15 Korkeapalkkaista Online-työpaikkaa Kotoa Ilman Sijoitusta Vuonna 2019

Soita saapuvat ja lähtevät puhelut kodin mukavuudesta. Verkkotunnuksia voi myydä monella tapaa, ja verkkotunnuksesi rekisteröijä voi todennäköisesti helpottaa myyntiä, mutta voit vapaasti myydä sitä yksityishenkilönä tai huutokauppaa sen tapahtumissa hintaan, josta tunnet olosi mukavaksi. Oletko oman alan asiantuntija? 4% arviolta 26. Yksi nopeasti kasvavista online-markkinoista on varastossa valokuvaus. Haluatko tilata Tamil Snekithiä?

Yrityksen kotipaikka on Pohjois-Carolina, mutta kuka tahansa voi työskennellä mistä tahansa Yhdysvalloista varaamalla ihmisille matkoja Disney-huvipuistoihin. Nämä mahdollisuudet antavat sinulle joustavuuden työskennellä mistä tahansa paikasta etätyön aikana ja välttäen ruuhka-liikennettä. Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, mutta olet huijaus videokameran takana, harkitse YouTube-kanavan aloittamista ja videoiden lähettämistä tiliisi. Poikkeukset pakollisista harjoittelupaikoista: Ostajat syöttävät erilaisia ​​yksityiskohtia projektiinsa; se sisältää myös hintaluokan. Valokuvien myynti teini-ikäisenä saattaa aluksi kuulostaa naurettavalta, mutta ajattele sitä. Päivittäisestä rahaa on maksettava. On paljon laillisia tutkimusyrityksiä tai sivustoja, joiden avulla voit luoda tilin heidän sivustoilleen.

 • Sinun on vain varmistettava, että mitä tahansa työtä, jonka haluat tehdä, tai palvelun, jonka haluat tarjota, olet siinä hyvä.
 • Nämä asemat ovat yleensä avoimia ihmisille Yhdysvalloissa.
 • Sinulle annetaan määräaika artikkelin valmistelemiselle.
 • Kyllä, monet ihmiset käyttävät transkriptio-osaamistaan ​​ja ansaitsevat rahaa online-transkriptiotöistä.

Verkossa työskenteleminen Amazon MTurkin kanssa tarkoittaa, että sinulla on pääsy laajaan joukkoon lyhyitä tehtäviä. Tämä on todella todellinen asia. Mitä tarkoitan sillä? Kun sinulla on tarpeeksi sisältöä blogissasi, hae Google Adsense -sovellusta. Alla oleviin mahdollisuuksiin liittyy käynnistyskustannuksia, mutta halusin sisällyttää ne tulevaisuuden harkinnan kannalta.

 • Voit ansaita rahaa verkossa ilman sijoituksia tytäryhtiömarkkinoinnilla.
 • Joka kerta kun käyttäjä lataa kuvan, saat rojaltivapauden.

E-kirjoittaja

MaritzCX on tunnettu yritys, joka tekee säännöllisesti markkinatutkimushaastatteluja. Totuus on kuitenkin, että prosessissa suurin osa ihmisistä on täysin poistunut kaikista yleismiehen töistä ja jättävät tämän työn ammattilaisten tehtäväksi. Myynti on yksi kysynnällisimmistä ja laillisimmista kotona tehtävistä töistä. 4 biljoonaa vuodessa: Saat mahdollisuuden nukkua heidän ylellisessä kodissaan, plus palkitaan kohtuullinen määrä käteistä ponnisteluistasi. Qmee auttaa sinua ansaitsemaan hakukoneen kautta, jakamalla mielipiteitä tai tekemällä ostoksia. Ensimmäistä kertaa rikoksentekijöitä sakko on 500 ₹.

 • Lopeta vain työsi ja poista mahdollisuus vetäytyä.
 • Tee tutkimusta.

Mitkä Ovat Parhaat Työpaikat Kotona?

