Ei kokemusta? Hakeudu tänään näihin online-töihin kotona!

Sinun on kuitenkin erikoistuttava, jotta ansaitset yli 50 000 dollaria vuodessa tietojen syöttämisestä. Palkka on korkeintaan 28 dollaria tunnissa bonuksilla, kun opetat enemmän tunteja. Sinun on myös asetettava rahoitustavoitteesi Kickstarterilla. Yleensä he lähettävät sinulle kyselyn viikoittain tai kuukausittain. Etsy myy valikoimaa kauniita ja alkuperäisiä tuotteita riippumattomilta toimittajilta.

Alla oleviin mahdollisuuksiin liittyy käynnistyskustannuksia, mutta halusin sisällyttää ne tulevaisuuden harkinnan kannalta. Sivuston mukaan ansaitset noin 16 dollaria tunnissa. ”Huolimatta siitä, että luin satoja tämän kaltaisia ​​viestejä.

Niin kauan kuin nautit tekemästäsi, bloggaamisen mahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat.

Hei, joka ei halua menettää joitakin kiloja ja ansaita rahaa ollessasi siinä! Joten pyrimme tekemään itse tutkimuksen löytääksemme parhaat tapoja ansaita rahaa kotoa. Voit oppia lisää Ginan kurssista täältä. Tässä ovat suosikkini ja luotettavimmat kyselysivustoni ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Koska vuosittain muodostuu niin paljon pieniä yrityksiä, kirjanpito on työ, joka takaa jatkuvan työn ja säännölliset tulot. Hän oli osa valittua henkilöryhmää, joka valittiin ohjelman koeajoon. On monia alustoja, joilla voit myydä näitä matkataitoja palveluna, kuten Fiver, mutta pidä vain mielessä, että sinua ei pidetä täydellisenä, bonidoituna matkatoimistona.

Jos sinulla on tapana ottaa upea valokuva tai pidät itseäsi valokuvaajana, saatat todennäköisesti löytää taloudellista menestystä myymällä kuviasi alustoille, kuten iStockPhoto ja Depositphotos. Kun olet valinnut markkinaraon, valitse luotettava ja edullinen hosting-alusta, kuten BlueHost, ja määritä WordPress-verkkosivusto. Swagbucks on toisen tyyppinen "saada rahaa-verkkosivusto". Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että voin saada pienen palkkiot veloituksetta sinulle, jos ostat linkin kautta.

Eri työnantajilla voi olla erilainen tuntipalkka. Nyt sen arvo on yli 17 000 dollaria, ja sen odotetaan olevan selvästi yli miljoona dollaria vuonna 2022. Suosittelen tutustumaan verkkokauppaoppaaseen saadaksesi syvällisen yleiskuvan sen toiminnasta ja aloittamisesta. Kirjoittaminen on taito, joka tulee usein luonnollisesti, ja se on hyvin yleinen työ kotona. Tiedän, miksi rakastan sitä niin paljon! Telemarkkinoijat maksetaan tyypillisesti tunnilla, ja he voivat ansaita tulospalkkioita ja -palkkioita.

  • Itse asiassa voit viimeistellä kaksi tai kolme pientä kappaletta (se on yli muutama sata dollaria päivässä), jos sinulla on ylimääräistä aikaa varata (ja jos huonekalut ovat jo kunnossa)!
  • Joustavat tunnit.
  • Vakavasti, kuka ei haluaisi saada palkkioita tehdä kotitehtäviä ja pelata uima-allasta?
  • QA-kirjoituspalveluita palkkaavat yritysomistajat, jotka haluavat lisätä UKK-sivun yrityssivustoilleen asiakkailleen.

Hanki Palkka Surffata Verkossa

Tärkeintä on, että menestyksekkään blogin ylläpitäminen vaatii paljon kovaa työtä ja ponnisteluja. Seuraamalla ohjeita, tein ensimmäisen €100 seuraavana päivänä. Tee hakemus kiinnostaviin ja ota se sieltä. Menestysmahdollisuuksien lisäämiseksi voi olla hyödyllistä luoda niche itsellesi ja käsitellä profiilisi ja salkun mukaan. Tärkeintä tässä on taitosi.

Se on 6 kuukauden osa-aikainen sopimus, joka vaatii asumista tietyllä alueella ja tietävän paljon kyseisen alueen tekemistä. Google AdSense -tilin avulla voit ansaita rahaa mainostamisesta blogissasi. Joten mitä voit tarjota yleisöllesi varmistaaksesi, että he maksavat jatkuvasti kuukausittaiset tilauksensa? Mikrosijoitussovellusten, kuten Stash ja Acorns, avulla voit sijoittaa vain muutaman dollarin ja ansaita siitä korkoa. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse olla hyvä kirjoittaja tai menestyvä elämässäsi aloittaaksesi bloggaaminen. Tämän ansiosta yritykset voivat maksaa ylimääräistä pitääkseen maksetun artikkelin blogissivun yläosassa, etusivullasi esillä olevana artikkeliksi tai widget-alueiden pakollisena lukemisena. Saat ensimmäisen sisäänkirjautumisen noin viikossa. Ehkä haluat täydellisen hallinnan aikataulusi ja tulevaisuutesi suhteen.

Mikä se on tarkalleen? Vaatimuksena oli, että minun oli tilattava kaksi kahvia, kaksi enkerta ja Pie! He palkkaavat sivun, jolla he palkkaavat ihmisiä, joilla on oikeat taidot.

  • Tässä on esimerkki videosta, jonka Pietari lähetti.
  • FlexJobs on maksettu jäsensivusto.
  • Jotkut sivustot ovat erikoistuneet tiedostojen jakamiseen, ja on täysin sinun päättää, mitä tiedostoja olet valmis jakamaan.
  • Suurin osa hankkeista on verkkokauppasisältöä, mutta voi sisältää myös blogin viestejä ja teknisiä artikkeleita.
  • Saat kokemusta erilaisten markkinointimahdollisuuksien tunnistamiseksi.
  • Tämä ei vaikuta sinuun millään tavalla, se tarkoittaa vain, että voin ansaita palkkion, kun napsautat yhtä linkkejä ja ostaa jotain.

Tiedonsyöttövirkailija

Jos haluat tosissasi tehdä sovelluksia ja ansaita niistä rahaa, kannattaa kuitenkin palkata kehittäjä. Samoin Etsyssä voit suunnitella ja myydä tulosteita kuluttajien nautittavaksi. Jotkut yritykset, jotka tarjoavat markkinatutkimustyötä kotona, ovat Iff International ja Wonder. Tässä on muutama suosikkikyselyni: Tietojen syöttäminen saattaa olla nopeampaa! Annoimme heille ansaitun 4. Haluatko tehdä enemmän kuin pelkästään ylimääräisten dollarien ansaitsemisen? Aloita HealthyWage-palkintolaskurilla.

Ne voidaan sitten myydä eBayssa tai Amazonissa suurempina määrinä, mikä tekee sinulle mukavan voiton.

Ansaitse rahaa nopeasti hakemalla ILMAISIA huonekaluja verkossa

Voit tarjota VA-palveluina tonnia palveluita - tutustu tähän yli 150 luetteloon saadaksesi lisätietoja. Nyt maksat edelleen sisällöstä kuukausien ajan. Sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias ja puhua sujuvasti englantia. Vakaa työ päivittäin. Siksi koonnin tämän luettelon laillisista verkkotyöistä, jotka maksavat viikossa. Vuokraa se myös Spinlisterillä. Voit käyttää MysteryShopia. Digitaalisen markkinoinnin työpaikat ovat uunikuumuisia.

Yli 10 miljoonalla opiskelijalla tämä on erittäin legitiimi ja suosittu verkko-oppimisalusta, jossa tutorit luovat resursseja, oppaita, videoita ja vastaavat opiskelijoiden kysymyksiin ja saavat siitä maksun.

Mutta se ei ole kovin huono, jos mietit sitä. Hauskoja kopioita tekevät yritykset tarvitsevat myös näitä palveluja. Tätä kutsutaan Amazon FBA: ksi. Koska cPanel on tunnetuin työkalu hosting-tilin hallintaan, on helppo houkutella uusia käyttäjiä. Ja kun olet siellä, voit myös vuokrata nyt vapaana olevan pysäköintitilan JustParkin avulla. Haluan laittaa ne joihinkin suosituimpiin viesteihini. Jatka vain tekemistä ja tee se tapahtumaan sinulle.

Entry-level Online -työt Kotona

Tutorina saat tavata säännöllisesti uusia opiskelijoita ja oppia lisää myös heidän kulttuuristaan. Temppu on löytää jotain halvalla, joko jostakin verkosta tai fyysisestä sijainnista. Kuinka aloittaa päiväkaupan intiassa 2019, on olemassa pari suunnitelmaa, joita ICICI Direct tarjoaa i. Siellä voi olla tapa ansaita rahaa jopa pidemmälle kuin olemme jo maininneet. On monia online-sivustoja, joilla voit ladata kuvia. Skype ja Google Hangouts ovat suosituimpia vaihtoehtoja. Blogin kirjoittaminen vaihtelee palkkailta huomattavasti - 5–250 dollaria 1000 sanasta.

On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa. Mitä enemmän tutkimussivustoja kirjaudut, sitä enemmän voit tehdä! Analysoi asiakaskäyttäytymistä nähdäksesi markkinoiden trendit ja auttaa ihmisiä hankkimaan paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin tarjoamalla älykkäitä oivalluksia. DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi. Muuta intohimoasi sanoihin ja lukemiseen tulemalla ammatilliseksi oikolukijaksi ja auta minua muistuttavia ihmisiä, jotka ovat kauheita oikolukuissa. Halusin hallita tulevaisuuttani.

Tai 'miten luoda tomaattipuutarha'. Yhtä lailla voit laskuttaa yrityksiä "vaatimaan" luettelonsa - menetelmää, jota käyttävät monet suuret hakemistosivustot, kuten Google Business ja Yelp. Voit ansaita 500 dollaria kuukaudessa käyttämällä vihreää peukaloasi ja auttamalla takapihasi pieniä kasveja menestymään. Guru - Guru ei ole niin aktiivinen kuin muut freelance-alustat, mutta sillä on silti hyvä valikoima keikkoja useissa eri taitoluokissa. Kiinni suunnitelmaan on välttämätöntä, koska seuraajien ja yleisön tulisi tietää tarkalleen milloin videosi odottaa.

Sosiaalisen median johtaja

Virtuaalisena ohjaajana autat oppilaita kouluissa. Ainoa vastuu on houkutella asiakkaita verkkokauppaan. 5 ¢ menee Aliceen ja 12.

Digitaalinen Verkkokauppa

Vierailulla tarjottujen erityishoitojen kirjaamisen lisäksi olet vastuussa lääkärin muistiinpanojen lukemisesta, heidän diagnoosien tunnistamisesta ja diagnoosien kääntämisestä yksinkertaiseksi koodiksi, joka voidaan täyttää potilaan terveystietojen kautta - prosessi, joka tekee siitä helpon tuleville tarjoajille nopeasti skannata potilaan terveyshistoria. Jos haluat aloittaa, sinun ei tarvitse edes avata jättiläinen yritystä tiedon hyödyntämiseksi. Flipping on heidän intohimonsa; he elävät ja hengittävät sitä!

Etätyö tarkoittaa joustavuutta, itsenäisyyttä ja usein vähemmän aikaa kellossa. Mitä minun tarvitsee ansaita rahaa Internetissä? Ne ovat 100% laillisia ja roskapostittomia! Tämän alustan avulla on mahdollista muuttaa matkapuhelimen kääntyminen pieneksi osa-aikaiseksi yritykseksi, jos pystyt jatkuvasti hankkimaan halpojen käytettyjen matkapuhelimien käsissäsi. Fiverr on jälleen yksi helpoimmista paikoista purkaa videoita tekeviä keikkoja. Jotta siirtyminen VA: hon olisi helpompaa, sinun tulee harkita sijoittamista laskutus- ja sopimusjärjestelmään.

32% amerikkalaisista kuuntelee podcastteja kuukausittain - sama määrä ihmisiä käy säännöllisesti kirkossa.

