Osakemarkkinoiden Perusteet Ja Miten Se Toimii

Tämän strategian päätavoite on maksimoida hajauttaminen, minimoida verot liian usein käydystä kaupasta ja ajaa osakemarkkinoiden (joka Yhdysvalloissa) yleistä trendiä. Monipuolistamista pidetään ainoana ilmaisena lounaana sijoittamisessa. Maassa on tällä hetkellä 25 tunnustettua pörssiä, joita säätelee vuoden 1956 arvopaperiyhteyslaki (asetus). Maksun tulee olla välttämättä sijoittajan pankkitililtä eikä keneltäkään muulta henkilöltä. Se on totta; osakemarkkinat ovat kuin elävä, hengittävä organismi. Keskimääräinen markkinaistunto on jaettu kolmeen erilliseen ajanjaksoon. Kirjoita selaimesi muistiin, että rikot säännön, ja kumpi. Jos myyt myyntiä, sinulla on velvollisuus ostaa osakekanta tietyllä osakekohtaisella hinnalla tietyssä aikataulussa - vain siinä tapauksessa, että myyjäostaja päättää vedota oikeuteensa myydä osake kyseiseen hintaan.

 • Aikaisemmin osakevälittäjät keskittyivät Banyan-puiden ympärille harjoittaakseen osakekauppaa.
 • He voivat myös katsoa sijoitustensa supistuvan tai kadota, jos yritys menestyy heikosti.

Koska joudut maksamaan vain Rs. Jos omistat optioita omistamallesi osakkeelle ja osakekurssi laskee, myyntioptio on arvostumassa, mikä tasapainottaa osakekannan tappiot ja antaa sinulle mahdollisuuden tehdä päätöksiä osakeomistuksestasi ilman paniikkia.. Kotimaassa NYSE kärsi kireästä kilpailusta yli kahden vuosisadan ajan, ja sen kasvua vauhditti ensisijaisesti yhä kasvava Yhdysvaltojen talous. Mutta tätä ei ollut mahdollista tietää etukäteen. 40 vuodessa, 2 dollaria. Perinteisen IRA: n avulla syötät ennen veroja dollaria, mikä alentaa verotettavia tulojasi vuonna, jolloin maksat. Ensin sinun on avattava kaupankäyntitili ja demat-tili. OTC-osakkeet ovat osakkeita, jotka eivät täytä vähimmäishintaa tai muita vaatimuksia pörssissä noteeraamiseksi.

Yhdysvaltojen markkinoiden digitaalisen siirtymisen takia nämä markkinoiden tekijät eivät ole aina erityisiä ihmisiä tai nimettyjä tehtäviä - mutta niitä on olemassa. Muista, että yhden tyyppiset tilit eivät välttämättä palvele kaikkia lyhytaikaisia ​​säästötarpeitasi. Löydät yrityksen kokonaisvelan sen viimeisimmästä taseesta ja vuotuisen käyttökatteen tuloslaskelmastaan ​​(ja molemmat asiakirjat löytyvät viimeisimmästä taloudellisesta raportista). Katso myös [63] Hinta-ansiosuhteet ennustajana kahdenkymmenen vuoden tuotolle Robert Shillerin juonen perusteella (kuva 10. )Toinen eläkkeelle jättämistä koskeva näkökohta on se, onko sinulla 401 (k) tai vastaava eläkesuunnitelma työssä, varsinkin jos työnantaja vastaa tiettyä määrää maksuistasi. Muista, että vaihtoehdon arvo perustuu vakuuteen (tässä tapauksessa osakekurssi).

Pätevä finanssianalyytikko voi ennustaa kaikki nämä liikkeet ja muutokset. Lyhyesti sanottuna, sijoittamalla erilaisiin omaisuuseriin, vähennät riskiä, ​​että yhden sijoituksen tuotto vahingoittaa vakavasti kokonaissijoituksen tuottoa. Mutta suuri ero forexissä on, että voit käydä kauppaa ylös tai alas yhtä helposti. Nyt sellaisten yritysten kanssa kuin TDAmeritrade, eTrade ja ScotTrade, kuka tahansa, jolla on pankkitili ja Internet-yhteys, voi tehdä kauppoja erittäin alhaisin kustannuksin. Näistä on 16 pörssiä, joiden markkina-arvo on vähintään 1 triljoona dollaria, ja niiden osuus on 87% maailman markkina-arvosta. Jos sinulla on jo sormi näiden tiettyjen alueiden pulssiin, on helpompaa tietää, mitä sijoituksilla tapahtuu.