UserTesting on ollut olemassa jo useita vuosia. Kuten aiemmin sanottiin, tee yksityiskohtainen suunnitelma jokaiselle työpäivällesi verkossa ja noudata sitä tiukasti. En edes tiennyt, että se oli mahdollista! Voit aloittaa lähettämällä ansioluettelosi alueesi yrityksille, jotka saattavat tarvita palvelusi. Joten kauppiaat pystyvät ajamaan kauppaohjelmistoja kotitietokoneistaan ​​ja saamaan voittoa unessa.

Voit liittyä yksittäisen yrityksen, kuten Amazon, tytäryhtiöohjelmaan tai liittyä tytäryhtiöverkostoon hakeaksesi verkon sisällä olevien yritysten tarjoamia tytäryhtiöohjelmia.

Teinien Online-työpaikat

Voit kuitenkin esitellä tuotteitasi yli 2 miljardille Internet-käyttäjälle, joka etsii verkosta sitä, mitä myyt juuri nyt. Opi penny varastot kaupankäynti, penny-osakkeilla käydään kauppaa NYSE-, NASDAQ- ja OTC-markkinoilla. Hän opastaa sinut läpi koko prosessin, mukaan lukien kuinka voit ansaita jopa 22 dollaria tunnissa (30 minuutin lohkoissa) ja niin paljon tai vähän kuin haluat. Maksut voivat vaihdella annettujen tehtävien tai palveluiden, tehtyjen työtuntien ja muiden tekijöiden perusteella. Tässä muutamia vinkkejä:

Tämä sivusto palkkaa aina kirjanpitäjiä osana virtuaaliassistentteja.

Vain muutama vuosi sitten useimmat kotona työskentelevät mahdollisuudet eivät olleet kannattavia, jos ne olivat aluksi jopa laillisia. Jos palkkasi ei leikkaa sitä ja sinulla on oikeat taidot ja aika, voit käyttää freelance-apua parantamaan pankkitiliäsi ja ansioluettelosi. Hintaluokka oli 100–300 dollaria.

Voit myös valita mitä tarvitset ja tarvitset, kun työskentelet kotoa.

Mikä on Captcha-työpaikat? Jos tarvitset lisää sivustoja, kuten mTurk, tarkista nämä mTurk-vaihtoehdot. Hanki palkka kertoa tarinoita ja kirjoittaa sisältöä tuotemerkeille.

Jos lapsesi ajavat ja ovat valmiita kameran edessä, he saattavat rakastaa ajatusta tehdä YouTube-kanava, joka voisi alkaa ansaita rahaa.

Kirjoittaa Puhtaaksi

Ihmiset, jotka ovat suorittaneet CPA: n, ovat erittäin parempia. Ostajat kuvailevat mitä he tarvitsevat ja kuinka freelancerin (töiden) tulisi suorittaa työ. Alat käydä kauppaa simulaattorilla paperirahoilla, kunnes luulet olevansa valmis ryhtymään eläville markkinoille.

Suurin osa online-tuoteyrityksistä tarjoaa bannerimainoksia tytäryhtiöilleen. Verkkotyöillä sinulla on oikeus valita, kenen kanssa työskentelet ja kenen kanssa puhut päivällä. Nykyään rahan ansaitseminen on kaikista tärkein asia arvostetun elämän johtamiseksi. Liity iSay-kyselypaneeliin nyt ja aloita kyselyjen tekeminen. Silti tässä on totuus. Voit käyttää sitä ansaitsemaan rahaa nopeasti Internetissä. Uusi salkku ja kaupankäynnin simulaattori, alustalla opitut kokemukset antavat sinulle parhaan mahdollisuuden nähdä jatkuvia voittoja todellisilla markkinoilla. Hän oli niin varma tuona aikana, että hän otti 800 000 dollaria marginaalilla. Älä unohda kuittiasi!

Ei ole takuuta, että tietty markkinarako olisi kannattava, mutta aloita aivoriihi aiheista, jotka olet kiinnostunut käsittelemään. Onneksi etätyöntekijöitä palkkaavien yritysten määrä kasvaa. Verkkosivuston ylläpitäminen vaatii, että työnnät sisältöä julkiselle alueelle kiinnittääksesi huomion.

