Työt Kotona Työskenteleville äideille: Mahtavia Vaihtoehtoja Tarpeidesi Tyydyttämiseksi

Luulen usein, että hän, intohimoinen, luova ja taitava nainen, toimisi erittäin hyvin verkkoyrityksessä. MLM-yritykset ovat suosittuja monien kotona toimivien äitien keskuudessa. Getaround tarjoaa vakuutuksen ja tekee prosessista helppoa. ♥ Tarjoa pesulapalvelu (pese/kuiva/taita) - jokainen, jolla on pesukone, kuivausrumpu ja silitysrauta, voi tehdä tämän. Pintapuolella bloggaaminen ei vaikuta olevan erittäin kannattavaa hanketta. Jos rakastat kirjoittamista, se on hyvä alku, mutta kannattaa olla hyvä markkinoida blogiisi, kuten sosiaalisessa mediassa, ja kirjoittaa sisältöä, joka nostaa sinut korkealle Googlen luettelossa. Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 16. Sinun tarvitsee vain pakata vaatteet ja laiva (ne kattavat jopa lähetyskustannukset!)

Äidilläsi on todella paljon työmahdollisuuksia... mutta minusta mielestäni bloggaaminen on paras tapa pysyä kotona. Äideillä on monia taitoja, kuten moniajo ja suunnittelu, jotka voivat auttaa heitä johtamaan menestyvää kotiyritystä. Voit asettaa vieraillesi hinnan, saatavuuden ja varausedellytykset. Nämä ovat paljon turvallisempia sijoituksia kuin osakkeiden ostaminen yksittäisestä yrityksestä. Mitä muita työpaikkoja työpaikoista olet ehkä nähnyt ihmisten käyttävän ansaitsemaan rahaa? Olen virtuaaliassistentti seitsemähahmoiselle blogille, jonka avulla voin nähdä kuinka menestyvä ja kannattava yritys toimii. Kaikki nämä kolme vaihtoehtoa maksavat käteisellä (Paypalin kautta) tai lahjakortilla. Kirjoitat äänitiedostot - kuuntelet ääntä ja kirjoitat sitten mitä heille sanotaan - siksi miksi nopeaa kirjoitustaidoa tarvitaan!

 • Kyselyjen ottaminen on toinen melko helppo tapa ansaita rahaa.
 • Jos et ole kuullut Ibottasta, se auttaa sinua saamaan rahaa takaisin kuvien ottamiseen.

YouTube voi olla niin tyydyttävä kotona oleville äideille. Mitä minun täytyy työskennellä kotoa? Verkkosivustot, kuten Teespring ja Amazon, tekevät Merchistä jokaiselle mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa luomalla malleja, jotka muut haluavat ostaa. Hänen kurssi opastaa sinut läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä tullaksesi asiantuntijaksi ja alkaa ansaita rahaa. Korkea kysyntä ja paljon työpaikkoja.

Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa. Kyllä, tiedän, että sinulla on omia lapsia, mutta katso, että maksat palkan isäntäpelaamisen järjestämiseen! Kaikkien tuntisuunnitelmien laatii lahjakas VIPKID-opetussuunnitelma, joka poistaa opettajien painostuksen.

Joten monet muut WAH-työpaikat vaativat, että sinulla on vähän hiljaista keskittymisaikaa, ja se voi olla vaikein asia kotona työskennellessä.

Ensisijainen Sivupalkki

Kun sain toisen poikani, minulla oli ylitarjonta maitoa, joten päätin tutkia Tiny Treasures -nimistä yritystä. Nämä etäsijainnit auttavat asiakkaita tilaamalla, käsittelemällä palautuksia, paikallistamalla tuotteita ja määrittämällä toimitukset. Lähin asia “taikas sauvalle” bloggaamiseen on The Elite Blog Academy. He keskustelevat kengistä, kävelyreiteistä, iPod-soittolistoista, hauskoista kävelytarinoista, erilaisista koiranjohdoista jne. Mutta useimmat ihmiset lopettavat uusien artikkeleiden kirjoittamisen joka päivä muutaman kuukauden kuluttua, joten ne epäonnistuvat. Esimerkiksi, jos olet juuri saanut housunkannattimet ja aloitat kirjoittamisen tuosta matkasta, löydät sieltä paljon sympaattisia housunkannattimien omistajia, jotka haluavat lukea, mitä sinun on sanottava. Tänä vuonna tulokset osoittavat, että kotona pidettävät äidit ansaitsisivat 36 988 dollarin peruspalkan plus 78 464 dollaria ylityöt, yhteensä 115 432 dollaria - 2 244 dollaria vähemmän kuin viime vuonna arviolta 117 856 dollaria.