 • Kun ostat puhelun, se antaa sinulle oikeuden (mutta ei velvoitetta) ostaa tietyn osakekannan tietyllä osakekurssilla tietyssä ajassa.
 • Ajatuksena on, että tämäntyyppiset edut voivat auttaa säilyttämään yrityksen markkinaosuuden ja hinnoitteluvoiman, mikä on välttämätöntä onnistuneelle pitkäaikaiselle sijoitukselle.
 • Lyhyesti sanottuna kantaosakkeet antavat osakkeenomistajille äänioikeuden, voivat maksaa osingot tai eivät, ja jos yritys menisi konkurssiin, se maksetaan pankin ja ensisijaisten osakkeenomistajien jälkeen.
 • Älä usko, että kauppa kääntyy takaisin!
 • Koska nämä miehet vaihtoivat myös velkoja, heitä voidaan kutsua ensimmäisiksi välittäjiksi.

13 Vaihetta Typerään Sijoittamiseen

Oletetaan yksinkertaisuuden vuoksi seuraavaa: Lyhyesti sanottuna osakemarkkinoilla sijoittajat voivat ostaa ja myydä arvopapereita tai sijoituksia, kuten osakkeita, joukkovelkakirjalainoja, sijoitusrahastoja, pörssissä noteerattuja rahastoja (ETF) ja rahavaroja, kuten rahoituslaitoksia. Voit saada aikaan hienosti katsomatta markkinoita ollenkaan. Kasvuvarastojen odotetaan kasvavan keskimääräistä nopeammin, ja kasvuyritykset sijoittavat yleensä tuotot uudelleen. Vuoden 1987 onnettomuus herätti joitain arvoituksia - tärkeimmät uutiset ja tapahtumat eivät ennustaneet katastrofia, eikä romahtamisen näkyviä syitä löytynyt. Toisin sanoen, kun ostat osakkeen Apple-kaltaisessa yrityksessä, omistat pienen osan kyseisestä yrityksestä sijoitusnäkökulmasta.

Oikeudellisesti optioilla voidaan käydä kauppaa monenlaisilla kohde-etuuksilla. Napauta ja osta varastot liikkeellä ollessasi älypuhelimesi mobiililaitteiden kaupankäynnin sovelluksen avulla. He soittavat välittäjälleen ja suorittavat kaupan myymällä 20 3M: n osaketta 80 dollarilla. 75 parasta kotona työskentelevää työpaikkaa, joka palkkaa nyt jopa 25 dollaria tunnissa vuonna 2019. Yksi henkilökohtaisista suosikeistani on CANSLIM Tradingin perustajan William O’Neilin (kuvassa alla) Kuinka ansaita rahaa varastoissa. Peruslähestymistavan ongelma on, että siihen mennessä, kun yritys välättää positiivisia signaaleja kaikista näistä ominaisuuksista, sen hinta on jo noussut vastaamaan positiivista näkemystä markkinoilta. Näillä markkinoilla ei ole mitään keskeistä sijaintia tai lattiavälittäjiä.

Arvoinvestoinnissa etsit yrityksiä, jotka on tapettu, mutta joilla on silti arvokkaita varoja, jotka voidaan myöhemmin muuttaa kannattavaksi yritykseksi.

Miksi Yritykset Laskevat Liikkeeseen Osakkeita?

Monet välittäjät tarjoavat myös mukavan valikoiman pörssiyhtiöitä (ETF), jotka eivät sisällä palkkioita (älä huolestu, pääset myöhemmin näihin), joten voit kirjaimellisesti aloittaa kustannukset vain yhdestä osakkeesta riippumatta rahasto, jolla sinulla on silmäsi. He palkkaavat kiinteistövälittäjän, joka tuntee asuntomarkkinat ja työskentelee yhdessä muiden kiinteistönvälittäjien kanssa löytääkseen myytäviä taloja. ”Sijoittamisen tavoitteena on laittaa rahasi työskentelemään yhdessä tai useammassa sijoitusvälineessä, jotta rahaa kasvatetaan ajan myötä. Kun henkilö myy sijoituksen, jonka hän on omistanut alle vuodeksi, voitosta verotetaan henkilön henkilökohtaisen voiton verokannalla, joka voi olla jopa 35 prosenttia. Institutionaalinen ja vähittäiskauppa. Vaihda binääri-optioita kannattavasti! kuinka jatkuvasti voittoa., oletko kiinnostunut avaamaan tili? Välittäjäsi auttaa sinua luomaan sellaisen.

Osakemarkkinoiden toissijainen tarkoitus on antaa sijoittajille - osakkeita ostaville - mahdollisuus jakaa julkisesti noteerattujen yritysten voitot. Päiväkaupalla tarkoitetaan erilaisten rahoitusinstrumenttien, kuten osakkeiden, joukkovelkakirjalainojen, valuuttojen ja futuurien, ostamista ja myyntiä tavoitteena saada voittoa osakemarkkinoiden pienimuutosvaihteluista. S&P Nifty 50 (Nifty) BSE Sensex koostuu 30 suuryrityksestä. Verkkokauppa: Muut kaupankäyntityypit, kuten päiväkaupankäynti, vaativat paljon enemmän aikaa (ainakin useita tunteja päivässä). Aikataulu, tavoitepäivämäärä, mukavuustaso ja riskinsietokyky. Joukkovelkakirjalainat - yrityksen tai hallituksen IOU - korko maksetaan joukkovelkakirjalainan haltijalle, kunnes sinulle maksetaan takaisin.

Mikä on osinko?

Perusasiat

Tilisi nousee ja laskee samalla tavalla kuin todellisessa kaupankäynnissä - mutta käytät vääriä rahaa. Lyhyesti sanottuna finanssialalla on kyse rahan hallinnasta: Meidän on esitettävä itsellemme joukko kysymyksiä ja vastausten suhteen oltava melko täsmällisiä. Sijoitustilille pääsy 24 tuntia vuorokaudessa, vaaditut vähäiset tai vähimmäistaseet ja edulliset kauppapalkkiot tarjoavat ensimmäistä kertaa sijoittajille mahdollisuuden hallita omia sijoituksiaan. Osakemarkkinoiden sijoittamisen korkeimmat ja matalammat kohteet voivat olla hermojen romahtamista, jopa kokeneimmille sijoittajille. Paras tapa päästä kauppauralle vähemmän kipua?

Se ei ole näkyvissä - jos haluat ostaa osakekannan, voit mennä yhdelle monista online-välittäjistä, kuten Fidelity tai Etrade, perustaa tilin ja ostaa osakkeen antamalla vain osakkeiden lukumäärän ja varastossa haluat ja hyväksyt kysyvän hinnan. He ostavat ja myyvät osakkeita kauppiaille ja laitoksille pörssin kautta ja veloittavat palkkion tai palkkion palveluistaan. Suorituskyky tulee olemaan samanlainen kuin mitä markkinat tekevät (ja on harvinaista ylittää markkinat), kustannukset ovat alhaiset ja myös transaktioiden määrä on alhainen. Jotta siirtyminen yrittäjän aivoissa itävästä ideasta toimivaan yritykseen tapahtuu, hänen on vuokrattava toimisto tai tehdas, palkattava työntekijöitä, ostettava laitteita ja raaka-aineita sekä otettava käyttöön myynti- ja jakeluverkosto muun muassa muita asioita. Rahoitusinstrumenttien, kuten osakkeiden, arvo vaihtelee jatkuvasti.

Itse asiassa on parasta käsitellä kaikkia sijoitusharrastuksiasi liiketoimintana.

Tiedot markkinoiden toiminnasta leviää yhteisöissä ja alentavat siten sijoittamiseen liittyviä transaktiokustannuksia. OTCBB: n osakkeet ovat yleensä riskialttiimpia, koska niillä noteerataan yrityksiä, jotka eivät täytä tiukempien listauskriteerien määrää suuremmissa pörsseissä. Kuten näette, vaihtoehtojen riskejä ei voida yliarvioida. Löydätkö jotain "ennustetun tuloshistorian"? Sellaista ei ole olemassa.

Tappiot

Meillä on 2 tunnettua indeksiä eli. Indeksit edustavat useiden eri osakkeiden yhteenlaskettuja hintoja, ja indeksin muutos on kunkin yksittäisen komponentin liikkeiden nettovaikutus. Esimerkiksi, jos yrityksellä on liikkeeseen laskettu 1 000 osaketta ja jokaisen osakkeen arvo on 10 dollaria, yhtiön markkinakatto olisi 10 000 dollaria.

Yritä rajoittaa salkkusi tarkistamista, jos olet tällä kaudella. Jos voitat, voitat X. Se on tämän artikkelin aihe. Jos aloitat 5 000 dollarin pääomalla, 10% pääomastasi käytetään menoihin.

Mitä Haluat Tehdä Rahallasi?

Se voi olla huonosti hoidettu yritys, mutta jos olosuhteet vaativat sen hinnan lyhyttä parantamista, se on hyvä kauppa elinkeinonharjoittajalle, joka tietää milloin päästä sisään ja milloin hyppäämään nopeasti voittoa varten. Se voi olla mikä tahansa - ravintola, sanomalehtiä myyvä kioski, ohjelmistoyritys, siivousyritys jne. Ostohetkellä maksat tietyn määrän preemiaa myyjälle, joka antaa sinulle oikeuden (mutta ei velvollisuutta) ostaa taustalla oleva osake tiettyyn hintaan (merkintähinta). Oletko riskinottaja, joka on halukas ajamaan joitain myrskyisitä muutoksia osakekursseissasi saavuttaaksesi mahdollisesti parempia pitkän aikavälin tuottoja? Ensisijaisilla osakkeenomistajilla ei yleensä ole äänioikeutta, mutta he saavat osinkoja ennen kuin tavalliset osakkeenomistajat tekevät. Heillä on etusija tavallisiin osakkeenomistajiin nähden, jos yritys menee konkurssiin ja sen varat puretaan. Sinulla on 1 osake 100 dollarin arvosta, ja yhtiö päättää maksaa vuosittain osinkoa 2 dollaria; voitat 2 dollaria.

Jos ajattelet, että se on vain toinen tapa ansaita rahaa, ja sen ovat luoneet eräät Wall Streetissä työskentelevät mielikuvitukselliset kaverit, olet väärässä. Sijoittajat voivat harkita useita voittomarginaaleja, mukaan lukien liikevoittomarginaaliOperatiivinen marginaaliLiikevoittoprosentti on yhtä suuri kuin liiketulos jaettuna tuloilla. Nämä elinkeinonharjoittajat keskittyvät yhteen näkökohtaan: Alennusvälitys laskee alhaisemmat palkkiot kuin se, jonka maksaisit täyden palvelun välityksellä.

Lyhytaikainen tarkoittaa, että lyöt vetoa osakkeelta, joka laskee. P/E, eli hinta/voitto-suhde, on yleisimmin käytetty arvonmuutosmitta sijoittamisessa. Opi päivittäiseen kauppaan, kaikesta tästä huolimatta valitettavasti edelleen on liian paljon päiväkauppiaita, jotka ottavat lainaa perheeltään tai muilta tai toteuttavat marginaalisia kauppoja ja menettävät rahaa, jolla heillä ei koskaan ollut. Pörssi asetti osakkeille listaamisvaatimukset ja alun perin melko moitteettomat palkkiot, joiden avulla se sai nopeasti itse varakkaan instituution. Yksi asioista, jotka olen oppinut varhaisessa vaiheessa osakekaupallani, on tämä:

Tämän ei pitäisi olla liian yllättävää - meillä kaikilla on mielipiteemme siitä, mitä tulevaisuus tuo, ja mielipiteemme poikkeaa tietyssä määrin muista.

SELFIE-kauppapaikka

Otetaan nyt yksi rivi luettelosta ja muutetaan se edelleen. Avioparien johtamat kotitaloudet osallistuivat yli kansallisen keskiarvon 25 prosenttiin nähden. Optio-oikeuksien myyjillä on velvollisuus myydä tietty määrä osakkeiden osakkeita ennalta määrätyllä hinnalla. Suurin osa siellä olevista teknisistä osakkeista käy kauppaa NASDAQ-pörssissä. Tässä on esimerkki IPO: n toiminnasta.

Aiheeseen Liittyvät Kurssit

Se antaa yritykselle mahdollisuuden kerätä lisää varoja laskemalla liikkeelle lisää osakkeita. Vaikka osakkeita on kahta päätyyppiä - kanta- ja edullisia -, termi "osakkeet" on synonyymi kantaosakkeille, koska niiden yhteenlaskettu markkina-arvo ja kaupankäyntimäärät ovat useita suuruusluokkia suurempia kuin etuoikeutettujen osakkeiden. Kokenut ohjaaja opettaa sinulle ymmärtämään osakemarkkinat ja tekee kaupankäynnin alusta alkaen helpompaa ja ymmärrettävämpää. Joten miten voit arvioida, onko vaihtoehto todella ostamisen arvoinen? Tiedän, että puhun jatkuvasti Warren Buffettista, mutta sanokaamme, ettei kukaan ole parempi oppimaan onnistuneen sijoittamisen sääntöjä. Valitettavasti tämä matematiikka toimii samalla tavalla päinvastaisesti.

