SkipTheDrive

Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa. 3commas, bTC-robotissa on kokeilujakso 60 päivän palautuskäytännöllä - kuinka hieno se on? Kuinka aloitan: Sitel tarjoaa kilpailuetupaketin, jonka palkkaprosentti on noin 10 dollaria tunnissa Glassdoor-arvostelujen mukaan. Virtuaalinen osa-aikatyö on täydellinen äideille, joiden on tuotava lisätuloja. Käytä sitten älypuhelinta tai digitaalikameraa tallentaaksesi itsesi selittämällä ja osoittamalla, kuinka käytät taikuuttasi. Työn vaatimukset ja palkka riippuvat yrityksestä ja tietystä asemasta. Lisäksi - ainakin toistaiseksi - Amazon rajoittaa henkilöstön palkkaamisen ihmisille, jotka asuvat 26 osavaltiossa 50: stä.

Henkilökohtaisena kokina voisit auttaa perheitä, joilla on loppumassa aika tai joilla on hyvin erityisiä ruokavaliotarpeita ja jotka tarvitsevat apua. Opetamme sinulle asiakkaiden löytämisestä ja pitämisestä, salkun luomisesta, palkkioiden saamisesta ja muusta. Hän löysi jotain, joka vastasi hänen taitojaan liikekirjoittajana, ja työskentelee nyt osa-aikaisesti lehdistötiedotteiden ja koulutusoppaiden kirjoittamisessa suurille yrityksille.

 • Haluan tarjota laillista työtä kotitöistä minun kaltaisille äideille, jotka tarvitsevat tavan ansaita rahaa kotoa lasten kanssa.
 • Ole Jurori - Ole pilkkaajalautakunnassa ja auta asianajajia valmistautumaan oikeudenkäyntiin.
 • Myös freelance-palvelu on erittäin joustavaa, koska voit yleensä asettaa omat työtunnit ja työskennellä milloin tahansa niin kauan kuin saat työsi päätökseen.
 • Voit ansaita yli 48 000 dollaria tällä työllä, etkä tarvitse kandidaatin tutkintoa.
 • Työt, joita nämä yritykset palkkaavat monenlaisille kokemuksille lähtötasosta korkeamman tason johtoon saakka ja joilla on monipuoliset koulutustarpeet.

Se vaatii myös paljon tutkimusta. Lisäksi, kun sinusta tulee itsearvioija, palkkataso kaksinkertaistuu, koska sinulle maksetaan kahdesti samasta tiedostosta. Nämä tehtävät ovat enemmän joukkuekeskeisiä kuin tyypillinen 9-5 -työ, mutta SmartBriefillä on etävaihtoehtoja. Mikä parasta, tämä on toinen työ, jonka avulla voit työskennellä joko osa- tai kokopäiväisesti. 00 tunnissa - 50 000 dollari vuodessa, sijainnistasi ja kokemustasostasi riippuen. Nämä ovat yrityksiä, jotka tarjoavat osa-aikaista työtä kotityöstä, joten tarkista yrityksen verkkosivuilla, jos etsimääsi työtä ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Siinä tapauksessa voit silti käyttää ja käyttää monia osia verkkosivustoihimme; et voi kuitenkaan käyttää ja käyttää niitä Bonnier-verkkosivustojen osia, jotka edellyttävät henkilökohtaisia ​​tietojasi. Joustavat työpaikat, kuten osa-aikaiset ja etätyöt, voivat myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan terveyttä. He palkkaavat pääasiassa Intiassa, mutta he rekrytoivat toisinaan muista maista. Concentrixin mukaan heillä on vuorokauden ympäri käytettävissä vuoroja, joten täällä on runsaasti tilaa joustavuudelle riippumatta siitä, mihin aikaan tai päivinä työskentelet viikon aikana. Kiinteistöt keskittyneinä sijoituksiin, yksi vaihtoehto ennakkolisenssin valmisteluun monissa osavaltioissa on verkkosivusto Real Estate Express. Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita. San Franciscossa sijaitseva Modsy palkkaa sisustajia työskentelemään etäyhteydellä erilaisissa Yhdysvalloissa.