Luo Verkkokurssi

Ajattele kaikkia säästöjä, joita voisit saavuttaa bensiini- ja muilla reuna-asemien ostoilla vuoden aikana. Emme aseta rajoitusta sille, mitä jäsenemme voivat ansaita sivustollamme. Jos sinulla on voimakas ääni, tämä on yksi sivustoista, joista voit löytää parhaat keikat ansaitaksesi äänesi. Taivas ei ole rajana.

Google on myös numerohakukone ja iso mainosyritys. Se on yksi parhaista verkkokursseista, koska sen on luonut kuusinumeroinen oikolukija ja ProofreadAnywhere -yrityksen perustaja. Jokaisesta 1 dollarista, jonka ansaitset minityötehtävistä, saat 12% bonuksen vakiojäsenenä ja 24% bonuksen kultaisena jäsenenä. Sinun ei tarvitse olla entinen luokanopettaja, mutta tämäntyyppinen opetuskokemus auttaa, ja sinulla voi olla kokemusta olla ohjaaja tai mikä tahansa määrä vähemmän muodollisia koulutusrooleja.

Viikko-osajan TyÖt

Rekisteröity on ennen projektin alkamista. Tärkeintä on mukavuus opettamisessa, ja kun opiskelijat ovat lapsia Kiinassa, se ei ole niin pelottava kuin luulet. Huomaa, että tämä työ on tarkoitettu erikoistuneille lääkäreille ja lääketieteen asiantuntijoille. Google adsense on numero mainosverkostoja, jotka auttavat monia ihmisiä ansaitsemaan rahaa adsensen avulla mainosverkostona. Kun osallistut verkkoseminaariin, sinut luetellaan opettajaksi ja saat online-istuntonne suorittaa.

Mene tänne tarkistamaan Westat-aukkoja tai lue Westat-arvostelu.

Hyötysi Yhdellä Silmäyksellä

Kuulemme kuitenkin, että suurin osa ihmisistä saarnaa hustlingista. Tämä on vanha, tunnettu yritys, jolla on toisinaan kotipohjainen puhelintyö tiedon keräämistä varten. Blogin perustamiseen on kaksi tapaa: Sivusto, jolla tuotemerkit ja tuottajat käyttävät aktiivisesti parhaiden kykyjen, kuten äänilahjojen, löytämistä. #1 verkkosijoittaminen, välittäjä, kauppa, neuvonantaja, Älä anna nimen häiritä sinua - nämä kaverit ovat kaikki liiketoimintaa. Jos sinulla on englannin kielen taito ja luova viiva - voit ansaita rahaa kirjoittamalla blogeja, artikkeleita ja arvosteluja sisältösivustoille. Valitse markkinarako ja tutkia, mitkä tuotteet sopivat parhaiten markkinoillesi ja yleisöllesi. Aloita nyt, jos haluat olla oma pomo ja ansaita rahaa verkossa parhaiden online-töiden avulla, joita voit tehdä kotona. Verkossa on kymmeniä tutkimusyrityksiä, jotka etsivät ehdokkaita osallistumaan opintoihin.

Kun sinut on hyväksytty, voit käyttää sovellusta löytääksesi kiinnostavia työpaikkoja. Tilaa täällä mikrotöitä ja kaikkia muita töitä varten. Mutta ole hyvä ja tietoinen lainsäädännöstä. Toiseksi Github-profiilisi voi toimia portfoliona, jonka voit näyttää joka kerta lähestyessäsi potentiaalista asiakasta. Nykyään miljoonat ihmiset käyttävät Google AdSensen etuja.

GigWalk

Varmista, että olet menossa tämän koulutuspaketin päälle. Esitän sinulle ensin suosikki online-työpaikkani ja sitten muut online-työpaikat, jotka ovat legitiimiä, mutta en keskity siihen tällä hetkellä. Vielä yksi asia, jos arvelet näiden vaiheiden olevan vaikea noudattaa, olet täysin väärässä.

Oletko kunto-harrastaja?