Mutta tätä rahamäärää ei palauteta!

Hanki Suorituskykykaavio

Pörssi on pörssi (tai pörssi) [liite 1], jossa osakevälittäjät ja kauppiaat voivat ostaa ja myydä osakkeita, joukkovelkakirjoja ja muita arvopapereita. Hyvät talousuutiset eivät tarkoita, että osakemarkkinat nousevat. Ensisijaisen osakkeen pitämisen heikkous on, että saat harvoin äänioikeuden.

Julkinen Varastointi On Osto Tuloksen Jälkeen

Tämä on keskeinen mittari yrityksen taloudelliselle vakaudelle, koska se osoittaa, kuinka suuri osa yrityksen toiminnasta rahoitetaan lainalla verrattuna siihen, kuinka suuri osuus pääomasijoittajien rahoituksesta. 19 helppoa tapaa ansaita rahaa kotoa, hän kertoi minulle, että hän ansaitsee kokopäiväisen asumisen tekemällä tätä. Tässä on muutamia perusinvestointiehtoja, jotka sinun pitäisi tietää ja jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin osakekursseja ja markkinoiden kommentteja: Sijoittajat, jotka ovat halukkaita pitämään kiinni osakekannasta pitkiä aikoja, esimerkiksi 15 vuotta, ovat yleensä palkittu vahvalla, positiivisella tuotolla. Otetaan asiat askeleen pidemmälle ja oletetaan, että osakekurssi nousee vielä 30 pistettä, 210 dollariin.

Oletetaan, että päiväkauppias ostaa 1 000 osaketta tietystä osakkeesta 10: llä: Jokaisella sijoitustyylillä on omat säännöt, joita noudatetaan menestykseen. Arvo-sijoittajatSijoittaminen: Jälleenmyyjän avustama kauppa: Onko utelias, kuinka kauan tappioiden takaisin saaminen kesti joidenkin osakemarkkinoiden merkittävien laskusuhdanteiden jälkeen? Jos olet nuori ja säästät pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten eläkkeelle siirtyminen, saatat haluta hallussaan enemmän osakkeita kuin joukkovelkakirjoja.

Osakkeen omistaminen on samanlainen kuin osuuden omistaminen yrityksestä. Pörssi on paikka, jossa ostaja ja myyjä tapaavat vaihtaakseen osakkeita järjestäytyneellä tavalla. Toissijaisilla markkinoilla tapahtuvilla liiketoimilla tarkoitetaan kauppoja, joissa yksi sijoittaja ostaa osakkeita toiselta sijoittajalta vallitsevalla markkinahinnalla tai hinnalla, jonka molemmat osapuolet sopivat. Osinkosijoitussuunnitelmat.

Et todennäköisesti löydä sitä edes useimmissa pienimuotoisissa osakkeissa, eikä varmasti isoissa.

Kytkeä

Myyntioptio antaa omistajalle oikeuden myydä tietty määrä osakkeita ennalta määrätyllä hinnalla. Jos olet enemmän huolissasi säännöllisistä tuloista ja pääoman säilyttämisestä, voit valita velkainstrumentit, kuten joukkovelkakirjat. 4% ja latinalaisamerikkalaisissa kotitalouksissa se oli 4. 15, kun hinta alkaa nousta, hän sitten myy sen. Mikä on velkakirja? Sinulle on tärkeää tuntea pörssit ja niiden toiminnot. Jos väärästä ei ole rangaistusta, kuinka paljon voit luottaa tällaiseen ennusteeseen? Siksi, jos olemme kiinnostuneita vain ostamaan ja myymään tietoturvan puheluvaihtoehtoja, kutsumme sitä puheluhajautukseksi, ja jos se on vain myyntiä, niin sitä kutsutaan myyntipisteeksi.

Monet heistä toimivat yhtä hyvin kuin muutkin sijoitukset.
 • Se voi olla tarkoitettu tutkimukselle ja kehitykselle, markkinoinnille tai jopa koneille, mutta pääoman on tarkoitus tuottaa tuottoa sijoitukselle.
 • Kun perustiedot on tehty, ”Place Trade” -painike ilmestyy tilauksen loppuun saattamiseksi.
 • Esimerkki, joka voi olla tuttu, on haluttomuus päästä tyhjään ravintolaan; ihmiset yleensä haluavat, että heidän mielipiteensä vahvistetaan muiden ryhmän mielipiteiden perusteella.
 • Mitä pidemmäksi ajaksi jätät rahaa, sitä korkeampi korko on.

Mikä On Optioiden Vaihto?

Markkinatakaaja tarjoaa jatkuvaa ostotarjousta ja kysy hintaa määrätyn prosentuaalisen erotuksen rajoissa osakkeille, joille ne on nimetty muodostamaan markkinat. Tärkein osa kaupankäyntistrategiaasi on kuitenkin osa, jolla suojaat pääomaa. Yleissääntönä on, että jos en pysty selkeästi selittämään, mitä yritys tekee, miten se ansaitsee rahaa ja miten se voisi kasvaa muutamassa lauseessa, en investoi siihen. Yhdysvalloissa marginaalivaatimukset ovat olleet 50% monien vuosien ajan (ts. Jos haluat tehdä 1 000 dollarin sijoituksen, sinun on pantava 500 dollaria, ja ylläpitomarginaali on usein alle 500 dollaria).

Heidän tehtävänään oli käyttää tekniikkaa alentaa sijoittajien kustannuksia ja virtaviivaistaa sijoitusneuvontaa. Voit ostaa ja myydä osakkeita aivan kuten normaalilla välitystilillä. Et voi ostaa markkinaindeksiä, koska se ei ole osake. Siksi, kuten näette, vaihtoehtoilla on suuria etuja ja haittoja, jotka kaikki on tiedettävä innokkaasti ennen asettamista tähän jännittävään sijoitusalueeseen.

Seuraava Vaihe Hajottaa Välittäjän Tai Välitysyrityksen Palvelut Ja Kertoo Sinulle Parhaista Online-välittäjistä.

5% kotitalouksista omistaa suoraan osakekannan ja 10% kotitalouksista. Yhtiön osakkeet laskettiin liikkeeseen paperilla, mikä antoi sijoittajille mahdollisuuden vaihtaa osakkeita edestakaisin muiden sijoittajien kanssa, mutta säänneltyjä pörssejä ei ollut olemassa ennen Lontoon pörssin (LSE) perustamista vuonna 1773. Jos valitus tehdään osavälittäjää vastaan, valitus voidaan oikaista korjaamiseksi asianomaiselle välittäjälle, johon aliyrittäjä on sidoksissa. Henkilökohtaisena esimerkkinä minulla on yleensä noin 5% portfolioni arvosta spekulatiivisissa osakkeissa milloin tahansa, ja toisella 95%: lla osakkeista, joilla on suuri todennäköisyys tasaisesta, mutta jatkuvasta kasvusta. Rahallasi ei ole koskaan enemmän pitkäaikaista yhdistelmävoimaa kuin tällä hetkellä. Aloittelija voi kuitenkin menettää huomattavan sijoituspääoman tämän oppimiskäyrän aikana. Ei tietenkään!

Vaikka yritätkin voittaa markkinat, suurimmalle osalle meistä on parasta, jos indeksirahastot ovat osakekantamme ydin (mielestäni 50–90%). Koko 1600-luvun ajan Ison-Britannian, Ranskan ja Alankomaiden hallitukset toimittivat peruskirjat useille yrityksille, joiden nimessä oli Itä-Intia. Kun vaihdat paperikauppaa, teet kuvitteellisia kauppoja ja ohjelmisto käsittelee sitä ikään kuin se olisi todellinen kauppa. Kun valitset puheluvaihtoehdon, maksat oikeudesta ostaa osakkeita tietyllä hinnalla tietyssä ajassa.

Itse asiassa osakemarkkinat johtavat taloudellisiin tietoihin.

Seuraava tärkeä näkökohta, jonka sinun pitäisi tietää, on IPO (Initial Public Offer). Koska molemmat sijoittajat eivät voi olla oikein, se on kilpaileva järjestelmä. Bullmarkkinat, karhumarkkinat, tulosvapautukset, osingot, volatiliteetti... lista jatkuu. Tavoitteena on sijoittaa tulojen tai kasvun saavuttamiseen.

Selaa satoja artikkeleita kaupasta, sijoittamisesta ja tärkeistä aiheista, jotka finanssianalyytikot tuntevat.