Muista ajoittaa videohaastattelu heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Ohjaaja

Vältä näitä töitä varsinkin jos rooli vaikuttaa erittäin helpoalta. Lisäksi perheesi päivällinen on kypsennetty ja myös valmis. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2019, sinun on kohdeltava sitä sellaisenaan, tai muuten he eivät aio kohdella sinua vakavana ehdokkaana. Onko sinulla erinomaisia ​​viestintätaitoja? Suorat haastattelut on suunniteltava ja tapahtuu tyypillisesti parin päivän (joskus jopa viikon) kuluessa hakijan hakemuksesta.

Sinun ei tarvitse kuluttaa joukko rahaa aloittaessasi. Jos niin, tämä voi olla hieno kotiyritys. Forex-robottiyritys, kun olet päättänyt sijoittaa, älä unohda järkeä ja seuraa jatkuvasti sijoituksiasi. Ajattele, kuinka monta paikallista yritystä toimii alueellasi (ei jättiläismyyjät, kuten Walmart tai Dick's Sporting Goods, vaan paikalliset kahvilat, kiropraktikot, lakiasiaintoimistot jne.). Userfeel - Tämä yritys maksaa noin 10 dollaria testiä kohti. 25 dollaria - 100 dollaria tunnissa. Jotkut ihmiset tulevat valmentajiksi elämän ja työkokemuksen perusteella. Niiden palvelut auttavat yrityksiä muuttamaan asiakaspalautteen kilpailuetuksi. Maksettujen kyselyiden ottaminen voi auttaa.

 • Sykesillä on 7500 kotona työskentelevää asiakaspalveluhenkilöä 2 000 kaupungissa.
 • TAD-kirjanpito - TAD-kirjanpito on toisinaan avoinna osa-aikatyöhön kodin kirjanpitäjiltä, ​​jotka työskentelevät suurimpien yritysasiakkaiden parissa.
 • Täytyy kirjoittaa vähintään 60 WPM.
 • Tällaisilla sivuilla kerättäviä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme muista ihmisistä, voivat olla henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
 • Jotkut työpaikat vaativat kuitenkin vain jonkinlaista "epävirallista" opetuskokemusta, kuten ohjausta, valmennusta tai mentorointia.
 • Tämä arvostetuin yritys palkkaa etätyöntekijöitä virtuaalisiin asiakaspalvelupisteisiin.

Ohje

Tätä tehtävää varten tarvitaan kokemusta opetuksesta, ja muut opetustodistukset ovat parempia. Tässä on 18 parasta, laillista työtä kotoa ilman työpaikkaa, jonka voit tehdä oman kodin mukavuudesta. Jos et halua puhua puhelimitse ja auttaa asiakkaita, tämä voi olla hyvä osa tai kokopäiväistä kotona tehtävää työtä harkittavana. Online-videoneuvottelusovellukset, kuten Skype ja FaceTime, antavat terapeuttien ja heidän potilaidensa mahdollisuuden puhua ilman, että kummankaan heidän on mentävä minnekään. Työskentele kotoa asiakaspalvelumiehenä eri alueilla Convergysen kanssa. Nämä olivat hyviä töitä, mutta niistä tuli väsyttäviä. Näiden tehtävien lisäksi Amazon sanoo palkkaavansa vielä 25 000 osa-aikaista työntekijää työskentelemään sivustolla tänä vuonna ja vielä 100 000 kokopäiväistä seuraavan 18 kuukauden aikana.

