Kuinka ansaita rahaa Blogging (kuinka ansaitsin 17 000 dollaria 90 päivässä)

Kun olet valinnut jotain, joka kuulostaa juuri sopivalta perustamiskelpoiselta blogilta, napsauta Tilaa nyt. Tämä johtuu siitä, että mainostajat maksavat enemmän ollakseen tietyissä blogeissa kuin toiset. Et halua luottaa saamaan uutta liikennettä joka kuukausi, koska se voi kadota sydämestä. Aloittamisessa on 3 päävaihetta: Rahan ansaitseminen on helppoa. Jos voin tarjota yhden neuvo uusille bloggaajille, se on seuraava:

Sinun on luotava paras sisältö, joka on koskaan julkaistu blogi-aiheissa. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita oppimaan lisää. Koska tämä on oma markkinarako, olet intohimoinen, arvioinut ja osaava siitä, joten voit lähettää mielipiteesi, josta ihmiset haluavat lukea, jakaa ja puhua. Tilaisuuksissa puhuminen siitä, maksetaanko sinulle palkkaa tai ei, auttaa sinua mainostamaan blogiasi ja henkilökohtaista tuotemerkkiäsi. Oikeudellinen työ kotona, hänellä on oltava kandidaatin tutkinto ja asiaankuuluva sisustuskokemus. Kurssille voi tarjota monia muotoja, mutta useimmat ovat yleensä yhdistelmä videoita, diaesityksiä ja tekstiä. Jos mietit kuinka ansaita rahaa blogointiin, olet hyvässä seurassa. Jos todella tarvitset sitä ja pidät siitä, voit itse tulla miljoonasta bloggaajaksi.

Merchillä voi olla kaksi tarkoitusta: sekä tuotot että mainonta. Kun alkaa tuottaa toistuvia tuloja, et koskaan palaa takaisin. Kolmas menetelmä, jota suosittelen kokeilemaan, on sponsoroidut viestit.

Viimeinen Sana Kuinka Ansaita Rahaa Bloggaaminen

Voit myös antaa eBook-kirjan ilmaiseksi rajoitetun ajan saadaksesi pitoa. Kun olet asentanut blogin omalle verkkotunnuksellesi, voit ilmoittautua ILMAISEKSI blogging -kurssilleni. Olen osoittanut sinulle 90% siitä, mitä tarvitaan monen tuhannen dollarin kuukausipäivän blogin pitämiseen (ja ei, viimeinen 10% ei ole ”salaisuus”, se on vain korkeamman tason taktiikoita, jotka eivät ole tärkeitä tässä vaiheessa ).

Osuin jättipottiin. Pingroupie voi olla vanhentunut, ja saan paljon paremman kuvan siitä, mitkä taulut toimivat hyvin muille bloggaajille katsomalla heidän profiilia: Nyt blogin aloittaminen on helppoa, mutta jotta voit ansaita rahaa blogiin menestyksekkäästi, sinun on perustettava blogi. Aivoriihi kohderyhmäsi kipupisteistä, tarpeista ja toiveista. Haluat ehkä luoda kyseisen lukijan avatarin (jota joskus kutsutaan lukijan henkilöksi tai profiiliksi) auttamaan sinua selvittämään, ketä yrität houkutella. Liikenne nousee ylös ja alas, etkä koskaan tiedä milloin se tulee menemään. Mutta miten teet sen? Anna minun selittää.

Awin on suosikki tytäryhtiöverkosto.

Sivustolinkit

Hienoa tässä palvelussa on, kun päivitän kirjojani, voin yksinkertaisesti ampua sähköpostin kaikille asiakkailleni ja kertoa heille päivitetystä versiosta. Minulla on joillakin verosivuillani linkki isäni kirjanpitoon (katso alareunassa oleva esimerkki täältä). Jotkut ihmiset nauravat ajatuksesta pystyä ansaitsemaan rahaa blogista, mutta johtuu siitä, että he eivät ymmärrä, että minkään yrityksen tarkoituksena on tarjota arvoa, ja juuri sen teet blogiisi.