Humanaticin tärkein tehtävä on kuulla äänitetyt puhelut ja vastata kysymyksiin, jotka keräävät sinulle todellista rahaa. Jotkut yritykset käyttävät miljoonia vuosittain vain pitääkseen verkkosivustonsa turvassa. Joten valmistuminen on korkea. Palkkaa kirjoittajat sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken itse, keskity alussa myyntiin ja ymmärrä, että voit menestyä nopeasti, jos laitat työn. Mutta sinun ei tarvitse rajoittaa myyntiäsi Amazonille.

Jos osaat käyttää Internetiä markkinointityökaluna liiketoiminnan laajentamiseksi muille, voit ansaita rahaa tarjoamalla digitaalisen markkinoinnin palveluita yrityksille ja yksityishenkilöille verkossa. Olemme luoneet yhden parhaista koulutusmateriaaleista blogointiin ja AdSenseen. On paljon ilmaisia ​​resursseja, jotka voivat auttaa blogin perustamisessa. Vaikka tämä ei ole kotona tehtyä työtä, se on erittäin joustavaa. Heillä on useita kyselyjä ja foorumi on 100% vapaa liittymään. Yritykset tarvitsevat uusia asiakasjohtoja, ja voit ansaita palkkioita, jos osaat käyttää mikrosuunnittelua, kuten mainosten näyttämistä oikealle yleisölle.

Dropshipping Shopifyn avulla: Tee €1k tai enemmän Dropshippingilla tänään!

Onko se sinun aikaasi? Ainoa on valita aihe ja kirjoittaa siitä laajasti. Se vaatii jonkin verran työtä edessä, mutta kun sinulla on portfolio t-paitoja, voit rentoutua ja nauttia erittäin passiivisesta tulovirrasta. Voit ansaita jopa 50% myymällä mainostajien tuotteita. Jokainen mainos voidaan katsella samassa IP: ssä vain kerran 24 tunnissa.

Monet ihmiset taistelevat työpäivän aikana, tuhlaavat lahjakkuutensa ja elämänsä, jotta he voivat tukea perhettään ja maksaa laskut.

Miljoonat pienet yritykset suurille globaaleille jättiläisille palkkaavat freelancereita joukkojen hankintaympäristöille ideoidensa muuttamiseksi todellisuudeksi. Vaikka elämä- ja yritysvalmentajille on suuri kysyntä, etsi oma markkinapaikka, jolla sinulla on kokemusta. Voit luoda esimerkiksi tervehdyskortteja, malleja, kutsuja, tulosteita, ompelukuvioita ja paljon muuta.

Joten älä pelkää tarkastella kaikkia vaihtoehtoja löytääksesi täydellisen online-työn!

Jaa Tämä -

Monet kysyvät kykenevätkö toimimaan älypuhelimien kanssa. Heillä molemmilla oli kiinnostusta henkilökohtaisesta rahoituksesta, ja Jeff halusi lopulta jättää päivätyönsä ja työskennellä verkossa kokopäiväisesti. Voit maksaa 5–20 dollaria artikkelia kohden sisällön pituudesta riippuen. Periaatteessa kuuntelet vain kappaleen katkelman, arvioit sen ja kirjoitat muutaman lauseen ajatuksiesi kanssa kuulemassasi. Tämän kuvan käyttö mihin tahansa tarkoitukseen olosuhteissa on ehdottomasti kielletty. Joillekin kielille tämä voi nousta Rs 10: een. Mielemme on varastotila, jolla on runsaasti luovia ideoita, ja voit muuttaa tämän idean rahaksi vain yhdellä napin painalluksella Fiverrin avulla.

 • Jos tiedät blogging-alustojen, kuten WordPress, Joomla tai Drupal, hyviä puolia, voit tulla blogihallinnoijaksi ansaitsemaan rahaa kuluttamatta senttiäkään.
 • On olemassa useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat freelance-tehtäviä ihmisille, joilla on erilaiset taidot.
 • Mitä enemmän videoita teet, sitä enemmän voit ansaita.
 • Etsitkö osa-aikatyötä, jota voit tehdä iltaisin työn jälkeen, viikonloppuisin tai muulla vapaa- tai vapaa-ajalla?
 • Joitakin niistä on espanja, saksa, kiina, italia, japani ja arabia.
 • Clixsense on nyt Ysense.
 • Joka päivä esiintyy tuhansia uusia verkkosivustoja, ja jokainen niistä tarvitsee suunnittelutyötä.