Jos etsit joustavaa työjärjestelyä, katso nämä 25 yritystä, jotka etsivät osa-aikaisia, etätyöntekijöitä: Indianassa sijaitseva Purduen yliopisto tarjoaa 200 perus- ja jatkotutkinto-ohjelmaa. Oppaana vastaat aikataulun mukaisille Cha Cha -käyttäjien kysymyksiin ympäri maailmaa. Transkriptionistit ottavat ääni- ja video-asiakasohjelmat ja muuttavat ne tekstiksi. Coinsquare, koska käytettävissä on vain 24 alt-kolikkoa, minulla on vaikea löytää syytä suositella tätä salauksenvaihtovaluuttavaihtoa mille tahansa muulle, jolla on samanlainen turvallisuus, alhaiset maksut, mutta jotka sallivat pääsyn muihin kauniisiin alt-kolikoihin. Voit tehdä 10–15 dollaria tunnissa. Maaliskuu (kevätloma), touko-syyskuu (kesäloma), kiitospäivä ja joulu.

Vaikka heidän verkkosivustollaan ei ole paljon tietoa, ne näyttävät palkkaavan kokeneita tilintarkastajia Yhdysvaltojen alueille. Vuokraaja on vakiintunut yritys. Sitten voit ansaita 8–15 dollaria tunnissa asiakaspalvelun edustajana. Se palkkaa online-ohjaajia työskentelemään kotoa. Jos aiot ansaita yli 600 dollaria vuodessa freelancerina, kannattaa harkita rekisteröitymistä osavaltiosi LLC: lle. Tarkkailee poissaoloja käsitelläkseen sairauspäivien palkkaa, palkattua vapaa-aikaa. Kun olet perehtynyt perusteet, haluat luoda portfolion kirjoitusnäytteistä, joita voit näyttää mahdollisille asiakkaille. Freelance-kirjoittaminen on täysin muuttanut elämäämme.

Yhdistynyt Terveydenhuolto

Suosittelemme näitä luomiseen liittyviä blogikursseja joillekin syvällisille koulutusohjelmille, jotka liittyvät blogin perustamiseen ja ansaitsemiseen. Nykyisiä käytettävissä olevia tehtäviä ovat muun muassa yritysmyyjät, asiakaspalvelun edustajat ja kaksikieliset asiakaspalvelun edustajat. Ja minun ei tarvitse vahvistaa näitä päätöksiä kenellekään. Yhtiö kannustaa työskentelemään kotoa -järjestelyihin.

Ei (mutta työpaikkojen hakeminen vaaditaan). Tilintarkastajat, jotka haluavat työskennellä 100-prosenttisesti etä- ja osa-aikaisesti, voivat löytää lukuisia rooleja tukistrategioista. Näin voitin ensimmäisen työni, ja asiakas maksoi silti minulle ensimmäisen viikoni. Yksi kuumimmista kotitöistä tällä hetkellä online-ohjaajalle on kiinalaisten lasten englannin opettaminen VIPKID: n kautta. Vanha maksumarkkina on hajonnut, elää uuden maksumarkkinat, esimerkiksi; kun Alice lähettää Bitcoin Bobille, Bobista tulee Bitcoinin uusi omistaja. On hyviä uutisia jokaiselle, joka etsii hyviä osa-aikaisia ​​töitä kotoaan:

Tallennamme henkilökohtaisia ​​tietojasi palomuurien takana olevissa järjestelmissä, joihin on pääsy vain rajoitetulle määrälle henkilöitä, joiden jokaisen on pidettävä tiedot luottamuksellisina. Tyypillisesti vaaditaan verkkotesti ja puhelinhaastattelu. Olen yksi heistä! Myyt toisen yrityksen tuotteita ihmisille, jotka voivat käyttää niitä. Offline suljettu kuvateksti transkriptoi ennalta tallennettuja ohjelmia tai elokuvia. Siellä voit tulla sisään: Verkko-ohjaaja palkataan osa-aikaisesti, etätyönä. Yritysten omistajat haluavat ammattimaisia ​​verkkosivustoja Internet-tilaansa.