Aloita Jäsensivusto

Sinun on kehitettävä työpöytäsovelluksia eri yrityksille ja maksettava siitä. Voit veloittaa minkä tahansa haluamasi summan, vaikka sinun on todennäköisesti pidettävä hinnat suhteellisen alhaisina, kun olet vakiintunut sivustolle. Vaikka he tarjoavat vain 20 dollaria kuukaudessa, se on jotain, johon sinun ei tarvitse edes osallistua sen lisäksi, että suoritat mobiiliselaimen tarkistuksen kerran kuukaudessa.

Se tulee vain suosituksi, kun useammat taiteilijat taipuvat verkkomarkkinoihin myydäkseen taidettaan, joten se on nyt yhtä kannattava vaihtoehto kuin se oli viisi vuotta sitten. Saavuttuaani niin monia huijauksia ja nopeaa rikastumista -järjestelmiä, olen onni laskeutua tähän ohjelmaan, jota suosittelen edes ilman kokemusta. Brändäyksen, myynnin ja suoran vastauksen markkinoinnin tuntemus antaa monien graafisten suunnittelijoiden veloittaa yli 100 dollaria tunnissa.

Sovelluskehittäjät, jotka ovat perehtyneet sovellusten rakentamisen tekijöihin, voivat tuottaa vähintään 80 000 dollaria vuodessa vain kehittämällä sovelluksia yrityksille ja muille henkilöille. Tämä seuraava kategoria on yksi suosikeistani. Ja tämä on hyvä uutinen lähtötason online-työnhakijoille, koska useat näistä yrityksistä palkkaavat aloittelijoita! Kodin työntekijöitä palkkaaviin yrityksiin kuuluu Intrep.

Haluat Työskennellä Freelance-mobiilisovellusten Kehittäjänä

Voi saada palkkion syvälle sukeltautumiseen mielenkiintoisiin aiheisiin. Jos sinulla on hyvä idea sovellukselle ja taito luoda se, niin oman premium-sovelluksesi tuottaminen voi olla kannattavaa. Tein sen henkilökohtaisesti yli 15 kertaa, koska etsin tosissani vastauksia itsestäni. Voit napsauttaa valokuvia tuotteista ja myydä niitä verkossa yrityksille, jotka myyvät samoja tuotteita ja tarvitsevat houkuttelevia kuvia näkyäkseen verkkosivustollaan. Sinun tarvitsee vain tehdä ostoksia myymälöissä, joista rakastat sekä verkossa että henkilökohtaisesti, ja saada sitten rahaa takaisin ostoksesi. Muokkaaminen sisältää sisällön uudelleenjärjestelyä, poistamista ja lisäämistä, kun taas oikoluku tarkistaa oikeinkirjoituksen, kieliopin ja välimerkkien virheiden varalta. Harvat vaativat, että saavutat tietyn summan saadaksesi palkan. Nämä ovat sivustoja, joiden avulla voit työskennellä verkossa tekemällä päivittäisiä toimia, kuten tutkimuksia, hakuja, videoiden katsomista jne.

Ansaitset enemmän, mitä enemmän kirjoitat, ja voit ansaita rahaa myös sosiaalisen median kanavillasi.

Opintolainat

Jos sinulla on taitoja, voit tarjota iOS- ja Android-sovelluskehityspalveluita. Nyt saatat ajatella, että jos nämä mainokset ovat edelleen sen ympärillä, niiden on oltava legit. Sekoittaako asettelu sinua?

Myy taiteen ja käsityösi Etsyllä

Esimerkiksi, jos sinulle tarjotaan 50 dollaria äänituntia kohti, saat 50 dollaria jokaisesta äänitetunnistasi, mutta yhden tunnin äänitteleminen voi viedä sinut missä tahansa kahdesta viiteen tuntiin. Voit perustaa oman blogin tai kirjoittaa blogisisältöä toiselle bloggaajalle ja saada palkan sivutoiminnassa. Mutta tällä alustalla on ominaisuus, josta monilta muilta puuttuu: Voit aloittaa maksettujen kyselyiden ottamisen kirjautumalla mille tahansa näistä sivustoista:

Pudotuskuljetus on toinen hieno tapa luovuttaa tuotteita.

