Kuinka kotona työskentelevät äidit voivat ansaita rahaa Blogging

Aloita ansaitseminen heti, kun olet löytänyt ensimmäisen asiakkaasi tai työsi. Rakastan tämän tyyppistä sivutoimintaa, koska voit tehdä sen oikein omassa kodissasi ilman työmatkaa. Useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse mitään erityistä työskennellä kotoa. He eivät ehkä tiedä mistä aloittaa tämä, mihin voit tulla sisään. Asiat, jotka en usko olevan arvoisia aikani (tai sinun!)

Vaimoni ja uskon vakaasti, että elämässä on kyse yhteyksistä muihin ihmisiin. Kun otin hänen koulutuksensa, tytäryhtiömyyntini kasvoi kymmenen kertaa! Swagbucks on yksi parhaista verkkosivustoista, joka maksaa sinun tapaan äideillesi katsella erilaisia ​​videoita, sijoitusta urheiluvideoista, maailman uutisvideoista jne. Jos haluat oppia muokkauksia kokeneilta flippereiltä, ​​jotka tekevät kuusi numeroa vuodessa, muista tutustua tähän ilmaiseen työpajaan, joka opettaa sinulle, miten voit aloittaa kannattavan flipping-yrityksen jo 14 päivässä. Se on suosikki leluni koko maailmassa!

Ollakseni rehellinen, nämä numerot ovat hyvin varovaisia, koska jos kirjoitat paljon artikkeleita johdonmukaisesti, on suuri mahdollisuus saada paljon enemmän tilaajia.

Voisit todennäköisesti ansaita tänään ensimmäisen palkkion ja sekin 30 päivässä, mutta et todennäköisesti riko 100 dollaria kuukaudessa -merkkiä viiden ensimmäisen kuukauden aikana. MindSwarms on yksi suosituimmista kyselysivustoistani, koska voit saada 50 dollaria palkkiota kysymyksiin vastaamisesta videoalustan kautta. Clickbank - Niiden online-markkinoilla on kymmeniä tuhansia tuotteita, joista valita, ja voit ansaita palkkioita jopa 75%! Liity ilmaiseksi nyt ja saat 5 dollaria käteistä. Suosittelen liittymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin. Jos etsit tapoja ansaita rahaa kotona olevana äidinä, suosittelen, että kokeilet muutamia eri tapoja ansaita rahaa (lastenhoito, opetustunnit, myynti eBayssa, virtuaalityöt), kun aloitat blogin. Joten alla on luettelo tavoista ansaita rahaa kotona pidettävänä äidinä, alkaen seitsemästä tavasta, jolla ansaitsin rahaa verkossa ensimmäisen vuoden kodissani.

  • Sinun ei enää tarvitse avata studiota saadaksesi ylimääräistä rahaa valokuvaajana.
  • On niin monia tapoja tulla tytäryhtiöksi, Amazonin kaltaisesta valtavasta yrityksestä kirjailijaan, joka haluaa apua kirjansa myyntiin.

5 Vaihetta Taloudellisten Tavoitteiden Asettamiseksi

Lisää ideoita - tutustu tähän luetteloon kotiyrityksiä ja tämä tyhjentävä luettelo tavoista ansaita rahaa verkossa. Jos rakastat koordinoida matkasuunnitelmia ja olet päällikkö etsimässä uskomattomia matkatarjouksia, kotiperustainen matkatoimisto voi olla oikea urapolku sinulle. Jos olet ammattilainen organisaatiossa ja tuottavuudessa, käytä näitä taitoja hyväksi virtuaaliassistenttina. Voit rekisteröityä täältä! Matkailua edistävän yrityksen johtaminen antaa meille viimeisen ratkaisun. Tutustu oppaaseemme laillisista työstä kotona -työhön löytääksesi lisää joustavia työpaikkoja. Fm 020: kuinka rikastua hitaasti j. d. rothin kanssa. Olemme itse tarkastaneet nämä sivustot ja tiedämme, että ne ovat hyviä.

