90 Laillista Työtä Kotitöistä 2019

Useat verkkosivustot, kuten Timeetc, Fancy Hands ja UpWork, auttavat yhdistämään työnantajia virtuaalisten avustajien kanssa. Suosituimpia kotitöitä ovat: Lisäksi VR-videot tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa videon kanssa, mikä on merkittävin myyntikohta. Joten, jos haluat aloittaa oman blogin tänään, minulla on yksityiskohtainen viesti siitä, kuinka pääset alkuun tänään.

K12 on toinen vaihtoehto verkko-opetustilaan.

Mistä olet haaveillut? Löydä hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myy ne Amazonista korkeampaan hintaan. Rakastamme myös lahjoittamista, joten jokaisesta uudesta ohjaamon stylististä Cabi rahoittaa hänen nimissään pienyrityslainan kehitysmaassa työskentelevälle naisyrittäjälle.

Nykyään jopa jättiläisyritykset, kuten Amazon ja TeleTech, tarjoavat lähtötason positioita hyödyllisinä. Yksi vuosi laajaa päiväkauppaa: kokemukseni ja oppituntini, jos Litecoinin hinta jatkaa nousuaan korkealla tasolla, se saattaa koskettaa yliarkattua aluetta. Entä jos sanoisin, että aloitin kotitöistä 3 vuotta sitten, joka ansaitsee minulle nyt enemmän kuin kokopäiväiset tulot? Asianajotoimistot ja valtion virastot palkkaavat myös päteviä laillisia transkriptioasiantuntijoita työskentelemään heidän puolestaan. Löydätkö tarvitsemasi? On opettajia, jotka ansaitsevat yli 30 000 dollaria vuodessa Skillshare-ohjelmassa, kun taas Udemyn kymmenen parhainta ohjaajaa onnistui ansaitsemaan 17 miljoonaa dollaria vuodessa. Koska työskentelet kotona, helpoin maksutapa on PayPal. Lisäksi, koska työskentelet palkkioilla, tulot ovat potentiaalisesti rajattomat.

  • ZipRecruiterin mukaan missä tahansa välillä 28 000 - 83 000 dollaria/vuosi.
  • Aseta omat tunnit ja ota käyttöön niin monta tai niin vähän tiliä kuin haluat.
  • Tämä viesti jakaa yli 25 kotitöistä tehtyä työtä, ja jotkut maksavat jopa 25 dollaria tunnissa.
  • Mistä voit löytää tuottoisimman työn kotitöistä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoille?
  • Jos et ole insinööri, mutta sinulla on DaVinci-mieli, harkitse avustajana työskentelemistä.
  • Peruskoulutuksesi jälkeen todellinen työ alkaa.

Ääninäyttelijät

Mikä parasta, jokainen työidea linkittää yritykset, jotka tällä hetkellä palkkaavat. Ajojako on mullistellut kuljetusalaa, vähentänyt humalassa ajamisesta johtuvia kuolemantapauksia ja avannut uuden työpaikan kotoa tilaisuudelle sinä ja minä. NiceTalk on toinen ESL-tutoriosivusto, jossa teet yhteistyötä kiinalaisten puhujien kanssa ja keskustelet heidän kanssaan, jotta he voivat harjoittaa ja parantaa englanninkielen taitojaan. Maksut suoritetaan joko viikoittain tai päivittäin (valintasi mukaan) Paypalin kautta tai suorana talletuksena. Tämä luettelo laillisista kotona suoritettavista työpaikoista voi olla alku matkalle taloudelliseen vapauteen ja työ- ja perhe-elämän tasapainon saavuttamiseen, jota et voi saavuttaa yhdeksästä toiseen. Tietojen syöttämiseen ja työskentelemiseen kotona on paljon tapoja, vaikka tämä onkin yksi työ kotona -työ, jossa sinun on oltava varovainen työpaikkojen tarjoamisessa.

Tarkastellaan kymmenen parhaan työpaikan kotoa FlexJobs-luettelosta yksityiskohtaisemmin.

Kotona Töitä

Tällä sivulla on tytäryhtiölinkkejä. Sopimus, yli 20 tuntia viikossa. Se voi tarkoittaa, kun lapset ovat koulussa tai menossa nukkumaan. Palkka riippuu käännettävistä tiedostoista.

Caitlin (työpajan suunnittelija ja johtaja) ansaitsi kokopäiväiset tulot työskentelemällä vain osa-aikaisesti oikolukijana, joten hänen ilmaiset työpajansa ovat ehdottomasti tarkistamisen arvoisia.

