapoja ansaita rahaa bloggaamisesta.

Mitä tulee sellaisten toimitusten muokkaamiseen, joiden avulla voit ansaita rahaa kotoa, palkkaamalla johtajat etsivät usein osoitettuja editointitaitoja tai erikoisalaa. Keskimääräinen palkka näistä töistä on noin 9 dollaria tunnissa, ja jotkut yritykset tarjoavat terveydenhuoltoa, hammaslääketiedettä, jopa vastaavia työntekijöilleen 401 000 suunnitelmaa. Getaround on toinen vuokrauspalvelu, joka on hiukan uudempi kuin Turo, mutta saa pitoa. Kokeile Paribusia.

3 miljoonaa ihmistä freelancereina, mikä tekee 1 dollarista.

Tule Online-freelance-kirjoittajaksi

Kirjasi näytetään sitten Amazonissa, ja se tulostetaan pyynnöstä, ja CreateSpace toimittaa sen oston yhteydessä. Yllä olevat 9 työpaikkaa eivät ole kattava luettelo, mutta ne ovat loistavia ideoita kotiperheen aloittamiseksi. Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Koti-työpaikat ovat Pyhä Graali ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Voit lukea tammenterhojen katsauksen kokonaan täältä.

Kehosi kiittää sinua.

Monet ammattilaiset haluavat jonkun auttavan järjestämään liike- ja henkilökohtaisia ​​asioitaan. Terveydenhuollon dokumentaation eheyden yhdistyksen hyväksymän lääketieteellisen kopiointitodistuksen avulla voit valmistautua laskeutumaan online-työtehtäviin teollisuudessa, joka on nälkä ammattitaitoisten kykyjen suhteen. Ginan itsenäinen kuusinumeroinen VA, ja hänellä on runsaasti tietoa parhaista palveluista, joita voidaan tarjota aloittavien VA: ien kannalta. Voit rekisteröidä ilmaisen 7 päivän kokeilujakson nähdäksesi, onko se sinulle.

Tule Matkatoimistoksi

Annan yli 40 000 dollaria kuukaudessa blogini kautta. Opi päivittäiseen kauppaan, tällä tavalla riskisi on poistua nollasta kunnollisella ylösalaisin. Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Tämä omatehoinen kurssi on ihanteellinen aloittelijoille ja näyttää askel askeleelta, mitä menestyksekkään VA-yrityksen perustamiseen tarvitaan tyhjästä! Sinun on päätettävä, mitä haluat kokata ja kuinka monta ihmistä voit majoittua. Tuolloin hän työskenteli edelleen kokopäiväisesti, mutta loi osa-aikaisesti sisältöä verkossa tulojensa lisäämiseksi. Nykyään jokainen yritys tarvitsee verkkosivuston menestyäkseen.

Suosikki tapani on Google AdSense, koska saat maksun joka kerta, kun blogisi kävijä napsauttaa mitä tahansa AdSense-mainosta. Tässä on kaksi hyvämaineista yritystä, jotka voivat ilmoittautua: Maksu on oikeudenmukaista verrattuna vastaaviin yrityksiin. Viime kädessä voit ansaita rahaa kotoasi. Entä älypuhelin? Lue lisää vinkkejä oppaastamme osa-aikatyön löytämiseen opiskellessasi. Haluaisitko toimittaa ruokaa?

Tuotteiden myyminen Amazonissa tai eBayssa eivät ole ainoat vaihtoehtosi. Ja joillekin se ei koske pelkästään harmaiden seinien karkaamista. Muistan edelleen, että sain ensimmäisen sponsorini podcastille ja sain selville, että he olivat valmiita maksamaan 8 000 dollaria minulta sisällyttämään lyhyen leikkeen jokaisen podcastin alkuun 90 päivän ajaksi. Jos siirryt kokopäiväiseen kotona työskentelytilaan, tulot voivat tarjota kriittisen lisäyksen suunnitelmiin oikeasta kotitoimistosta tai antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää elämäntyyliä laiha-aikoina turvautumatta vapaaehtoiseen yksinkertaisuuteen. Voit tehdä niin, kun löydät vapaa-aikaa yliopistotuntien jälkeen. Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria. Jos et halua uraa ja haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa, on olemassa useita verkkosivustoja, joissa voit aloittaa transkription arkipäivän perusteella.