 • 50 - 60 dollaria tunnissa.
 • Toivon, että luit tämän artikkelin ja ajattelet sen olevan mahdollista.
 • Aloitin bloggaaminen, jotta voisin jakaa kokemuksiani muiden kanssa ja olla yhteydessä samanhenkisten ihmisten kanssa verkossa.
 • Muut kauan viettävät keikat Insuren mukaan.
 • Kotoa työskentelemällä voit välttää kallista lastenhoitoa uran ja ansaitsemisen aikana.
 • Kun työskentelet kotoa, sinun on usein käytettävä päiväaikaa töiden tekemiseen.

Parhaat Lastenrattaat, Autonistuinrattaat Ja Vauvamatkajärjestelmät

Toki, se ei ole yksi tyypillisistä kokopäiväisistä tai edes osa-aikaisista kotona työskentelevistä äideistäsi, jotka maksavat kaikki laskut, mutta voit silti tehdä ylimääräistä rahaa puolella tällä tavalla. Hetken kuluttua huomaat, että Google indeksoi viestit ja saat kävijöitä, jotka ovat kiinnostuneita arvosteluistasi. Aloita rahan ansaitseminen mielipiteistäsi mielipiteestäsi aiheesta mielipidepostitus tänään. Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa lemmikkien hoitajana, mene Roverille ja määritä profiili aloittamista varten. Etkö tiedä mistä aloittaa korjaaminen? Tutustu tähän luetteloon mahtavien töiden luettelosta täällä! Ja ajattelin... Miksi et minä? Napsauta tätä aloittaaksesi ansaitsemisen Survey Junkie -palvelulla.

Oikeiden mahdollisuuksien löytäminen voi viedä aikaa, mutta tekemällä töitä, voit oppia ansaitsemaan rahaa kotona työskentelevänä äidinä.

Sitten sinun on ehdottomasti harkittava näiden taitojen käyttöä. Muoditunne voidaan hyödyntää suuresti, jos autat sitä muiden valinnassa mitä pukeutua ja miten. Bloggaamisen haittapuoli on, että saatat ehkä ansaita rahaa. Vaikka yrititkin tehdä rahaa puolella ja se ei onnistunut heti, se ei välttämättä tarkoita, että se ei toimisi, jos valitsisit sen takaisin tulevaisuudessa. Terveysvalmentajana voit valita työskennellä yrityksessä tai työskennellä freelance-pohjalta. Kun päätimme saada lapsen, päätin, että aion lopulta löytää tavan ansaita tuloja kotoa… koska minulla ei ollut tapana olla erillään poikastani 8 tuntia (tai enemmän) päivä.

Mutta se on vain minä. Bestmark on salainen ostospaikka-sivusto, jonka avulla voit ajoittaa salaisuuksia enimmäkseen autokauppoihin ja autojen korjauksiin, ja suurin osa niistä voidaan tehdä verkossa tai puhelimitse. He kysyvät sinulta joitain peruskysymyksiä varmistaaksesi, että heillä on oikeat demografiset tiedot testiä varten, ja aloitat sitten nauhoituksen. Voit auttaa ystäviäsi ja ansaita rahaa samanaikaisesti. Lähetysten pudotuksen ansiosta sinun ei tarvitse tallentaa yhtä tuotetta kotiisi. Kuinka ansaita rahaa krypto-sijoituksista alle 1 dollarilla?, bitcoin, digitaalinen hajautettu valuutta, joka perustuu Blockchainiin, on menossa paikoilleen. Erojen vuoksi yhteiskunta ansaitsee rahaa vs. Sanoa, että se oli intohimo, olisi aliarvioitu. Ystävämme Flea Market Flipperissä ansaitsivat 133 000 dollaria vuodessa työskentelemällä vain 20-30 tuntia viikossa!

 • Se on yleensä yksinkertaista ja helppoa työtä, ja voit valita, mitä teet, kun sinulla on aikaa varaa.
 • Kuten bloggaaminen, niche-verkkosivuston luominen tai Amazonilla myyvän yksityisen merkin tuotemerkin aloittaminen, Etsy-kaupan perustaminen vie jonkin aikaa ja vaivaa, ennen kuin alat ansaita rahaa.
 • En voinut odottaa kertovan sinulle tästä mahdollisuudesta.
 • Sitten alat etsiä kuponkeja.