Et yleensä ansaitse kokopäiväistä elää verkkosivustojen testaustöistä, mutta ne ovat erinomainen tapa saada lisää tuloja puolella. Verkkosuunnittelu ja myyntiympäristöt ovat mullistaneet tavan, jolla luovat ihmiset voivat myydä alkuperäisiä taideteoksia. Lisäksi he käyttävät harhaanjohtavia tarjouksia ja hypeillä, usein ylihinnoilla, on piilotetut maksut tai ne jatkavat laskutusta kuukausittain, eivätkä tarjoa helppoa tapaa peruuttaa. Tästä syystä UX-suunnittelijat - jotka varmistavat, että sivusto tai sovellus näyttää ja tuntuu tyytyväiseltä käyttäjille - ovat nyt niin kysyttyjä. Heidän omistautuneen joukkueensa tulee myös tukea jokaista opettajaa ja heidän tarpeitaan.

Siksi aloittelijoina sinun on oltava luovia lähestymistavallasi. Onko sinulla kamera, mikrofoni tai editointitaitoja? Siellä on tonnia enemmän kuin vain 62 laillista työtä kotoa. Kotona työskentely lisää tuottavuuttasi - ja joskus palkkaasi. Freelancereita palkataan ja he ansaitsevat tunnuspisteet heidän työnsä viimeisimmästä ja määräaikaisesta toimituksesta, mikä voi auttaa lisäämään heidän työnkulkuaan. Kun käytettävissä oleva saldo on vähintään 100 dollaria, voit pyytää maksua suorana talletuksena tai PayPalilla. Sinulla todennäköisesti menee hyvin, jos nautit kirjoittamisesta ja sinulla on vapaiden taiteiden tutkinto yliopistosta. Voit saada palkkion suorittamisesta monissa tehtävissä, kuten skannattujen päivittäistavaroiden ostomäärien syöttämisessä, kyselyjen ottamisessa (lähinnä akateemisessa tutkimuksessa), äänitteiden kirjoittamisessa ja tietojen tutkimuksessa.

Voit vain tavata verkossa sen sijaan.
Tämä on toinen online-tutorointiorganisaatio, joka palkkaa tutoreita, jotka ovat aiheen asiantuntijoita.

Qkids

Mutta tässä on ongelma. Oletko päättänyt muuttaa tylsää toimistomaisemaa vaihtoehtoiseksi työpaikaksi? Tämän alan aloittelijoiden tulisi viettää aikaa oppia tarvittavat ohjelmointikielet, rakentaa omat sivustonsa ja tarjota tehdä joitain pro bono-töitä luodakseen ammattimaisen portfolion, joka houkuttelee maksavia asiakkaita. Kolmasosa Yhdysvaltain työntekijöistä työskentelee jo kotoa. Jos sinulla on sanojen hohto, tekstisuunnittelun tulisi olla erikoistumisasi. (Oikein tällä tavalla, nero.)

Tuutorit työskentelevät osa-aikaisesti, joustavasti ja ansaitsevat 45 dollaria tunnissa plus palkka hallinnollisesta ajasta.

Mainitaan tiedot, jotka liittyvät yleisesti "todelliseen" työhön (etuudet, lomat, politiikat jne.) He eivät veloita mitään maksuja. Jokainen, joka unelmoi pystyvänsä työskentelemään pyjamassaan, oli joko jumissa unesta siitä, tai he joutuivat jonkinlaiseen kirjekuorien täyttöhuijaukseen, joka maksoi rahaa eikä koskaan toteutunut palkkasummalla.

Kirjoittamalla Arvosteluja

Yksi parhaimmista osista online-uran rakentamisessa kirjoittamiseen on omien hintojen asettaminen ja valitseminen, mistä haluat kirjoittaa. Sinua ohjataan uudelleen ..., tietysti sinun ei tarvitse uskoa kaikkeen, mitä he sanovat, myfxbook. Toiset saattavat tarvita apua vastasyntyneen kanssa, ja sinun on käsiteltävä ruokkimista ja vaippamuutoksia. Kaikista kotona tehtävissä tehtävistä asiakaspalvelurooleja halutaan joustavuutensa vuoksi.

  • Voit omistaa virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä kotona yritykselle, joka tekee sinut asiakkaiden saataville.
  • Työpaikkoja on kahta eri tyyppiä.

Uber

Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? Freelance-kirjoittamisessa on myös hienoa, että voit työskennellä asiakkaiden kanssa pidättimessä. FlexJobs auttaa sinua laskemaan suuren osa-aikaisen työn kotona töistä! Verkkosivustojen suunnittelu ei tarkoita sitä, että sinun on keksittävä Internet uudelleen ja luotava monimutkaisia ​​verkkosivuja. Lisämaksullisen sisällön tarjoaminen artikkeleissasi (e. )

Toisin sanoen, haluan sinun tietävän, että olen viettänyt niin paljon aikaa vuosien ajan tutkimalla erilaisia ​​mahdollisuuksia työskennellä kotoa ja suodattaa laillisia online-työpaikkoja, jotka voisivat maksaa riittävästi korvaamaan kokopäiväisen työsi. Bitcoinin kaivoslaitteisto-luettelo. kaikki käyttäjästä cryptocurrency, minun ei todellakaan tarvitse puolustaa asiaa siitä, miksi teen sen. Palkka riippuu tyypillisesti ajasta, jonka oikolukija pystyy sitoutumaan, ja heidän kokemuksestaan. Voit ansaita hyvän sivutulon kirjoittamalla erilaisia ​​aiheita tällä alustalla. Aluksi vanhenee sähköposteja, ja sitä on helpompi hallita toisella tilillä. Työn ydin on arvioida verkkosivujen laatua ja hakutulosten relevanssia testataksesi, tuottavatko hakukoneiden algoritmien muutokset parempia tuloksia käyttäjälle.

Tee Kotona Töitä, Jotka Edellyttävät Luovaa Kykyä

Varhain et ehkä kuule takaisin heti (tai ollenkaan). Humana luetteloi tällä hetkellä sivustollaan yli 150 kotona työskentelymahdollisuutta. Vaikka voit silti käydä kirjastossa ohjaamaan paikallisia opiskelijoita, voit myös saada palkkaa yhteydenpidosta ihmisten kanssa maapallon toiselta puolelta. Alkumaksu on 12 dollaria tunnissa, mutta ajan myötä voit ansaita jopa 18 dollaria. Kuten aiemmin mainitsin, riippumatta siitä, mitä teet ja minne mennään - sisältöä on kaikkialla.

Tämä voi vaihdella tarjoamasi palvelutyypin mukaan. Jos haluat lisätietoja freelance-kirjoittamisesta, tutustu vain aiheeseen liittyviin viesteihini. Kuinka tehdä ensimmäinen 1000 dollarin blogointi, se ei ole monimutkaista eikä vie paljon aikaa. Chegg on online-tutorointipalvelu, joka palkkaa päteviä tutoreita ja opettajia opettamaan erilaisia ​​aiheita. Muista, että lailliset sivustot ja yritykset eivät kysy rahaa, vaikka jotkut lailliset sivustot, jotka tarjoavat ilmaisia ​​peruspalveluita, voivat periä maksun, jos ilmaiset käyttäjät haluavat päivittää jäsenyyttään tai käyttää näiden resurssien lisäresursseja.

Tiedon Syöttö

Jos tiedät, että haluat työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa, asiakaspalvelu on turvallinen veto. Sinun on oltava äidinkielenään puhuja, jotta voit hakea tätä yritystä. Voit hakea opetusta mistä päin maailmaa tahansa tämän yrityksen kautta. Instacart tarvitsee täyden palvelun ja myymälöissä tapahtuvaa päivittäistavarakauppaa. Suljettu tekstitys on alun perin ollut lähetystoimialalta, jossa tekstit on sijoitettu näytön alaosaan ja osoittavat katsojille tarkat sanat, jotka ihmiset sanovat näytöllä. Tässä on viisi työpaikkaa, jotka antavat työntekijöiden työskennellä usein kotoa - koko tai suurimman osan työviikoistaan ​​-, jotka voivat maksaa vähintään 100 000 dollaria. Parhaat online-välittäjät osakekauppaan, sijoitusjulkaisujen vahvat arvosanat Kuten kaikilla rahoituslaitoksilla, painonsa arvoisella sijoitusvälityksellä on vahva maine. Nämä työt kotona kirjoittamisesta ja muokkaamisesta vaihtelevat teknisestä luovaan ja aloittelijaystävällisestä asiantuntemuksen edellyttämään - kaivataan sisään. Sinun on tiedettävä, kuinka kirjoittaa tehokkaasti ja tarkasti.

Oletko äiti ja Instagramissa? Jos sinulla on selkeä ääni, ilman korostusta ja helppo ymmärtää, sinulla on täydellinen taito äänitoimintoihin. Olitpa ihmeellinen sankapuoli tai erikoistoimittaja, on paljon mahdollisuuksia työskennellä oman sohvasi mukavuudesta ja oman näppäimistön äänestä. Napsauta sitten sinistä työpalkkia. Yritykset voivat vuokrata sinut syöttämään tietoja ohjelmistojärjestelmään, siirtämään tietoja ja päivittämään tietueita. Voit suorittaa tehtävät, jotka haluat tehdä milloin haluat. Kaikki nämä kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta ja sinun tulisi välttää näitä sivustoja aina.