Ihmiset Katsoivat Myös

Ei ole vaikea oppia oppimaan helposti pudottamalla ja vetämällä -rakentajilla, jotka integroituvat Shopifyn kaltaisten online-alustojen kanssa. Kaupankäynti osakkeilla, joukkovelkakirjalainoilla, hyödykkeillä tai valuuttakursseilla tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ansaita naurettavia määriä rahaa ympäri vuoden. Rakastan sitä, jos käytät viittauskoodiani henkilöäsi, joka suositteli sinua, se on IN35543. Voit ilmoittautua missä tahansa näistä sivustoista ja tarjota tutor-opiskelijoille asiantuntemuksesi aiheita. Intiassa ja muualla maailmassa on saatavana erityyppisiä tietojen syöttötyöpaikkoja.

Tietenkin, mitä enemmän työskentelet, sitä enemmän ansaitset. Digitaalisen valmennusteollisuuden kukoistaessa on lisääntynyt useita uravaihtoehtoja ja yhä useammat asiantuntijat ovat kääntyneet toisten puoleen saadakseen apua eri aloilla. Rekisteröinti on avoinna tällä hetkellä. Siksi se on win-win-tilanne kaikille. Intiassa 10 luottoa.

Lue Myös

Google ja muut hakukoneet palkkaavat etätyöntekijöitä arvioimaan hakutuloksia varmistaakseen, että ne ovat tarkkoja ja osuvia hakijoiden tarkoituksia varten. Jälleen kerran, kyvystäsi riippuen, selvitä, mitä osaat tehdä parhaiten. Kaikki tämä tekee tytäryhtiömarkkinoinnista yhden suosituimmista kaupallistamisstrategioista ansaita rahaa verkossa.

Katso, mitä vaihtoehtoja sinulla on ansaita rahaa video-/äänieditorina: Jopa kymmenes epäonnistuminen voi luoda blogin yllä olevan vaiheittaisen oppaan avulla. Palkka vaihtelee 100 pesosta 200 pesoon tuntiin. Freelancerit hakevat työtä jättämällä ehdotuksensa tai tarjouksensa. Lopulta voit jopa lopettaa työsi blokata kokopäiväisesti! 10 suosituinta sovellusta, jolla voit ansaita rahaa kotona vapaa-ajallasi.

Hakekaa tytäryhtiöohjelmaa mille tahansa johtavalle verkkoyritykselle tai verkkokauppasivustolle. Kun napsautat jatkaaksesi rekisteröintiä, sinut ohjataan verkkosivustolle. Tietyt kyselysivustot kuitenkin palkitsevat ongelmasi joko käteisellä tai todennäköisimmin Amazon-lahjakortteilla. Opiskelijana viikkotuen hakeminen on ainoa tapa, jolla voi olla rahaa taskussa. Asenna aloitussivu ja lisää maksuprosessori tilillesi.

Sivusto, josta voit löytää osa-aikaisia ​​iltatöitä kopioinnissa, haamukirjoittamisessa, artikkeleiden kirjoittamisessa, lehdistötiedotteiden kirjoittamisessa ja sosiaalisen median kirjoitusprojekteissa.

Jaa Tämä Kommentti:

Voit luoda ilmaisen tai maksetun blogin (suositus) ja ansaita rahaa blogistasi. Jos olet kotoisin Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Kanadasta tai muista englanninkielisistä maista, voit tarkistaa USA: n MoneyConnexionin online-työpaikat, jotka antavat pääsyn legitiimille sivustoille ansaitaksesi enemmän tuloja. Näitä vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja kutsutaan yleisesti "altcoineiksi", lyhenne vaihtoehtoisista kolikoista. Ensimmäisen kävijän saaminen vie vain vähän sosiaalisen median kytkemistä, ja sivustosi ansaitsemiseksi on paljon tapoja.

