6 Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Vapaa-ajallasi

Mutta jos etsit yksinkertaista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa, osallistuminen tutkimuksiin Netflix-selailun aikana ei ole helppoa. Kokeile sitä! Kun ennalta määrätty pidätysaika päättyy, yleensä 1–3 kuukautta, voit vapaasti nostaa rahasi mukanaan otetun talletusbonuksen mukana. Tärkein vaihe on kokeilla jotain. Kun kirjaudut Coinbaseen ja ostat 100 dollaria bitcoinia, saat ylimääräisen 10 dollarin bonuksen. 3 asiaa, jotka haluaisin tietäväni, kun aloin forex-kaupan. Omistat sisältöä, joten voit myydä sen millä tahansa muulla vastaavalla sivustolla tai jopa omalla sivustollasi.

 • Tietyn tyyppiseen sisältöön pääsy riippuu sitten jäsenen valitsemasta suunnitelmasta.
 • Palkka perustuu luomaasi sisältötyyppiin.
 • Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on rakentaa verkkosivusto, jolla luodaan online-läsnäolo, joka kertoo myös maailmalle, kuinka haluat ansaita rahaa verkossa.
 • Mutta aivan kuten säästöäkin, katsoin aikaa, jonka priorisoin sivutoimistoilleni, tilaisuutena, ei uhrina.

Ensimmäinen askel on valita, millaisia ​​videoita aiot luoda. Jos löydät haluamiasi työpaikkoja, voit hakea sovelluksen sisällä, joka vie sinut usein itse työn verkkosivustolle. Tiesitkö, että voit lähettää tuotteita Amazoniin myymään sinulle? Luo profiili sovellukselle, kuten SitterCity, UrbanSitter tai Care.

 • Tarvitset SSL-sertifikaatin ja tavan käsitellä maksuja, mutta saattaa olla helpompaa nousta ja ajaa nopeasti aloittaaksesi myymisen heti.
 • Ne on lukittu holviin 8-10 vuodeksi ennen kuin ne vapautetaan lyhyeksi määrittelemättömäksi ajaksi.
 • Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit laskuttaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän.
 • Ansaitse enemmän rahaa jo tekemässäsi työssä.
 • Helppo tapa tehdä täsmälleen tämä on hyödyntää jonkinlaista rahaa tekevää sovellusta.
 • Sivuston mukaan voit ansaita jopa 50 dollaria tunnissa.
 • Toinen vaihtoehto on toimittaa paketteja Amazonin kaltaisille yrityksille.

Myy palveluitasi niche-sivustoilla kuten 99Designs, Cloudpeeps tai TopTal

Parasta on, että Achievement muodostaa yhteyden suosittuun kunto-sovellukseen, josta osa sinulla voi jo olla. Jos haluat tyhjentää talosi tilaa ja sinulla on iso pino kirjoja, joita olet pitänyt liian kauan, voit ansaita rahaa myymällä kirjojasi ja oppikirjojasi verkossa. Kaikki tiedot, jotka UpVoice jakaa asiakkaidensa kanssa, ovat aina nimettömiä ja aggregoituja, eivätkä he koskaan jaa henkilökohtaisia ​​tietoja eivätkä kohdista tai seuraa yksittäisiä käyttäjiä. Oletko koskaan miettinyt, kuinka suuret yritykset, kuten The Wall Street Journal, Time, Inc ja muut, seuraavat artikkeleitaan? Vaikein osa säästää rahaa on tosiasiallisesti siirtää varat tililtäsi säästö- tai hätärahastoon. Joissakin paikoissa korvaava opetus voi maksaa noin 100 dollaria päivässä. Katso Meredith Helmin hyödyllinen artikkeli yrityksistä, jotka maksavat sinulle mysteerikauppaan.

Jos he tietäisivät, heillä olisi kaikki nämä jutut! Jos sinulla on tapana säästää rahaa lennoilla, hae liittyä heidän osa-aikaisten lentovarausten gurujen verkostoon ja ansaitse 20–30 dollaria tunnissa. Mutta jos se on kaikki mitä etsit ja sinulla on aikaa tappaa, pidä se!