Katso viesti, jossa luetellaan 15 makutestaustyötä, joissa voit saada palkkaa syömiseen. Ansaitsemasi määrä riippuu siitä, kuinka monta lasta hoitat päivässä, ja kuinka paljon hoitoa annat. Maksu on projektia kohden ja keskimäärin 10–15 dollaria tunnissa.

PR-Manageri

Crowd-sisällön kirjoittajana voit joko valita heidän markkinapaikkansa tai työskennellä hallittujen sisältöprojektien parissa. Mene tänne hakemaan Allegisissa tai lue Allegis Transkriptio-arvostelu. Jos uskot, että tämä mahdollisuus sopii sinulle hyvin, voit aloittaa lähettämällä profiilin sivustoille, kuten AskWonder, FlexJobs tai Upwork. Jos haluat ensisijaisesti keskittyä ansaitsemiseen maksettujen verkkotutkimusten avulla, Survey Junkie voi maksaa sinulle viikoittain. Kryptovaluutta nukkeille: 5 välttämätöntä kryptokaupan työkalua, jos haluat automatisoidun kaupankäynnin tai käyttää toista vaihtoa, tämä alusta ei ole sinulle. Veteraani freelancerit ja muut etätyöntekijät voivat veloittaa sanakohtaisesti pitkistä artikkeleista, jotka ansaitsevat heille yli 1 000 dollaria. Hilton tarjoaa osan roolissa suorittamiseen tarvittavista tarvikkeista, mutta sinulla on oltava näyttö, ylijännitesuoja, nopea langallinen Internet-palvelu ja hiljainen työympäristö.

Saadaksesi nimesi markkinoille voit käyttää Houzzin kaltaisia ​​alustoja, joihin miljoonat menevät etsimään sisustussuunnitteluun liittyviä neuvoja ja inspiraatiota.

Levitä Laajasti

Tutkijaksi tulee ensin läpäistä tietovisa ja suorittaa näytetehtävä. Varmista, että sävelkorkeutesi ei kuulu toistuvasti. Sinne tulet sisään! Keskimääräinen tuntihinta sosiaalisen median managerille on noin 23 dollaria.

Lääketieteellinen Transkriptio

Vaikka voit harjoittaa todellisuusyritystä kotoasi, niin kauan kuin sinulla on valtion kiinteistölupa, sinun on silti näytettävä kotona potentiaalisille ostajille. Kuten kirjoitimme, tästä oppaasta tuli niin pitkä ja yksityiskohtainen, että päätimme lisätä sisällysluettelon helpottaaksesi tarvitsemiesi löytämistä. Ibkr-kauppiaiden näkemys, esimerkiksi Italiassa yksi parhaista sijoitusvaihtoehdoistasi olisi Fineco, joka sattuu olemaan myös pankki. Olen ollut onni työskennellä kotoa jo lähes 11 vuotta, ja toivon, että tämä luettelo auttaa sinua löytämään tilaisuuden, jonka avulla voit tehdä saman. Lionbridge työllistää yli 100 000 kieliasiantuntijaa 15 eri toimialalla. Katso, mitä notaariksi tulee, ja tarjoa palveluitasi verkossa! Parhaat tutorit ansaitsevat noin 500 dollaria viikossa. ETC tarjoaa saapuvia ohjelmamahdollisuuksia lukiolaisille ympäri maailmaa opiskellakseen amerikkalaisessa lukiossa ja asuakseen amerikkalaisen perheen kanssa.

Voit työskennellä oppaan kanssa Vaavan kanssa.

BLS toteaa, että kirjoittajat ansaitsivat keskimäärin 61,240 dollarin palkan kansallisesti vuonna 2019, vaikka kymmenen prosenttia työntekijöistä ansaitsi noin 118 640 dollaria. On olemassa useita työtaulukoita, jotka on omistettu freelance-kirjoittamiseen ja bloggaamiseen, mukaan lukien ProBlogger, Blogging Pro ja FreelanceWriting. Yhtiö keskittyy tarjoamaan englannin kielen opetusta. On olemassa useita sertifiointi- ja tutkinto-ohjelmia, jotka kouluttavat sinut lyhyessä ajassa ja kohtuullisin kustannuksin. Palkka alkaa yleensä 10 dollarista.