Sano se, että siirrät rahaa toiselle tarvitsevalle ystävällesi tai tyydyttääksesi mielesi kuluttamalla tekemiäsi ostoksia, kaikki voidaan tehdä puhelimen napsautuksella.

Voit kirjautua ilmaiseksi Clickworkeriksi. Luo yritysasiakirjoja. Nämä online-työpaikat ovat yleisiä, osa-aikatyönhakijoille, kokopäivätyönhakijoille, korkeakouluopiskelijoille, kotiäidille, tietokoneammattilaisille, eläkkeellä oleville ja kaikenlaisille ihmisille. Tutustu tähän yksityiskohtaiseen ohjeeseen kuinka aloittaa blogi oppiaksesi rakentamaan rahan ansaitsemisen blogin tyhjästä koodauskokemuksettomalla kokemuksella ja aiemmalla blogikokemuksella. Nyt tämä on askel ansaitaksesi. YouTube maksaa sinulle mainospalkkion, joka perustuu tilaajien kokonaismäärään ja jokaisen videosi katselukertojen määrään. Miksi et vain päästä eroon tavaroista, joita et koskaan pääse käyttämään?

Yrittäjät - palkkaa freelance-koodereita ja ohjelmoijia rakentamaan todiste konseptista ideansa osoittamiseksi. Jos olet tosissasi ansaita online-rahaa, lue tämä artikkeli loppuun saakka ja tee päätöksesi. YouTube teki joitain muutoksia heidän tilaajiensa vähimmäisvaatimuksiin ja katseluvaatimuksiin ennen kuin kanava voi alkaa ansaita rahaa. Kyllä, AdSitalSolutionilla on myös muita tapoja ansaita rahaa. Nämä asiat ovat niin turmeltuneita matkalla, että tehtävästä tulee mahdotonta löytää tarvitsemasi esine joka tapauksessa.

Koiran Ulkoiluttaminen

Se on Internetissä eniten maksava kyselysivusto. Amazonin avulla on helppo markkinoida e-kirjaasi heidän Kindle-alustallaan. Pienellä mainostuksella sosiaalisen median kanavilla voit olla uuden bestsellerin kirjoittaja! Usein se on vaihe vaiheelta. Se on erittäin suuri mahdollisuus ansaita rahaa verkosta jo tekemällesi.

Jotkut työnantajat ovat valmiita maksamaan tuntihinnan, kun taas toiset maksavat projektipohjaisella hinnalla.

Joten sen sijaan, että keskityisit ensin pelkästään intohimoihisi ja harrasteisiisi, aloita liiketoiminnan ajattelutavasta. Yllä oleva linkki vie sinut tämän sivuston toiselle sivulle; sieltä löydät luettelon verkkotyöyrityksistä, jotka maksavat käyttäjille rahaa erilaisten tehtävien suorittamisesta, kuten “kirjoittaminen”, “verkkosivuilla käyminen”, “yksinkertaisten online-pelien pelaaminen” jne. Kaikki mikrotehtävät voidaan suorittaa niin nopeasti kuin mahdollista. Ja varmista, että kohdistat terveelliseen markkinarakoon, jolla on paljon pitoa ja silmämunkia.

Internetissä on paljon tapoja ansaita rahaa, jotka voivat olla erittäin riippuvaisia ​​intohimosta, ja swagbucks, jotka eivät maksa hulu swagbucksia, eivät ole käytettävissä.

Kun olet kirjoittanut kuvassa ilmoitetun sanan tai numeron, sinun on napsautettava enteriä ja odotettava seuraavaa CAPTCHA: ta. Oletko kyllästynyt tuhlaamaan vuorokauden tunteja istumalla liikenteessä matkalla toimistoon? Mene tänne lukemaan lisätietoja Upwork-palkkioiden saamisesta tai lukemaan Upwork-arvosteluamme. Mutta jos etsit jotain, joka maksaa enemmän, hakeudu näihin yrityksiin. Sitten, kun sananlaskun kupla puhkesi, hän menetti kaiken.