Muista aina pitää ajan tasalla aikataulu kaikista vuokraasi. Sinun on annettava suostumus ja läpäistävä taustatarkastus. Tradersassetin suosituimmat yhdysvaltain binaariasetusvälittäjät, kaikki riippuu kaupankäyntityylistäsi. Kuulostaako siltä, ​​että sinulla on sellainen sosiaalinen sijoitusverkosto?

Siksi olen kuratoinut luettelon suosituista sivustoista, joissa voit myydä verkkotunnustasi suurella voitolla.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

Kaikki pankkipalkkiot eivät vaadi niin suuria talletuksia, mutta useimmat niistä tekevät sinusta lisätoimia, kuten suoran talletuksen asettamisen, pankkikorttisi käyttämisen tietyn määrän kertoja ja kuukausittaisen vähimmäissaldon ylläpitämisen maksun välttämiseksi. E * kauppa taloudellinen, yksi alue, jolla uskollisuus on hieman lyhyt, on helppokäyttöinen. Selatessasi UpVoice kerää passiivisesti tietoja näkemistäsi mainoksista ja sovittaa ne heidän väestötietoihinsa luodakseen merkkejä markkinointiin. Jos haluat jakaa mielipiteesi, miksi et maksa siitä?

 • Varsinkin jos olet vasta aloittamassa urallasi.
 • Sinun on myös täytettävä kaikkien tytäryhtiöverkkojen vaatimukset.
 • Ansaitse rahaa kotona (tai ainakin kodin mukavuudesta) varailtoina.
 • Tämä on passiivisin tapa ansaita rahaa, jota voin ajatella.
 • Olen kirjoittanut melko kattavan oppaan parhaasta web-suunnitteluohjelmistosta, joka kattaa sekä ilmaiset että premium-ohjelmistopaketit.

Siivota Hakukoneet

On olemassa lukuisia painotaloja, jotka tulostavat mallisi paitsi T-paitoille, mutta myös huppuille, hattuille, julisteille, tyynyille, laukkuille ja puhelinkoteloille muutamien esineiden nimeämiseksi. Hän on antelias sielu, joka haluaa välittää onneaan muille sen muodossa, mitä ihminen voi tehdä itsensä puolesta murheellisessa finanssimaailmassa. Jos et käytä autosi päivittäin, voit harkita vuokrattavan sen vuokraksi käteisenä. 10–1 dollaria per sana tai 50–1 000 dollaria artikkelia kohti. Tutustu mobiilisovelluksiin, kuten Ibotta, Ebates, Shopkick, Receipt Hog ja Dosh, ansaitaksesi ylimääräistä rahaa ilman, että teet paljon työtä. Rent a Mourner - Hanki palkka surolle lähellä olevissa hautajaisissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Onneksi ongelma ratkaistaan ​​ottamalla oppitunnit. Kuinka aloittaa osakekaupan tekeminen 5 vaiheessa, kuten olemme nähneet, CFD-levyillä on erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Paribus-sovellus antaa sinulle mahdollisuuden saada rahaa takaisin verkkoostoksiin.

Katso elokuvien esikatselut, YouTube ja vastaavat videot

Jos tämä vaikuttaa pelottavalta, niin ei ole. Yleinen on Subway, joka palkkaa mysteeriostajat ostamaan sen, että "Sandwich-taiteilijat" seuraavat kaikkia franchising-ohjeita. Vuoden 2019 7 parasta penny-osakevälittäjää, jFD Brokers Ltd), yritys, jonka rekisteröintinumero on 282265, Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomission (CySEC) valtuuttama ja sääntelema (lisenssinumero:. Se todella riippuu asuinpaikasta, mutta voit laskuttaa 30 dollaria päivässä, joka osoittaa olevan 600 dollaria kuukaudessa (olettaen, että se on 8 tuntia päivässä), kun taas jotkut päivähoidot veloittavat vähintään 900 dollaria kuukaudessa. Jos hyväksyt pyynnön, voit perustaa tapaamisen henkilön kanssa, keskustella hänen kanssaan ja tarkistaa hänen lisenssinsä ja henkilöllisyystietonsa. Oletko sellainen henkilö, joka rakastaa jättää arvosteluja ja jakaa mielipiteesi uusista mainoksista, tuotteista tai verkkosivustoista? Parhaimmillaan löydät kokonaan uuden tulovirran, jota rakastat tehdä! Tämä ei ole vain opettajille.

Luota minuun, rahaa kasvaa ajan myötä.

Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta. Olet täällä, koska haluat oppia ansaitsemaan rahaa verkossa. Michelle on saanut niin paljon menestystä tytäryhtiömarkkinoinnissa, että hänellä on jopa oma kurssi nimeltään Affiliate Marketing. Tiimimme jäsen oli viimeksi osa 36-jäsenistä paneelia, joka katseli televisiomainoksia ja vastasi niitä koskeviin monivalintakysymyksiin. Voit ansaita keskimääräistä tuottoprosenttia, koska vertaisluotot eliminoivat pankkitoiminnot.

Ainoa mitä sinun on tehtävä, on kirjautua sisään näihin palveluihin, ja ne tarjoavat sinulle alennuksia tietyistä ostoista.

Ensinnäkin haluat, että sinulla on korkea verkkotunnuksen kokemus aloittamasi alan toimialalla. No, sovelluksen testaajana, juuri sen teetkin! Tiesitkö, että voit ansaita rahaa online-tutkimuksissa? Kun yleisösi kasvaa, voit purkaa melko makeita sponsorointisopimuksia.

Jos haluat ansaita vakavia tuloja verkossa, saattaa olla syytä mennä ”all in” -aloitteeseen ja perustaa oma online-liiketoiminta.

Myy valokuvasi Shutterstockissa

Lue hänen filosofiansa ennen kuin haet uutta korttia. Jos olet kiinnostunut - ja mielenkiintoista -, voit käyttää alustaa tytäryhtiötuotteiden markkinointiin, myydä itse luomiasi tuotteita tai vastaanottaa mainostuloja epävirallisista oppaista tai viihdyttävistä videoista. Voit ansaita jopa 22 dollaria tunnissa tapahtumasuunnittelulla. Lisätietoja siitä, kuinka tulla häätsuunnittelijaksi, täältä. 100+ helppoa tapaa ansaita rahaa verkossa ilmaiseksi ja nopeasti (ilman sijoitusta!). Tämä on luultavasti yksi helpoimmista ideoista ansaita rahaa löytämästäni päivästä! Ne vaativat yhteensä 500 tunnin kokemuksen, johon voi kuulua valmennus, poikien partiolaiset, lastenhoito, ohjaus, mentorointi jne. Ihmiset maksavat sinulle pysyä talossa, kun he menevät lomalle.

Ehkä ei paljon rahaa, mutta se voisi lisätä. Virtuaaliset sijainnit, virtuaalinen sijainti, asemat ovat käytettävissä etätyönä, joko osa-aikaisesti tai freelancereina. Ystäväni piirsi aiemmin joukon teepaitakuvioita ja julkaisi ne Teespringillä. Jos et tiedä mitä Kickstarter on, tässä on nopea katsaus heidän tekemiinsä (omin sanoin). Asumustasi riippuen voit hyötyä komeasti perustamalla tienvarsijalkaan.

Miksi et yritä tehdä eläviä ammunta-muotokuvia, häitä tai valokuvata valokuvia puolelle ylimääräistä rahaa.

Voit asettaa oman hinnan ja tulopotentiaali on 5–1 000 dollaria/projekti. Sisustussuunnittelijaksi (tämä eroaa sisustussuunnittelijasta) suosittelen perustamaan verkkosivusto, ottamaan laadukkaita valokuvia työstäsi, kysymään ystävältäsi ja perheenjäseneltäsi, voisitko työskennellä heille veloituksetta auttaaksesi lisäämään portfolioasi, kun olet loi kiillotetun visualisoinnin työstäsi, jonka jälkeen voit alkaa veloittaa palvelustasi. Lainaa ei makseta aloitusmaksuista, sakkoja lainan ennenaikaisesta maksamisesta eikä luotolle osumaa lainakoron tarkistamisessa. Ei ylimääräisiä huoneita, sänkyjä tai sohvia väsyneelle matkustajalle päänsä lepäämiseksi? Napsauta tätä liittyäksesi vastaajaan. Paras cryptocurrency-kauppapaikka 2019, vaikka Mt. Esimerkiksi viime viikolla sain kutsun osallistua kauneustutkimukseen:

 • Suurimman osan säännöllisesti käyttämistäsi ohjelmistoista ja sovelluksista tekevät massiiviset yritykset tai vakiintuneet kehitysstudiot.
 • Shipt on yritys, joka maksaa ostajille tehdä päivittäistavarakauppaa muille.
 • Jos olet luova tyyppi, voit ansaita rahaa verkossa suunnittelemalla ja myymällä maltillisia tuotteita Etsyllä.
 • Rekisteröidy täällä ja kirjoita promo-koodi CASHBACK saadaksesi lisää 1% kassa takaisin 90 päiväksi.
 • Voit ansaita 25–100 dollaria tunnissa virtuaaliassistenttina.
 • Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia.
 • Se ei ole nopea ja helppo tapa ansaita rahaa, mutta on olemassa monia tapoja ansaita rahapuolen hälinästä blogin aikana.

Kehitä Sovellus

Olen palkannut ihmisiä TaskRabbitin kautta monta kertaa, ja olen aina ollut tyytyväinen tuloksiin. Toinen hieno resurssi verkkokaupassa on Robert Beaver's Zazzle -sovelluksen käyttö. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä. Jos olet lahjakas - tai haluaa oppia -, voit asettaa itsesi maalareksi lastenjuhliin. 37 helppoa tapaa ansaita rahaa nopeasti tänään (ansaita 100 dollaria nopeasti). Olen tehnyt näin työtä päälle ja pois, ja se on suuri sivutoimisto, koska useimmat yritykset (etenkin paikalliset yritykset) laiminlyövät tämän erittäin tärkeän näkökohdan.

Heillä on jopa oppaita, joiden avulla pääset alkuun. E-kirjan kirjoittaminen on kuitenkin vasta ensimmäinen askel, sinun on myös opittava mainostamaan sitä mainonnan, sisältömarkkinoinnin, blogien, sosiaalisen median jne. Avulla. Kirjasi näytetään sitten Amazonissa, ja se tulostetaan pyynnöstä, ja CreateSpace toimittaa sen oston yhteydessä. Se tarkoittaa, että Nielsen maksaa sinulle 50 dollaria vuodessa pitääksesi sovelluksen suosikki Internet-selaimessa. Useimmat tutkimussivustot eivät ole hienoja. Kun sinulla on pieni, päädyt usein nuorempiin erilaisiin lapsen kokouksiin ja luokkiin.

10 Vaihetta Puolivuotiskauden Taloudelliseen Tarkastukseen

Oletko kokeillut jotain näistä sivutoiminnoista? Selaa muiden myyjien keikkoja ja katso, mikä on suosittua. Sinun ei tarvitse kauppiastiliä, omaa verkkosivustoa tai muuta asiaa varten. Voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin, jos lisäät tulojasi ja vähentää kuluja samanaikaisesti. 5 dollarin liittymisbonus uusille käyttäjille. Tämä yritys tarjoaa paljon yhden haastattelut/projektit, jotka sopivat kaikille.

Opiskelijat ovat aina valmiita maksamaan ylimääräisestä avusta 1, mikä tarkoittaa, että ohjaajana on aina mahdollisuuksia työskennellä. Sivutoimisto on paras mahdollisuus elää elämää omilla ehdoillasi. Ennen kuin lopetin työpaikkani matkustaakseni ympäri maailmaa, rakensin pienen verkkoyrityksen, joka myy e-kirjoja. Cashback-sivustot tekevät juuri sen.