20 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotona

Vielä on paljon todellisia kotona työskenteleviä töitä, joissa voit työskennellä vakiintuneessa yrityksessä. Kokeile yhtä näistä 32 yrityksestä, jotka etsivät oikolukijoita. PayScale luettelee keskimääräisen virtuaaliassistentin palkkaksi 37 984 dollaria.

Kelly Services

Graafiset ja web-suunnittelijat voivat hankkia tarvitsemansa työkalut erittäin helposti, ja monet heidän toteuttamistaan ​​projekteista eivät edellytä koko joukkueen loppuunsaattamista. Suurin osa artikkeleista on tarkoitettu verkkosivustoille, jotka haluavat SEO-optimoitua sisältöä, ja ne koskevat monia aiheita. Kun olet vuorovaikutuksessa heidän tuotteensa kanssa, kerrot heille mitä pidät ja et pidä. Säännöllisesti rekrytoivia myyntiedustajia ovat LiveOps, American Express, Salesforce. Kun monia virtuaalitoimistoja on pystytetty, jopa johtotehtävät voidaan tehdä kotoa. Suurin osa kotona tekemästään verkkotöiden kopioinnista on tehty vakuutus- ja lakialoille. Työpaikat ovat pääosin kokopäiväisiä. Voit ansaita missä tahansa 25 dollaria/viesti - 1 000 dollaria/viesti pituudesta, tutkimuksesta ja yrityksen budjetista riippuen.

Kuinka pidät kanta-asiakasbonuksen ideasta? Nautitko puhumisesta ystävillesi? Suunnittelijat tyypillisesti käsittelevät visuaalisia näkökohtia ja joskus HTML- ja CSS-koodauksia, kun taas kehittäjät käsittelevät monimutkaisempia koodauksia. Useimmat eivät vie paljon aikaa kumpaankaan tekemiseen, joten he ovat kokeilemisen arvoisia.

Sutherland CloudSource

Kokopäiväiset ja osa-aikaiset työt, jotka vaativat sinua toimistossa fyysisesti, ovat vähitellen lopettamassa toimintansa ja muuttumassa vähemmän merkityksellisiksi. He etsivät henkilöitä, joilla on hallinto-, asiakaspalvelu-, markkinointi- ja projektijohtamisen taustat. Älä huoli, sinun ei tarvitse tuntea mitään vieraita kieliä, ja heidän joukkueensa myös luo kaikki sinulle suunnitelmasuunnitelmat!

Nykyään se on saatavana YouTubessa ja suurimmassa osassa videosisältöä, joten suljettujen tekstitysten tuotannosta on tullut oma asia.

Tulevat puhelut maksettu koulutus, jatkuva tuki ja kasvumahdollisuudet ovat olemassa. Tiedän, mitä ajattelet, eikö sinun tarvitse lähteä talosta ansaitaksesi rahaa valokuvaajana? Freelance-kirjoittaminen on täysin muuttanut elämäämme. Palkka- ja työllisyyskasvutietomme ovat peräisin viimeisimmästä työvoimatoimiston Bureau of Occupational Outlook -käsikirjan julkaisusta. Jos kirjoitat, voit todennäköisesti tehdä paljon enemmän. Nykyään jokainen yritys tarvitsee verkkosivuston menestyäkseen.

Aetna palkkaa sairaanhoitajia työskentelemään kotoa (etätyötä) tapausten hallinnassa, esisertifioinnissa ja sairaanhoitajana.

Keskity Huippuluokan Konsultointiin

Taitojoukollesi on tehtävä toimistotoimistosta verkkosivuston suunnitteluun ja ohjelmointiin. Terveydenhuollon tarjoajat ovat yleisimpiä työnantajia, jotka tarjoavat työpaikkoja kotoa. Jos rakastat olla lasten läheisyydessä tai olet jo kotona lasten kanssa, kannattaa ehkä harkita kotona päivähoidon aloittamista. Voit liittyä Resume Writers -yhtiön kaltaiseen yritykseen, jotta voit ohittaa markkinoinnin ja siirtyä suoraan kirjoittamiseen tai markkinoida omaa kirjoituspalveluasi Fiverrin kaltaisella alustalla. Ihmiset, jotka ovat ammattilaisia ​​verkkokaupoissa tai haluavat selata verkkosivustojen syvimpiä rakoja. BLS arvioi alan keskimääräistä nopeampaa kasvua 10 prosentilla 10 vuoden aikana. Automatisoidut forex-signaalit, se on yksinkertainen tekniikka päivittäiseen menestyvään kauppaan sinulle. Lataa luettelo täältä.

Voit työskennellä kotona ja ansaita kunnollisen asumisen pienellä kyynärrasvalla.