Airbnb-majoittaja

Ota tämä ilmainen minikurssi selvittääksesi, onko tämä oikea työ sinulle. Toiset päättävät työskennellä vain osa-aikaisesti ja ansaita ylimääräistä rahaa. 5 tapaa ostaa ja myydä kultaa, suurimmassa osassa Yhdysvaltojen historiaa sen perustamisesta lähtien unssi kultaa oli arvoltaan noin 20 dollaria, koska raha määritteli kultamäärän. Melanie aloitti tapahtumasuunnitteluliiketoimintansa heti keittiön pöydästä Hollywood-tähtijen juhliin.

Kyllä, keikat maksavat vähän, joten 5 dollaria, mutta rahat ovat lisäosissa, joita voit tarjota.

Facebook-mainoshallinta

Verkossa suoritettujen oikolukujen keskimääräinen palkka on 50 943 dollaria. Tiesitkö, että voit todella saada rahaa vanhoista matkapuhelimistasi? Miinukset työskennellessäsi oikolukijana:

Ja vaikka tämä viesti ei ole tarkoitettu vain siellä oleville äideille, minun on myös varoitettava, että se ei ole kaikille. Työskentely pyjamossa mukavasti sohvallasi on ilmeisiä etuja. Valokuvaustaitojen kehittäminen vie kauan, kun aloitat, mutta se voi olla hieno työ kotona oleville äideille, jos valitset genren huolellisesti. Sen ei todellakaan tarvitse olla äiti tai vanhemmuusblogi. 7 nopeaa tapaa ansaita rahaa sijoittamalla 1 000 dollaria. VA: t asettavat yleensä oman työajansa ja voivat ottaa vastaan ​​niin monta tai harvaa asiakasta kuin haluavat. Lisätty mailia ja kulumista autoosi.

Nap aika superhero virtuaalinen avustaja pelastamaan! Jotkut sanovat, että vanhempana oleminen on vaikein työ kaikista. 1 tunti kokina; 15. Liity VIPKid-palveluun aloittaaksesi englannin opettamisen muiden maiden opiskelijoille. Avaimet käteen -ratkaisut kannattavaan kaivostoimintaan, lisäksi työkalu sisältää oman MoneyMaker-tilan, jonka avulla voit luoda heti paperisen LTC-lompakon ja muodostaa yhteyden omaan yksityiseen uima-altaansa. Haluat, että sinulla on kunnollinen mikrofoni tallenteiden tekemistä varten. Jos se olet sinä, tämän päivän viestin pitäisi olla suuri apu! Tai käytä taloushallinnon asiantuntemustasi tai urakehitystäsi perustana osallistumiseesi. Ja tutkimukset osoittavat myös, että kotona pidettäviksi äideiksi tulevien naisten määrä on kasvussa osittain lastenhoidon kustannusten nousun vuoksi.

Valokuvaaja

Sinun on yleensä tehtävä konekirjoitustesti ennen palkkaamista. Liveops on oikea paikka sinulle, jos pidät puhelimesta mukavasti ja haluat vapauden määrittää aikataulun ja työympäristön. He palkkaavat tällä hetkellä toimeenpanoapulaisia, markkinointi- ja sosiaalisen median asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja avustajia. Voit myös tarkistaa ilmaiset ja premium-kurssit Skillshare-sivustolla; tämä on hieno sivusto, koska saat harjoittaa sitä, mitä opit kurssin aikana. (Jos saan blogin joskus vähän omavaraisemmaksi ja minulla on paljon vapaa-aikaa... luulen kokeilevani tätä vain hauskanpitoon.) 95/kuukausi ainutlaatuisen linkkimme kautta Bluehostiin. Sinun on myös mainostettava blogiasi, ylläpidettävä verkkosivustoasi ja käsiteltävä asioita verkkoyrityksissä. Ja todellisuus oli, että meillä ei myöskään ollut varaa päivähoitoon.

Jos olet SAHM, joka työskentelee kotoa ja haluat kertoa, miten ansaitset rahaa, kommentoi alla.