Houkuttelevien nastaiden tekeminen on taito, joka sinulla on oltava, ja sitä ei voi kiertää.

Koska haluani sijoitus tälle avainsanalle oli niin voimakas, tutkin erilaisia ​​strategioita jatkuvasti, kunnes löysin vastauksen. Tämä oli jotain, joka meidän piti oppia kovalla tavalla. Joten miten ansaitset rahaa blogointiin?

Tärkeitä Oppitunteja Rahan Ansaitsemisesta

Loppujen lopuksi kyse on enemmän napsautuksista = enemmän rahaa! Älä unohda sitä, että lukijasi ovat etusijalla. Ihmiset sivuuttavat mainokset. Katso, onko tämä kirja kirjastossasi: Myöskään asiantuntemus ei ole. Myöhemmin voi koskaan tulla koskaan, ja koska et ole bloggaaja, menetät paljon mahdollisuuksia. Jos haluat ansaita rahaa blogointiin, haluan vain näyttää sinulle, että se todella voidaan tehdä.

Jos ihmiset ovat jakaneet kyseisen artikkelin tuhansia kertoja, he ovat todennäköisesti kiinnostuneita siitä! Kun sinulla on yritystili, seuraava askel on luoda ”Best Of” -taulu. Unelmoin jatkuvasti stressitömästä elämästä ja pystyin tekemään mitä rakastin. Mutta tämä sivuprojekti netoi minulle 30 000 dollaria. Luo blogiisi resurssisivu suositeltavimmista parhaista tuotteista ja palveluista, mukaan lukien tytäryhtiö-linkki jokaiselle sekä linkki perusteelliseen arvosteluun tarvittaessa. Tällaisia ​​alustoja, joihin voit rekisteröityä, on monia.

On myös tärkeää viettää aikaa käyttämiesi mainosten optimointiin tulopotentiaalin lisäämiseksi. Miksi haluaisin luoda sähköpostiluettelon? Fyysisten tavaroiden myynti edellyttää, että mietit varastosi varastointia, lähetysten järjestämistä ja verojen ja tullien käsittelyä. Olemme haastattelaneet pari heistä paljastaakseen heidän kaupallistamissalaisuutensa. Se vie noin 2 sekuntia. Alla on joitain suosituimmista (ja kokemukseni mukaan parhaimmista) bloggaajien mainosverkostoista. Suositut kysymys- ja vastaussivustot voivat saada suorat mainos- ja sponsorointisopimukset alansa mainostajilta.

Sisällössä Olevat Tytäryhtiölinkit

Tämän blogien, keskittymisen, podcastien ja sosiaalisen median tilien luettelon kanssa sinulla on hyviä kohtia alkamaan hengailla ja luoda arvoa. Oletko edelleen kanssani? Mutta se on blogini ja matkani, enkä voinut olla onnellisempi. Se voi olla hankalaa, kun keksit nimen, jota ei vielä ole otettu. Tule badass-kirjoittajaksi. Kuinka voit auttaa heitä? Mikrovaikuttajat ansaitsevat toimeentulon online-seurannastaan, maksamalla blogiin ja postittamalla Instagramissa sponsoroidun tuotemerkkikumppanuuden kautta hankkimalla tonni ilmaisia ​​tuotteita matkan varrella. Ja muista, että joudut myös nopeasti perustamaan verkkokauppaan, joka on läheisesti yhteydessä blogiisi, jotta voit kerätä tilauksia, kerätä asiakastietoja, kerätä maksuja ja päivittää tilauksia matkan varrella.

Toisin kuin muut mainosverkot, sinun ei tarvitse olla valtavaa liikennemäärää liittyäksesi Google AdSenseen. Tällaiset jäsensivustot voivat olla kuoroja, terveys- ja urheilukerhoja, akateemisia instituutteja, alumniyhdistystä ja muita ryhmiä, joissa tietty sisältö on tarkoitettu vain jäsenille. Ja he eivät olleet ainoita asiakkaita, jotka olen hankkinut blogin kautta. Jos se olisi ”rikastu nopeasti” -järjestelmä, luota minuun, me kaikki kuluttaisimme rahaa. Voit nähdä tulojeni täydellisen erittelyn täältä. Mitkä ovat eri tapoja ansaita rahaa bloggaamisesta? Se on täydellinen aikataulu asettaaksesi pin-strategiasi, hyödyntääksesi aikasi ja saadaksesi optimaalisia tuloksia Pinterestistä.