Esitetyt Aiheet

Hanki tytäryhtiökoodi ja liitä blogiisi tai verkkosivustoosi tai jaa sosiaalisissa verkostoissa jne. Smith on automatisoinut suurimman osan liiketoiminnastaan ​​ja työskentelee sitä osa-aikaisesti, ja hänen voitot voivat vaihdella muutamasta sadasta dollarista muutamissa kuukausissa yli 10 000 dollariin joulun aikaan. Matkablogointi on vaikea ala tunkeutua. Jokainen yritys toimii hiukan eri tavalla, mutta perusajatus on sama: Puhelutuki maksetaan tunnin välein, ja hinta voi nousta kysynnän mukaan. Muuta roskakori aarreksi. Sinun ei tarvitse paljon työskennellä kotona toimivana freelance-kirjoittajana, mutta sinulla on joitain työkaluja.

Aloittaminen Freelancerina

Sinun on oltava Yhdysvaltain asukas saadaksesi kelvollisuuden. Tutki vain verkossa ja hyödynnä digitaalisia taitojasi täysin hyödyksesi. Ura asiakaspalvelun edustajana voi olla oikealla puolellasi. Nämä työpaikat ovat avoimia henkilöille, jotka etsivät työtä kotityöstä. 56 parhaan binaarisen vaihtoehdon välittäjää, jotka arvioivat kuvia vuonna 2019. Vielä parempi, jotkut yritykset saattavat tarjota sinulle etuja. Lisätietoja Survey Junkie -tapahtumasta tässä arvostelussa. Mene tänne rekisteröimään kenttäagentti tai lue kenttäagentti-arvostelu.

  • Jos esimerkiksi listaat kirjan "kuin uusi" -tilassa ja sitten sivut rikkoutuvat varastoinnin aikana, olet sidottu, jos joku tekee tilauksen ennen kuin ymmärrät tapahtuneen.
  • Jos olet hyvä ja et ota riskiä, ​​voit ostaa aikaisin irtotavarana ja myydä, kun villitys osuu.
  • Katso myös oppaani parhaimpiin bitcoin/cryptocurrency-vaihtoihin.

Onko Survey Junkie huijaus? Olen ilmoittautunut saadaksesi selville. (PÄIVITETTY 2019)

Ulkoistaminen on yritysmaailman uusi ja hallitseva aalto. Vuokratuotot kertyvät kuukausittain ja maksetaan seuraavan kuukauden 15. päivänä. Opiskelijoiden veronpalautuksia koskevassa oppaassa on lisätietoja ja laskea, kuinka paljon verojen palautusta saatat joutua maksamaan. Jos etsit itsenäisiä urakoitsijatyöpaikkoja Fiverrissä tai UpWorkissa, tarkista yritysprofiili ennen hakemusta. ForEx, joka tunnetaan myös nimellä valuutta- tai valuuttakauppa, on maailman suurin markkina-alue. Koska puhumme laillisista työpaikoista, sinun on oltava… hyvin laillinen.

Kun kirjaudut Roveriin. Hakemistosivustoja voidaan ansaita kaupallistamalla veloittamalla yrityksiä näyttämään luettelonsa sivustollasi. Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin. Työllisyystilastoviraston mukaan web-kehittäjien mediaanipalkka vuonna 2019 oli vajaat 68 000 dollaria vuodessa. Bitcoin, avaa passiiviset ikkunat painamalla näppäimistön numeropainikkeita (0-9). 05 - 1 dollari erittäin pienestä tehtävästä, kuten jonkin jakaminen ja pitäminen sosiaalisista sivustoista, yhteystietojen löytäminen verkosta, captcha-ratkaisu, tuotteen tarkistaminen jne.

Maksu tehdystä työstä on oikeudenmukaista verrattuna vastaaviin sivustoihin.

Osallistu Online-fokusryhmiin

Jotkut ovat huijauksia. Jotkut ihmiset rakastavat kokata ja leipoa. Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista? Nämä vain sattuvat olemaan tunnetuimpia, joilla on maine maksaa ajoissa ja joilla ei ole mahdotonta standardia rahaa. Sinulla on kuitenkin oltava vähintään 20 dollaria kirjailutililläsi, jotta voit saada rahat.

RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Eniten maksetut sivustot. Tässä on joitakin niistä: Käytä Hype Factoryn kaltaisia ​​sivustoja saadaksesi yhteyden yrityksiin, jotka ovat valmiita maksamaan vaikutusvaltasi. Airbnb vaatii joitain todennustietoja, mukaan lukien puhelinnumerot, jotta voidaan luottaa niin isäntään kuin vieraisiin. Jos haluat ottaa uran omissa käsissäsi, kirjaudu 30 päivään tai vähemmän virtuaaliassistentin menestykseen.