Maksaa Kirjoitukselle

Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Tämä voi usein olla ero epäonnistumisen, pienen menestyksen ja erittäin menestyvän yrityksen välillä. Muita kuin puhelinasiakaspalvelun työpaikkoja— Soittokeskusten lisäksi monet yritykset palkkaavat etätyöntekijöitä käsittelemään sähköposti- ja chat-tiedustelujaan.

Tällä tavalla saat enemmän palkkaa kuin mitä saisit myymällä niitä autotallissa tai pihalla. Se on kuitenkin laillinen tapa ansaita tuloja ollessasi kotona lasten kanssa. Mikä on paras bitcoin-kaupankäyntistrategia? Se vaati melko vähän työtä, mutta olemme onnistuneet saavuttamaan sen tekemällä seuraavat:. Kirjoittamalla blogiin voit käyttää kokemustasi ja asiantuntemustasi luoda sisältöä ilman vaivaa ylläpitää omaa verkkosivustoasi. Tämä on kausiluonteinen (väliaikainen) työ, mutta kun keikka on saatavilla, se on hienoa työtä kotoa äideille. On olemassa monia erilaisia ​​verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden avulla voit maksaa kyselyjen ottamisesta, mutta joitain parhaimmista vaihtoehdoista ovat: Ja aloitin työni kotiyrityksestä, kun olin 38 viikkoa raskaana! Jos sinulla on Amazon-tili ja Kindle tai Kindle-sovellus, napsauta tätä ja omista kirja. Esimerkiksi, jos uusi fantastinen vaunu tulee ulos, voit tarkastella joukko erilaisia ​​arvosteluja Amazonissa.

Olen puhunut tästä aiemmin. Tämä on muuttanut vakavasti elämääni! En todellakaan tiennyt, että tämä oli asia, kunnes aloin tutkia kotona työskenteleville äideille tarkoitettuja työpaikkoja. Work from home guide: luettelo laillisista kotona tehtävistä työpaikoista. Vaikka voit myös perustaa oman blogin, onnistuneet bloggaajat työskentelevät usein vuosia ennen kuin voivat ansaita rahaa heille. Se voi olla myös henkilö, joka osaa koota oikean tiedon, jota ihmiset tarvitsevat ja joka auttaa ihmisiä! Voit lukea lisää Bestmarkista ja siitä, miten ansaita rahaa heistä, täältä. Yritysten omistajat, bloggaajat ja kirjoittajat palkkaavat toimittajia ja oikolukijoita verkkosivustojen sisällön, blogiartikkeleiden, esitteiden, verkkokurssien sisällön, esitysten ja muun kiillottamiseen. Olen ollut kengissäsi.

Tytäryhtiömarkkinointi on helppo sisällyttää mihin tahansa blogitekstiin.

Saatat Myös Pitää:

Voit myydä suunnittelutaitosi myös Fiverrin kaltaisilla sivustoilla. He voivat pitää kohteen ilmaiseksi, jos he kirjoittavat siitä blogin viestiin. Päiväkauppaa salausvaluuttastrategia, voit myös valita jälkitestauksen omille mukautetuille asetuksille seuraamalla jälkitestauksen opetusohjelmaa. Vanhemmuuteen liittyvissä vastuissa ei todellakaan ole mitään rajoituksia.

Voit myös vuokrata ylimääräisen makuuhuoneen, mutta useimmat vanhemmat eivät pidä siitä, että muukalaiset olisivat samassa asuintiloissa kuin heidän lapsensa, joten erillinen yksikkö on ihanteellisempi. En tiedä sinusta, mutta mieluummin minulla olisi rahaa taskussa ja olla kotona lasteni kanssa. Riippumattomana urakoitsijana pystyt määrittämään oman aikataulun. Tein kyselyn puhelimellani ollessani siellä, jotta en unohda mitään. Aikaisemmin tarkastelimme bloggaamista tapana ansaita rahaa kotona pysyville vanhemmille. Aloittaminen VA: na on helppoa.