Kuinka Paljon Rahaa Voit Ansaita Rahaa Bloggaaminen?

Se ei ole sen arvoinen. Sinun on vain vahvistettava verkkosivustosi Pinterestillä. Silloin päätimme kokeilla kättämme Pinterestissä - alustalla, jota Ben tai minä en ole koskaan käyttänyt elämässämme siihen asti. Mielestäni sisaryhtiömarkkinointi on helpompaa, jos blogissasi on selkeä markkinarako tai painopiste.

Näyttömainonta

Jos haluat, että Yoast SEO -laajennus vetää tietoja Googlen hakukonsolista, vaihe 8 on oikea paikka siihen. Sinun ei enää tarvitse varastoida omaa varastotasi - voit lähettää tuotteillesi tilauksia tarvitsematta koskaan tulostaa lähetysetikettiä tai varastoida itse pahvilaatikoihin. Kun nimeät blogiasi, haluat ehkä ottaa nämä vinkit huomioon. Opetan kaiken, mitä tarvitset kannattavan blogin pitämiseen, kaikki yhdessä paikassa. Tässä on muutama suosikki osto-ohjelmat: Verkkoverkosto on samanlainen, paitsi että sinun ei tarvitse pukeutua pukeutumiseen. Jos kuitenkin kirjoittaisin loputtoman määrän blogitekstejä yhdestä näistä aiheista tekemättä rahaa, polttaisin 100% ajasta. Monilla bloggaajilla on jopa "linkkisivut" sivullaan, joita he linkittävät useiden ystäviensä joukkoon yhteisössä vastineeksi linkistä omaan blogiisi.

Onneksi rakastan ehdottomasti bloggaamista, mikä tekee kovasta työstä hieman vähemmän kovaa. Lahjat ja arvostelut - Yritykset tarjoavat sinulle ilmaisen tuotteen (ja toivottavasti rahallisen korvauksen) ja korostat kyseisen tuotteen blogissasi. Voit luoda ja myydä omia tuotteita tai palveluitasi nichesi perusteella.

34 - 1 264 dollaria tytäryhtiömarkkinoinnissa vain 4 viikossa.

Ennen kuin koot omia kurssejasi tai tuotteitasi, nämä ovat joitain helpoimmista tulolähteistä. Ja vuosien kokeilun jälkeen on olemassa kymmenkunta, joka on todistanut kestävänsä ajan testin ja tuottava elämää muuttavia tuloja paitsi omaan blogiini, myös satojen muiden tuntemieni blogiin. Hanki hänelle uusi e-kirjojen twiitti, kuten sen toinen luonto tänään! Ollaan todellinen täällä: ”Taloudellisena suunnittelijana Illinoisissa halusin jokaisen, joka googlesi kyseiseen termiin, löytämään minut. Otsikoidesi ei tarvitse vielä olla täydellisiä. Tärkeää on ymmärtää, että olet erilainen kuin kaikki muut.

Täällä olevat mainokset ovat samanlaisia ​​kuin Adsense, ne keskittyvät kohdistamiseen tiettyihin avainsanoihin ja blogin kontekstiin.

Tuotteiden Myynti

Ja muista, se ei tarkoita, että sinun on oltava erittäin tylsää tai roskapostista. Korkeatasoisen blogin pitämiseen liittyy paljon tehtäviä ja vastuita, mikä tarkoittaa, että on helppo viettää 100 tuntia viikossa työskentelemällä sen parissa. ”Katso, en tiedä mitä haluat saavuttaa elämäsi aikana. Et tiedä aivan, mikä vie sinulle. Ellei tietenkään kirjoita blogeja (ja myydä) kalliista, kysynnällisistä, arvostetuista kirjoista. Omalla blogillasi esität luonnollisesti kirjoittamismahdollisuutesi ja luotat luottamukseen muiden sivuston omistajien kanssa. Suurin osa bloggaajista, joista olin jo fani, ja suurin osa siellä olevista suosituista sivustoista tekivät samoin.