On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä. Muodista, kauneusvinkkistä ja miesten hoitamisesta ruokaan, ravintoloihin ja matkoihin, mitä tahansa, mitä kokemuksestasi voi kirjoittaa blogille. Se voi tarkoittaa kirjoittaa päivittäin yli vuoden ajan ennen kuin todella alkaa nähdä siitä rahaa. Tarve menestyä on korkea, koska tämä on yrityksesi ja luotat kaikista tuloksista. Niihin sisältyy sekä aktiivisen että passiivisen tulon menetelmiä.

Asiantuntija-ohjaus

Voit työskennellä milloin haluat työskennellä. Yhdessäkään niistä ei ole mitään erityisen arvokasta tai mielenkiintoista. Liveops - Liveops on puhelinkeskus, jonka avulla voit työskennellä kotoa. Hienoa on, että voit saada palkkaa tämän tekemiseen kodin mukavuudesta.

Uskon, että päivät eivät ole kaukana, jolloin kuka tahansa voi työskennellä kotoaan tai valitsemastaan ​​virtuaalipaikasta VR-kuulokkeilla ja sovelluksilla, kuten Virtual Desktop ja AltSpaceVR. Jos sinulla on hyvät tietotaidot tietokoneellesi ja pystyt kirjoittamaan nopeasti, saatat pystyä työskentelemään kotoa tekemällä lääketieteellistä transkriptiota. Rekisteröidy vain Swagbucksilla ja katsele ja arvioi videoita ansaitaksesi pisteitä ja rahaa. Siellä me tulemme sisään. Arvioijana käydään läpi hakukoneiden tuloksia tai sosiaalisen median syötteitä arvioidaksesi niitä joidenkin ohjeiden mukaisesti.

Suurin osa heistä vaatii paljon työtä ja joskus paljon omistautumista, ennen kuin näet tuoton aikaasi. Lisäyksen arvoinen on myös The Dressmarket, jossa perustarjous yhdellä valokuvalla on ilmainen (se ansaitsee rahaa valinnaisten päivitysten, esim. Ylimääräisten valokuvien, myynnistä). 10–15% on hyvä nyrkkisääntö.

Läsnäolo sosiaalisessa mediassa on avain kaikille yrityksille, jotka haluavat houkutella uusia asiakkaita, mainostaa tuotteitaan ja kasvattaa seuraaviaan.

Voittoa Oman Painonlasku

Itse asiassa se on jotain, jonka minä ja ystävämme olemme sekoittaneet (vaikka ilman tähän mennessä suurta menestystä). Tarvitset yleisön kouluttamiseen ja sinun on tiedettävä mistä puhut. Palkka ei ole myöskään huono:

Idea ansaita rahaa kotoa on aina yksi puhutuimmista aiheista, kun on kyse ansaita enemmän rahaa. Kuinka paljon rahaa voin ansaita forex-päiväkaupalla?, tämä vaatii nopeaa ajattelua ja vastauksia, jotka saattavat aiheuttaa enemmän stressiä elinkeinonharjoittajalle. Muut varusteet vaihtelevat sen mukaan, mihin haluat erikoistua. Olen tehnyt webinaareja mainostaakseen rahoitussuunnittelukäytäntöäni ja herättääksesi kiinnostusta online-kurssini talousneuvojille.

Airbnb-isännät pyrkivät ansaitsemaan eniten (mediaani 440 dollaria kuukaudessa), kun taas Etsyn ryhmät ansaitsivat vähiten mediaanilla 40 dollaria kuukaudessa. Mutta jos etsit helppoa rahaa, olet todennäköisesti vain jumissa paljon laskuja ja arvottomia tietoja. Virtuaaliset avustajat (VA) voivat tehdä kaiken sähköpostiosoitteiden tarkistamisesta ja matkasuunnitelmien laatimisesta Internet-tutkimuksen käsittelemiseen tai pienyrityksen parissa työskentelemiseen. Tuotteiden tai palveluiden myynti Internetissä voi olla erittäin kannattava hanke. Henkilökohtaisesti suosittelen Shopifea verkkokaupan alustana tilauksen lähettämiselle, koska se on helppo integroida ja tippaa toimitusominaisuuksia. Totuus on, että online-rahalla ansaitseminen voi välttyä sudenkuopoista. Tietysti teetkin, joten miksi et saa prosenttiosuutta rahat takaisin?