Sosiaalinen Media

Edellä mainitussa Gina Horkeyssa on mahtava luettelo yli 200 FREELANCE-KIRJALLISESTA nichestä (ja alarahoista) aloittaaksesi freelance-kirjoitusyrityksen. Pattern day trader -ratkaisu: vinkkejä ja temppuja, jotka sinun on tiedettävä. Binaaristen optioiden kaupankäyntistrategia, tämä strategia toteutetaan asettamalla sekä soitto että puhelu samaan omaisuuteen samanaikaisesti. Ja saat vielä enemmän apua työnhaussa tutustumalla ilmaiseen, ladattavaan oppaaseemme äideille, jotka palaavat työvoimaan. Lisätietoja Swagbucksista ja kuinka käytän niitä maksamaan jouluostoksista, takaisin kouluostoksista ja muusta! Kuinka ansaitset rahaa kotona olevana äitinä? Yhä useammat äidit työskentelevät kotoa eivätkä ansaitse vain ylimääräistä rahaa perheen puolella, vaan jopa hoitavat itselleen uusia, suuria uraa. Se mitä teet, on viime kädessä sinun.

Suunnittele ja myy mukautettuja T-paitoja

Tutorin mediaanituntipalkka on 23 dollaria. Forex: esittely ennen sukellusta, sen sijaan, että tekisit samoja virheitä, käytä demo-tiliä oppiaksesi mahdollisimman paljon kauppapaikan ominaisuuksista. Kun olet saanut kohtuullisen määrän liikennettä sivustoosi, pystyt kirjautumaan hyviin mainosverkostoihin, jotka maksavat paljon rahaa, kuten Mediavine, jonka kanssa tällä hetkellä olemme. YouTube-kanavan aloittaminen on tietyllä tavalla samanlainen, mutta siihen sisältyy videosisällön luominen tekstipohjaisen sisällön sijasta.

TÄYTÄ ILMOITTAMISPOLITIIKKAMME TYYTYVÄISESTI TYYTYVÄT, MUTTA VOIT LÖYDÄT TÄTÄ.

Missä tahansa oletkin ammattilainen, siellä on aina joku, joka voi käyttää apuasi! Bluehostilla on 24/7-tuki, rahat takaisin -takuu, ja se tekee blogin aloittamisen mahdollisimman helpoksi. Huomaa, että ymmärrän todella, kuinka vakava on SAHM. Voit kirjautua palveluntarjoajaksi ja alkaa ansaita rahaa. 34 000–45 000 dollaria. Tämä viesti on omistettu sinulle. Suurimmalla osalla ihmisistä on muutaman sadan dollarin arvosta vaatteita, joita he eivät todennäköisesti enää koskaan käytä, ellei enempää.

Jos sinulla on kirjanpito- tai kirjanpitokokemusta, tämä on taito, jonka voit hyödyntää. Tietysti sinun on löydettävä laadukkaita huonekaluja, joilla on jonkin verran arvoa, kun olet valmis sen kanssa, niin että eliminoit huonolaatuiset huonekalut, joita törmännyt. Rekisteröinti on yksinkertainen ja voit lopettaa milloin tahansa. Heti kun olet suorittanut kyselyn, Survey Junkie maksaa sinulle käteisellä PayPalin kautta. Ensimmäinen online-liiketoimintamalli, josta haluan puhua, on tuotekatsaussivustot ja blogit. Jos olet kiinnostunut siitä, millaiset sivustot maksavat artikkeleista, tämä luettelo artikkeleista on ollut hyödyllinen. ♥ Hanki ovela ja aloita Etsy-kauppa - Jos rakastat virkata, neuloa, helmiä, MITÄ mitään, voit myydä sen Etsyllä. Upea asia tämän tyylin blogi on, että se lopulta saa jonkin verran omaa vauhtia.

Pehmeäkantinen kirja tulossa pian.

Tee Käsityöt Myytäväksi

Koska voit helposti ansaita tuloja heti jakamalla eteerisiä öljyjä ja kuinka käytät niitä ystävien kanssa. Plussa työskenteleessä freelance-kirjoittajana: Voit aloittaa oman henkilökohtaisen verkon ihmisten kanssa, julkaista ilmoituksen Craigslistissa tai mainostaa paikallisesti muualla. Entiset opettajat tai kandidaatin tutkinnon suorittaneet. Swagbucks-verkkosivustolla voit saada lahjakortteja Target Amazon Walmartista, Amazonista ja muilta. Jos haluat ansaita rahaa puolella samalla kun keskityt aikaa kotisi kanssa lastesi kanssa, tässä on fiksu tapa tehdä se. Bloggaaminen ei ole helppoa, ja se vie paljon kovaa työtä.