Kirjanpito Ja Kirjanpito

Voit tehdä tutkimusta yrityksestä nähdäksesi kuinka kauan yrityksen toiminta on ollut olemassa, tai etsiä rehellisiä arvosteluja asemasta verkossa. Kun ajattelet tekstisuunnittelua, muista, että jokainen vastaanottama online-mainos, esite tai postitus on kirjoittanut joku. Samoin kuin TaskRabbit, mikrotöityssivustot ovat upeita kaikille, joilla on vähän rahaa ja jotka voivat työskennellä vain 1-2 tunnin välein. Jos sinulla on laajaa tietämystä tietystä alueesta, voit ansaita 12–35 dollaria tunnissa ohjaamalla opiskelijoita joko puhelimitse tai Skypellä. Se riippuu vain sinusta.

Teknisen Tuen Asiantuntija

Jos olet luonteeltaan nomadi tai sohva-surffaaja, voit muuttaa eläinrakkautesi ammatin, joka antaa sinulle myös majoituspaikan. Viimeisimmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa koskevan FlexJobs-tutkimuksen mukaan joustavalla työllä olisi myönteinen vaikutus heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja 88% sanoi, että se vähentäisi heidän stressitasoaan. Palkkasi on projektiperusteinen, joka on 10–30 dollaria tunnissa, tehokkuutesi mukaan. 20 parasta työtä kotona -työtä, lähes 15 miljoonaa ihmistä kaupunkien Intiassa elää tämän unelman mukaan, Freelancerin tulot ympäri maailmaa 2019 -raportin mukaan. Kotoa työskenteleminen hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia. Haluatpa ansaita ylimääräistä rahaa puolella tai hankkia elämäntyyliisi joustavamman aseman, kotona työskenteleminen on hieno vaihtoehto. Perehtyminen kotitietokoneisiin ja heillä on vähintään keskimääräinen työtason kirjoituskyky.

 • Mene tänne luettelo laillisista työtehtävistä kotikeskusteluissa.
 • Sinulla ei tarvitse olla paljon kokemusta, ja voit kuljettaa 12–15 dollaria tunnissa.
 • Kyselyjen suorittajille maksetaan yleensä käteisellä PayPalin kautta tai pisteillä, jotka voidaan lunastaa lahjakortteihin.
 • Osa-aikatyön katsotaan yleensä olevan alle 30 tai 35 tuntia viikossa.
 • Vietin viime vuonna joukon rahaa uudelleensuunnitteluun, markkinointikurssiin ja uusiin otsikoihin.
 • Olet vastuussa myös hakijan seulonnasta ja osallistumisesta haastattelu- ja neuvotteluprosessiin.
 • Rekisteröidy hakeaksesi.

Valitse Maa

Käännöspalvelut näyttävät olevan erityisen yleisiä etätyötarjouksissa. Mikä on unelmiesi etätyö? Tässä on muutama paikka löytää joustavia VA-paikkoja: Ilmaiset kurssit voivat auttaa sinua pääsemään suoritettaviin tehtäviin. 40 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti, onko kotirouvoille oikeita online-työpaikkoja ja kotona työskenteleville äideille? Palkka on tunneittain, ja se määräytyy alueen, arvioinnin ja vuoden kokemuksen perusteella. Minimituntit, joita voit työskennellä viikossa, on 10 tuntia, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä yli 40 tuntia viikossa. Glassdoor: n mukaan palkan tulisi olla noin 14 dollaria/tunti.

SNHU - Southern New Hampshire University palkkaa etäopiskelijat online-tutkinto-ohjelmiinsa. Jos rakastat kirjoittamista, kokeile kirjoittaa Hubpages-sivulle. Mikä parasta, voit työskennellä kotoa tai missä tahansa Internet-yhteyden avulla. Sen neljä koulua käsittävät terveydenhuollon, liiketalouden, graafisen taiteen ja tekniikan. Temppu menestyväksi freelanceriksi on löytää töitä ja/tai asiakkaita, jotka sopivat hyvin sinun erityisiin taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi. Durst sanoo, että korkeimmin palkatut virtuaaliassistentit työskentelevät kokopäiväisesti ja tarjoavat johtotukipalveluita tai korkeammin palkattuja palveluita, kuten web-suunnittelua, kun taas alhaisimmin palkatut keikat ovat verkkopalveluita, jotka maksavat tunnilla, kun työ on käytettävissä.