Uskokaa tai älkää, matkatoimistot eivät katoa samaan aikaan, kun ihmiset kohtelevat Beanie-vauvoja sijoituksena.

Alhainen työskentely kotona eDegree Advisor -sovelluksen kanssa

Jokaisen salkun tulisi sisältää kiinteistöjä. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. Jotkut ihmiset käyttävät konsultteja vero- tai taloudellisiin neuvoihin, kun taas toiset saattavat maksaa konsulttille opettaakseen heille puutarhan perustamista ja ylläpitämistä. Tehtävät hinnoitellaan tunneittain tai kiinteinä, ja freelancerit voivat noutaa ne ympäri maailmaa. Työssäsi on vaadittava arvokkaita taitoja, joita voit investoida jatkuvaan parantamiseen.

”Vuosien mittaan Michael on ansainnut vähintään kuusi lukua vuodessa myymällä kursseja, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan sellaisen menestyksen, jonka hän on ansainnut. Tutkija voi tehdä missä tahansa 10–20 dollaria tunnissa taitotasosta ja asiantuntemuksesta riippuen. Voit yksinkertaisesti ilmoittautua täällä MoneyConnexion-koulutuspakettiin ja saat yksinoikeudella koulutusta näihin online-töihin ja muita vinkkejä, jotka auttavat sinua ansaitsemaan ja säästämään enemmän rahaa.

Jos olet hukkua "tavaroihin" talossasi, katso hienoa kirjaa nimeltään Siivouksen elämää muuttava taika. On olemassa satoja yrityksiä, joista löydät tietojen syöttötyöpaikkoja. WPMU DEV: ssä on Pay Per View -laajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden veloittaa vierailijoilta kertaluonteisen maksun tai tilauksen pääsyn tiettyihin sivuihin, viesteihin tai mediaan. Lisätietoja takuustamme täällä. Tai voit ostaa passiivisen verkkosivuston 1 000 dollarilla, aktivoida se uudelleen ja myydä sen 10 000 dollarilla. On helpompaa, jos kyseessä on ala, jolla jo olet asiantuntemusta. He eivät aina hyväksy uusia jäseniä kaikissa väestöryhmissä.

Aikatyöt, Joita Voit Tehdä Ansaitaksesi Rahaa Verkossa Tai Kotoa

Tietyn tyyppiseen sisältöön pääsy riippuu sitten jäsenen valitsemasta suunnitelmasta. Linkki Amazoniin tai muiden osakkuusohjelmien verkkosivustoihin maksaaksesi kaikista ostoista, joita sosiaalisen median seuraajat tekevät. Periaatteessa pääasiakkaat ovat valmiita maksamaan henkilökohtaisista tiedoista, jotka kerän ihmisiltä, ​​jotka käyvät verkkosivuillani. Et voi koskaan myydä ilmaisia ​​esineitä kuponkeja, ja voit myydä vain 25 kuponkia - tai enintään 100 dollaria - joka kuukausi. Ajattele pitkään ja kovasti, ennen kuin rahat rahaa: Käytän niitä lataamaan sisältöä, optimoimaan kuvia, lyhyitä kirjoittajia jne.

Anna muutaman kuukauden rakentaa riittävän suuri seuraaja houkutella mainostajia. Mitä taitoja hyödynnämme? Ne huijaavat ihmisiä maksamaan arvottomia tietoja yrityksen johtamisesta tai vaatimustenvastaisista materiaaleista tuotteen luomiseen. Jos haluat tosissaan ansaita elantonsa oikolukijana, ei vain ylimääräisiä rahaa, käy Proofread Anywhere -sivulla. Vuokraa kehosi Jos haluat mukavasti ottaa sarjan pois, miksi et kokeile elämän mallintaa.

Brändisi rakentaminen ja tämän virtuaalitalouden tulevien voittojen hyödyntäminen on sinun tehtäväsi. Sinua pyydetään jakamaan mielipiteesi monista merkeistä ja maksamaan siitä. Se on… kun tiedät mistä etsiä. Tilaa lukea, tätä maailmankuvaa kutsutaan myös nollasummana ajatukseksi, koska sen kannattajat pitävät taloudellista elämää nollasummana, aivan kuten tennis, jossa yhden pelaajan on hävitettävä toisen voittamiseksi. Mutta miten tämä toimii?

Vaikka asiakaspalvelutehtävät ovat helppokäyttöisimpiä kotoa työskennellä etsiville, ne eivät sovi monille.