Aja Uberille tai Lyftille

Erittäin joustava työ. Verkkokaupan pitäminen verkossa on melko joustavaa. Itse asiassa kirjoittaminen henkilökohtaisista kokemuksistasi, jotka osoittavat persoonallisuuttasi, auttaa sinua pitämään yhteyttä lukijoihisi. Anna oppimiskäyrä ja anna itsellesi aikaa tottua uuteen aikatauluun. Ero on siinä, että he tekevät sen verkossa ja kotoaan mukavasti. Opettakaa muille kuinka suorittaa harjoituksia. Työpaikat alkavat 20 tunnista viikossa, jolloin mahdollisuus tulla kokopäiväiseksi suorituksen perusteella. Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja.

Siskoni osti äskettäin Canon EOS Rebel T6i -korin, ja hän ottaa upeita kuvia (hänellä ei ole kirjallisesti EI kokemusta KAIKKISTA), hän osti myös Canon EF 50mm f/1.

Terveysvalmennus

Ilmaisessa työpajassaan hän jakaa tekniikoitaan, joita hän on käyttänyt kuuden numeroisen freelance-kirjoituksen tekemiseen. Jotta voit ansaita siitä kunnollista rahaa, sinun on otettava paljon kuvia. Se päivitettiin vastaamaan uusia numeroita 15. tammikuuta 2019. Sovellus automatisoi kaikki tapahtumasi siirtyäksesi sovellukseen. Aloita sivutoimisto ja tee tapa tehdä siitä kokopäiväinen.

Jos voit suunnitella ammattimaisia ​​verkkosivustoja WordPressissä tai Squarespacessa, voit ansaita rahaa suunnittelemalla sivustoja yrityksille ja bloggaajille millä tahansa markkinaraolla. Saatat joutua rakentamaan salkun työskentelemällä ensin ilmaiseksi. Olen kokopäiväinen kotona työskentely kotona 3-vuotias äiti.

♥ Ole matkaneuvoja - Toinen työ, joka päästi minusta pois. 23 000–30 000 dollaria. Online Maps Quality Analyst -yhtiö, Yhdysvallat.

Voit ansaita rahaa käyttämällä vain autoasi kuljettajana seuraaviin palveluihin:

Tule Graafiseksi Suunnittelijaksi

1 000–50 000 dollaria tai enemmän. Voin kertoa sinulle tämän: SpeakWrite-konekirjoittajana otat tunnin vuorokauden, jolloin kirjoitat vain puhutun äänen. Tilasi ilmoittaminen Airbnb: lle on ilmaista. Sinun on asetettava pelata, ruokkia heitä, yleensä hoitaa heitä ja pitää heidät turvassa.

(Ja todellakin, kone tekee kovaa työtä nykyään.)

Graafiset suunnittelijat luovat visuaalisia konsepteja tietokoneohjelmistojen avulla (tai käsin) kommunikoidakseen ideoita yleisölle. Tämä on erilainen riippuen yrityksistä, joissa työskentelet, ja heidän vaatimuksistaan, mutta se tekee pääasiassa etähallintotöitä. He esittävät sinulle joitain kysymyksiä, joihin he haluavat sinun vastaavan ääneen. Lisää ideoita - tutustu tähän luetteloon kotiyrityksiä ja tämä tyhjentävä luettelo tavoista ansaita rahaa verkossa. On paljon sivustoja, jotka väittävät maksavan sinulle kyselyjen ottamisesta, mutta monet tarjoavat erittäin matalaa palkkaa tai ovat vain selviä huijauksia.

Ja tämä on yksi sellainen tapa. Katsot tietenkin paljon videoita Youtubessa joka tapauksessa, eikö niin? Olen henkilökohtaisesti tekemässä tätä kokopäiväistä, mutta työskentelen osa-aikaisesti ja tuin myös mieheni kotiin (hän ​​pystyi jättämään kokopäiväisen työpaikkansa). En todellakaan ole, ja minulla on ihana äitini tarkistamassa artikkeleiani ennen lähettämistä vain toisen silmäparin saamiseksi. ♥ Aloita päiväkoti - serkkuni teki aiemmin yli 3000 dollaria kuukaudessa katsomassa muiden ihmisten lapsia, vaikka hän tarkkaili omia lapsiaan. Minulla on täysin ilmainen kurssi aloittelijoille, kuinka voit aloittaa kannattavan blogin täältä. Zemcar-sukeltajana voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat, joten se jättää runsaasti joustavuutta aikatauluusi. Onko sinulla vauvavarusteita, joita et enää käytä?