  • Siellä on paljon liikennettä ympäri.
  • Se olisi uusi verkkotunnuksesi.
  • Affiliate-markkinointia on helppo aloittaa ja laajentaa, koska tytäryhtiönä saat keskittyä vain myyntiin (kauppiaat pitävät huolta tuotekehityksestä ja varastosta).
  • Todellisuudessa Adsense-palvelusta maksetut hinnat ovat dynaamisia ja ne määritetään huutokaupalla.
  • Ne näkyvät linkkeinä, joissa on kaksinkertainen alleviivaus sivullasi, ja osoittavat mainoksiin.
  • Joten, ryhdyin maksamaan pois opintolainavelkaani... elää lakien kanssa, ajaa hullua kuorma-autoa ja vähentää vain kustannuksiani mahdollisimman paljon.

Tarjoa Valmennuspalveluita

Kun artikkeli on valmis, sinun on tehtävä muutama viime hetken optimointi Yoast SEO -laajennuksella. Fiverr ja UpWork ovat luultavasti parhaita esimerkkejä online-työmarkkinasivustoista. Ennen kuin alat myydä asioita, tarvitset konkreettista näyttöä siitä, että ihmiset haluavat ostaa asioita.

Kumppanuusmarkkinointi

Opi ansaitsemaan rahaa bloggaaminen on jatkuva matka, jota et voi lopettaa yön yli. Fyysiset tuotteet ovat hienoja, kun sinulla on kuolematon lukijaryhmä - tai tuote on hyvin luonnollisesti kapealla ja siihen on osoittautunut kysyntä. Mitkä ovat heidän verkkosivustollaan jaetuimmat artikkelit? Voit valita tuotemerkkejä ja tuotteita, joita haluat mainostaa, ja tehdä sen yhdeltä keskitetyltä alustalta. Esimerkiksi, jos haluaisin luoda kurssin miljoonan dollarin blogin tekemisestä, voisin ehdottomasti myydä sen vain tuottamani videoiden perusteella. Luuletko, että lukumäärä olisi paljon suurempi, kun otetaan huomioon, että tuloraportit menevät oikealle?

Monet ihmiset ansaitsevat rahaa ottamalla verkkotutkimuksia osa-aikatyönä. Yksi suurimmista väärinkäsityksistä, jotka mielestäni bloggaajilla on noin blogoimalla rahaa, on, että heidän on tehtävä se yhdellä kourallisella tavalla. 00/kuukausi (jopa alhaisempi, kun he järjestävät erikoistarjouksia). Voi, ja sen sisällön markkinointi on myös iso juttu. Kun lisäät AdSense-koodin blogiisi, voit valita mainostyylin (suuret kuvat, pienet kuvat, teksti jne.) Jos tarvitset rahaa heti, blogin luominen ei ehkä ole paras vaihtoehto, mutta sinun ei pidä lannistaa.

Aloita blogisi tänään.

Jotkut näistä tulovirroista vaativat enemmän liikennettä kuin toiset. Ne voivat kuitenkin esiintyä myös muualla, kuten sivun ylä- tai alareunassa. Yritän vain näyttää sinulle, mitä voit todella saavuttaa laittamalla mielesi johonkin ja uskoen itseesi. Kysyn blogi-viestien lopussa kysymyksiä, jotka tuottavat satoja kommentteja. Etkö halua, että matkapuhelinoperaattorisi tai kaapeli-TV-yrityksesi ajatteli näin? Siksi rakastan SEO (hakukoneoptimointi) niin paljon - se on todella blogin kasvun kiinnostusta.

Onko sinulla taitoa, josta voit tarjota hyviä neuvoja?