U-Haul - Lue U-Haul Work From Home -arvostelu - Tässä on toinen "suositeltu" puhelinpalvelukokemus. Siirrettävä osakekauppa, tradingView-järjestelmässä on yli 160 eri indikaattoria, jotka kattavat kaiken mitä tarvitset ja paljon muuta. Pystyimme ansaitsemaan noin 150 dollaria päivässä erittäin nopeasti. 5% palvelumaksu. Osakemarkkinoilla on osa todistettua strategiaa:

Lääketieteelliset laskutus- ja koodaustehtävät löytyvät CareerStepistä.

Nyt Lailliset Kotitöitä Tekevät Työpaikat

Nämä ovat yleensä täynnä aloittavia yrityksiä ja muita yrityksiä, jotka tarvitsevat sinun suunnittelutaitojasi. Yliopisto-opiskelijoiden verkkotöissä ei yleensä odoteta tonnia taustaa ja kokemusta jatkamistamme, mutta se ei tarkoita, että meidän ei pitäisi yrittää saada jatkamaan toimintaamme erottuvaksi. Parhaat online-työpaikat korkeakouluopiskelijoille, monet lailliset kyselyyritykset ovat valmiita maksamaan mielipiteistänne. Aloitat pronssitasolla, joka maksaa vain noin 6 senttiä tarkistuksesta. Joskus mainokset ovat häiritseviä, mutta toisinaan ne integroituvat luonnollisesti sisältöön.

Voit ansaita jopa 100 dollaria per artikkeli. Yksi peruserot niiden välillä on, että kohderyhmä vaatii usein fyysistä läsnäoloasi. Nielsen TV-luokituksen takana oleva yritys. Mitään henkilökohtaisesti tunnistettavista tiedostasi ei liitetä kerättyihin tietoihin. Monet ihmiset ajattelevat sijoittamista yhä monimutkaiseksi ja riskialttiiksi. Viestintätekniikan dramaattinen lisääntyminen on aiheuttanut etätyöntekijöiden määrän nopean kasvun.

Viesti julkaistiin alun perin 22. elokuuta 2019. Halusitpa vain tehdä ylimääräisiä parisataa dollaria kuukaudessa tai aloittaa uuden uran, avaimet ovat kädessäsi. 22 500 dollaria - 132 500 dollaria. Tässä on pari parasta: Voit perustaa pankkikortilla loistavan rahat takaisin -luottokortin, erityisen sekkitilin tai PayPal-yritystilin aloittaaksesi rahat takaisin jokaisesta tekemästäsi ostoksesta. Jos sinulla on taustaa verkkosivustojen luomisessa, freelance-web-kehittäjäksi tuleminen voi olla hieno tapa työskennellä kotoa. Jos sinulla on ainutlaatuinen idea uutta tuotetta varten, voi olla aika saada se suunnitelluksi.

Luo Podcast

(50, joten 25 senttiä nopeuttaa prosessia 2 päivällä :) Ainutlaatuisen myyntipisteesi selvittäminen ja taitojen arvon markkinoiminen oppiminen tekevät eroa osa-aikaisten tulojen ja miljoonien dollarien välillä. Houkuttelevatko sinua aina upeat taideteokset ja ajattelet olevanko luoja kuin ihailija? Oletko valmis kirjautumaan? Minulla on ilmainen seitsemän päivän sähköpostikurssi:

Sen avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa kotoa.

Yhdysvaltain mukaan Pohjimmiltaan sinun tulee kirjoittaa ja muokata tallennettuja asiakirjoja. Jokainen lainanottajaprofiili sisältää: Niin monet ihmiset kysyvät minulta aloittamista tällä alalla, minkä vuoksi suosittelen 10 kt: n dollaria. Voit mukauttaa mainosvärejä haluamallasi tavalla ja mediaa. No, olet tullut oikeaan paikkaan. Sinulla ei tarvitse olla edes tiili- ja laastitoimistoa. Freelance-verkkosivustojen testauksella voi ansaita paljon yli minimipalkan.