Mielestämme se on kuitenkin todella innostava ja positiivinen. Amazonilla on kumppaniohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi kirjautua tilille ja ansaita palkkion, jos joku ostaa jotain Amazonista käyttämällä erityistä linkkiä, jonka he antavat sinulle. Freelance-editointi tarjoaa erityyppisiä muokkauspalveluita monille asiakkaille. Kotoa työskentelyllä on varmasti etuja, joogahousuista koko aamu pukeutumiseen neuvottelupuheluun, kun pikkuinen leikkii puistossa. Ainakin kolme kertaa viikossa saan sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kysyvät minulta, miten he voivat ansaita rahaa blogiinsä tai verkkosivuilleen. Voit muuttaa kaupan rakkauden rahaa ansaitsevaksi tilaisuudeksi tulemalla online-jälleenmyyjäksi. Rakenna oma kannettava bitcoin-kaivoslaite / taisteluasema: 5 vaihetta. On kotona äitejä, äskettäin korkeakouluopiskelijoita ja eläkkeellä olevia, jotka tekevät vakavia lisärahoja tämän hankkeen kautta.

Olen myynyt esineitä talostani - 10–100 dollaria kappaleelta.

Kotimatkatoimisto

Maksan henkilökohtaisesti noin 30 dollaria per artikkeli, kun ihmiset kirjoittavat yhdessä blogissani. Freelancerista tavoitteiden asettamiseen ja talouden hallintaan jaan resursseja ja säännöllisiä sähköposteja siitä, miten voit kasvattaa taloudellista ja perhevapauttasi. Olkoon tämä potku maalialueella, jonka haluat todella nousta tapaan, jolla näet ansaitsevan rahaa kotoa. Tietysti sinun on tehtävä kovaa työtä yrityksen rakentamiseksi ja menestymiseksi, mutta äideille ei ole laillista kotona tehtävää työtä. Rekisteröit, otat itsesi pukeutumisesta ja merkitset valokuvan tuotetiedoilla. Sinun on annettava palautetta ja kirjoitettava arvosteluja verkossa tarkastelemasi sisällöstä. Tuutorointi ei vaadi valtion opetussertifikaattia, mutta suurin osa palkkaavista yrityksistä vaatii kandidaatin tutkintoa ja jonkinlaista aiheen asiantuntemuksen osoittamista tentin tai muun tyyppisen arvioinnin avulla.

Vuonna 2020 muutamme vuodeksi Espanjaan, missä tuloni tukevat meitä täysin ja antavat meille mahdollisuuden säästää tulevaisuutta varten. Voit myös lahjoittaa maidosi muissa paikoissa, kuten Äidinmaito ja Äitimaidon osuuskunta. Voit löytää virtuaalisia opetustöitä myös VIP Kid -sivustoilta. Kommentoi alla ja jaa! Tämä voi tarkoittaa useita tuhansia kuukaudessa, varsinkin jos sinulla on paljon arvosteluja tai arvostelupaikkoja. Sinun ei tarvitse tutkintotodistusta oikolukijaksi, mutta se voi auttaa edistyneemmissä oikolukuissa. Yli 1500 opiskelijaa on käynyt kurssilla. Onko minulla materiaalia?

Tiesitkö, että voit ansaita 20 dollaria + tunnissa oikolukijana? Tällä hetkellä he harkitsevat vain ehdokkaita, joilla on täysi päiväaikainen saatavuus (maanantaista perjantaihin työaikana). On olemassa verkkosivustoja, kuten Shutterstock ja Dreamstime, joiden avulla voit edelleen tuottaa tuloja yhä uudelleen yhdestä kuvasta. ProBloggerin tutkimus osoitti, että lukijoidensa kuukausitulot ansaitsivat 28% alle 10 dollaria kuukaudessa, 25% ansaitsivat 10–99 dollaria kuukaudessa ja 17% ansaitsi 100–499 dollaria kuukaudessa. Joten tutkin. Osa 22: tekninen analyysi, uskomaton tulopotentiaali, koska kauppiaat voivat ostaa saman omaisuuden useita kertoja trendikaupan aikana ja maksimoida voitonsa. Liveops on oikea paikka sinulle, jos pidät puhelimesta mukavasti ja haluat vapauden määrittää aikataulun ja työympäristön. Kyselyjen tekeminen ansaitaksesi rahaa on helppo tapa ansaita rahaa yksinkertaisesti antamalla mielipiteesi kysymyksiin. Jos haluat jakaa matkakokemuksesi ja neuvoja, ei vain ystävien ja perheen kanssa.

Vaikka joudut valvomaan verkkokauppaa, se ei sinänsä ole kovin työläs työ.