13 Parasta Työtä Kotona

Jos sinulla on hyvä silmä virheitä ja kielioppivirheitä varten, voit ansaita paljon rahaa kodin oikolukuista. Jotta voit olla hyvä sosiaalisen median johtaja, sinulla on oltava moitteeton kielioppi ja viestintätaidot. Saat edelleen tietoja Bonnierilta ja sen eri tuotemerkeiltä, ​​mutta emme jaa osoitetietojasi kenellekään muulle. Tarkista heidän avoimista työpaikoista. Heck, vaikka olisitkin onnellinen päivätyölläsi, kotoa työskentely voi silti olla unelma! SolidGigs - käsin kuratoitu luettelo freelance-töistä päivitetään päivittäin. Monet näistä ideoista edellyttävät oman yrityksen perustamista - yritystä, josta voi kasvaa kokopäiväinen keikka.

Akateeminen Pisteytys (testit, Esseet)

Aikaisempi tuomioistuinraportointikokemus on myös plus. Äänitys maksaa äänitunnin. Lisäksi palkan saaminen itsellesi tekemästä työstä on parempi kuin päivään meneminen toimistoon, eikö niin? Työskentele tämän yrityksen puhelinmysteeri-ostajana. FlexJobsin avulla hän löysi osa-aikaisen etätyön mielenterveysterapeutiksi - ja ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti tarvitsemansa joustavuuden. Riippuen valitsemastasi pilkkaraadin verkkosivustosta, voit tehdä mielipiteesi välillä 5–150 dollaria. Ansaitse 27–42 dollaria videotunnilta. Uskokaa tai älkää, matkatoimistot eivät katoa samaan aikaan, kun ihmiset kohtelevat Beanie-vauvoja sijoituksena.

Kumpikaan tyyppi ei välttämättä edellytä kokopäiväistä työskentelyä. Viikkomaksu Kuinka aloitan? Vaikka jotkut lastenhoitopalvelujen tarjoajat mieluummin työskentelevät työnantajan palveluksessa, on melko yleistä, että ihmiset avaavat oman päiväkotinsa kotoaan. Jos niin, niin sinulla voi olla mitä tarvitaan kotona toimivaksi henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Bonnier-verkkosivustot voivat joskus tarjota kilpailuja, arvontoja tai kampanjoita, joita sponsoroivat tunnistetut kolmannet osapuolet tai yhdessä niiden kanssa.

Sinun on läpäistävä kolmiosainen arviointitesti. Katselukerrat suosituissa YouTube-opetusohjelmissa vaihtelevat välillä 20 000–300 000. Tämä yritys palkkaa freelance-toimittajat ja kirjailijat työskentelemään kotoa. Jotkut tutkijat maksavat enemmän kuin toiset.

Graafisen Suunnittelun Työpaikat

Kirjoita heidän online-tekstitystyökalun avulla kuulemasi videon kanssa. Tästä huolimatta hän suosittelee myös, että “etsit oma markkinarako ja juoksut sen kanssa. Suurin osa kotitilitöistä vaatii korkeakoulututkintoa, kolmen tai useamman vuoden kokemusta ja tietyntyyppisiä sertifiointeja, kuten CPA tai Enrolled Agent.

Roverin avulla ihmisten on helppo ilmoittautua tullakseen koirien kävelykäyttäjiksi tai lemmikkien hoitajiksi alueellaan. Tätä tehtävää varten heillä on monia pätevyyksiä, mukaan lukien jatkotutkinto, jolla on vähintään viiden vuoden kokemus kokemuksesta, sekä Microsoft Word ja muut ohjelmistovaatimukset. Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Siellä web-suunnittelija tulee sisään. Samanlainen kuin freelancerin, sinun tulee aina toimia itse LLC: n alla. Hyvin palkkaa maksavien kotitöiden etsiminen voi olla aikaa vievä tehtävä. Et voi myöskään riippua heistä osa-aikatyönä. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista.