Bitcoin-hintaennusteet: Nollasta Miljoonaan

Joten mikä totuus bitcoin-hinnan takana on - onko se todella kupla? Kutsumme sitä epärealistiseksi kalliimmaksi arvioksi. Salaus-evankelista ja tunnettu digitaalisen tietoturvan edelläkävijä John McAfee totesivat seuraavaa: Parempi veto on olettaa, että hajautetun ja keskitetyn kryptohybridijärjestelmiä on olemassa, ja suunnitella se nyt, jotta vältetään nieleminen tulevassa tsunamissa. 61-vuotias kiinalainen bitcoin miner, tuomittu varkaudesta, hänen perheensä hoiti naudanlihatilaa, rikastui ja hän päätti sijoittaa bitcoiniin. Salaustekniikan lompakkopalvelujen historia on epätasainen, ja käyttäjät ovat aina vaarassa menettää rahakkeet varkauksien, väärien salasanojen tai muiden käyttäjän virheiden vuoksi. Hän selitti, että maailmassa on korkeintaan 1%, joka todella noudattaa kryptovaluuttaa, mikä tarkoittaa, että 99% ei välitä siitä. Hän seurasi tätä kuitenkin epäonnistuneen ennusteen kanssa, että Bitcoin-hinnat jatkavat räikkää, kunnes ne saavuttavat 100 000 dollaria. Pidävätkö nämä hullut ennusteet pohjaa?

  • Näen siellä perusteen, ja kaikkein optimistisimmat luvut tukevat heidän väitöstään.
  • Jos Internet on opettanut meille jotain, niin avoimissa järjestelmissä on taipumus keskittyä ja jos niille on annettu riittävästi aikaa, keskusvoimat voivat ja hajottavat ja vioittavat minkä tahansa järjestelmän omiin tarkoituksiinsa.
  • Kuten aikaisemmin todettiin, kryptovaluutalla ei ole luontaista arvoa lukuun ottamatta sitä, mitä ostaja on valmis maksamaan siitä tietyn ajankohdan.
  • Me pesimme verkkoa ja huomasimme, että John McAfee ei ole yksin ennusteessaan, että kryptovaluuttojen kuningas saavuttaa miljoonan dollarin arvon.
  • Verin arvio perustuu tarjonnan ja kysynnän periaatteisiin, jotka hänen mielestään luovat suuren potentiaalin Bitcoinille arvonmyyjänä.

Goxilla oli välitön jäähdytysvaikutus Yhdysvalloissa. Ethereum, joka on nyt toiseksi suurin kryptovaluutta, kehitettiin laajemmaksi kuin Bitcoin siinä suhteessa, että se käyttää blockchain-tekniikkaa erityyppisten arvojen siirtämiseen. Se on kuin hyvä jännitysromaani. Taloustieteilijät määrittelevät rahan arvonvarastoksi, vaihtovälineeksi ja laskentayksiköksi. Lompakko on määritelty oikeammin sellaiseksi, joka "tallentaa digitaaliset käyttöoikeustiedot bitcoin-tiloillesi" ja antaa yhden käyttää niitä (ja käyttää niitä). Opi yrityksiin, jotka investoivat tekniikkaan, joka nopeuttaa liiketoimintaprosesseja, lisää avoimuutta ja säästää mahdollisesti miljardeja dollareita. Se on kansainvälisen rahoituksen uudelleenkuvittelu, mikä hajottaa maiden väliset esteet ja vapauttaa valuutan liittohallitusten valvonnasta. Jos ostat Bitcoinia 100 dollarilla tänään, saat yhteensä 0.

5 biljoonaa, joka perustuu maailman kultaneuvoston arvioon siitä, kuinka paljon kultaa on louhittu ja mikä on unssin hinta. Litecoinin enimmäisraja on 84 miljoonaa - neljä kertaa Bitcoinin 21 miljoonan rajan - ja sen kaupan käsittelyaika on noin 2. Ajoitus on kaikki salausvaluuttamarkkinoilla, koska jos sijoittaisit Bitcoiniin vuoden 2019 alussa ja myyt vuoden lopussa, voitot olisivat yli 2019% voitolla. Bitcoin on ainutlaatuinen siinä mielessä, että niitä on rajallinen määrä: Tiesitkö, että Bitcoin korotti hintaa yli 2019% vuonna 2019!

Joko niin, kun tarkastellaan Bitcoinin arvon nousua edellisvuoteen verrattuna, vain ujo 200%, ainoa tapa on ylöspäin, jos sääntelyseinämät jatkavat laskuaan ja transaktioiden volyymit jatkavat nousuaan, kun Bitcoin on saavuttanut kaikkien aikojen korkea viikko 1400 dollaria.

Ulkoiset Linkit

Mutta sinun on tutkittava heitä pidemmälle, mitä bitcoin ja blockchain voivat tehdä yhteiskunnalle. Fiat-valuutat ovat käteviä, mutta eivät ilman riskejä. Merkittävin oli hänen ennusteensa vuoden 2019 Bitcoin-kuplan loppumiselle, jota seurasi laskusuuntainen markkina useita vuosia. Päätin ostaa bitcoineja.

”- John McAfee. Haluamme kuulla sinusta. Tämän vuoksi realistisen Bitcoin-arvon tai muiden kryptovaluuttojen arvon määrittäminen on haastavaa.

Yhteisö

Miksi näillä bitcoineilla on arvoa? Se on digitaalinen valuutta, jonka tavoitteena on sulkea pois kolmansien osapuolien puuttuminen, kun teet kauppaa. Ensimmäinen näistä olisi kuitenkin ”yliarvostettu”, jos se osuisi syyskuussa, mutta sen jälkeen bitcoin löytäisi hintamarkkinapaikkansa.

Jos isoäiti ei voi tehdä sitä, unohda se. Toimittaja löysi kaksi paikkaa (mukaan lukien esikoulu), jotka hyväksyivät Bitcoinin. Ja Bitcoin-maailmassa, kun rahaa on kadonnut, se on mennyt hyväksi. ”- Thomas Lee.

Markkina-arvon mukaan suurin kryptovaluutta on tällä hetkellä kauppaa 8 030 dollarilla Bitstampilla, mikä tarkoittaa 20 prosentin laskua tämän viikon (maanantaina) aloitushinnasta 10 022 dollaria. Ansaitsevatko forex-kauppiaat todella rahaa, henkilökohtaisen kokemuksen perusteella uskaltaisin arvata, että vaikka heillä olisi vaihtoehto, suurin osa vähittäiskauppiaista EI halua kauppaa täysipäiväisesti ... koska se on melko yksinäistä ja tylsää olla tietokoneella koko päivän. Mikä on Bitcoinin arvoinen vuonna 2030? Pidä ihmiset varastamasta niitä? Se on helppoa ja edistynyttä. Vaikka järjestelmä pyörittää edelleen bitcoineja, se pysähtyy, kun se saavuttaa 21 miljoonan euron, joka oli tarkoitus tapahtua noin vuonna 2140. Näen kohtuullisen todennäköisyyden, että sen hinta menee nollaan.