Liikenne

No, nyt voit saada palkan siitä! He etsivät myös ihmisiä opettamaan japania, ranskaa, italiaa, espanjaa ja muuta. Voit jopa ottaa tutkimuksia katsellessasi televisiota tai tekemässä jotain muuta. E-kirjat ovat tapa, jolla kuka tahansa voi ansaita ylimääräistä rahaa verkossa!

Jos pidät käsintehtyjen tavaroiden tekemisestä, Etsy-kaupan perustaminen on ihanteellinen tapa ansaita rahaa. Jos pystyt havaitsemaan virheet ja kielioppivirheet nopeasti, saatat joutua ampumaan kotona työskentelevää oikolukijaa. Vanhemmuuteen liittyvät aiheet ovat kiinnostuneita monista julkaisuista ja verkkoresursseista. Tämä ei välttämättä ole jotain, joka muuttuu kokopäiväisiksi tuloiksi, mutta sen avulla voit muuttaa intohimosi ylimääräiseksi rahaksi. Automatisoitu kaupankäynti, jälkitestaus on tärkeä osa kaikkea riskienhallintastrategiaa kaupankäynnin yhteydessä, koska sen avulla voit testata menneitä tietoja koskevat säännöt ennen rahasi sitoutumista elävään kauppaan. Yksi seuraamani järjestävä äiti järjesti kotona asiakkaille ja aloitti sitten YouTube-kanavan ja jakoi parhaat vinkit. Oikolukijat ovat tyypillisesti erittäin yksityiskohtaisia ​​ja löytävät pienimmätkin virheet.

Nauhoitin vaimoni kanssa 35 minuutin äänipodcastin siitä, kuinka me aloimme tarkalleen, että voit kuunnella tätä täällä. Jos sinulla on jo lemmikkejä, toisen tai kahden koiran seuraaminen ei ole niin paljon ylimääräistä työtä. Voit ansaita rahaa verkossa sisällöntuottajana. Älä ole ansaitse rahaa matkablogiliiketoiminnassa. Muista myös, että olet vieraana käymässäsi maassa.

Matkayhtiön Johtaminen Ja Kysymys Hiilijalanjäljestämme

Jos osaat markkinoida ja sinulla on erinomaiset verkottumistaidot, voit päästä suoraan myyntiin. Verkossa on niin paljon paikkoja, joissa voit myydä vaatteita, koruja ja muita esineitä. Se on hyvin luonnollinen alusta. Cryptocurrency trading: helppo strategia aloittelijoille, yksilöiden aktiviteettien selvittäminen pääkirjassa liittyy pääasiassa lompakon osoitteen yhdistämiseen nimeen. Ei ole väliä oletko kotona työskentelevä äiti vai osa-aikainen työmatka, Amazonilla tapahtuva myynti voi antaa sinulle hyvät tulot. Voit esimerkiksi kuunnella äänitallennetta ja kopioida sen sisällön tekstimuotoihin. Tärkeintä on työskennellä ahkerasti ja pysyä siinä. Onko sinulla tietoa sosiaalisesta mediasta?

Shopify-kaltainen resurssi yksinkertaistaa kuitenkin paljon. 5 tapaa ansaita rahaa 13-vuotiaana, katsotaanpa joitain kohtaamaasi ongelmia:. Aloitaksesi transkriptiouran, varmista, että kirjoitustaidot ovat nopeudella ja että sinulla on vankka käsitys englannin kielestä. Esimerkiksi tässä on minulle äskettäin sähköpostitse lähetetty kyselymahdollisuus: Ennen blogin kirjoittamista tuli ensisijaiseksi tulolähteeksi, tarkkailin lapsia, joiden vanhempien oli poistuttava töistä aikaisin ja saapui kotiin myöhään ja kaipaisivat lastensa poistumista/poistumista koulusta. Se on seuraavaksi paras tapa auttaa sinua aloittamisessa. Jos sinulla on asiantuntemusta jollakin alueella, sinulla on mahdollisuus kirjoittaa ja myydä e-kirja!

Sain ensimmäisen neljännesvuosittaisen oston tarkistuksen ebates-palvelun kautta! Olin vieläkin järkyttyneempi nähdä, kuinka paljon hän ansaitsee freelance-kirjoittajana. Sinun on oltava hyvin perehtynyt siihen, kuinka pelata mitä opetat. Ja Pinterest VA: na: Istu sitten taaksepäin ja katso huutokauppasotaa. Kodinhoito Jos rakastat lapsia ja olet intohimoinen mahdollisuudesta vaikuttaa nuoreen elämään, tämä on loistava tilaisuus työskennellä kotoa. 42 laillista tapaa ansaita rahaa kotoa (päivitys 2019), digitaalisen valmennusteollisuuden kukoistaessa on lisääntynyt useita uravaihtoehtoja ja yhä useammat asiantuntijat ovat kääntyneet toisten puoleen saadakseen apua eri aloilla. Jos olet ilmeikäs ja hyvin perehtynyt niihin, joilla on intohimo ostoksille, voit yrittää edustaa tuoteryhmää.

Tee Kirjanpito Yrityksille

Jatka lukemista oppiaksesi näistä mahtavista ideoista jäädä kotiin äideille ansaita rahaa. Valmistettaville tuotetyypeille on loputtomia mahdollisuuksia, ja Etsyllä on valtava joukko ostajia, jotka etsivät räätälöityjä, ainutlaatuisia tuotteita. Aikaisemmin tarkastelimme bloggaamista tapana ansaita rahaa kotona pysyville vanhemmille. Paljon näistä ideoista ansaita rahaa kotona liittyy jonkinlainen taito-asema tai niillä on jonkin verran käynnistyskustannuksia. Ajatteliessani, miten SAHM: lle annettaisiin tarvittavat tiedot siitä, miten ansaita rahaa kotoa, annettiin minulle ajatus, että PALJON ystäviäni, jotka kaikki ovat ihmeellisiä SAHM: n töitä kotona tai ollessaan suurimman osan ajasta SAHM.

Suurin osa blogeista ei myy tuotteita tai veloita lukijoille maksua. (Paleo-jälkiruoat) ja myydä se sitten Amazonissa Kindle Direct Publishing -palvelun kautta. Jätä kommentti. Mutta rehellisesti... kuka sanoo, että sinun on valittava yksi tai toinen? No, monissa tapauksissa voit! Taustamelu ja häiriötekijät ovat sallittuja ja jopa arvostettuja, koska ne saavat sinut näyttämään laillisemmalta soittajalta. Ehkä haluat tietää, miten ansaita rahaa kotona olevana äidinä, mutta tuntuu, että ehkä se ei ole sinulle. Palkkaasteikko nousee sieltä aseman tason edetessä.

Mihin Yhteistyökumppaneihin Me Ryhtymme?

On verkkosivustoja, jotka maksavat sinulle katsella videoita ja jättää mielipiteesi. Voit muuttaa taitosi kokopäiväisiksi tuloiksi. On olemassa monia erilaisia ​​verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden avulla voit maksaa kyselyjen ottamisesta, mutta joitain parhaimmista vaihtoehdoista ovat: Voit 5 tunnin päässä Georgian, Pohjois-Carolinan, Ohion, Oklahoma Cityn, Phoenixin, Renon tai Tulsan asiakkaista saada asiakaspalvelun edustaja Williams-Sonoman kanssa!

Pinterestiä voidaan käyttää myös ansaitsemaan rahaa työskennellessäsi kotona lasten kanssa Pinterest-virtuaaliassistenttina.

Kirjoita E-kirja Tai Artikkelit

He keskustelevat kengistä, kävelyreiteistä, iPod-soittolistoista, hauskoista kävelytarinoista, erilaisista koiranjohdoista jne. Tai että kauniisti kulunut satavuotias lompakko on melkein varmasti kasvisparkittu. Kotona oleville äideille se on uusin tulontuotantotyökalu.

Kuinka Koti-äidit Voivat Ansaita Rahaa

Kun sinulla on lapsia, on vaikea työskennellä 9.-5. Sen mukaan, kuinka paljon aikaa aiot viettää uuteen keikkaasi, saatat joutua harkitsemaan apua ainakin osaan päivästä, jotta työn tekeminen olisi helpompaa. Ja vastaus on, 95% ajasta, kuuluva kyllä. Hyvä uutinen on, että on olemassa tapoja ansaita rahaa poistumatta talosta tai uhramatta aikaa lastesi kanssa.

Olkaamme rehellisiä, kun olette kotona vanhempi, olet todennäköisesti kyllästynyt siihen aikaan, kun saat jonkin aikaa tehdä jotain tuottavaa. Jos näin tapahtuu, luultavasti siksi, että et ole tehnyt kovin hyvää työtä saadaksesi sanan esiin. Tee näitä töitä, saat palkkaa! Tämä on hienoa työtä äideille, koska teet oman aikataulun ja työskentelet perheen aikataulun mukaan. Tunnetko prenataalijoogan tai asut säästäväisesti, voit luoda ja myydä kurssin melkein kaikesta.

Vastaa kysymyksiin verkossa. Vaikein osa yrityksen perustamista on usein ominaisuuksien ja kurin kehittäminen itsessäsi, jotta se toimisi. Erityistä kokemusta tarvitaan, joten muista käydä kunkin viestin vaatimusosassa. Vaikka pidän bloggaamisesta, on myös muita laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa. Upea Pinterest VA voi viedä yrityksen "kunnosta" tuhansien näkemiseen verkossa. Vaipat ovat valtavia kustannuksia, joten koulutin lapsemme jo varhain! Kirjailija ansaitsee 50 000 dollaria + kuukaudessa vain tytäryhtiömarkkinoinnista. Tässä on nopea luettelo vielä 20 kotitöistä, jotka voit aloittaa tekemällä vauvasi nukkuessa:

Myy Kuvia Verkossa

Internetissä on tänään tonnia tutkimussivustoja, joilla vain kirjaudut, otat tutkimuksia ja maksat. Verkkotunnus (ilmainen ensimmäisenä vuonna) ja ylläpito: Jos pidät itsesi hyväksi kuuntelijaksi, sinulla on korkea englanninkielen taito ja kunnollinen kirjoitusnopeus, tekstitys voi olla sinulle hyvä asia! Rakastatko arvokkaiden hetkien sieppaamista kameran linssin takana? Heillä on paljon enemmän mahdollisuuksia öljynvaihtoon ja autonkorjauksiin, mikä on hämmästyttävää! Kyllä, se on vaikeaa. Voit valita kuinka paljon haluat työskennellä ja milloin työskentelet. Tiedätkö, kuinka suuri osa kotona olevista äideistä etsii tapoja ansaita rahaa?

Hyvä tulopotentiaali. Omistan kirjassani "Ei vain tekemistä", kokonaisen luvun siihen, kuinka äidit voivat luoda enemmän rahaa perheilleen poistumatta kodista. Laita raha kuukausittain, älä koske sitä mistään syystä. Nyt tarkista vain sähköpostisi vahvistaaksesi ja saadaksesi suunnittelijasi. Ansaitset pisteitä jokaisesta kyselystä, jonka otat Survey Junkie -tapahtumassa. Ja he haluavat rahoittaa matkansa matkablogilla tai freelance-kirjoittamisella.

Etsy

Oppiminen kuinka hallita paikallisten yritysten Facebook-mainoksia voi tehdä sinusta arvokkaan hyödyn. Missä tahansa oletkin ammattilainen, siellä on aina joku, joka voi käyttää apuasi! Anna oppimiskäyrä ja anna itsellesi aikaa tottua uuteen aikatauluun. KellyConnect tarjoaa myös työntekijöille tulosperusteisia kannustimia, ansaittua palkattua lomaa ja urakehitysmahdollisuuksia. Pidä vain tämä mielessä ja ole intohimoinen veneeseen. Rakastan kotoa työskentelemistä ja mielestäni maailma olisi onnellisempi paikka, jos myös monet muut äidit voisivat tehdä niin. Itse asiassa täällä on monia Pinterest Virtual Assistant -kokemuksia naisista, jotka työskentelevät ja matkustavat. Ainoa tapa ansaita rahaa on saada tonnia ihmisiä “joukkueeseesi” tai työskennellä “alla”.

Kiinnitä se myöhemmin! ♥ Tule graafiseksi suunnittelijaksi - siskoni tekee tämän! Lyft tarjoaa tällä hetkellä 300 dollarin liittymisbonuksen uusille kuljettajille, jotka suorittavat ensimmäiset 100 ajoaan 30 päivässä. Siellä se on! Yksi tapa päästä alkuun on opettamalla englantia muissa maissa oleville lapsille verkossa. Et voi luopua työstäsi tai mistään muusta, mutta ylimääräinen käteinen plus säästöt, jotka aiheutuvat siitä, että sinun ei tarvitse maksaa öljynvaihdosta, on hieno lisä.

  • Osa-aikatyö kotona työskenteleville äideille ei vain anna tauon talosta ja lapsista, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden tutkia harrastuksiasi ja kiinnostuksen kohteitasi.
  • Jos haluat mennä all-in tällä puolella hälinälle, voit ottaa 5 asiakasta, jotka voivat olla noin 5000 dollaria kuukaudessa.
  • Sitten tee se tapahtua itsellesi.
  • Huomasin myös, että verkossa on muutama muu LEGIT-paikka, jossa voit lahjoittaa tai myydä ylimääräistä maitoa, kuten vain The Breast Marketplace.
  • Meidän on ostettava työhön käytettäviä vaatteita (ellet tietenkään pukeudu sinulle toimitettua univormua), ja meidän on käytettävä ensisijaisesti rahaa töihin pääsemiseen kaikkien pienempien mahdollisten kulujen lisäksi - lounaat, satunnaiset työtovereiden syntymäpäivät tai eläkelahjat osallistumiseen jne.
  • He maksavat jopa 75 dollaria/kysely/arvostelu!
  • Toimistotyössäni oppimani taitoja voidaan soveltaa mistä tahansa ja pystyin vakuuttamaan pomoni antamaan minulle satunnaisia ​​ylläpitäjän töitä kotoa.

Pinterest Virtual Assistant

Tilaa muita "rikkaan asumisen" ja rahan ansaitsemisen vinkkejä, kuten minä Facebookissa ja seuraa minua Pinterestissä. Jos pystyt motivoimaan ihmisiä ja rohkaisemaan heitä parantamaan toimintaansa tällä alueella, tämä on sinun tehtäväsi. Tutustu kuinka maksaa veroja itsenäisenä urakoitsijana tässä viestissä napsauttamalla tätä. Sinun ei tarvitse muoti- tai markkinointitutkintoa tehdäksesi tätä työtä, ja se maksaa 15 dollaria tunnissa. (Rekisteröidy myöhemmin tähän viestiin!) Kuten kaikki valmennustehtävät, haluat todennäköisesti saada sertifikaatin ennen palvelujen tarjoamista asiakkaille. Se oli pahin.

Lataa Gigwalk-sovellus ja ala ansaitsemaan rahaa heti omassa ympäristössä. Vaikka olet liittymässä vakiintuneeseen yritykseen, tee ensin tarkistuksesi. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon forex-kaupankäynnin osoitin! 5 minuuttia. Kun olet sisään, tiedät, mihin olet menossa, eikä ole kysyttävää siitä, mitä sinun pitäisi tehdä. Jos sinulla on teini-ikäistä, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa, tutustu tähän luetteloon!

Seo

Niin monet teistä toivovat, että puolella olisi jotain mitä voisit tehdä - päivien, iltojen ja viikonloppujen halkeamiin ja nurkkaan, mikä ansaitsisi tarpeeksi ylimääräistä rahaa antamaan vähän tilaa hengittää. Katso legit Swagbucks -katsaus lisää. Tee vanhoista asioista aivan uusia, lisää vanhaan keräilyesineeseen modernia soihdutusta tai kehystä taideteoksia myytäväksi. Ansaitse rahaa binäärisillä vaihtoehdoilla vaivatta, jotkut työkalut annetaan saataville vasta, kun elinkeinonharjoittaja on rekisteröitynyt - tämä on puhtaasti niin, että välittäjällä on joitain yhteystietoja esimerkiksi kauppaseminaareista tai verkkopohjaisista esittelyistä. Onko sinulla idea blogiin?

Voit myös katsoa hoitoa. Keskustelumme alkoi siitä, kuinka rahankäyttö itselleen tuntui ennen ja jälkeen hänen poistumisen työpaikastaan. Suuren perheen kasvattaminen ilman stressiä olisi vaikea tehdä velan painolla olkapäilläsi! Tämä on tytäryhtiömarkkinoinnin kauneus. ”Niin monet naiset haluavat löytää tasapainon”, sanoo Susie Romans, online-liiketoiminnan valmentaja ja “Leaving 9-5.

Asenna sitten Shopify-kauppa tuotteidesi kanssa ja myy! Jos niin, saatat tehdä loistavan korjauslukijan. Tämä ansaitsee 100 000 dollaria + kuukaudessa (kyllä, kuukaudessa) ja hän opettaa strategiaansa täällä. Mieheni ja minä olimme keränneet kunnollisen määrän luottokorttiluottoja ja työskentelemme ahkerasti maksaaksemme sen. Päätin tavoittaa työtä kotimomien kanssa ja haastatella heitä nähdäkseni mitä he tekevät, miten he aloittivat, kuinka he pystyvät tekemään sen lasten kanssa ja mikä tärkeintä, kuinka paljon he ansaitsevat työskentelevänsä kotona. Voit myös palvella vain yhtä koulua - mieluiten sitä, johon lapsesi menee.

Tutor Tai Anna Oppitunteja

Aseta itsellesi realistiset odotukset ja vastaa tietyt taidot sopivaan työhön. Saatat työskennellä bloggaajien kanssa, tehdä säännöllisiä sopimuksia suurempien yritysten kanssa tai työskennellä pienissä kertaluontoisissa projekteissa. (Se ei vain ole.) Esimerkiksi lastenhoidon löytäminen kesäloman aikana voi olla hankalaa. Mikään ei estä sinua lopulta koottamasta työntekijätiimiä auttamaan sinua, jos todella päädyt saamaan paljon yrityksiä tekemään tämän. Jos sinulla on ainutlaatuinen näkökulma tai kokemus, joka olisi hyödyllinen tai inspiroiva muille, matkablogit voivat olla sinulle. Nämä työt ovat yleensä projektipohjaisia ​​ja niillä on enimmäismäärä tunteja, joita voit työskennellä viikossa.

Mysteeriostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka "ostajina" maksoivat käydä paikallisissa tuotemerkeissä säännöllisenä asiakkaana ja kertoa kokemuksensa eri puolista markkinatutkimusta varten.

Maksaa Testisivustoille

Luulin hänen olevan supernainen. Mikä tekee Amazonin FBA-ohjelmasta niin suurenmoisen, että he lähettävät tuotteet asiakkaillesi ja hoitavat asiakaspalvelun! Niin monet vanhemmat uhraavat paljon taloudellista turvaa pysyäkseen kotona lastensa kanssa. Onko sinulla samanlaisia ​​uusia vaatteita, joita et enää pukeudu? Toivon, että olisin tiennyt tästä aloittaessani. On tuhansia, jotka ansaitsevat yli 10 000 kuukaudessa. Työt, jotka antavat sinulle eniten joustavuutta, ovat freelance-työt, jos olet kiinnostunut freelancereista, lue tämä veroista ilmoitettu postitus kun saat mahdollisuuden.

Mitä enemmän merleri, eikö? Joustava, oma-aikataulu oli ihanteellinen Jillille kotioppilaiden äidille. Varmista, että sinulla on oikeat työkalut. Näinä vaikeina taloudellisina aikoina monet ihmiset ovat menneet kultaa käteisellä. Sinun on löydettävä edullisia esineitä ennen kuin voit alkaa ansaita rahaa. Podcast-haastattelujen hankkimisesta kirjan julkaisujen koordinointiin ja puhetapahtumien koordinointiin tulee suhdetoimintaan ansaita paljon rahaa. Palkkaan oikolukijan erityisprojekteihin, jotka ovat olleet välttämättömiä liiketoiminnassani. Se voi tietenkin koskea lasten kasvattamista (näitä blogeja on siellä paljon), mutta voit blogoida mistä tahansa - rahasta, avioliitosta, ulkoilusta, matkoista, ruoanlaitosta, käsitöitä, kuntoa jne.

Muita kuin puhelinasiakaspalvelun työpaikkoja— Soittokeskusten lisäksi monet yritykset palkkaavat etätyöntekijöitä käsittelemään sähköposti- ja chat-tiedustelujaan. Se maksaa hiukan enemmän kuin jotkut muut palveluntarjoajat, mutta se on jokaisen sentin arvoinen... JA se tarjoaa paljon, paljon enemmän kuin mikään muu isäntä. Yhden lapsen hoitoviikon keskimääräiset kustannukset ovat lähes 200 dollaria. Ja saat palkan. Opit kaiken siitä, kuinka blogiisi voidaan avata oikealla tiellä tekniseltä puolelta markkinointiin. Saatat joutua rakentamaan salkun työskentelemällä ensin ilmaiseksi. Äidit voivat myös ansaita helppoa rahaa puhelimessaan cashback-sovelluksilla. Ajat omalla autollasi, asetat omat työaikasi ja ansaitset 35 dollaria tunnissa.